- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
hem senin psikolojinden hemde düzeninin tekrar değişmeşinden dolayı olabilir canımcım. sırtüstü yatma şansın olsaydı daha çabuk duyardın büyük ihtimalle, o yzden sıkma canını. Rabbim korur onutmm kızlar sıkmıyorum canımı daha böyle insanlar için haklısınız. sabahtan beri minnaktanda ses yok kıpır kıpır olması lazımdı onuda üzdüm sanırım:26:
bende hafta sonu gidicem bakalım kaç kilo olmuş tosun
bende ayrı yatmak istiyorum ama eşim ayrılmıyo, yatakta kendim rahat edemiyorum, bi de onu rahatsız etmeyim diye uğraşıyorum yavbu gece daha rahat uyumuşum canım çok şükür daha iyiyim
ne sorucam size eşim bi korkuya kapıldı ya göbeğine çarparsam diye sizin eşlerde durum ne ayrı yatmak istiyor eşim
bu gece daha rahat uyumuşum canım çok şükür daha iyiyim
ne sorucam size eşim bi korkuya kapıldı ya göbeğine çarparsam diye sizin eşlerde durum ne ayrı yatmak istiyor eşim
e yani... insana böyle yapıldığı zaman bi dahaki sefere hep bi soru işareti kalıyo. en azından durumunu sorup sebebini öğrenmek varken direk yargılamak ne demek ya. sıradan bi insan değilki karşındaki.benim gönlümü hoş tutmaları gerekirken ben mi onların gönüllerini yapcam...
heh aynen öyle vallahi.. hamiş kalınca öğrenmiş oldum bende aslında ikincinin geldiğiniben diyorum evde bir çocuk vardı zaten ikincisine gel dedik...pek farkı yok çocuklardan eşlerimizin...
valla işine karışmak gibi olmasın ama rüyanda görmüşsün en azından ilk adını mehmet koyabilirsin hatta mehmet emir çok güzel bir isim
avucunu yalar...dön totonu yat diyorum...göbekten korkuyolar artık göbekten değil de aslında içindekine birşey olur mu düşüncesi var..geçen doktorda onu konuştuk hissetmez dedi öyle bir güvence altında ki o ister vur ister salla onun keyfi yerindedir..ne sıcaktan ne soğuktan etkilenmezmiş...
avucunu yalar...dön totonu yat diyorum...göbekten korkuyolar artık göbekten değil de aslında içindekine birşey olur mu düşüncesi var..geçen doktorda onu konuştuk hissetmez dedi öyle bir güvence altında ki o ister vur ister salla onun keyfi yerindedir..ne sıcaktan ne soğuktan etkilenmezmiş...
e yani... insana böyle yapıldığı zaman bi dahaki sefere hep bi soru işareti kalıyo. en azından durumunu sorup sebebini öğrenmek varken direk yargılamak ne demek ya. sıradan bi insan değilki karşındaki.
heh aynen öyle vallahi.. hamiş kalınca öğrenmiş oldum bende aslında ikincinin geldiğini
bende aynen senin gibi düşünüyorum :)) eşim bana diyodu ikinci bi bebeğim olcak senle birlikte die, şimdi o çocuklaştı:)) geçen gün karnımın sağ tarafına ayaklarıyla bi bastırıyo bebiş anlatamam, bende yalandan karnımı cimdikler gibi yapıp "işte yakaladım ayaklarını şimdi dövcem" dedim.. eşimde tam karşımda oturuyodu bi koştu geldi yanıma gözleri dolmuş yalvarıyo, nolur bırak nolur yapma, canı yanar ayakları acır... Allah'ım gülmekten cevap veremiyorum ama.. ya ayaklarını nasıl yakalıyım diyorumolsun acır yinede dokunma sen nolur diye çocuk gibi yalvarıyo koca adam hala gülüyorum aklıma geldikçe..
bak minnakı da strese sokmuşsun...
arada tık tık vuruyo ama önceki günlere bakarak sakin. şimdi beni oturtmaması lazımdıhem senin psikolojinden hemde düzeninin tekrar değişmeşinden dolayı olabilir canımcım. sırtüstü yatma şansın olsaydı daha çabuk duyardın büyük ihtimalle, o yzden sıkma canını. Rabbim korur onuhaftasonuna ne kalmışki kıs şurda, güsel haberlerle gel inşallah..
bende ayrı yatmak istiyorum ama eşim ayrılmıyo, yatakta kendim rahat edemiyorum, bi de onu rahatsız etmeyim diye uğraşıyorum yav
bu gece daha rahat uyumuşum canım çok şükür daha iyiyim
e yani... insana böyle yapıldığı zaman bi dahaki sefere hep bi soru işareti kalıyo. en azından durumunu sorup sebebini öğrenmek varken direk yargılamak ne demek ya. sıradan bi insan değilki karşındaki.
heh aynen öyle vallahi.. hamiş kalınca öğrenmiş oldum bende aslında ikincinin geldiğini
günaydınlar kızlar nasılsız?
ya geceleri yatamaz oldum sürekli bi yerim ağrıyor ve sıcaktan bunalıyorum eşimde sıcacık sarılıyor nefes alamaz oluyorum geçen gece gitmişim salonda koltukta uyumuş kalmışım eşim sabah geldi yanıma sitemli biraz niye burda yattın diyeama napim afakanlar basıyor beni bide sürekli bi sancı... bi doğursamda kurtulsam diyorum artık sizdede öyle oluyormu? yatağa girmeye korkar oldum yine bunalcam diye...
ya bende göndermek istemiyorum bilmiyorum ne yapıcam benimki uyurken kendini kaybediyor maaleseff
arada tık tık vuruyo ama önceki günlere bakarak sakin. şimdi beni oturtmaması lazımdıhaahhhhh bi sallandım kendime geldim oh beaaa aha ikinci sallantı geldiiii keyfim yerine geldi yaa iyiki varsın yavrummmmmm
ayy çok güldüm sen çok yaşa
allahımmm yarabbim daha nelerrrr, bu ne duygusallık yavv, gözleri doldu diyince şaşırdım birdenbende aynen senin gibi düşünüyorum :)) eşim bana diyodu ikinci bi bebeğim olcak senle birlikte die, şimdi o çocuklaştı:)) geçen gün karnımın sağ tarafına ayaklarıyla bi bastırıyo bebiş anlatamam, bende yalandan karnımı cimdikler gibi yapıp "işte yakaladım ayaklarını şimdi dövcem" dedim.. eşimde tam karşımda oturuyodu bi koştu geldi yanıma gözleri dolmuş yalvarıyo, nolur bırak nolur yapma, canı yanar ayakları acır... Allah'ım gülmekten cevap veremiyorum ama.. ya ayaklarını nasıl yakalıyım diyorumolsun acır yinede dokunma sen nolur diye çocuk gibi yalvarıyo koca adam hala gülüyorum aklıma geldikçe..
günaydın cnm hosgeldin. hepimiz aynı dertten muzdarip bir şekilde yola devam ediyoruzgünaydınlar kızlar nasılsız?
ya geceleri yatamaz oldum sürekli bi yerim ağrıyor ve sıcaktan bunalıyorum eşimde sıcacık sarılıyor nefes alamaz oluyorum geçen gece gitmişim salonda koltukta uyumuş kalmışım eşim sabah geldi yanıma sitemli biraz niye burda yattın diyeama napim afakanlar basıyor beni bide sürekli bi sancı... bi doğursamda kurtulsam diyorum artık sizdede öyle oluyormu? yatağa girmeye korkar oldum yine bunalcam diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?