uğrarım kuzu uğramaz olur muyum? ama sabahları giremeyebilirim..ayın 16sına kadar seminerlerimiz var..büyük bir ihtimal bana görev vermezler durumumdan dolayı...saat 9-12 arası okulda oluruz biz...öğleden sonra evdeyim...bu sene zaten sabahçıyım da sabah derse gircem öğleden sonra boşum evdeyim...son zamanlarda daha çok girmem lazım topiğe...yoksa nerden bulcaz aradığımız cevapları...
benim ayrı bi tane çemkeceli şifonyerım vardı havlular nevresımler vardı içinde. onu boşalttım minnakımın kıyafetlerini oraya koydum. asılacak birşeyi olursa babasının dolabınakız degılkı anam elbisesi olsun demi
bu gece daha rahat uyumuşum canım çok şükür daha iyiyim
ne sorucam size eşim bi korkuya kapıldı ya göbeğine çarparsam diye sizin eşlerde durum ne ayrı yatmak istiyor eşim
geçici ayrılık canım, tam taşınıyoken hamile olduğumu ve düşük riskim olduğunu öğrendim.. bebiş yüzünden annemde kalmak zorunda kaldım.. 4 ay yattım, sadece tuvalete kalktım.. doğumdan sonra taşınıcam işte eşimin olduğu ile.. Allah başka türlü ayrılık vermesin kimseciklere :)
benimde annem gelicek haftaya dolaba bişiler koyucaz kış için. kompostu bol süt yapıyomuş kızlar ona göre. bide sarımsak çok iyi geliyomuş hem süte hemde dikişlerin iyileşmesine
malesefki bugün yine acayip sıcakk..aynen...... sonuna kaddan katılıyorum...ay bir gelseler hayırlısıyla..bugün benim sağlık ocağında randevum var ama nedense hiç gidesim yok..sıcak dışarı çıkmak istemiyorum...
benide yeiyolar cnm ya, kevgir gibi oldum bi görsenhoşbulduk canım bende açıyorum artık pencereyi sonuna kadar bide sivrisinekler olmasa süper olacak...zarar verir diye sadece raid tablet koydum camın kenarına ama yinede yemişler beni...hamilelerin kanı çok tatlı geliyormuş onlara...zehir falan dinlemiyorlar...
tüm dikkatım dağıldı annemler çok moralimi bozdu bu haftasonu geleceklerdi amcamlar gelmiş yazlığa gittiler dedim tamam neyse haftaya gelin o zaman haftayada kuzenim gelecekmiş dedim söyleseydin biz fatmaya gidicez diye sinir oldum küstüm ben alıcam eksiklerini dedi bekliyorum ki annem gelsin alsın teklif eden o gelmeyen o gidip alıcam bu haftasonu gelmezlerse gelmesinler bunu yapan kaynana olsa demediğimiz laf kalmaz
benimde annem gelicek haftaya dolaba bişiler koyucaz kış için. kompostu bol süt yapıyomuş kızlar ona göre. bide sarımsak çok iyi geliyomuş hem süte hemde dikişlerin iyileşmesine
kız ne kompostosu koycanki artık, vişne falan geçti ki zamanıbelki konsantre erik ve şeftali suyu yapabilirsin ama.. bende de hamilelik şekeri var doğumdan sonra da tatlı yiyemicem sanırsam (( tamamen geçtiğinden emin olmak lazımmış.. ama bi geçsiiiiiinnnnn ekmek yerine pasta yicem o kadar yani.. ((
kızlar, benim göğüslerde hiçbi değişim yok.. yani ne sızlama ne acıma ne de büyüme.. erkenmi ki acaba daha.. sütüm olmazsa üzülürüm ya(
malesefki bugün yine acayip sıcakk..sağlık ocağı bizim burda nasıl işliyo bi anlamadım gitti. ne arayan ne soran. zaten 5. ayda ankaradan geldim, direk gidip aşılar için kayıt yaptırdım. sonrasında gün verildi ama hem bayram hem haftasonuydu sıradan bakıldı felan. çok sinir oldum o yüzden. geçende acilde gördüm doktorumu, hemşirenin yanına uğra bi bakılsın istersen hemde randevu verilsin dedi. sinirimden gitmedim. kendi doktorum allaha şükür herşeyime yardımcı oluyo. gitmem gereken bi durum olursa ona sorar giderim.
.
evet kompostoyu annem dedi...birde ballı pekmezli süt dedi annem...doğumdan çıktıktan sonra onu içirecekmiş..gayganamda dedi..vardır bir bildikleri...bende süt için bulgur ve soğanı duydum...ama sütten kokar mı bilemem...
amin canım amin! bundada var bir hayır taşındıktan sonra öğrenseydin hamile ve düşük riskinin olduğunu daha zor olacaktı böyle annenin emin ellerindesin inşallah doğumada az kaldı keşke benimde annem yanımda olsaydı...bende 31 haftalıkken erken doğum riski geçirdim...doktorum yatacaksın bişey yapmıyacaksın dedi ama...nerdee türkiyenin bir ucunda ailem bi ucunda ben... yanlız başımayım eşimle mecbur yapıyoruz bişeyler...çok şükür az kaldı
kızlar bi de doğumdan çıkınca azcık sirke içmek çok fayda edermiş. yediklerimiz sütten dolayı bebişe dokunmazmış. bnm kv çıkar çıkmaz içircem sana dedi. 0 dediyse tereddüt etmem zaten. yeğeni doğum yaptı ona içirdiler, şimdilik rahat sorun yok diyo.. deneyim bakim nasıl olcak..benimde annem gelicek haftaya dolaba bişiler koyucaz kış için. kompostu bol süt yapıyomuş kızlar ona göre. bide sarımsak çok iyi geliyomuş hem süte hemde dikişlerin iyileşmesine
bende ilk başlarda vardı snradan geçti yavaş yavaş.. iç çamaşrmdan da büyüdüğünü anladım git gide.. ama büyüme sancısız oldu..kızlar, benim göğüslerde hiçbi değişim yok.. yani ne sızlama ne acıma ne de büyüme.. erkenmi ki acaba daha.. sütüm olmazsa üzülürüm ya(
yok cnm komposto koydk vişneler şeftaliler dolapta. ben biber patlıcan bamya öle şeyler koyucam. sanada gecmıs olsun bendede ilk yükleme yüksük çıktı ikinciyi yaptılar. 3 gün ne yıyecegımı sasırdım zor valla. şükür ikinci yükleme normal cıktı
kızlar bi de doğumdan çıkınca azcık sirke içmek çok fayda edermiş. yediklerimiz sütten dolayı bebişe dokunmazmış. bnm kv çıkar çıkmaz içircem sana dedi. 0 dediyse tereddüt etmem zaten. yeğeni doğum yaptı ona içirdiler, şimdilik rahat sorun yok diyo.. deneyim bakim nasıl olcak..
bende ilk başlarda vardı snradan geçti yavaş yavaş.. iç çamaşrmdan da büyüdüğünü anladım git gide.. ama büyüme sancısız oldu..
canım aynı soru işareti bende de var sadece birzcık büyüdü o kadar ya ne süt gelmesi,ne acı ne sızı ne şişlik sadece azıcık o da azıcık büyüdü normalde zaten küçük gögüslüyümdür ben de korkuyorum sütüm olmayacak diye :18::18::18::18::18:
o da güselmişbura çok sıkı tutuyo kuzu..geçen gittiğim de doktor karşısına aldı eşimle beni yarım saat konuşma yaptı...sağlık ocağından çıktıktan sonra eşime döndüm ne hatırlıyon dedim..hiç bişi dedi...hızlı hızlı konuşuyo..anladığım tek nokta bebek doğduktan sonra 5-7 günleri arası mecbur sağlık ocağına götürecekmişiz topuktan kan alıp ankaraya göndereceklermiş..ırsi bir rahatsızlığı var mı diye...bunu da konuşmanın ilk başında söylediği için aklımda tutabildim...
benide yeiyolar cnm ya, kevgir gibi oldum bi görsenama çare yok, başka türlü yatılcak gibi değil.. 0 halde bile terden mahvoluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?