uyku tutmayanlardanım bu gece... kızlarrr bi arkadaşım doğum yapmış bebeğin fotosunu gördüm şimdi facede. maşallah ne tatlı yaa bizde alsaydık sağ salim kucagımızaaa
ben de sendenim geri kalktım yataktan malesef bir de doktor mantar için fitil vermişti o beni deli etti yaktı çok fena yaa napsam geçmiyor içten geldikçe yakıyor
inşallah canım inşallah
benimde yemekten sonra tansıyonum düştü uyumuş kalmışım. şimdide kalktım uyuyamıyorum her yanım agrıyo. benimde akıntı için vermişti doktorum fitil. bugun kullanmaya başladım zor ama cok faydası oluyo yaa
boynumda agrıyo yaa eşimi uyandırıp masajmı yaptırsam. yoksa bütün gece uyuyamıycam.uyuyup uyanınca insan tekrar uyuyamıyor canım yarın işte epey zorlanırsın ama..benim en nefret ettiğim şey bu yaa yakmasa sorun değil ama acyip yanma ve kaşınma yapıyor napıcam ben şimdi bunu nasıl geçer acaba
sendemı uyuyamadın kızzz. yarın sabah iş var ben uyukluycam kesinnnn
uyandırma kız yazık adama da sen kendin yap biraz masajını burda olsan ben yapardımboynumda agrıyo yaa eşimi uyandırıp masajmı yaptırsam. yoksa bütün gece uyuyamıycam.sana verdıgı mantar için olduğundan yakıyo galiba bende öle bişi olmadı. erıyınce git yıka ferahlarsın belki
eşim gecede normalde o gelene kadar uyumazdım ama hafif hafif uyku bastırıo
neyse kızlar ben kaçayım uyumayı deneyım sabah iş var. siz uyursunu nasıl olsa
ah canım yarın ben uyuyamıcamda kontrolümüz var alışveriş yapıcaz eşime yazık olacak uykusuz kalacakuyandırma kız yazık adama da sen kendin yap biraz masajını burda olsan ben yapardımcanım bu tür ilaçları yeni evliyken de çok kullandım malesef ben de hep böyle yapıyor yaramıyor herhalde bana yıkıyorum da içten geldikçe geliyor o da yaktıkça yakıyor
ezine senle ben de kocalarımızla birlkte gece nöbetindeyiz gündüz de beraber uyuruz artık
neyse kızlar ben kaçayım uyumayı deneyım sabah iş var. siz uyursunu nasıl olsa
ah canım yarın ben uyuyamıcamda kontrolümüz var alışveriş yapıcaz eşime yazık olacak uykusuz kalacak
siz uyuyun bol bol
iyi geceler canım Allah rahatlık versin güzel bi uyku çekersin inşalah
hımm anladım canım ama bunlar güzel uykusuzluklar da eşin yarın da işe gidecekse ona zor olur..inşallah güzel haberlerle gelin doktoran bakalım paşa kaç kilo olmuş keyfi yerinde mi
Selam kızlar
Umarım tüm hamileler ve bebişler mutlu Mesut sağlıklıdır
Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum artık sonlara yaklaştık malum
Bebişleriniz boy ve kiloları nasıl?
Bizim 32 + 5 de dündü yani, 2,2 kilo 43 cm çıktı doktor beğendi hatta önde gidiyor dedi ama normal geldi bana bu rakamlar.
Bebişin başı yukarıda bakalım dönecek mi, zaten kafası büyük galiba dedi, sezaryene yönlendirecek sanki :)
Bu arada nonstress testine gireniniz var mı
Bir de bebek arabaı konusunu me yaptınız? Ben chicco trio enjoy aldım bugün o havalı ağır ve oahalı olan yüksek arabalardaydı gözüm, ama kullanışlı olmadığını söylüyor herkes o yüzden tercih etmedim, umarım iyi yapışımdır :)
ah canım yarın ben uyuyamıcamda kontrolümüz var alışveriş yapıcaz eşime yazık olacak uykusuz kalacak
siz uyuyun bol bol
bakalım ne kadar büyümüş ufaklıkgüzel haberlerle gelirsin inş canım
Selam kızlar
Umarım tüm hamileler ve bebişler mutlu Mesut sağlıklıdır
Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum artık sonlara yaklaştık malum
Bebişleriniz boy ve kiloları nasıl?
Bizim 32 + 5 de dündü yani, 2,2 kilo 43 cm çıktı doktor beğendi hatta önde gidiyor dedi ama normal geldi bana bu rakamlar.
Bebişin başı yukarıda bakalım dönecek mi, zaten kafası büyük galiba dedi, sezaryene yönlendirecek sanki :)
Bu arada nonstress testine gireniniz var mı
Bir de bebek arabaı konusunu me yaptınız? Ben chicco trio enjoy aldım bugün o havalı ağır ve oahalı olan yüksek arabalardaydı gözüm, ama kullanışlı olmadığını söylüyor herkes o yüzden tercih etmedim, umarım iyi yapışımdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?