2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
uyku tutmayanlardanım bu gece... kızlarrr bi arkadaşım doğum yapmış bebeğin fotosunu gördüm şimdi facede. maşallah ne tatlı yaa bizde alsaydık sağ salim kucagımızaaa

ben de sendenim geri kalktım yataktan malesef bir de doktor mantar için fitil vermişti o beni deli etti yaktı çok fena yaa napsam geçmiyor içten geldikçe yakıyor

ben de sendenim geri kalktım yataktan malesef bir de doktor mantar için fitil vermişti o beni deli etti yaktı çok fena yaa napsam geçmiyor içten geldikçe yakıyor

benimde yemekten sonra tansıyonum düştü uyumuş kalmışım. şimdide kalktım uyuyamıyorum her yanım agrıyo. benimde akıntı için vermişti doktorum fitil. bugun kullanmaya başladım zor ama cok faydası oluyo yaa

uyuyup uyanınca insan tekrar uyuyamıyor canım yarın işte epey zorlanırsın ama..benim en nefret ettiğim şey bu yaa yakmasa sorun değil ama acyip yanma ve kaşınma yapıyor napıcam ben şimdi bunu nasıl geçer acaba

boynumda agrıyo yaa eşimi uyandırıp masajmı yaptırsam. yoksa bütün gece uyuyamıycam.sana verdıgı mantar için olduğundan yakıyo galiba bende öle bişi olmadı. erıyınce git yıka ferahlarsın belki

uyandırma kız yazık adama da sen kendin yap biraz masajını burda olsan ben yapardım canım bu tür ilaçları yeni evliyken de çok kullandım malesef ben de hep böyle yapıyor yaramıyor herhalde bana yıkıyorum da içten geldikçe geliyor o da yaktıkça yakıyor
eşim gecede normalde o gelene kadar uyumazdım ama hafif hafif uyku bastırıo

ezine senle ben de kocalarımızla birlkte gece nöbetindeyiz gündüz de beraber uyuruz artık

ah canım yarın ben uyuyamıcamda kontrolümüz var alışveriş yapıcaz eşime yazık olacak uykusuz kalacak
siz uyuyun bol bol
neyse kızlar ben kaçayım uyumayı deneyım sabah iş var. siz uyursunu nasıl olsa

iyi geceler canım Allah rahatlık versin güzel bi uyku çekersin inşalah

ah canım yarın ben uyuyamıcamda kontrolümüz var alışveriş yapıcaz eşime yazık olacak uykusuz kalacak
siz uyuyun bol bol

iyi geceler canım Allah rahatlık versin güzel bi uyku çekersin inşalah

hımm anladım canım ama bunlar güzel uykusuzluklar da eşin yarın da işe gidecekse ona zor olur..inşallah güzel haberlerle gelin doktoran bakalım paşa kaç kilo olmuş keyfi yerinde mi

hımm anladım canım ama bunlar güzel uykusuzluklar da eşin yarın da işe gidecekse ona zor olur..inşallah güzel haberlerle gelin doktoran bakalım paşa kaç kilo olmuş keyfi yerinde mi

yarın evde canım 12 36 çalışacak bu ara
bakalım paşa ne durumda bana fazla kilo almamış gibi gelio ama babamız uçtu 2 buçuk olmuştur dio hangimizinki çıkacak görcez

İlk defa ilk günaydın benden olsun arkadaşlar bugün yepyeni bu gün bütün iyi olan güzellikler Ekim annelerinin ve onların meleklerının olsun sağlıklı gün diliyorum herkese

Selam kızlar
Umarım tüm hamileler ve bebişler mutlu Mesut sağlıklıdır
Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum artık sonlara yaklaştık malum
Bebişleriniz boy ve kiloları nasıl?
Bizim 32 + 5 de dündü yani, 2,2 kilo 43 cm çıktı doktor beğendi hatta önde gidiyor dedi ama normal geldi bana bu rakamlar.
Bebişin başı yukarıda bakalım dönecek mi, zaten kafası büyük galiba dedi, sezaryene yönlendirecek sanki :)
Bu arada nonstress testine gireniniz var mı
Bir de bebek arabaı konusunu me yaptınız? Ben chicco trio enjoy aldım bugün o havalı ağır ve oahalı olan yüksek arabalardaydı gözüm, ama kullanışlı olmadığını söylüyor herkes o yüzden tercih etmedim, umarım iyi yapışımdır :)

GÜNAYDIIIN GÜZEL ANNELER VE KOCA GÖBEKDAŞLAR,,
MUTLU GÜNLER OLSUN HEPİNİZE BAKEM..
kardeşim artık koca göbek diyor bana..:))

ALLAH herkese en hayırlısını nasip etsin canım.çok zor..
ben ilkinde bayağı sancı çekip sezeryan olmuştum..
o yüzden bunda daha temkinliyim direk sezeryan ve
lokal anestezi olmak istiyorum..
normalde sata göre 7 ekim görünüyor ama sez olacağı için eylülün son haftası olacak hesabıma göre benim de..
daha kendi doktorumla görüşmedim..bi an önce çalışabilir raporu almak istiyorum..
doğum sonrasına aktarmak için..
o teste hiç girmedim canım..nasıl bi şey?
bebek arabası içinse ben senin yerinde olsam nasıl olsa bunlar kış bebeği olacaklar..
bahara doğru oturmaya başlar bizim minikler..hafif bi baston araba işimizi görür bence..
ben ilk kızımda 3 araba eskittim..biri de chicco nun bastonuydu..başlarda memnundum ama sonra araba giderken sorun çıkardı..aldığım arabalardan bi türlü randıman alamadım..

Günaydınnn annişlerimmm ve minişleriii
Sıcak ve uyku problemiyle dolu bi geceden sonra şuan kendimi fazlasıyla çökmüş ve mutsuz hissediyorum. Toplanmaya çalışıyorum ama o da olmuyo. Napıcamı şaşırdım sabah sabah.. Artık hayırlısıyla vaktiyle sağlıkla bi kavuşsaydık.. Hamişlik güsel dönem ama insan psikolojikmen böyle huzursuz olunca bir an önce geçsin istiyo ya

canım bende pazartesi kontrole gidicem uzun zaman oldu gitmeyeli gelince yazarım boy kilo durumunu..maşallah bebeğine kilosu iyi.nonstress testi nedir bilmiyorum canım.bebek arabanda hayırlı olsun güle güle kullanırsın inş.ben bebek arabası almadım kışa denk geliyor diye yazın ilkbaharda almayı düşünüyorum o zaman 4-5 aylık filan filan olacaklar.ben birde kanguru almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar çok işe yaradığını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…