ben her zaman normalden yanaydım canım şimdi de normalden yanayım...mis gibi olcaz o anı yaşamak istiyorum ben...belki garip ibr düşünce ama acıyı o anı herşeyi dört dörtlük hissetmek istiyorum..
Bende senin gibi düşünüyorum. Hic de acıdan vs den korktum yok. Bizimki sadece tup bebek oldugu icin Dr kararsız gibi. O yüzden hayırlısı diyorum. Ama çatır çatır doğururum yoksa sonra da oğlumu alırım koynuma. Oh mus gibi.
kuzum stres etme kendine..inan abartılacak birşey yok hazırlıklarda...sadece kendi kendimizi strese sokuyoruz...eşinle beraber çıkarsın..girersin bir mağazaya ne gerekiyorsa alıp hepsini birden çıkarsın...yanında götürebilieceğin tecrübeli birisi varsa onu al istersen faydası oluyo gerçekten ben öğretmen arkadaşı aldım bir kaç kez gittiğim de...ama stres etme kendine..elimizde liste var zaten ona göre alcaz...bende ağız mendillerini fazla aldım sanıyordum döktüm baktım 6 tane almışım...ya küçük parça diye evin içinde kayboldu diyecem kaybolamaz..ya da ben yanlış hatırlıyorum..listeyi aldım elime ne eksik ne gerekli hepsini işaretledim..son bir çıkışla hepsi hallolacak...sen bizim kızlara bakıyon onlar çok aceleci davrandılar...sıkma canaını inan bir haftada herşeyi halledersin...eltin yeni doğum yaptı zaten ona da sor ilk etapta neler daha çok lazım oluyomuş...bize de yaz...tongaya düşmeyelim bizde...
ya zaten bi çok seyi ben hallettim kuzum annem kendi heveslendi ben alıcam torunuma diye tamam dedim bende al o zaman yoksa dediğin gibi halledilmeyecek hiçbişi yok eltim eşini bile almadan gitti bi çok şeyi kendi halletti
bak eltim demişken dediki gögüs kalkanı al kendine çünkü yara olunca giyisi filan sürtünce daha çok canı yanıyomuş insanın bide iyileşmesi gecikiyormuş
ben her zaman normalden yanaydım canım şimdi de normalden yanayım...mis gibi olcaz o anı yaşamak istiyorum ben...belki garip ibr düşünce ama acıyı o anı herşeyi dört dörtlük hissetmek istiyorum..
annem sağolsun vişne koymuş bana...elma erik ve kayısı almış kurutmuş köyden...patlıcanları ben burada hallederim dedi gelirken getiririm dedi...bamyayı da teyzem köye gitmiş tarladan toplamış kurutuyormuş...gayganamda kabak getirdi geçende doğramış dondurucuya attık...biberi de zaten biz burada dolaba atmayız yazdan kuruturuz..onu da gayganam yaptı sağolsun...birde patlıcan kurutmuş..bu sene rahatım anlayacağınız...annem mantı da yapma dedi...komşular birleşiriz bir günde epeyce yapar çıkarız demişler...sağolsunlar....
bende öyle küçük göğüslüymdür ama burda bi arkdş var, onunkilere küçük bile denemez çünkü yoktu hiçbişey :)) dümdüz ama kızdan bir süt gelmiş kendi anlatıyo dışarı çıkmaya utanırdm çünkü ne koyarsam koyayım taa pantolonlarıma kadar akardı o kadar yani dedi benm içime bi umut doğdu :)) tabiki bu büyük küçüklükle alakalı değilmiş, tamamen hormonalmiş.. ama bilemiyorum işte.. benim ne annem ne teyzem ne kuzenler hiçbiri emziremedi ya( olmadı sütleri.. hemen 2. 3. ay mamaya başladılar malesef.. o yüzden de birazcık düşünür oldum, genetikmidir die ama doktorlar genetik olmadığını söylüyo..
bizim hastanede de doğuma kimseyi almıyolarmış. ama ben kv ile girmeyi düşünüyorum, biras yaramaslık yaparsak olabilir gibiinşallah canım bakalım ne olursa bahtımıza diyecez...
aynen gözyaşları akıp gidiyo...eşimle vedalaşma anında ansıl olur bilemem ama ben önceden gönderiveceem onu gitsin yoksa o sancı anında yıkar ortalığı biliyorum..
oooooooohhhhhhh mis valla kız ne şanslısın ben de domates koydum kışın yemeklerde ii oluyo,taze fasulye,biber yaptım hoşaf için de kayısı,erik,elma attım ama vişneye yetişemedim
ben de normal istiyorum valla kızım eğer dönerse ve onun hayatını tehlikeye sokoacak bı durum gelişmezse catır catır doğuracağım bu konuda cesaretliyım herkesin doğumu kendine özel ben iç kötü bisey dinlemiyorum kendi kendimi güzel ve çok kolay bı doğum olacak diye telkın ediyorum
bizim hastanede de doğuma kimseyi almıyolarmış. ama ben kv ile girmeyi düşünüyorum, biras yaramaslık yaparsak olabilir gibi
eşim dirençlidir benim o konularda, hemen koyvermez kendini. Geçende doğum hemşiresiyle konuşuyoruz, aynı zamanda arkadaşım olur şansıma.. İçeri birilerini alınca naz yapıp acı çekiyo gibi göstermek için inleyen çok oluyo o yüzden yasakladılar dedi. Bunun nazı niyazı mı var ya, insanlar o halde bile neler yapabiliyolar, o anlattıkça ben şaşırdım. biri de gece sabaha kadar sancı çekmiş, halbuki sancıları çok şiddetlide değil ama yıkmış ortalığı. dr birkaç kez uyarmış, böyle devam edersen sezeryanla alır yollarım diye. baktı düzelme yok sezeryanla alıp çıkarmışlar doğumdan..
domates falan koymadım canım domatesi nasıl koyuyorsun ki...haşlayıpta mı kouyuon yoksa öylece mi..
valla ben annemde kalıom cnm hastane sonrasından beri ondayım, bende sancı olmadığından ayaklanıp, ev içinde geziom ara sıra sen beğen internetten e-bebek hellobaby istanbuldaysan sen beğen listeyi ver eşin alır cnm merak etme sen herşeyi haloluyor bi şekilde yeterki sen ve bebişin sağlıklı olun gerisi önemli değil...
halledersin kuzum sen ya bazen aksilikler oluyo işte evdeki hesap çarşıya uymuyo...annende üzülmüştür şimdi...bak kalkanı da ekleyelim ben almayacaktım gögüs kalkanını...
kabulakarını soyup küp küp doruyorum canım buzdolabı posetine atıp koyuyorum derin dondurucuya yemeklere koyuyorum makarna sosu yapıyorum süper oluyo bi de biberli rendeleyip hafif kavurup kavanozlara koyuyorum o nu da menemen de kullanıyorum cok pratik oluyo
aynen herşey bizim beynimizde biter biz işi insan ın kendi kolaylaştırabilirde zorlaştırabilir de ne kadar korkarsan korkularını ön plana çıkartırsan o işin o kadar zor olacağı düşüncesindeyim...
kabulakarını soyup küp küp doruyorum canım buzdolabı posetine atıp koyuyorum derin dondurucuya yemeklere koyuyorum makarna sosu yapıyorum süper oluyo bi de biberli rendeleyip hafif kavurup kavanozlara koyuyorum o nu da menemen de kullanıyorum cok pratik oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?