- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ohh iyi kuzum yaa, az kalmış. haftaya rahat olcaksın inşallah. zaten bebişle alakalı bişeylerle uğraşırken vakit uçup gidiyo
doğum konusunda sezeryan istemenin sebebi ne kuzu, bebiş çok mu iri :26:
gunaydınla --kızlar bu gece çok rahatsızdım karın agrısı benı mahvettı halada devam edıyo acaba dr gorunsemmı ne olur ne olmaz geçmekte bılmıyo
evet doğru söylüyosun aslında, ürün açıklamalarında doğumdan itibaren yazmışlar bide.. ben bebişi nasıl tutarım diye düşünüyorum bi de böyle sert bi plastiğin üzerine koyamam heralde
ooyy oyy 2 gündür rüyama giriyo bebiş ya.. hem de konuşuyo benle :) dün gece bebekmiş ama konuşuyomuş, uzun kollu body bide üstüne tulum giydirmişim "anne bu body beni kaşındırıyo" diyodubu gece de 3 yaşında falanmış, elele yürüyoruz isim koymamışım hala kendisine soruyorum, "emir" olsun mu diyorum hayır diyo, sen söyle diyince de "mehmet" dedi çocuk ya :)))) velhasıl hala isimsiz bnm oğlum
aynen canım ya, internet bile sıkıyo bazen, iyi ki burası var öyle duruyorum. yoksa nette hep aynı geliyo. ama bi arkadaşının olması 2 laflamak hepsinden güzel oluyo. benim var 2 tane ama birinin 1,5 yasında oğlu var cıkamıyo evden. diğeride bnmle aynı haftada hamiş. ikisinin evide aşağıda, yokuş olması yüzünden gidip gelmek zor oluyo. pofff işte böyle :)al bendende o kadar, hep evdeyim(( fazla yürümek hareket etmek yasak, tek sosyal aktivitem hastane oldu.. sosyalleşme ortamım valla (( bi de iyiki internet var da vakit geçiyo, kitap dergi onlarda bi yere kadar.. kendini de anlatmak istiyosun.. :)
kesinlikle benim içinde öyle. bi de severken yüzüne bakıyorum çok farklı bi mutluluk oluyo. bazende sapıtıyo nasıl seviceğini, hakkaten garip yav :)erkeklerin sevmesi daha bi tuhaf oluyo di mi? eşimi o şekilde görünce çok garibime gidiyo benim..
çok canım sıkıldı kuzum çokkk.. daha önce geldilar kaldılar nasıl ağırladım bir ben bir Allah bilir. daha önce düşük yaptıgımıda biliyolar neden böyle konuştu çok zoruma gitti. eşimede dedim söyle çok üzüldü de dedim. gidersek bende diycem çok üzüldüm çünkü...
aynen cnm benimde çok sıkıntılıydı kanamam vardı rapor aldım yattım iki ay. o zamanları düşününce bugünüme şükredıyorum bende. tekme yerken hem cnm yanıyo hemde vur vur bi daha vur iyi oldugunu biliyim dıyom oğluma. o dgılde dün bişi çok canımı sıktı. eşimin bi arkdaşı bize gelceklerdi hamileliğimin ilk zamanlarıydı. zaten zor ayakta dururken bide misafir kabul edemezdim. daha sonrasındada çalıstıgım ve bı hafta sonumu ev işlerine ayırdıgım için kimseyı davet edemezdim. dün telefonda eşime diyomuşki size gelecektik kabul etmediniz sonrada davet etmedınız. eşinmi istemıyo görüşmeyi zaten soğuk davranıyo senin hanım demiş. nasıl cnm sıkıldı nasıl üzüldüm anlatamam ben hamile kalmadan önce iki kere geldiler nasıl ağırlayacagıımı şaşırdım. e şimdide canımla uğrasıyom yaa misafir kabul edecek halimmi var insanlar ne kadar anlayışsız çok canım sıkıldı çokkkk....
günaydın canım ishal falan mısın karın ağrısı nasıl bir tür ağrı...
kesinlikle benim içinde öyle. bi de severken yüzüne bakıyorum çok farklı bi mutluluk oluyo. bazende sapıtıyo nasıl seviceğini, hakkaten garip yav :)
cnmcım sende ishal ve bulantı vardı, gaz sorunun olabilir. kendimden biliyorum bikaç gündür :26: ama gaz sancısından farklıysa doktoruna danış bence.gunaydınla --kızlar bu gece çok rahatsızdım karın agrısı benı mahvettı halada devam edıyo acaba dr gorunsemmı ne olur ne olmaz geçmekte bılmıyo
hmmm geçmiş olsn kuzum ya.. sağlıklı olsunda nasıl olduğu farketmez.cnm hem bebek iri hemde bende vajınada varis çıktı zorlar dedi doktor normal doğumda
fazlasıyla haklısın kuzum, bu haldeyken gelen misafir ağırlanmaya değil kendi kendini ağırlamaya gelir. o yüzden sallamak gerek. 0nların anlayışsızlığı yüzünden stresi niye biz çekelim
ay napim kuzu haksız mıyım...melekte kendine sıkıntı edecek başka şey bulamamış buna üzülüyo...
ishallıkte var ama sanırım bu ıshalden değil normal ıshalmışsin gıbı karnın agırıyo hanı ıshal olsam dunden berı lavabodan çıkmam ee o da yok bu gece hıç uyuyamadım delı oldum
cnmcım sende ishal ve bulantı vardı, gaz sorunun olabilir. kendimden biliyorum bikaç gündür :26: ama gaz sancısından farklıysa doktoruna danış bence.
hmmm geçmiş olsn kuzum ya.. sağlıklı olsunda nasıl olduğu farketmez.öyle ya da böyle pırtlıcaz napalım
bnm ayın 10unda kontrol var bakalım doğum için ne dicek :26:
fazlasıyla haklısın kuzum, bu haldeyken gelen misafir ağırlanmaya değil kendi kendini ağırlamaya gelir. o yüzden sallamak gerek. 0nların anlayışsızlığı yüzünden stresi niye biz çekelim
ay napim kuzu haksız mıyım...melekte kendine sıkıntı edecek başka şey bulamamış buna üzülüyo...
canım benim neden sıkıyosun canını ya bırak Allah aşıkna bizim hizmet edecek halimiz mi kaldı ya bize jest yapacak insanlara ihtiyacımız var valla bizim de cok samimi arkadaslarımız dıında eşim kabul etmiyo gelenler de zaten cok yakın berabar yapıyoruz her seyi hatta coğu seyi onlar yapıyolar bosver böle seyler bi kulağından girip diğerinden cıksın tatlım
tmm kızlar sıkmıyorum canımı daha böyle insanlar için haklısınız. sabahtan beri minnaktanda ses yok kıpır kıpır olması lazımdı onuda üzdüm sanırım:26:eşine söyle canım..gidecekmişsiniz ya...hemde düşük yaptığını da biliyolar...ama üzülme de boş ver gitsin sil hafızandan o kareyi...
cnmcım sende ishal ve bulantı vardı, gaz sorunun olabilir. kendimden biliyorum bikaç gündür :26: ama gaz sancısından farklıysa doktoruna danış bence.
hmmm geçmiş olsn kuzum ya.. sağlıklı olsunda nasıl olduğu farketmez.öyle ya da böyle pırtlıcaz napalım
bnm ayın 10unda kontrol var bakalım doğum için ne dicek :26:
dimiii yaaaaaynen diyorum bazen nolur severken kendinden geçiyorsun çocuk doğunca kontrollü davran yoksa çocuk acayip korkar senden...
canımcım bildiğim kadarıyla normal bişey bu ağrı, dün gecede ben öyleydim, hem ağrı hem sancı hem bebişin hareketleri derkennn ağlıcak kadar oldum. şimdide var ama ara ara yokluyo.ishallıkte var ama sanırım bu ıshalden değil normal ıshalmışsin gıbı karnın agırıyo hanı ıshal olsam dunden berı lavabodan çıkmam ee o da yok bu gece hıç uyuyamadım delı oldum
acıdı mı diye soran yok annem...
hoşbulduk kuzu nasılsın uykusuz musun sende...
milletin söylediklerine bakarsak hastaneden çıkmamamız lazım cnm. benim 2 defa başıma geldi birinde kramp sancısına apandist olabilir diye. diğeride geçen gün kaburgalarımın alt kısmı baştan başa yanıyodu resmen, bi soruyum dedim pişman oldum. yok zehirlenme olabilir yok kordon dolanabilir. töbe yarabbi... şimdide gaz ve ishal yüzünden acayip huzursuzum, heleki dün gece mahvetti beni. 0 yüzden çevrenden kimseyi dinlememeye çalış. kendini dinle ve en doğrusu hangisi geliyosa onu yap.oylede cnm ama ınsan korkuyo dunden berı aralıksız agrıyo geçen kv de aklımı karıştırdı bırının de boyle olmuş sabah dr gıttıgınde bebegi karnında ölmüş bılmem boynuna bışey dolanmış off korktum bende gaz sancıcıda olabılır ama ılkkez bu kadar şiddetli oldu
tmm kızlar sıkmıyorum canımı daha böyle insanlar için haklısınız. sabahtan beri minnaktanda ses yok kıpır kıpır olması lazımdı onuda üzdüm sanırım:26:
bu gece daha rahat uyumuşum canım çok şükür daha iyiyim
ne sorucam size eşim bi korkuya kapıldı ya göbeğine çarparsam diye sizin eşlerde durum ne ayrı yatmak istiyor eşim
dimiii yaaaabenimkini qörsen bi de.. çocuk dile gelir he geçen günkü hali aklıma geldi yine gülmeye başladım
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?