2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
belli göndermek istemediğin iki kere göndermişsin mesajı...

kuzu gönderme boş ver..asla ona karşıyım ne olursa olsun o yatak ayrılmaz düşüncesindeyim...küs dahi olsak...

bende aynı düşüncedeyim kuzum hiç ayrı yatmadık şimdiye kadar. ayrılmamda güç alıyorum ben ondan geceleri benimkida minnakın bi tane tulumu vardı onu kendi dolabına asmış her sabah üstünü giyerken seviyo çok tatlı yaaa

ne bilim hani derler ya rüyada gördüğün ismi koymak hayırlı olurmuş filan o yüzden dedim canım

bebeğinize ateş ölçer hangi marka aldınız?

ya ben geçen gün ebebekten tam sipariş vercektm weewell marka kulaktan ateş ölçer bi baktım yorumlara memnun olmayan baya kişi var, yanlış ölçüyo falan demişler almadım o yüzden.. kimşsş hami çubuk şeklinde olanlar varya kolaltından ölçüyo onlardan memnnuz demiş bilemedim bende... temassız olandanmı yoksa minik çubuktanmı alsam diye kararsızım

Saglikli olsun insallah.
Kızlar eskiden cocuklar hep iri doğarmış normal olurmuş hersey, biz mı abartıyoruz simdi. Benim esim 4250 doğmuş, kardesim 4 doğdu 56 cm, kayinlarim da 4 civarı doğmuş. Ben 3400 dogmusum kız olunca biraz daha narin :) ama 51cm mışim.
Simdi 3500u gecti mı cocuklar iri deniyor. Ben anlamadım bu işi.

ayy canım oda zor olmalı inşallah geçici bir durumdur bu? banada eşim açtırmıyordu hasta olursun diye ama baktıki hanım aldı başını gidiyor izin veriyor artık camın yanında yatıyorum ama yinede sırılsıklam oluyorum terlemekten

günaydın tatlım hoşgeldin.. genellikle hormoncuklarımız yüzünden oluyo kuzum. ben sabaha kaç defa uyanıp uyusamda binbir çeşit rüya görüyorum. bazen geçiyo bazen beklenmedik anda yine başlıyo
arada tık tık vuruyo ama önceki günlere bakarak sakin. şimdi beni oturtmaması lazımdı haahhhhh bi sallandım kendime geldim oh beaaa aha ikinci sallantı geldiiii keyfim yerine geldi yaa iyiki varsın yavrummmmmm
ohh ohhhh hemen hissediyolar ya, bende karamsarlığa kapıldığım an durup bi bakıyorum hemen bi tepki geliyo Allah'a şükürler olsun bize böyle duygular tatdırdığı için
desene üçüncü de dördüncü de zorlanmayacağız...
ivet kuzu, arkadaş sıkıntısı da çekmez bizim bebişler

aynen kuzu o olmayınca yatak boşmuş gibi gelir bana..ya da ben bir sene ayrı kaldım eşimden bu şekilde düşünüyorum...

bende eşime dün dedim lütfen kendi kıyafetlerinizi üst askıya asınız..bundan sonra alt taraf kuzumun bölümü olacak...

geçici ayrılık canım, tam taşınıyoken hamile olduğumu ve düşük riskim olduğunu öğrendim.. bebiş yüzünden annemde kalmak zorunda kaldım.. 4 ay yattım, sadece tuvalete kalktım.. doğumdan sonra taşınıcam işte eşimin olduğu ile.. Allah başka türlü ayrılık vermesin kimseciklere :)

yok kız işyerınde nasıl açayım onu pop müzik dinliyoz kız serapp pazartesı ben izne ayrılıyom sen işe başlıyon. ugramayacanmı daha buralara

uğrarım kuzu uğramaz olur muyum? ama sabahları giremeyebilirim..ayın 16sına kadar seminerlerimiz var..büyük bir ihtimal bana görev vermezler durumumdan dolayı...saat 9-12 arası okulda oluruz biz...öğleden sonra evdeyim...bu sene zaten sabahçıyım da sabah derse gircem öğleden sonra boşum evdeyim...son zamanlarda daha çok girmem lazım topiğe...yoksa nerden bulcaz aradığımız cevapları...

hoşbulduk canım bende açıyorum artık pencereyi sonuna kadar bide sivrisinekler olmasa süper olacak...zarar verir diye sadece raid tablet koydum camın kenarına ama yinede yemişler beni...hamilelerin kanı çok tatlı geliyormuş onlara...zehir falan dinlemiyorlar...

benim ayrı bi tane çemkeceli şifonyerım vardı havlular nevresımler vardı içinde. onu boşalttım minnakımın kıyafetlerini oraya koydum. asılacak birşeyi olursa babasının dolabına kız degılkı anam elbisesi olsun demi

pöfffff bugunde ıyı başlamadık gunee ya bu iştahsızlık nedır arkadaşlar sızde de var mıama canım bısey ıstemıyooo
dönem dönem oluyo sanırım, zaten bigünümüz diğerini tutmuyo sezinim. kendini zorlamadan az biraz yemeye çalış. bi de sebepsiz bile olsa moral bozukken iştah olmuyo.
müzik açtım oynuyo sanırım benimki içerde yirim onu yirrrrrr
hobaa kop koppp
amin inşallah :)
haklısın jaseminim buradakilerden dinliyorum hep 4 civarı doğumlar. ne dr ne hemşire var.. bi ebe gelip doğum yaptırıp gidermiş. ama benim 3,650 gr olmasına iri dememin sebebi, bebişin şuan 1 haftalık olmasına rağmen araba koltuğuna oturuyo ve herşeye tepki verebiliyo olması.
heheheh bak bu yorumda komikmiş çocuk bunalır

belli göndermek istemediğin iki kere göndermişsin mesajı...

kuzu gönderme boş ver..asla ona karşıyım ne olursa olsun o yatak ayrılmaz düşüncesindeyim...küs dahi olsak...

tüm dikkatım dağıldı annemler çok moralimi bozdu bu haftasonu geleceklerdi amcamlar gelmiş yazlığa gittiler dedim tamam neyse haftaya gelin o zaman haftayada kuzenim gelecekmiş dedim söyleseydin biz fatmaya gidicez diye sinir oldum küstüm ben alıcam eksiklerini dedi bekliyorum ki annem gelsin alsın teklif eden o gelmeyen o gidip alıcam bu haftasonu gelmezlerse gelmesinler bunu yapan kaynana olsa demediğimiz laf kalmaz

heh aynen bende öyleyim.braunun koltuk altından mı alsam yoksa acura temassız mı alsam.yoksa arzum kulaktan mı alsam bunlar arasında kararsız kaldım ama olumsuz yorumlarda var bunlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…