2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ohh iyi kuzum yaa, az kalmış. haftaya rahat olcaksın inşallah. zaten bebişle alakalı bişeylerle uğraşırken vakit uçup gidiyo
doğum konusunda sezeryan istemenin sebebi ne kuzu, bebiş çok mu iri :26:

ay napim kuzu haksız mıyım...melekte kendine sıkıntı edecek başka şey bulamamış buna üzülüyo...

valla işine karışmak gibi olmasın ama rüyanda görmüşsün en azından ilk adını mehmet koyabilirsin hatta mehmet emir çok güzel bir isim

aynen canım ya, internet bile sıkıyo bazen, iyi ki burası var öyle duruyorum. yoksa nette hep aynı geliyo. ama bi arkadaşının olması 2 laflamak hepsinden güzel oluyo. benim var 2 tane ama birinin 1,5 yasında oğlu var cıkamıyo evden. diğeride bnmle aynı haftada hamiş. ikisinin evide aşağıda, yokuş olması yüzünden gidip gelmek zor oluyo. pofff işte böyle :)
erkeklerin sevmesi daha bi tuhaf oluyo di mi? eşimi o şekilde görünce çok garibime gidiyo benim..
kesinlikle benim içinde öyle. bi de severken yüzüne bakıyorum çok farklı bi mutluluk oluyo. bazende sapıtıyo nasıl seviceğini, hakkaten garip yav :)

eşine söyle canım..gidecekmişsiniz ya...hemde düşük yaptığını da biliyolar...ama üzülme de boş ver gitsin sil hafızandan o kareyi...

canım benim neden sıkıyosun canını ya bırak Allah aşıkna bizim hizmet edecek halimiz mi kaldı ya bize jest yapacak insanlara ihtiyacımız var valla bizim de cok samimi arkadaslarımız dıında eşim kabul etmiyo gelenler de zaten cok yakın berabar yapıyoruz her seyi hatta coğu seyi onlar yapıyolar bosver böle seyler bi kulağından girip diğerinden cıksın tatlım

kesinlikle benim içinde öyle. bi de severken yüzüne bakıyorum çok farklı bi mutluluk oluyo. bazende sapıtıyo nasıl seviceğini, hakkaten garip yav :)

aynen diyorum bazen nolur severken kendinden geçiyorsun çocuk doğunca kontrollü davran yoksa çocuk acayip korkar senden...

gunaydınla --kızlar bu gece çok rahatsızdım karın agrısı benı mahvettı halada devam edıyo acaba dr gorunsemmı ne olur ne olmaz geçmekte bılmıyo
cnmcım sende ishal ve bulantı vardı, gaz sorunun olabilir. kendimden biliyorum bikaç gündür :26: ama gaz sancısından farklıysa doktoruna danış bence.
cnm hem bebek iri hemde bende vajınada varis çıktı zorlar dedi doktor normal doğumda
hmmm geçmiş olsn kuzum ya.. sağlıklı olsunda nasıl olduğu farketmez. öyle ya da böyle pırtlıcaz napalım
bnm ayın 10unda kontrol var bakalım doğum için ne dicek :26:

ay napim kuzu haksız mıyım...melekte kendine sıkıntı edecek başka şey bulamamış buna üzülüyo...
fazlasıyla haklısın kuzum, bu haldeyken gelen misafir ağırlanmaya değil kendi kendini ağırlamaya gelir. o yüzden sallamak gerek. 0nların anlayışsızlığı yüzünden stresi niye biz çekelim

ishallıkte var ama sanırım bu ıshalden değil normal ıshalmışsin gıbı karnın agırıyo hanı ıshal olsam dunden berı lavabodan çıkmam ee o da yok bu gece hıç uyuyamadım delı oldum

bende o bahsettiğin sancıdan günde 3-4 kere oluyo ishal + adet sancısının karışımı birşey...doktoruma sordum normal dedi..yaşamamız gereken şeylermiş...ama için rahat edecekse doktoruna görün..

oylede cnm ama ınsan korkuyo dunden berı aralıksız agrıyo geçen kv de aklımı karıştırdı bırının de boyle olmuş sabah dr gıttıgınde bebegi karnında ölmüş bılmem boynuna bışey dolanmış off korktum bende gaz sancıcıda olabılır ama ılkkez bu kadar şiddetli oldu

eşine söyle canım..gidecekmişsiniz ya...hemde düşük yaptığını da biliyolar...ama üzülme de boş ver gitsin sil hafızandan o kareyi...
tmm kızlar sıkmıyorum canımı daha böyle insanlar için haklısınız. sabahtan beri minnaktanda ses yok kıpır kıpır olması lazımdı onuda üzdüm sanırım:26:

bende hafta sonu gidicem bakalım kaç kilo olmuş tosun

aynen diyorum bazen nolur severken kendinden geçiyorsun çocuk doğunca kontrollü davran yoksa çocuk acayip korkar senden...
dimiii yaaaa benimkini qörsen bi de.. çocuk dile gelir he geçen günkü hali aklıma geldi yine gülmeye başladım
ishallıkte var ama sanırım bu ıshalden değil normal ıshalmışsin gıbı karnın agırıyo hanı ıshal olsam dunden berı lavabodan çıkmam ee o da yok bu gece hıç uyuyamadım delı oldum
canımcım bildiğim kadarıyla normal bişey bu ağrı, dün gecede ben öyleydim, hem ağrı hem sancı hem bebişin hareketleri derkennn ağlıcak kadar oldum. şimdide var ama ara ara yokluyo.

milletin söylediklerine bakarsak hastaneden çıkmamamız lazım cnm. benim 2 defa başıma geldi birinde kramp sancısına apandist olabilir diye. diğeride geçen gün kaburgalarımın alt kısmı baştan başa yanıyodu resmen, bi soruyum dedim pişman oldum. yok zehirlenme olabilir yok kordon dolanabilir. töbe yarabbi... şimdide gaz ve ishal yüzünden acayip huzursuzum, heleki dün gece mahvetti beni. 0 yüzden çevrenden kimseyi dinlememeye çalış. kendini dinle ve en doğrusu hangisi geliyosa onu yap.

fazlasıyla haklısın kuzum, bu haldeyken gelen misafir ağırlanmaya değil kendi kendini ağırlamaya gelir. o yüzden sallamak gerek. 0nların anlayışsızlığı yüzünden stresi niye biz çekelim

benim gönlümü hoş tutmaları gerekirken ben mi onların gönüllerini yapcam...

bu gece daha rahat uyumuşum canım çok şükür daha iyiyim

ne sorucam size eşim bi korkuya kapıldı ya göbeğine çarparsam diye sizin eşlerde durum ne ayrı yatmak istiyor eşim

avucunu yalar...dön totonu yat diyorum...göbekten korkuyolar artık göbekten değil de aslında içindekine birşey olur mu düşüncesi var..geçen doktorda onu konuştuk hissetmez dedi öyle bir güvence altında ki o ister vur ister salla onun keyfi yerindedir..ne sıcaktan ne soğuktan etkilenmezmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…