- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
bencede en güzeli o canım. benim burdan merkeze geçmem sıkıntı, 1 - 1,5 saatlik bi yol var. zaten doktorlar söylüyo bu hafta bekle doğumu diye. 0 zamana geldiğimizde merkezde eşimin teyzesi var, hastaneye çok yakın bi yerde oturuyo. 0nda kalırız aksilik olmazsa. doğumun başladığınıda az çok farkederiz sanırım. sıklaştı mı hastaneye geçiveririz.ben hemen hastaneye gitmeyecem canım oşekilde düşünüyorum hastane evime çok yakın evimin karşısında...sancılar sıklaştı mı giderim herhalde bir aksilik olmazsa...doktorum benim durumumu biliyo dedim de zaten ben kendi odam da sancımı çekeyim sancı odasına almayın beni diye...sessizlik bana iyi geliyo çünkü o bağırtı seslerini duydukça iyice tuhaf olurum...
annem üzülmemiştir üzülen insan misafir kabul etmez kızıma gitcem der
bende almayı çok düşünmüodum ama yara olursa diye endişe ettim bide krem sürünce gögsün üstünde kalmıyomuş kıyafet sürününce
Selam kizlar ben kendimi kac gundur halsiz hissediyorum,basim agriyo,uykum geliyo erkenden boyle bi mahmurluk var uzerimde
Sizler napiyorsunuz? bebisler iyimi
kız öyle deme sen dedikten sonra pişman olmuştur anne yüreği bu dayanmaz...
ben listeye ekledim kuzu...zaten yara kaçınılmaz bir durum şu an da ...birde annem geçende biberona alıştırma dedi..alışırsa memeyi tutmazmış...memeyi tutmasa bile sağ kaşıkla ağzına ver dedi...bende niye anlatıyon ki dedim yanımda olmayacak mısın diye...gülüyo ne bileyim diyo aklıma gelmişken söylüyeyim dedi ...
aynene ya aman ya benım annem benı doğuruken tabı o zaman nerde ultrason zırp pırt kontrol 2 kere gittim diyo doktora ben ters gelmişim bi de ama yine de normal dogurmus kardesşim 4250 doğmuş o da normal annem de hep diyo kafanda bitir doğum eylemını basite indirge büyütme unutma hergün milyonlarca bebek dünyaya geliyo diye bak olaya diyo
Selam kizlar ben kendimi kac gundur halsiz hissediyorum,basim agriyo,uykum geliyo erkenden boyle bi mahmurluk var uzerimde
hoşgeldin loori..bizlerde iyiyiz minnaklarda iyi şükürler olsun...
bencede en güzeli o canım. benim burdan merkeze geçmem sıkıntı, 1 - 1,5 saatlik bi yol var. zaten doktorlar söylüyo bu hafta bekle doğumu diye. 0 zamana geldiğimizde merkezde eşimin teyzesi var, hastaneye çok yakın bi yerde oturuyo. 0nda kalırız aksilik olmazsa. doğumun başladığınıda az çok farkederiz sanırım. sıklaştı mı hastaneye geçiveririz.
o yorgunluk hali bende de var canım başlardaki gibi uyku hali bıraksalar hep uyusam diyorumama nerdeeeeee iş iş iş izne cıksam sıkılıcam kendimi biliyorum ama 37 ye kadar da dayanabilecekmiyım bilmiyorum :18:
Benim annem yanimda olamiyacak beni kahrediyo dusundukcehergun agliyodum yeni kendimi toparlayabildim naparim bilmiyorum
kız öyle deme sen dedikten sonra pişman olmuştur anne yüreği bu dayanmaz...
ben listeye ekledim kuzu...zaten yara kaçınılmaz bir durum şu an da ...birde annem geçende biberona alıştırma dedi..alışırsa memeyi tutmazmış...memeyi tutmasa bile sağ kaşıkla ağzına ver dedi...bende niye anlatıyon ki dedim yanımda olmayacak mısın diye...gülüyo ne bileyim diyo aklıma gelmişken söylüyeyim dedi ...
iyi olsunda yavrucaklar,ben cok fazla sikildim bu hamilelikten diyorum ki 35 i atlatiyim dogsun artik takatim kalmadi
benimde annem gelemeyecekti bayağı stres ettim kuzum..ama babam kızmış..ben buradaki işleri tek başıma hallederim sen çık git kızın yanına erkenden demiş...kimse olmayacak mı yanında doğumda..tek başına bırakmazlar kuzum seni sen üüzlme...
bilmiyorum şuan çok hassasım bi müddet aramıcam elbet o merak eder arar kesin doğumumdada ilk haftadan bırakır gider beni kaynanamın eline
loorim hosgeldinnn, özlemişim kıssss, ne zamandır denk qelemiyoruz? Şikayetlerin normal canımcım ya, bende tavuk gibi erkenden yatağa girmek istiyorum ama yatıncada sabaha kadar uyanmaktan deli oluyorum. Bebiş nasıl, başka bi sıkıntın yoktur umarım..Selam kizlar ben kendimi kac gundur halsiz hissediyorum,basim agriyo,uykum geliyo erkenden boyle bi mahmurluk var uzerimde
inşallah herşey bu konuştuklarımız gibi olur, rahat ve sağlıklı bi doğumla kavusuruz miniklere..aynen geçipte hastnede beklemek istemiyorum hastane ortamı zaten insanı iyice gerip durur..evde çekerim paşa paşa sancımı hastaneye gider doğururum...
tekim serapim bi esim var bide ben baskada kimse yokkaderim iste isyan etmiyorum ama beni kahrediyo
loorim hosgeldinnn, özlemişim kıssss, ne zamandır denk qelemiyoruz? Şikayetlerin normal canımcım ya, bende tavuk gibi erkenden yatağa girmek istiyorum ama yatıncada sabaha kadar uyanmaktan deli oluyorum. Bebiş nasıl, başka bi sıkıntın yoktur umarım..
inşallah herşey bu konuştuklarımız gibi olur, rahat ve sağlıklı bi doğumla kavusuruz miniklere..
Benim annem yanimda olamiyacak beni kahrediyo dusundukcehergun agliyodum yeni kendimi toparlayabildim naparim bilmiyorum
inşallah herşey bu konuştuklarımız gibi olur, rahat ve sağlıklı bi doğumla kavusuruz miniklere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?