belli göndermek istemediğin iki kere göndermişsin mesajı...
kuzu gönderme boş ver..asla ona karşıyım ne olursa olsun o yatak ayrılmaz düşüncesindeyim...küs dahi olsak...
ben öyle çok rüya görürüm ki anlatamam :) 5dk uyusam yine de uzun uzun rüyalar görürüm.. dediğin gibi olur belkide mehmet ilk ismi olur ikinci ismini yine kendi söyler belki rüyamda çünkü emir ismini beğenmedi bnm tosuncuk "çikin" dedi rüyamda :))) en beğendiğim isimlerden biridir halbuki..
bebeğinize ateş ölçer hangi marka aldınız?
hah şöyle bırakta minnakın keyfi yerine gelsin...benim ki de uyuyo herhalde hiç kıpırdanma mıpırdanma yok...
ben evdeyim canımcım ama sıkıntıdan patlıyorum, burası kasaba olunca yapacak hiçbişey yok ev işleri dışında, ondan da bıktım artık, bünye götürmüyo bu evin işini. çıkıp bi markete gidiyim hava alıyım bile diyemiyorum ya, ilçe hemen karşımda gözüküyo ama araba gerek onada
bu arada arkadaşının bebişinede maşallahhhAllah hayırlısıyla bizlerede nasib etsin inşallah.. benimde eşimin kuzeni doğum yaptı 39+4 de. 3,650 gr 51 cm doğmuş. bebek diyemiyoruz bile maşallah çok iri doğmuş ya
ben cam açık yatıyorum canım valla, püfür püfür.. bi tek göbüşü örtüyorum :) e tabi bende eş yokuzaklarda ayda bir geliyo, ama o zaman dediğin gibi oluyo.. zaten sıcaklıyorum bi de onun sıcaklığı.. cam pencere açtırmıyo üşürsün hasta olursun diye :)) geçmek bilmiyo 2 3 gün :))
müzik açtım oynuyo sanırım benimki içerdeyirim onu yirrrrrr
günaydın tatlım hoşgeldin.. genellikle hormoncuklarımız yüzünden oluyo kuzum. ben sabaha kaç defa uyanıp uyusamda binbir çeşit rüya görüyorum. bazen geçiyo bazen beklenmedik anda yine başlıyoGünaydın guzel Ekim annelerine.
Bende bu gece rüyamda garip garip seyler gördüm hep.
Bir de kanlı akıntım varmis. Epey gelmis. Dr'a gidiyorum Dr yok falan.
Galiba stres yapıyorum artık bebek erken gelebilir diye bu da rüyama giriyor.
ohh ohhhharada tık tık vuruyo ama önceki günlere bakarak sakin. şimdi beni oturtmaması lazımdıhaahhhhh bi sallandım kendime geldim oh beaaa aha ikinci sallantı geldiiii keyfim yerine geldi yaa iyiki varsın yavrummmmmm
desene üçüncü de dördüncü de zorlanmayacağız...
bende aynı düşüncedeyim kuzum hiç ayrı yatmadık şimdiye kadar. ayrılmamda güç alıyorum ben ondan geceleribenimkida minnakın bi tane tulumu vardı onu kendi dolabına asmış her sabah üstünü giyerken seviyo çok tatlı yaaa
allahımmm yarabbim daha nelerrrr, bu ne duygusallık yavv, gözleri doldu diyince şaşırdım birdenbende geçen elimi karnıma koydum dinliyodum öyle, hepbirlikte oturuyoruz. kayınpeder baktı napıyon öyle çocuk bunalır elini çek farketmezsin sen diyo. yav bişeyde diyemedim ağzımı açsam gülcem biliyorum
heheheh bak bu yorumda komikmişçocuk bunalır
sakın kolbastı açayım falan deme...
ivet kuzu, arkadaş sıkıntısı da çekmez bizim bebişler
valla işine karışmak gibi olmasın ama rüyanda görmüşsün en azından ilk adını mehmet koyabilirsin hatta mehmet emir çok güzel bir isim
ayy canım oda zor olmalı inşallah geçici bir durumdur bu? banada eşim açtırmıyordu hasta olursun diye ama baktıki hanım aldı başını gidiyor izin veriyor artıkcamın yanında yatıyorum ama yinede sırılsıklam oluyorum terlemekten
yok kız işyerınde nasıl açayım onupop müzik dinliyoz kız serapp pazartesı ben izne ayrılıyom sen işe başlıyon. ugramayacanmı daha buralara
günaydın cnm hosgeldin. hepimiz aynı dertten muzdarip bir şekilde yola devam ediyoruzbende bu gece iyice bunaldım kalktım ayak ucuna yattım, pencereyide açtım tepemde. ben öyle yapınca o da ayaklarını yatagın dısına uzatıpta yatmıs
aynen kuzu o olmayınca yatak boşmuş gibi gelir bana..ya da ben bir sene ayrı kaldım eşimden bu şekilde düşünüyorum...
bende eşime dün dedim lütfen kendi kıyafetlerinizi üst askıya asınız..bundan sonra alt taraf kuzumun bölümü olacak...
dönem dönem oluyo sanırım, zaten bigünümüz diğerini tutmuyo sezinim. kendini zorlamadan az biraz yemeye çalış. bi de sebepsiz bile olsa moral bozukken iştah olmuyo.pöfffff bugunde ıyı başlamadık gunee ya bu iştahsızlık nedır arkadaşlar sızde de var mıama canım bısey ıstemıyooo
hobaa kop kopppmüzik açtım oynuyo sanırım benimki içerdeyirim onu yirrrrrr
amin inşallah :)Saglikli olsun insallah.
Kızlar eskiden cocuklar hep iri doğarmış normal olurmuş hersey, biz mı abartıyoruz simdi. Benim esim 4250 doğmuş, kardesim 4 doğdu 56 cm, kayinlarim da 4 civarı doğmuş. Ben 3400 dogmusum kız olunca biraz daha narin :) ama 51cm mışim.
Simdi 3500u gecti mı cocuklar iri deniyor. Ben anlamadım bu işi.
heheheh bak bu yorumda komikmişçocuk bunalır
belli göndermek istemediğin iki kere göndermişsin mesajı...
kuzu gönderme boş ver..asla ona karşıyım ne olursa olsun o yatak ayrılmaz düşüncesindeyim...küs dahi olsak...
ya ben geçen gün ebebekten tam sipariş vercektm weewell marka kulaktan ateş ölçer bi baktım yorumlara memnun olmayan baya kişi var, yanlış ölçüyo falan demişler almadım o yüzden.. kimşsş hami çubuk şeklinde olanlar varya kolaltından ölçüyo onlardan memnnuz demiş bilemedim bende... temassız olandanmı yoksa minik çubuktanmı alsam diye kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?