2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

günaydın uykulu annişler ve tepişik bebişlerrr

günaydın kızlarrr... bu gece benim için berbat bi geceydi. yemekten sonra tansıyonum düştü uyudum sonra 12 de kalktım gözler cin gibi zaten tepikleyen paşam uyutmadı her yanım tutulmuş. kalktım nete takıldım çorba içtim süt içtim 3 gibi yattım dön dön 4e doğru anca daldım sanırım. sabahda 7 de kalktım işe geldimçok zor birgün beni bekliyo

canm bende 32+4 de gitmiştim bebeğin kilosuna 2,180 dedi. maşallah kilosu ii dedi hatta gördüğüm kadarıyla tombul yanaklı bi kızın olcak dedi. kafası dönmüş dedi. ama sen bunu nasıl normal doğurcan dedi. eşime baktı bana baktı e sizin ikinizinde kafası büyük değil bu kızın kafası biraz büyük dedi. şok oldum. acaba kötü bişey mi var die ama normal her çocuk bir olmaz dedi. biraz moralim bozulmuştu. sonradan düşündüm sezeryana yönlendirmeye çalışıyoda olabilir die düşündüm. bilmiyorum ya bu haftada gitcez bakalım ne dicek.
herkes göbeğime bakıyo senin kız aşağı inmiş diyolar çok beklemez diyolar. ama ablamada haftalar öncesinden öyle diyolardı 41. haftada doğurdu:)

hoşbuldum canımcım nasılda belli oluyor uykulu hatunlarrr dün gece biraz daha rahat uyudum ama yinede artık deliksiz uyku haram oldu bize
haklısın kuzum dökülüyoruz iyice bende 2 gündür rahatım diyodum ama bu geceki huzursuzluk 2 günün acısını çıkardı şimdide benimkini hıçkırık tuttu, oturdum onu dinliyorum ya

günaydınn kuzummm, Allahım yardımcın olsun bu yorgunlukta çalışmak hakkaten zor. İnşallah herşey yolunda gider de fazla zorlanmazsın.

senin izin zamanın gelmiş canımmmm

haklısın kuzum dökülüyoruz iyice bende 2 gündür rahatım diyodum ama bu geceki huzursuzluk 2 günün acısını çıkardı şimdide benimkini hıçkırık tuttu, oturdum onu dinliyorum ya

yesinler onun hıçkırığını

ayyy ben hıckırığı uzun sürünce dayanamıyom tosunuma yaa geçsede kurtulsa dıyom

günaydınn kuzummm, Allahım yardımcın olsun bu yorgunlukta çalışmak hakkaten zor. İnşallah herşey yolunda gider de fazla zorlanmazsın.
işler yoğun değil cnm zaten hamişlikten dolayı salladım masa başında uyucam şimdi

senin izin zamanın gelmiş canımmmm
pazartesi ayrılıyorum kuzu iki günüm kaldı

insan tepik yediğine bile seviniyo hatta devamını bekliyo, ne güsel bi duygu
sizede günaydın kuzum hoşgeldinizz, sizde durumlar nasıl bugün ?

Hoşbulduk kuzu..benim derdim sıcaklarla kuzu...acıya sancıya uykusuzluğa alıştı artık bünye de..sıcaklara çözüm yok malesef...bugün yatcam paso kociş kızdı dün...evi sil süpür yaptım...güya bugün de minnakın kıyafetlerini yıkayacaktım..bugün dinlen yarın yaparız dedi...

bende uzun sürünce kıllanıyorum, normalde bikaç dk olup geçiyo ama böyle oturup dinleyince sanki daha uzun sürüyo gibi geliyo hemen hareket ediyorum tedirginlikten benimde gözümden uyku akıyo ama yatağa yatıpta uyuyamayınca sinir oluyorum

buğlem hem güzel hemde farklı cnm yağmur ve ecrin epeydir gündemdeki isimler ama hepside güzel :)

günaydınn cnm. bugün hakkaten uykusuzum yaaa gece 4 te daldım sanırım uykuya . eşimide uyutmadım ah uhh diye diye.

az kaldı sabredecez kuzu...ne günler geçirdik şimdi düşünüyorum da bugünüme gerçekten şükürler olsun benim ilk dört ayım çok sıkıntılı geçti...şimdi ki halim o halimin yanında resmen hediye gibi verilmiş birşey bana...kucağımıza aldığımız günleri hayal edelim ...çekcez mecbur analık kolay değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…