2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
oğluşumla bi yemek yemeyi deneyelim bakalım...iştahsızlıktan kahvaltı yapamıyorum ama şimdi sanki bi şeyler yiyebilirim

sıcaklardandır canım.. bol domates salatalık peynir ye bakalım.. bide açık çay olabilir bana verilen rejim listesinde açık çay var :) çoookkk sevinmiştm :)

ben her zaman normalden yanaydım canım şimdi de normalden yanayım...mis gibi olcaz o anı yaşamak istiyorum ben...belki garip ibr düşünce ama acıyı o anı herşeyi dört dörtlük hissetmek istiyorum..

ben her zaman normalden yanaydım canım şimdi de normalden yanayım...mis gibi olcaz o anı yaşamak istiyorum ben...belki garip ibr düşünce ama acıyı o anı herşeyi dört dörtlük hissetmek istiyorum..

yooo hiç de garip değil tam bir güçlü anne modeli :) tebrik ederim.. ben de korktuğumu sizden başka kimseye sölemedim heee aramızda

yaşayıp görcez kuzu bakalım kolay mı zor mu diye....

doğum hikayelerini okuacağımız günler gelecek mi acaba...

vaybe sana annelik cesareti gelmiş sanırım

herkes cesaretli olduğumu söyler dediğimi yapan bir karakterim var..inadım accık...ama yine diyorum doktoruma da dedim..ilk başta kesinlikle normal...ama olurya kendi sağlığımı geçtim kuzumun sağlığı riske girdiği an dönerim sezeryana...onu tehlikeye atamam..

yooo hiç de garip değil tam bir güçlü anne modeli :) tebrik ederim.. ben de korktuğumu sizden başka kimseye sölemedim heee aramızda

benim herkes biliyo normalden yana olduğumu...geçen de eşime diyorum nedense çok kolay olacakmış gibime geliyo ne stres ne sıkıntı ediyorum sanki pırtlatıp gelecekmişim gibime geliyo...

ilk doğumumda korku nedir yaşamamıştım zaten kontrole gittim sezeryana aldılar ama şimdi çok korkuyorum sedece kendim için değil kızım içinde korkuyorum bide arife günü doğum yapmak beni çok geriyo

çok güzel o şişeleri nereden buldun bende oğlum için yapayım
eminönünden aldım canım

çok güzeller cnm bide el emeği ayrı bi güzel olmuş, minişin sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip eder inş.

amin inş hepimizin bebekleri çok şanslı

günaydın kızlaaaaaaaar bugün benim kzıım göğsümün altında çok dolanıyo karnım taş gibi
haftaya salıya kadar beklices bakalım
karnımda dayanamadı bu büyüklüğe çatladı
oysaki ben sadece 5 kilo almıştım

Aynen bende.. Allah'ım inşallah normal doğum yapmayı nasib eder hayırlısıyla tabiki.. Bende sancılarımı ölçüp tartmak istiyorum, bu sefer tamam diyip doktor yollarına düşmek istiyorum.. 0 muayeneden sonra doğumhaneye girmeyi, bebişim doğduğu anda havluya sarılıp bana gösterilmesini.. off off Allah'ım sağlıcakla ver yarabbim hepimizeee..
yaşayıp görcez kuzu bakalım kolay mı zor mu diye....

doğum hikayelerini okuacağımız günler gelecek mi acaba...
gelicek kuzu insallah, ben şu yazdıgım mesajda bile kendimi tutamıyorum.. doğum hikayelerinde de geçen gün bişeye takıldım. hatırladıkça akıyo yaşlar

ilk doğumumda korku nedir yaşamamıştım zaten kontrole gittim sezeryana aldılar ama şimdi çok korkuyorum sedece kendim için değil kızım içinde korkuyorum bide arife günü doğum yapmak beni çok geriyo

o korku bende de vardı canım geçen kontrolde doktorumla açık açık konuştum...bende güven duyma meselesi çok fazla...doktora güvendiysem sıkıntı yok...benim tahmini doğum tarihim karışık sata göre 20 ekim ama minnak beyefendi hep iki hafta ileriden gittiği için bayrama denk gelme mevzusu vardı hep ..doktoruma söyledim bayramda burdaymış zaten gitmiyormuş bir yere seni de hiçbir şekilde mağdur etmem dedi...zaten son zamanlarda daha sık görüşeceğiz az çok doğumun ne zaman olacağı belli olur dedi...bir rahatladım ki anlatamam..başka bir doktorda doğum yapmak beni çok geriyordu...

bende merak ediyorum o anı yaaaaa...yaşamak istiyorum rabbim inşallah nasip eder de normal bir şekilde doğururuz...

ben bazen okuyorum doğum hikayelerini yanıma da havlu peçeteyi alıyorum...

sezeran ya toparlanamazsam bu sefer bayram diyede herkez gelir bide kimse bizimle ilgilenemez bilmiyorum nasıl yapacagız

sezeran ya toparlanamazsam bu sefer bayram diyede herkez gelir bide kimse bizimle ilgilenemez bilmiyorum nasıl yapacagız

ilgilenecek birileri olur merak etme canım ya dert ettiğin sıkıntıya bak...tek kuzular sağlıklı bir şekilde gelsin o mis kokuyu içimize çekelim gerisi hallolur merak etme..gelen giden de durumunu biliyolar seni rahatsız etmezler herhalde...

günaydın cnm hoşgeldinn.. benimde sağ gögsümün altında şuan, o da sıkılıyo galiba bi oraya bi buraya gidip geliyo
çatlak genetiğinde varsa oluyo zaten cnmcım. kilo felanda takmıyo vallahi.. benimde aynı ilk çatlağımı 5 kilo aldığımda yaşadım :)
bende merak ediyorum o anı yaaaaa...yaşamak istiyorum rabbim inşallah nasip eder de normal bir şekilde doğururuz...
ben bazen okuyorum doğum hikayelerini yanıma da havlu peçeteyi alıyorum...
aminnnnn inşallahh kuzu..
bende okuyorum sonrası da malum.. yav bazı yerlere çok takıldım ben, o eşiyle vedalaşma anı felan üff bi de öyle bi yazmışlarki sanki yaşıyosun onu..

hadi bakalım inşallah umduğun gibi olur :)
inşallah canım bakalım ne olursa bahtımıza diyecez...

bende okuyorum sonrası da malum.. yav bazı yerlere çok takıldım ben, o eşiyle vedalaşma anı felan üff bi de öyle bi yazmışlarki sanki yaşıyosun onu..

aynen gözyaşları akıp gidiyo...eşimle vedalaşma anında ansıl olur bilemem ama ben önceden gönderiveceem onu gitsin yoksa o sancı anında yıkar ortalığı biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…