2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

benimde annem gelicek haftaya dolaba bişiler koyucaz kış için. kompostu bol süt yapıyomuş kızlar ona göre. bide sarımsak çok iyi geliyomuş hem süte hemde dikişlerin iyileşmesine

kızlar, benim göğüslerde hiçbi değişim yok.. yani ne sızlama ne acıma ne de büyüme.. erkenmi ki acaba daha.. sütüm olmazsa üzülürüm ya (

benim de iki ayrı küçük vardı onalrı boşalttım..birde üçlü şifonyerin üst gözünü boşalttım...yeter herhalde...eşim gidip koçtaştan mobilyalara uygun alayım dedi..ama odam küçük nereye koyayım ben..onu da gtirirse adım atacak yerim kalmayacak...

bu gece daha rahat uyumuşum canım çok şükür daha iyiyim

ne sorucam size eşim bi korkuya kapıldı ya göbeğine çarparsam diye sizin eşlerde durum ne ayrı yatmak istiyor eşim

Bizimki bayramdan beri ayrı yatıyor. Zaten bayramda yatak odasında fenalasmisti gece onun da etkisiyle salonda falan yatıyor.
Bende birsey demedim. Hem ben rahat edeyim diye hem de kendi sıkıntısından dolayı.

amin canım amin! bundada var bir hayır taşındıktan sonra öğrenseydin hamile ve düşük riskinin olduğunu daha zor olacaktı böyle annenin emin ellerindesin inşallah doğumada az kaldı keşke benimde annem yanımda olsaydı ...bende 31 haftalıkken erken doğum riski geçirdim...doktorum yatacaksın bişey yapmıyacaksın dedi ama...nerdee türkiyenin bir ucunda ailem bi ucunda ben... yanlız başımayım eşimle mecbur yapıyoruz bişeyler...çok şükür az kaldı

benimde annem gelicek haftaya dolaba bişiler koyucaz kış için. kompostu bol süt yapıyomuş kızlar ona göre. bide sarımsak çok iyi geliyomuş hem süte hemde dikişlerin iyileşmesine

kız ne kompostosu koycanki artık, vişne falan geçti ki zamanı belki konsantre erik ve şeftali suyu yapabilirsin ama.. bende de hamilelik şekeri var doğumdan sonra da tatlı yiyemicem sanırsam (( tamamen geçtiğinden emin olmak lazımmış.. ama bi geçsiiiiiinnnnn ekmek yerine pasta yicem o kadar yani.. ((

aynen...... sonuna kaddan katılıyorum...ay bir gelseler hayırlısıyla..bugün benim sağlık ocağında randevum var ama nedense hiç gidesim yok..sıcak dışarı çıkmak istemiyorum...
malesefki bugün yine acayip sıcakk.. sağlık ocağı bizim burda nasıl işliyo bi anlamadım gitti. ne arayan ne soran. zaten 5. ayda ankaradan geldim, direk gidip aşılar için kayıt yaptırdım. sonrasında gün verildi ama hem bayram hem haftasonuydu sıradan bakıldı felan. çok sinir oldum o yüzden. geçende acilde gördüm doktorumu, hemşirenin yanına uğra bi bakılsın istersen hemde randevu verilsin dedi. sinirimden gitmedim. kendi doktorum allaha şükür herşeyime yardımcı oluyo. gitmem gereken bi durum olursa ona sorar giderim.
benide yeiyolar cnm ya, kevgir gibi oldum bi görsen ama çare yok, başka türlü yatılcak gibi değil.. 0 halde bile terden mahvoluyorum.

kuzum stres etme kendine..inan abartılacak birşey yok hazırlıklarda...sadece kendi kendimizi strese sokuyoruz...eşinle beraber çıkarsın..girersin bir mağazaya ne gerekiyorsa alıp hepsini birden çıkarsın...yanında götürebilieceğin tecrübeli birisi varsa onu al istersen faydası oluyo gerçekten ben öğretmen arkadaşı aldım bir kaç kez gittiğim de...ama stres etme kendine..elimizde liste var zaten ona göre alcaz...bende ağız mendillerini fazla aldım sanıyordum döktüm baktım 6 tane almışım...ya küçük parça diye evin içinde kayboldu diyecem kaybolamaz..ya da ben yanlış hatırlıyorum..listeyi aldım elime ne eksik ne gerekli hepsini işaretledim..son bir çıkışla hepsi hallolacak...sen bizim kızlara bakıyon onlar çok aceleci davrandılar...sıkma canaını inan bir haftada herşeyi halledersin...eltin yeni doğum yaptı zaten ona da sor ilk etapta neler daha çok lazım oluyomuş...bize de yaz...tongaya düşmeyelim bizde...

evet kompostoyu annem dedi...birde ballı pekmezli süt dedi annem...doğumdan çıktıktan sonra onu içirecekmiş..gayganamda dedi..vardır bir bildikleri...bende süt için bulgur ve soğanı duydum...ama sütten kokar mı bilemem...

yok cnm komposto koydk vişneler şeftaliler dolapta. ben biber patlıcan bamya öle şeyler koyucam. sanada gecmıs olsun bendede ilk yükleme yüksük çıktı ikinciyi yaptılar. 3 gün ne yıyecegımı sasırdım zor valla. şükür ikinci yükleme normal cıktı

kızlar, benim göğüslerde hiçbi değişim yok.. yani ne sızlama ne acıma ne de büyüme.. erkenmi ki acaba daha.. sütüm olmazsa üzülürüm ya (

canım aynı soru işareti bende de var sadece birzcık büyüdü o kadar ya ne süt gelmesi,ne acı ne sızı ne şişlik sadece azıcık o da azıcık büyüdü normalde zaten küçük gögüslüyümdür ben de korkuyorum sütüm olmayacak diye :18::18::18::18::18:

bura çok sıkı tutuyo kuzu..geçen gittiğim de doktor karşısına aldı eşimle beni yarım saat konuşma yaptı...sağlık ocağından çıktıktan sonra eşime döndüm ne hatırlıyon dedim..hiç bişi dedi...hızlı hızlı konuşuyo..anladığım tek nokta bebek doğduktan sonra 5-7 günleri arası mecbur sağlık ocağına götürecekmişiz topuktan kan alıp ankaraya göndereceklermiş..ırsi bir rahatsızlığı var mı diye...bunu da konuşmanın ilk başında söylediği için aklımda tutabildim...

doğru diosun canım, vardır bunda da bi hikmet diyelim.. senin de işin zormuş.. annenlerde orada merak içindedir.. neyseki eşin sana destekmiş bak, o da güzel bişey.. Allah böyle imtihanlar versin diyorum ben hep.. çocuk imtihanımız bu kadarcık olsun inşallah :) azıcık daha sabretcez, sonrası ooohhhh güzelliklerle dolu olsun inşallah :))

kızlar bi de doğumdan çıkınca azcık sirke içmek çok fayda edermiş. yediklerimiz sütten dolayı bebişe dokunmazmış. bnm kv çıkar çıkmaz içircem sana dedi. 0 dediyse tereddüt etmem zaten. yeğeni doğum yaptı ona içirdiler, şimdilik rahat sorun yok diyo.. deneyim bakim nasıl olcak..
bende ilk başlarda vardı snradan geçti yavaş yavaş.. iç çamaşrmdan da büyüdüğünü anladım git gide.. ama büyüme sancısız oldu..

annem sağolsun vişne koymuş bana...elma erik ve kayısı almış kurutmuş köyden...patlıcanları ben burada hallederim dedi gelirken getiririm dedi...bamyayı da teyzem köye gitmiş tarladan toplamış kurutuyormuş...gayganamda kabak getirdi geçende doğramış dondurucuya attık...biberi de zaten biz burada dolaba atmayız yazdan kuruturuz..onu da gayganam yaptı sağolsun...birde patlıcan kurutmuş..bu sene rahatım anlayacağınız...annem mantı da yapma dedi...komşular birleşiriz bir günde epeyce yapar çıkarız demişler...sağolsunlar....

sirke içersem ben midemden ölürüm kız...

bende öyle küçük göğüslüymdür ama burda bi arkdş var, onunkilere küçük bile denemez çünkü yoktu hiçbişey :)) dümdüz ama kızdan bir süt gelmiş kendi anlatıyo dışarı çıkmaya utanırdm çünkü ne koyarsam koyayım taa pantolonlarıma kadar akardı o kadar yani dedi benm içime bi umut doğdu :)) tabiki bu büyük küçüklükle alakalı değilmiş, tamamen hormonalmiş.. ama bilemiyorum işte.. benim ne annem ne teyzem ne kuzenler hiçbiri emziremedi ya ( olmadı sütleri.. hemen 2. 3. ay mamaya başladılar malesef.. o yüzden de birazcık düşünür oldum, genetikmidir die ama doktorlar genetik olmadığını söylüyo..

o da güselmiş
yarım saat tutup makine gibi konuşcağına 10 dk tut özet geç dimi ama

benide yeiyolar cnm ya, kevgir gibi oldum bi görsen ama çare yok, başka türlü yatılcak gibi değil.. 0 halde bile terden mahvoluyorum.

aynen canım diyorum inşallah doğuma kadar iyileşir bacaklarım mahvoldu delik deşik derler bu ne böyle bişeyde giyilmiyor gerçekten iççamaşırla bile sırılsıklam oluyorum..hergün duş değiştir tekrar terle değiştir....sürekli çamaşır makinam çalışıyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…