2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben dua okuyorum geçsin hıckırıgı dıye. sen evdeysen yat kuzu yayıll ohh benim yerımede uyu. arkadaşamın biri doğum yapmış nette gördüm bebeğin fotografını yaa maşallah nasıl tatlı. bizde alsaydık bi kucagımızaaa

en güseli canımcım yat dinlen, hiçbişey yapmadığımız zamanlarda bile nefesimiz kesiliyo, dün sen yaparken yorgunluk hissetmemiş olsanda sonradan yavaş yavaş çıkıyo acısı. ben günlük işleri yaptığım halde üzerine uykusuzluk eklenince bugün bitik bi şekilde uyandım. Eğer toparlanabilirsem oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütülicem. hem vakitte geçmiş olur.

bende öyle dedim pazartesi okullar açılıyo açılmadan yıkayıp ütüleyeyim..gerçi bir sele yıkandı ütülenecek duruyo...ay minnak minnak şeyler kız çok oyalayıcı olur akşam eşim eldivenlerini almış seviyo deliii dedim napıyon...kız bunların içine nasıl girecek elleri diyo...senin ellerinle karıştırma dedim kuzumun minnak ellerini...

cnm benim yeni doğan için kullanılmıyor, yeni doğanlarda küvet üzerine file serilerek kullanılıyor, gösterdiğin 6 aydan sonra normal banyona yerleştirip,yıkaman için aparattır.

aynen cnm benimde çok sıkıntılıydı kanamam vardı rapor aldım yattım iki ay. o zamanları düşününce bugünüme şükredıyorum bende. tekme yerken hem cnm yanıyo hemde vur vur bi daha vur iyi oldugunu biliyim dıyom oğluma. o dgılde dün bişi çok canımı sıktı. eşimin bi arkdaşı bize gelceklerdi hamileliğimin ilk zamanlarıydı. zaten zor ayakta dururken bide misafir kabul edemezdim. daha sonrasındada çalıstıgım ve bı hafta sonumu ev işlerine ayırdıgım için kimseyı davet edemezdim. dün telefonda eşime diyomuşki size gelecektik kabul etmediniz sonrada davet etmedınız. eşinmi istemıyo görüşmeyi zaten soğuk davranıyo senin hanım demiş. nasıl cnm sıkıldı nasıl üzüldüm anlatamam ben hamile kalmadan önce iki kere geldiler nasıl ağırlayacagıımı şaşırdım. e şimdide canımla uğrasıyom yaa misafir kabul edecek halimmi var insanlar ne kadar anlayışsız çok canım sıkıldı çokkkk....

ben evdeyim canımcım ama sıkıntıdan patlıyorum, burası kasaba olunca yapacak hiçbişey yok ev işleri dışında, ondan da bıktım artık, bünye götürmüyo bu evin işini. çıkıp bi markete gidiyim hava alıyım bile diyemiyorum ya, ilçe hemen karşımda gözüküyo ama araba gerek onada
bu arada arkadaşının bebişinede maşallahhh Allah hayırlısıyla bizlerede nasib etsin inşallah.. benimde eşimin kuzeni doğum yaptı 39+4 de. 3,650 gr 51 cm doğmuş. bebek diyemiyoruz bile maşallah çok iri doğmuş ya

boş ver canım sıkma canını seni tanımamışlarsa boş ver bu saatten sonra da tanımasınlar...millete dışarıdan hamilelik kolay geliyo..gelip birde bize sorsunlar..evde dolaşacak halim olmuyo bazen sıkıştırıyo nefes alamıyorum...birilerine iyi görünecem diye ne kendimi zorlarım ne kuzumu...bende şu son iki aydır almıyorum evime misafir..önceden aldım ama onlarda nazım geçen insanlardı...kalk da bize bu hizmeti yap diyen cinsten değil çaylarını bile kendileri doldurdular...maksat beraber olmaksa olduk yoksa benden hizmet bekliyosalar hiç gelmesinler benim evime...eşimin arkadaşları da bir iki kere demişler..eşim sağolsun kabul edemeyiz demiş hiç beni araya katmadan hanım rahatsız akşama bana bile yemek yaparken zorlanıyo...kendini toparlasın sonra demiş..

Son düzenleme:
ay allahımm ne diyim ben yaa ne de güsel olur şimdi onlar minik minik oyy
benimkide beşiğin üzerine bi tulum bırakmıştım o da abimlerin beşikle birlikte hediyesiydi. gelip gidip onu seviyo

sende haklısın cnm bende sürekli evde olsam sıkılırdım heralde. ama son zamanlardayız ve ben artık sabahın köründe kalkıp işe gelmeye dayanamıyorum.pazartesı alıcam çalışamaz raporunu. salıda annem gelıcek kışa dolaplık işiler koyucaz sonrada miniğin kıyafetlerıyle ugras dur vakıt geçer. zaten ben sezeryan istiyorum 38 de alsa 4 haftam kalmıss beaaa arkadaşının bebişinede maşallah böyle giderse benimkide tosun olcak sanırım

cnm benim yeni doğan için kullanılmıyor, yeni doğanlarda küvet üzerine file serilerek kullanılıyor, gösterdiğin 6 aydan sonra normal banyona yerleştirip,yıkaman için aparattır.

evet doğru söylüyosun aslında, ürün açıklamalarında doğumdan itibaren yazmışlar bide.. ben bebişi nasıl tutarım diye düşünüyorum bi de böyle sert bi plastiğin üzerine koyamam heralde

ooyy oyy 2 gündür rüyama giriyo bebiş ya.. hem de konuşuyo benle :) dün gece bebekmiş ama konuşuyomuş, uzun kollu body bide üstüne tulum giydirmişim "anne bu body beni kaşındırıyo" diyodu bu gece de 3 yaşında falanmış, elele yürüyoruz isim koymamışım hala kendisine soruyorum, "emir" olsun mu diyorum hayır diyo, sen söyle diyince de "mehmet" dedi çocuk ya :)))) velhasıl hala isimsiz bnm oğlum

şimdi eşi yeni doğum yaptı bebek görmeye gidecektk gidesim kaçtı yaa yemin ederim. ama gidersem söylüycem soğuk neyimi gördünüz ben zaten zor ayakta duruyorum dıye. eşimde demiş hafta sonları temizliği bile ben yapıyorum eğilip doğrulamıyo siz gelseniz yemek yapılması lazım hali yok zaten riskliyid hamileliği demiş.dıyomuskı evet benım eşimde annemden dolayı hiç dinlenemedi. e madem biliyon aynı şey senin başındada var niye böyle konuşuyon demi...

al bendende o kadar, hep evdeyim (( fazla yürümek hareket etmek yasak, tek sosyal aktivitem hastane oldu.. sosyalleşme ortamım valla (( bi de iyiki internet var da vakit geçiyo, kitap dergi onlarda bi yere kadar.. kendini de anlatmak istiyosun.. :)

ay allahımm ne diyim ben yaa ne de güsel olur şimdi onlar minik minik oyy
benimkide beşiğin üzerine bi tulum bırakmıştım o da abimlerin beşikle birlikte hediyesiydi. gelip gidip onu seviyo

erkeklerin sevmesi daha bi tuhaf oluyo di mi? eşimi o şekilde görünce çok garibime gidiyo benim..

insanoğlu kuzum kendi başında da var biliyorsun eeee daha ne diye diretip duruyorsun...zannediyorlar ki sadece kendilerininki böyle sıkıntılı geçiyo...aman takma kuzum kafaya...minnakını da sıkıntıya sokma...

ohh iyi kuzum yaa, az kalmış. haftaya rahat olcaksın inşallah. zaten bebişle alakalı bişeylerle uğraşırken vakit uçup gidiyo
doğum konusunda sezeryan istemenin sebebi ne kuzu, bebiş çok mu iri :26:

gunaydınla --kızlar bu gece çok rahatsızdım karın agrısı benı mahvettı halada devam edıyo acaba dr gorunsemmı ne olur ne olmaz geçmekte bılmıyo

insanoğlu kuzum kendi başında da var biliyorsun eeee daha ne diye diretip duruyorsun...zannediyorlar ki sadece kendilerininki böyle sıkıntılı geçiyo...aman takma kuzum kafaya...minnakını da sıkıntıya sokma...
çok canım sıkıldı kuzum çokkk.. daha önce geldilar kaldılar nasıl ağırladım bir ben bir Allah bilir. daha önce düşük yaptıgımıda biliyolar neden böyle konuştu çok zoruma gitti. eşimede dedim söyle çok üzüldü de dedim. gidersek bende diycem çok üzüldüm çünkü...

ohh iyi kuzum yaa, az kalmış. haftaya rahat olcaksın inşallah. zaten bebişle alakalı bişeylerle uğraşırken vakit uçup gidiyo
doğum konusunda sezeryan istemenin sebebi ne kuzu, bebiş çok mu iri :26:
cnm hem bebek iri hemde bende vajınada varis çıktı zorlar dedi doktor normal doğumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…