2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sirkeyi hiç duymamıştım cnm sorayım bakayım anneme:26:
ohh sen rahatsın cnm bizde bayramda fasulye aldık koyduk. diğerlerinide annemle yapıcaz ben izinli olucamya sorun değil eltimde gelir iki günde hallederiz.

Bu arada epidural falan düşünüyorsanız normal veya sezeryanda doğumdan çıktıktan sonra baş ağrısı oluyomuş..olmaması için bol su ve türk kahvesi içmemiz gerekliymiş...olanlar hep bu şekilde diyo bilginize...

benmi eşim 5kilo doğmuş:) ona benzer diye çok korkuyorum...

ohh sen rahatsın cnm bizde bayramda fasulye aldık koyduk. diğerlerinide annemle yapıcaz ben izinli olucamya sorun değil eltimde gelir iki günde hallederiz.

fasulyeyi ben fazla yemem ama eşim çok sever pek fazla koymayız ondan ama onu da annem köyden halleder...

ben de epiduralli normal yani ağrısız normal doğum düşünüyodum ama epidural iğnesi olan bi arkadaş bebeği 8 aylık oldu hala iğne yapılan uerim ağrıyo dedi tırstım :))

Amin inşallah canım hepimize inşallah bütün annişlere çok güzel söyledin gerçekten bu kadarcık olsun imtihanımız inşallah

bende öyle dedim kuzu ama bir iki yudumdan hiçbişey olmaz merak etme diyo. suyla felan seyreltcek napcak bilmiyorum ki, yoksa halim duman gibi geliyo onu bi ara soruyumda net bi cevap yazim..

su ile karıştırılırsa içilebilinir..ama sadece içersem birde mide ağısıyla uğraşmayalım orada..bende maden suyunu duydum..neler duycaz daha ..çocuğa ilk maden suyu verirsen gazı olmazmış....gayganam dedi ama onu yapamam herhalde...yeni doğmuş çocuğa ben nasıl maden suyu vereyim..

al benden de o kadar, hergün duşa girip yıkandığı yerde terleyen bi insanım ben
sor kuzu, belki o da biliyodur..
bak bunu hiç duymamıştım. epiduralden emin olmadığım için fazla araştırmadım daha önce, önümüzdeki kontrolde dr. ile doğumu konusuruz diye bekliyorum suan..
biz yemeğe çıkalım teyzoşlarrr
çıkın bakalım, afiyet bal şeker olsunnnn, yarasınnn kuzumuza
aynen ama hemşiresi çok tadlu yawww..kendimi çok rahat hiissediyom onun yanında...
benimde hemşiresi hoşuma gidiyo ya, dr bazen gıcıklık ediyo

ben de epiduralli normal yani ağrısız normal doğum düşünüyodum ama epidural iğnesi olan bi arkadaş bebeği 8 aylık oldu hala iğne yapılan uerim ağrıyo dedi tırstım :))

bilmem canım normal olan olmadı benim çevremden sezeryan olanlar var ama onlarda öyle bir şikayet duymadım...en iyisini doktorlar bilir...ama doktorlar pek önermiyo epidurali normalde...ıkınma da sorun olabiliyomuş...sezeryanda sıkıntı yokmuş ama..

oğluşumla bi yemek yemeyi deneyelim bakalım...iştahsızlıktan kahvaltı yapamıyorum ama şimdi sanki bi şeyler yiyebilirim

Mehmet'i koy bence de. Artık ikinciyi de düşünürsün.
Evet ya bu hormonlar garip garip seyler gordurtuyir bize.
Maasallah tam ele avuca geliyor ne guzel.
Sirke ne ise yararmış canım?
benmi eşim 5kilo doğmuş:) ona benzer diye çok korkuyorum...

:)) nasıl doğmuşlar degil mı? Biz gene ay nasıl doğuracaz diye kafamızı yoruyoruz. Cok tırsağiz su zamane hamileleri

bana da doğum yapan arkadaşlar dedi kuzu...bakalım nasıl doğurcaz orası da meçhulde..aklımızda bulunsun yine...

bu arada geçende bir bitkiden bahsettik ya ben inanmaya başladım o bitkinin doğumu kolayaştırdığına..geçende bizim okuldan bir öğretmenin kızı doğum yaptı...8 saat sonra kızı kucağındaydı..sancısının başlamasıyla kızını kucağına alması 8 saat sürmüş..ve o kadar da sancı çekmemiş...çok rahat geçti diyo doğumu...

sağa sola bakma sen cnm, herkeste farklı oluyo, bilmiyoruzki ne yaşıcağımızı. hep diyorum milletin ilk ve ikinci doğumu arasında bile dağlar kadar fark olabiliyoken, kendimizi onları düşünerek strese sokmak doğru değil bence..
benimde korkum o kuzu.. ama doğumun etkilerinden dolayı belki hissedilmiyodur, bilmiyorumki.. detayları bi öğreniyim ben, ona göre bişiler olur artık. ama çocuğa maden suyu verildiğini hiççç duymadım 6 aya kadar su bile içirmeyin diyo doktorların çoğu, ki bu bi de maden suyu..

işte bende o yüzden bana saçma geldi dedim..vermem ben dedim..yeni doğmuş bebek daha narin her yeri onun...ben bile içerken zorlanıyom maden suyunu minnakım nasıl içsin...

ben araştırırken okumuştum böyle bi yan etkiyi ama amaannnn banamı denk gelck demiştm, hemen ertesi gündü o arkdşla buluşup da ondan duyunca bu bi işaret olmalı dedim kendi kendime :) evet normalde zaten doktor yönlendiriyo seni şimdi ıkınmalısın diye sen hissetmiyomuşsun çünkü kasılmaları.. canım çok tatlı olmasına rağmen yaşam tarzı olarak çok gelenekçi bi insanım, yine öyle olsun normal doğsun diyorum artık.. bu vücut ona göre yaratılmış sonuçta dimi.. ama bunların hiçbiri korktuğum gerçeğini de değiştirmiyo :))

Evet ya bu hormonlar garip garip seyler gordurtuyir bize.
Maasallah tam ele avuca geliyor ne guzel.
Sirke ne ise yararmış canım?
doğumdan sonra annenin yedikleri bebişe dokunmuyomuş cnm, gaz vs yönlerinden.

haklısın kuzu hayırlısı ne diyelim.. bitkileri bilmiyorum kuzum ama artık bende bunlara inanmamaya başladım. yengemin 1,5 yasında kızı var, doğumu 2,5 saat sürdü. misafirlikten geldiler, hafiften sancılanıyo baktı geçiceği yok, çantayı alıp gidiyolar hastaneye.. 2,5 saat içinde normal doğumla bebiş kucağında. ertesi günde çıkardılar hastaneden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…