- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
günaydın zizagım hoşgeldin, hemen alındım uykulu diyincegünaydın uykulu annişler ve tepişik bebişlerrr
günaydın zizagım hoşgeldin, hemen alındım uykulu diyince
Günaydınnn annişlerimmm ve minişleriii
Sıcak ve uyku problemiyle dolu bi geceden sonra şuan kendimi fazlasıyla çökmüş ve mutsuz hissediyorum. Toplanmaya çalışıyorum ama o da olmuyo. Napıcamı şaşırdım sabah sabah.. Artık hayırlısıyla vaktiyle sağlıkla bi kavuşsaydık.. Hamişlik güsel dönem ama insan psikolojikmen böyle huzursuz olunca bir an önce geçsin istiyo ya
günaydın uykulu annişler ve tepişik bebişlerrr
Selam kızlar
Umarım tüm hamileler ve bebişler mutlu Mesut sağlıklıdır
Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum artık sonlara yaklaştık malum
Bebişleriniz boy ve kiloları nasıl?
Bizim 32 + 5 de dündü yani, 2,2 kilo 43 cm çıktı doktor beğendi hatta önde gidiyor dedi ama normal geldi bana bu rakamlar.
Bebişin başı yukarıda bakalım dönecek mi, zaten kafası büyük galiba dedi, sezaryene yönlendirecek sanki :)
Bu arada nonstress testine gireniniz var mı
Bir de bebek arabaı konusunu me yaptınız? Ben chicco trio enjoy aldım bugün o havalı ağır ve oahalı olan yüksek arabalardaydı gözüm, ama kullanışlı olmadığını söylüyor herkes o yüzden tercih etmedim, umarım iyi yapışımdır :)
haklısın kuzum dökülüyoruz iyicehoşbuldum canımcım nasılda belli oluyor uykulu hatunlarrr dün gece biraz daha rahat uyudum ama yinede artık deliksiz uyku haram oldu bize
günaydınn kuzummm, Allahım yardımcın olsun bu yorgunlukta çalışmak hakkaten zor. İnşallah herşey yolunda gider de fazla zorlanmazsın.günaydın kızlarrr... bu gece benim için berbat bi geceydi. yemekten sonra tansıyonum düştü uyudum sonra 12 de kalktım gözler cin gibi zaten tepikleyen paşam uyutmadı her yanım tutulmuş. kalktım nete takıldım çorba içtim süt içtim 3 gibi yattım dön dön 4e doğru anca daldım sanırım. sabahda 7 de kalktım işe geldimçok zor birgün beni bekliyo
kızlaaar ben geldim kızımın odasını yerleştirdik...
odasına yaptığım kapı süsü el emeğim
Eki Görüntüle 786724
duvarı için yaptığım yazı
Eki Görüntüle 786733
bunlarda mevlüt içiniçleri çilek kolanyası ile dolcak
Eki Görüntüle 786734
Eki Görüntüle 786735
günaydın kızlarrr... bu gece benim için berbat bi geceydi. yemekten sonra tansıyonum düştü uyudum sonra 12 de kalktım gözler cin gibi zaten tepikleyen paşam uyutmadı her yanım tutulmuş. kalktım nete takıldım çorba içtim süt içtim 3 gibi yattım dön dön 4e doğru anca daldım sanırım. sabahda 7 de kalktım işe geldimçok zor birgün beni bekliyo
haklısın kuzum dökülüyoruz iyicebende 2 gündür rahatım diyodum ama bu geceki huzursuzluk 2 günün acısını çıkardı şimdide benimkini hıçkırık tuttu, oturdum onu dinliyorum ya
http://www........./prima-bebek-bez...enidoganpaket4adetislakmendil2-adet-P13240334
biraz önce de bi çanta paylaşmıştım ama hiç kimse yorum yapmadı nesekendi kendime paylaşayım
senin izin zamanın gelmiş canımmmm
yesinler onun hıçkırığını
insan tepik yediğine bile seviniyo hatta devamını bekliyo, ne güsel bi duygutepik yedim sol yanımdan
günaydın uykusuz bayanlar....
ayyy ben hıckırığı uzun sürünce dayanamıyom tosunuma yaa geçsede kurtulsa dıyomhaklısın kuzum dökülüyoruz iyicebende 2 gündür rahatım diyodum ama bu geceki huzursuzluk 2 günün acısını çıkardı şimdide benimkini hıçkırık tuttu, oturdum onu dinliyorum ya
işler yoğun değil cnm zaten hamişlikten dolayı salladım masa başında uyucam şimdigünaydınn kuzummm, Allahım yardımcın olsun bu yorgunlukta çalışmak hakkaten zor. İnşallah herşey yolunda gider de fazla zorlanmazsın.
pazartesi ayrılıyorum kuzu iki günüm kaldısenin izin zamanın gelmiş canımmmm
tepik yedim sol yanımdan
günaydın uykusuz bayanlar....
annemin torunu için aldığı bikaç eşyayı paylaştım kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...ararsiz-kaldigi-cicisler-79.html#post31684453
insan tepik yediğine bile seviniyo hatta devamını bekliyo, ne güsel bi duygu
sizede günaydın kuzum hoşgeldinizz, sizde durumlar nasıl bugün ?
Kızlar dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim tayinim merkeze çıktı çok mutluyum :)))))
bende uzun sürünce kıllanıyorum, normalde bikaç dk olup geçiyo ama böyle oturup dinleyince sanki daha uzun sürüyo gibi geliyo hemen hareket ediyorum tedirginliktenayyy ben hıckırığı uzun sürünce dayanamıyom tosunuma yaa geçsede kurtulsa dıyom
işler yoğun değil cnm zaten hamişlikten dolayı salladım masa başında uyucam şimdi
pazartesi ayrılıyorum kuzu iki günüm kaldı
inş hadi bakalım yakışıklı ne kadar olmuş
yok tatlım bulamadık isim eşim yagmur olsun dioo ablası ecrin... bide buğlem.. hangisi olsun karasız kaldım:26::26:
evet canım digerleri normal doğum bu nasıl olcak bakalımm..
bana göre kilo aldımm ama kardeşlerim fazla almamışsın diolar
15 kilo aldım zaten kilolu hami,le kaldım 72 ileama bunda baya sıkıntı çektim yaza geldigi için
digerleri mayıs haziran doğumlular zor olmadıaz kaldıı nefes darlıgı gece uyku sorunu biticek inşşş
günaydınn cnm. bugün hakkaten uykusuzum yaaagece 4 te daldım sanırım uykuya . eşimide uyutmadım ah uhh diye diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?