2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bencede en güzeli o canım. benim burdan merkeze geçmem sıkıntı, 1 - 1,5 saatlik bi yol var. zaten doktorlar söylüyo bu hafta bekle doğumu diye. 0 zamana geldiğimizde merkezde eşimin teyzesi var, hastaneye çok yakın bi yerde oturuyo. 0nda kalırız aksilik olmazsa. doğumun başladığınıda az çok farkederiz sanırım. sıklaştı mı hastaneye geçiveririz.

kız öyle deme sen dedikten sonra pişman olmuştur anne yüreği bu dayanmaz...
ben listeye ekledim kuzu...zaten yara kaçınılmaz bir durum şu an da ...birde annem geçende biberona alıştırma dedi..alışırsa memeyi tutmazmış...memeyi tutmasa bile sağ kaşıkla ağzına ver dedi...bende niye anlatıyon ki dedim yanımda olmayacak mısın diye...gülüyo ne bileyim diyo aklıma gelmişken söylüyeyim dedi ...

Benim annem yanimda olamiyacak beni kahrediyo dusundukce hergun agliyodum yeni kendimi toparlayabildim naparim bilmiyorum

aynen kuzum geçen sene görev yaptığım köyde biri öyle doğurdu hemde hastaneye yetiştirelim derken bebek ters geldi ve önce ayakları geldi...o halde doğum yaptı 5 ay sonra peşine bir kere daha hamile kaldı...zor olsaydı ikincisini düşünmezdi herhalde...

Selam kizlar ben kendimi kac gundur halsiz hissediyorum,basim agriyo,uykum geliyo erkenden boyle bi mahmurluk var uzerimde
Sizler napiyorsunuz? bebisler iyimi

o yorgunluk hali bende de var canım başlardaki gibi uyku hali bıraksalar hep uyusam diyorum ama nerdeeeeee iş iş iş izne cıksam sıkılıcam kendimi biliyorum ama 37 ye kadar da dayanabilecekmiyım bilmiyorum :18:

aynen geçipte hastnede beklemek istemiyorum hastane ortamı zaten insanı iyice gerip durur..evde çekerim paşa paşa sancımı hastaneye gider doğururum...

o yorgunluk hali bende de var canım başlardaki gibi uyku hali bıraksalar hep uyusam diyorum ama nerdeeeeee iş iş iş izne cıksam sıkılıcam kendimi biliyorum ama 37 ye kadar da dayanabilecekmiyım bilmiyorum :18:

seninki daha fena bende kursa gidiyodum biraktim gidemicem artik sabahin korunda kalkmak olum gibi gelmeye baslamisti ve oturamiyorum artik ayaklari yukarida oldugu icin cok rahatsiz oluyodum.

Benim annem yanimda olamiyacak beni kahrediyo dusundukce hergun agliyodum yeni kendimi toparlayabildim naparim bilmiyorum

benimde annem gelemeyecekti bayağı stres ettim kuzum..ama babam kızmış..ben buradaki işleri tek başıma hallederim sen çık git kızın yanına erkenden demiş...kimse olmayacak mı yanında doğumda..tek başına bırakmazlar kuzum seni sen üüzlme...

bilmiyorum şuan çok hassasım bi müddet aramıcam elbet o merak eder arar kesin doğumumdada ilk haftadan bırakır gider beni kaynanamın eline

iyi olsunda yavrucaklar,ben cok fazla sikildim bu hamilelikten diyorum ki 35 i atlatiyim dogsun artik takatim kalmadi

aynen hem sıkıldık hem zamanında gelsin diyoruz yine de...son günler geçmek bilmez demişlerdi de inanmamıştım gerçekten de öyleymiş..

tekim serapim bi esim var bide ben baskada kimse yok kaderim iste isyan etmiyorum ama beni kahrediyo

bilmiyorum şuan çok hassasım bi müddet aramıcam elbet o merak eder arar kesin doğumumdada ilk haftadan bırakır gider beni kaynanamın eline

sen kırılmışsın ya kuzu zaten hassas dönemdeyiz o yüzden öyle düşünüyosun...anne yüreği bu arar merak etme sen..

kızlar selam bişey sormak istiyorum.dün sağlık ocagında idrar testi vermiştim bugün sonucum çıkmış protein değerinde eser yazıyo...negatif diyede yazıyo...aranızda böyle sonucu çıkan varmı..

Selam kizlar ben kendimi kac gundur halsiz hissediyorum,basim agriyo,uykum geliyo erkenden boyle bi mahmurluk var uzerimde
Sizler napiyorsunuz? bebisler iyimi
loorim hosgeldinnn, özlemişim kıssss, ne zamandır denk qelemiyoruz? Şikayetlerin normal canımcım ya, bende tavuk gibi erkenden yatağa girmek istiyorum ama yatıncada sabaha kadar uyanmaktan deli oluyorum. Bebiş nasıl, başka bi sıkıntın yoktur umarım..

aynen geçipte hastnede beklemek istemiyorum hastane ortamı zaten insanı iyice gerip durur..evde çekerim paşa paşa sancımı hastaneye gider doğururum...
inşallah herşey bu konuştuklarımız gibi olur, rahat ve sağlıklı bi doğumla kavusuruz miniklere..

tekim serapim bi esim var bide ben baskada kimse yok kaderim iste isyan etmiyorum ama beni kahrediyo

eşin yanında ya kuzum olsun varsın...Mevlam onların yokluklarını göstermesin...sakın isyan etme...eşinle daha kolay atlatırsınız belki...

yazyagmuru bende sizleri ozledim kursa gidiyodum artik gidemiyorum mecburen de giremiyodum o yorgunlukla bide artik evdeyim annem yanimda olamicak o yuzden de kotuyum korkuyorum acikcasi bilmiyorum ne yapicam caresizim bebis iyi cok sukur arada alltan sancilarim oluyo cok sikildim bu hamilelik durumundan dogsa diye bakiyorum artik haftaya kontrol var bakalim senin bebis nasil?

annen nerde bilmiorum ama benimki 1 saat ötemde ama görüyosun gelmek istemeyince gelmiyolar kendi hayatları daha önemli çok kırgınım ofiste ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…