2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben farklı bir konuya değinecem hamile kaldıktan sonra iki kez karabasan oldum. bu sıkıntıyı yaşayan varmı? bugün işyerinde muska yazdırman gerekli mutlaka dediler, ne yapmam gerek bilen var mı? konuyu bile açmak istemiyorum aslında.

kizlar kahverengi lekelenme ceken varmi ilk ogrendigim zamanlarda olmustu doktor normal dedimisti telaslanma bu aylarda olur dedi sonra kesildi uzun zamandir yoktu 3gundur tuvaletimi yapinca silerken geliyor ic camasirimda gormuyorum hep tuvalete gidince goruyorum boyle olan var mi :-(

Kizlar doktordN geldim ben 5 haftalik hesaplamistim ama gec donlenme :) bizimki 4 haftalikmis meger 0,5 cm kesemizin boyutu ama icini goremedik ayin 26 sina 2. Randevu insaalah kalpatislarinida duyucaz , gerekli tetkikler icin kan ve idrar verdim sonuclar sali cikacak . Bu arada folik asite basladim , kimyager oldugumu soyleyince labotauari yasakladi bakalim is yeri ile napicaz :s bende durumlar boyle ..... Bu arada cig et , kedi kopek sevmek , dokuntulu atesli hastalik gecirenlerle ayni ortamda kalmak yasaklar arasinda , bilginize arkadaslar :))

arkadaşlar günaydın, bu sabah il defa hafif bi pembelik geldi ve çok korktum yaa..normal midir acaba, benimki iyice ilerledi, nerdeyse 2 aylık olacak, böyle bi bi şey neden oldu ki şimdi??

tatlım benim de bugün oldu aynısı doktora gittik hemen normalde randevum çarşambaydı ama hemen gittim leke olunca ama sadece sabah geldi doktor bebeğimi gösterdi kalbinide dinlettirdi çok duygulandım sende git tatlım devam falan ederse. ayrıca iğne verdi 5 tane progesteron .ama benim sadece sabah geldi leke şimdi yok dün gece karın ağrısı ve bacaklarda adet olacakmış gibi uyuşmada oldu

Son düzenleme:
oncedende karabasan olurmuydun eger ilkkrz olduysa benim tahminim hamilelik kaynaklı ruhssl degsiklikten oluyordur. muska konusunda isi ticarete dokmeyen birine sadece koruyucu dualari felak nas yazip uzerinde tasirsin ayrica ayetel kursi oku gercekten mucizesi allah in seni korur

slm kizlaaarrrr benim hic bulantim olmuyoduuuu hala da olmuyo sadece biraz once kayinvalidem tavuk hasliyodu normalde de kokusundan tiksinirdim ama bu sefer gozlerim yasardi cok kotu oldum ya simdi sizler diyosunuz ya mide bulantisi kalbinin attigina isaret diye e benim midem bulanmiyo o yuzden surekli bunu dusunur oldum bide kesem neden karindan gozukmedi onu anlamadim acaba ultrason cihaziyla alakali bi durum mu vajinalusgde hemen gozuktu kan degerlerimde dusuk degildi off bu sorularrrr ...

cok merak ettik seni ne yaptin insallah guzel haberler verirsin bize

tatlım sen kendini ferah tut herşey güzel gidecek hayırlısıyla bulantılarım 6. haftada başladı zaten öyle çok bulantım yok akşamları ve sabahları oluyor ama aşırı değil .her bayanda olacak diye birşey yokki lütfen buna kafanı takma

cnmmide bulantısının bebeğin kalbinin atmasıyla ilgisi yok bence... 9 ay boyunca hiç mide bulantısı yaşamadan hamileliğini geçiren var. kişiden kişiye değişir bu durum,kiminde hiç kiminde cok olur takma kafana böyle bişeyi.. illaki içm rahatlasın dersen dr.una sor... ama benim bildiğim ilgisi yok...
karından görünmemesi de ultrason cihazıyla ilgili bi durum olabilir...ya da doktorun bakış acısıyla,yada kesen küçükse o yüzden de görünmemiş olabilir cnm... çünkü benm tam 5+0 da karından göründü...bu arada ultrasonda kaç haftalık göründü bebiş?

herkes oyle dedi kayinvalidem falanda ama burda kalbinin attigina isaret diye duyunca kafama takildi kendi kendime sorun yapiyorum iste en iyisi takmamak hersey olacagina varir

bu aradaa ilk sayfadaki listeyi kim yapacak kızlar? hala yapılmadı bence cok gec kaldık,kalabalıklaştıkça zor olur liste yapma... görevli arkadas bir an önce çalışmalara başlasa iyi olacak.......

Cok heycanlıyım kızlar ya yarın kontrolüm var acaba minik kesem büyüdümü aklımdan hiç çıkmıyo saglıklımı degilmi die

bana sık olur canım ama şükür hamile kalalı bir kere oldu.bol bol felak ,nas oku , ayetel kursüde oku kesinlikle sırt üstü yatma ilacı bol felak nas....

Son düzenleme:

bencede ilgisi yoktur yaa kac haftalik oldugunu sormayi unuttum o an ki telastan kesem cok kucuk degildi aslinda 7mm karindan gozukmesi lazimdi ama bilmiyorum belki 1marti beklemeden giderim dra o zamanda sorarim

biz de salı diye kararlaştırmıştık, o yüzden bu gün gitmedim, keşke gitseydimm. bende de ilk defa oldu, ama çok çok az sanki tehlikeli bi şey değil gibi..ama sana hemen iğne vermiş, keşke ben de gitseydim..

bu aradaa ilk sayfadaki listeyi kim yapacak kızlar? hala yapılmadı bence cok gec kaldık,kalabalıklaştıkça zor olur liste yapma... görevli arkadas bir an önce çalışmalara başlasa iyi olacak.......

inatçıkeçi yapıcaktı ama hastaydı üzerine sanırım kanaması oldu, pek ilgilenecek durumda değil sanırım.. en kısa zamanda iileşir inşallah kendide bebişide.. geç olsun güç olmasın...

evet ben sürekli oluyordum ama uzun zamandır olmamıştım hamile kaldıktan sonra yine başladı inşallah bir daha olmaz. ayetelkürsi duasını tamamını bilmesemde uyandıktan sonra okudum sonlara doğru şaşırıyorum. eşim ezan okumanın iyi geleceğini söyledi ezanda okuduk bir kaç kez tekrarladı gözümü kapatır kapatmaz derin bir yerlere düşüyorum gibi oluyor kulaklarımda çınlamalar zor kendime gelebildim. bundan sonrada ihmal etmeden ayetel kürsi, felak ve nas sürelerini okuyacam.

inatçıkeçi yapıcaktı ama hastaydı üzerine sanırım kanaması oldu, pek ilgilenecek durumda değil sanırım.. en kısa zamanda iileşir inşallah kendide bebişide.. geç olsun güç olmasın...

hımmmmm anladım... çok gecmiş olsun diyelim burdan ona... inşallah gecici bi sorundur... ve bir an önce gecer kanamsı...

Canlarım selamlar :)

Yaklasık 1 haftadır yokum aranızda önce ufak bi tatile gittik sonra kayınvalidemler geldi ( maaalesef ) giremedim. Buarada bende doktora gittim geçen salı günü normalde gittigimde benim hesabıma göre 5+3 dü ama doktor ultrasona soktuktan sonra bebişinizin masallahı var 1 hafta önceden gidiyor dedi :)) Hatta kalp atışlarını bile duydum ayy çok acayip bişeydi. Bugün bebişim tam 7 haftalık ve benim acayip mide bulantım var herşeyden tiksinir hale geldim ( Sizler nasılsınız yeni katılan arkadaslar olmus bayaca hepiniz hoşgeldiniz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…