2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hem senin psikolojinden hemde düzeninin tekrar değişmeşinden dolayı olabilir canımcım. sırtüstü yatma şansın olsaydı daha çabuk duyardın büyük ihtimalle, o yzden sıkma canını. Rabbim korur onu haftasonuna ne kalmışki kıs şurda, güsel haberlerle gel inşallah..

bu gece daha rahat uyumuşum canım çok şükür daha iyiyim

ne sorucam size eşim bi korkuya kapıldı ya göbeğine çarparsam diye sizin eşlerde durum ne ayrı yatmak istiyor eşim
bende ayrı yatmak istiyorum ama eşim ayrılmıyo, yatakta kendim rahat edemiyorum, bi de onu rahatsız etmeyim diye uğraşıyorum yav

ne sorucam size eşim bi korkuya kapıldı ya göbeğine çarparsam diye sizin eşlerde durum ne ayrı yatmak istiyor eşim

Canım eşim öyle bi şey söylemedi ama herhalde o da çarparım korkusuyla yatağın daha uç tarafta yatıyo

benim gönlümü hoş tutmaları gerekirken ben mi onların gönüllerini yapcam...
e yani... insana böyle yapıldığı zaman bi dahaki sefere hep bi soru işareti kalıyo. en azından durumunu sorup sebebini öğrenmek varken direk yargılamak ne demek ya. sıradan bi insan değilki karşındaki.
ben diyorum evde bir çocuk vardı zaten ikincisine gel dedik...pek farkı yok çocuklardan eşlerimizin...
heh aynen öyle vallahi.. hamiş kalınca öğrenmiş oldum bende aslında ikincinin geldiğini

valla işine karışmak gibi olmasın ama rüyanda görmüşsün en azından ilk adını mehmet koyabilirsin hatta mehmet emir çok güzel bir isim

ben öyle çok rüya görürüm ki anlatamam :) 5dk uyusam yine de uzun uzun rüyalar görürüm.. dediğin gibi olur belkide mehmet ilk ismi olur ikinci ismini yine kendi söyler belki rüyamda çünkü emir ismini beğenmedi bnm tosuncuk "çikin" dedi rüyamda :))) en beğendiğim isimlerden biridir halbuki..

ya bende göndermek istemiyorum bilmiyorum ne yapıcam benimki uyurken kendini kaybediyor maaleseff

ya bende göndermek istemiyorum bilmiyorum ne yapıcam benimki uyurken kendini kaybediyor maaleseff hiç bisey hatırlamıyor

bende aynen senin gibi düşünüyorum :)) eşim bana diyodu ikinci bi bebeğim olcak senle birlikte die, şimdi o çocuklaştı:)) geçen gün karnımın sağ tarafına ayaklarıyla bi bastırıyo bebiş anlatamam, bende yalandan karnımı cimdikler gibi yapıp "işte yakaladım ayaklarını şimdi dövcem" dedim.. eşimde tam karşımda oturuyodu bi koştu geldi yanıma gözleri dolmuş yalvarıyo, nolur bırak nolur yapma, canı yanar ayakları acır... Allah'ım gülmekten cevap veremiyorum ama.. ya ayaklarını nasıl yakalıyım diyorum olsun acır yinede dokunma sen nolur diye çocuk gibi yalvarıyo koca adam hala gülüyorum aklıma geldikçe..

günaydınlar kızlar nasılsız?

ya geceleri yatamaz oldum sürekli bi yerim ağrıyor ve sıcaktan bunalıyorum eşimde sıcacık sarılıyor nefes alamaz oluyorum geçen gece gitmişim salonda koltukta uyumuş kalmışım eşim sabah geldi yanıma sitemli biraz niye burda yattın diye ama napim afakanlar basıyor beni bide sürekli bi sancı... bi doğursamda kurtulsam diyorum artık sizdede öyle oluyormu? yatağa girmeye korkar oldum yine bunalcam diye...

ayy çok güldüm sen çok yaşa

Günaydın guzel Ekim annelerine.
Bende bu gece rüyamda garip garip seyler gördüm hep.
Bir de kanlı akıntım varmis. Epey gelmis. Dr'a gidiyorum Dr yok falan.
Galiba stres yapıyorum artık bebek erken gelebilir diye bu da rüyama giriyor.

bak minnakı da strese sokmuşsun...

arada tık tık vuruyo ama önceki günlere bakarak sakin. şimdi beni oturtmaması lazımdı haahhhhh bi sallandım kendime geldim oh beaaa aha ikinci sallantı geldiiii keyfim yerine geldi yaa iyiki varsın yavrummmmmm

cnm ben gece eşimden destek almadan dönemiyorum hemde elini karnıma koyuyo dinliyo huzur buluyorum o öyle yapınca. tabi daha sonra ileri git daraldım diyomda o yatakta olmadan uyuyamam

desene üçüncü de dördüncü de zorlanmayacağız...

ben cam açık yatıyorum canım valla, püfür püfür.. bi tek göbüşü örtüyorum :) e tabi bende eş yok uzaklarda ayda bir geliyo, ama o zaman dediğin gibi oluyo.. zaten sıcaklıyorum bi de onun sıcaklığı.. cam pencere açtırmıyo üşürsün hasta olursun diye :)) geçmek bilmiyo 2 3 gün :))

pöfffff bugunde ıyı başlamadık gunee ya bu iştahsızlık nedır arkadaşlar sızde de var mıama canım bısey ıstemıyooo

ya bende göndermek istemiyorum bilmiyorum ne yapıcam benimki uyurken kendini kaybediyor maaleseff

belli göndermek istemediğin iki kere göndermişsin mesajı...

kuzu gönderme boş ver..asla ona karşıyım ne olursa olsun o yatak ayrılmaz düşüncesindeyim...küs dahi olsak...

arada tık tık vuruyo ama önceki günlere bakarak sakin. şimdi beni oturtmaması lazımdı haahhhhh bi sallandım kendime geldim oh beaaa aha ikinci sallantı geldiiii keyfim yerine geldi yaa iyiki varsın yavrummmmmm

hah şöyle bırakta minnakın keyfi yerine gelsin...benim ki de uyuyo herhalde hiç kıpırdanma mıpırdanma yok...

allahımmm yarabbim daha nelerrrr, bu ne duygusallık yavv, gözleri doldu diyince şaşırdım birden bende geçen elimi karnıma koydum dinliyodum öyle, hepbirlikte oturuyoruz. kayınpeder baktı napıyon öyle çocuk bunalır elini çek farketmezsin sen diyo. yav bişeyde diyemedim ağzımı açsam gülcem biliyorum
günaydın cnm hosgeldin. hepimiz aynı dertten muzdarip bir şekilde yola devam ediyoruz bende bu gece iyice bunaldım kalktım ayak ucuna yattım, pencereyide açtım tepemde. ben öyle yapınca o da ayaklarını yatagın dısına uzatıpta yatmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…