2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben her zaman normalden yanaydım canım şimdi de normalden yanayım...mis gibi olcaz o anı yaşamak istiyorum ben...belki garip ibr düşünce ama acıyı o anı herşeyi dört dörtlük hissetmek istiyorum..

Bende senin gibi düşünüyorum. Hic de acıdan vs den korktum yok. Bizimki sadece tup bebek oldugu icin Dr kararsız gibi. O yüzden hayırlısı diyorum. Ama çatır çatır doğururum yoksa sonra da oğlumu alırım koynuma. Oh mus gibi.

zaten kuzuların sağlık durumlarını düşünüp bazen sezeryan da olursam napalım tek kuzum iyi olsun diyebiliyorum...yoksa bana kalsa normal doğum...

ya zaten bi çok seyi ben hallettim kuzum annem kendi heveslendi ben alıcam torunuma diye tamam dedim bende al o zaman yoksa dediğin gibi halledilmeyecek hiçbişi yok eltim eşini bile almadan gitti bi çok şeyi kendi halletti

bak eltim demişken dediki gögüs kalkanı al kendine çünkü yara olunca giyisi filan sürtünce daha çok canı yanıyomuş insanın bide iyileşmesi gecikiyormuş

halledersin kuzum sen ya bazen aksilikler oluyo işte evdeki hesap çarşıya uymuyo...annende üzülmüştür şimdi...bak kalkanı da ekleyelim ben almayacaktım gögüs kalkanını...

ben her zaman normalden yanaydım canım şimdi de normalden yanayım...mis gibi olcaz o anı yaşamak istiyorum ben...belki garip ibr düşünce ama acıyı o anı herşeyi dört dörtlük hissetmek istiyorum..

ben de normal istiyorum valla kızım eğer dönerse ve onun hayatını tehlikeye sokoacak bı durum gelişmezse catır catır doğuracağım bu konuda cesaretliyım herkesin doğumu kendine özel ben iç kötü bisey dinlemiyorum kendi kendimi güzel ve çok kolay bı doğum olacak diye telkın ediyorum

oooooooohhhhhhh mis valla kız ne şanslısın ben de domates koydum kışın yemeklerde ii oluyo,taze fasulye,biber yaptım hoşaf için de kayısı,erik,elma attım ama vişneye yetişemedim

KıZlar eşim almaya gelicek bugün kontrolümüz var bakalım 1 ay sonra oğlum ne kadar olmuş artık 2 haftada bir çağırır herhalde
biraz baktımda geriye biz kızımda doğduktan sonra ilk hurma tattırmıştık 1 - 2 damla zemzem suyu

kızlar çıkıyorum hZırlanayım

canım insallah bol bol olur sütümüz moral de cok önemlı üzüntü hemen etkiliyomus rahat olacağız dua edeceğiz Allah büyüktür

bizim hastanede de doğuma kimseyi almıyolarmış. ama ben kv ile girmeyi düşünüyorum, biras yaramaslık yaparsak olabilir gibi
eşim dirençlidir benim o konularda, hemen koyvermez kendini. Geçende doğum hemşiresiyle konuşuyoruz, aynı zamanda arkadaşım olur şansıma.. İçeri birilerini alınca naz yapıp acı çekiyo gibi göstermek için inleyen çok oluyo o yüzden yasakladılar dedi. Bunun nazı niyazı mı var ya, insanlar o halde bile neler yapabiliyolar, o anlattıkça ben şaşırdım. biri de gece sabaha kadar sancı çekmiş, halbuki sancıları çok şiddetlide değil ama yıkmış ortalığı. dr birkaç kez uyarmış, böyle devam edersen sezeryanla alır yollarım diye. baktı düzelme yok sezeryanla alıp çıkarmışlar doğumdan..

oooooooohhhhhhh mis valla kız ne şanslısın ben de domates koydum kışın yemeklerde ii oluyo,taze fasulye,biber yaptım hoşaf için de kayısı,erik,elma attım ama vişneye yetişemedim

domates falan koymadım canım domatesi nasıl koyuyorsun ki...haşlayıpta mı kouyuon yoksa öylece mi..

aynen herşey bizim beynimizde biter biz işi insan ın kendi kolaylaştırabilirde zorlaştırabilir de ne kadar korkarsan korkularını ön plana çıkartırsan o işin o kadar zor olacağı düşüncesindeyim...

ben hemen hastaneye gitmeyecem canım oşekilde düşünüyorum hastane evime çok yakın evimin karşısında...sancılar sıklaştı mı giderim herhalde bir aksilik olmazsa...doktorum benim durumumu biliyo dedim de zaten ben kendi odam da sancımı çekeyim sancı odasına almayın beni diye...sessizlik bana iyi geliyo çünkü o bağırtı seslerini duydukça iyice tuhaf olurum...

domates falan koymadım canım domatesi nasıl koyuyorsun ki...haşlayıpta mı kouyuon yoksa öylece mi..

kabulakarını soyup küp küp doruyorum canım buzdolabı posetine atıp koyuyorum derin dondurucuya yemeklere koyuyorum makarna sosu yapıyorum süper oluyo bi de biberli rendeleyip hafif kavurup kavanozlara koyuyorum o nu da menemen de kullanıyorum cok pratik oluyo

yok cnm antalyadayım ben..bende de sancı hissi yok sadece kasılma var öğlen 1 de başlıyor akşam 8 e kadar baya sürüyor akşam ve gece rahatım şükür..ben antalyadayım cnm internette öyle çeşit yok 34. haftamı atlatırsam inş. çok ayakta kalmadan oturduğum yerde satın alcam mağazadan hepsini aynı yerden alıcam artık..

halledersin kuzum sen ya bazen aksilikler oluyo işte evdeki hesap çarşıya uymuyo...annende üzülmüştür şimdi...bak kalkanı da ekleyelim ben almayacaktım gögüs kalkanını...

annem üzülmemiştir üzülen insan misafir kabul etmez kızıma gitcem der
bende almayı çok düşünmüodum ama yara olursa diye endişe ettim bide krem sürünce gögsün üstünde kalmıyomuş kıyafet sürününce

Son düzenleme:
Selam kizlar ben kendimi kac gundur halsiz hissediyorum,basim agriyo,uykum geliyo erkenden boyle bi mahmurluk var uzerimde
Sizler napiyorsunuz? bebisler iyimi

kavanoza bizde koyuyoruz canım lahmacunun içine ve menemene güzel oluyo ama dolaba hiç atmadım denemedim de...

aynene ya aman ya benım annem benı doğuruken tabı o zaman nerde ultrason zırp pırt kontrol 2 kere gittim diyo doktora ben ters gelmişim bi de ama yine de normal dogurmus kardesşim 4250 doğmuş o da normal annem de hep diyo kafanda bitir doğum eylemını basite indirge büyütme unutma hergün milyonlarca bebek dünyaya geliyo diye bak olaya diyo

kızlar elektrik faturası 360 tl. gelmiş.. antalyadayım ve bu kasılmalardan dolayı hep yatıyorum klimalar açık dolayısı ile..off yaa zaten tek maaşla geçiniyoz napcam bilmiyorum kapatsam sıcaktan kasılmalarım artıyor açsam fatura kabarıyor stresten gene kasılmaya başladım yaa

cok iyi canim bugun annemde yapiyormus bu domatesi baya almis iyi fikir tabi yapana ben buralarda tek olunca birak yemek yapmayi yemek yemek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…