2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
eşin yanında ya kuzum olsun varsın...Mevlam onların yokluklarını göstermesin...sakın isyan etme...eşinle daha kolay atlatırsınız belki...

sorun ordaya erkek sonucta ne anlar ne bilir o halimle ne yapicm yemek mi yapiyim cocugami bakiyim kafayi yicem ya

annen nerde bilmiorum ama benimki 1 saat ötemde ama görüyosun gelmek istemeyince gelmiyolar kendi hayatları daha önemli çok kırgınım ofiste ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Ben Almanyadayim canim annem istanbulda senin annen yine gelir canim anne bu sonucta yakinsinizda

sorun ordaya erkek sonucta ne anlar ne bilir o halimle ne yapicm yemek mi yapiyim cocugami bakiyim kafayi yicem ya

bilmem canım ama benim eşim o konuda bana çok yardım eder...annem gelmeseydi bile eşim ben yanındayım ya herşeyi hallederim derdi hallederdi de eli yatkındır öyle şeylere...düşündüğün şeylere bak yemek mi gelecek kız aklına...eşin halleder korkma sen..neleri takıyorsunuz şimdiden kafanıza...

esimde soyluyo yaparim diyo ama ben annem yanimda degil diye kendimi guvende degilim gibi hissediyorum bide hep gelicek gozuyle baktim boylede olunca buyuk bi yikim oldu benim icin..

esimde soyluyo yaparim diyo ama ben annem yanimda degil diye kendimi guvende degilim gibi hissediyorum bide hep gelicek gozuyle baktim boylede olunca buyuk bi yikim oldu benim icin..

tabi ki kuzu annen yanında olsaydı daha iyi olurdu ama elinde olmayan sebeplerden dolayı gelemiyordur..hiç bir anne o şekilde tek bırakmak istemez eminim...eşlerimiz yanımızda dağ gibi şükürler olsun..hallederler onlar eminim sende kolay atlatacaksın..üzme kendini şimdiden kucağında minnakın oldu mu ne yemek ne sıkıntı aklına bile gelmeyecek...

sen kırılmışsın ya kuzu zaten hassas dönemdeyiz o yüzden öyle düşünüyosun...anne yüreği bu arar merak etme sen..

evet canım biliyosun ben sulu zırtlak balıkımm gözümün yaşı kurumaz

Ben Almanyadayim canim annem istanbulda senin annen yine gelir canim anne bu sonucta yakinsinizda

annen gibi olmaz ama türk arkadaşlarınız eşiniz dostunuz vardır onlar yakınında olur inşallahh üzme kendini kuzum

evet canım biliyosun ben sulu zırtlak balıkımm gözümün yaşı kurumaz

annen gibi olmaz ama türk arkadaşlarınız eşiniz dostunuz vardır onlar yakınında olur inşallahh üzme kendini kuzum

yok zigzagim burada oyle yardimlasma diye bisey yok teksin.. oyle serapim napiyim elimden bisey gelmiyo dua ediyorum sadece kolay atlatiyim herseyi diye uzulmekte care degil bu aralar daha bi fena oldum zaten annemden dolayi aglaya aglaya geziyodum dun bi aglamadim bide bugun.. Annemde uzuluyo ama bana belli etmiyo uzuldugumu bildigi icin..

anladım canımcım iyi olmus bıraktıqın. son zamanlarda hersey yük oluyo insana.. hayırlısıyla bi geçse artık vakit, bir de sıcaklar eklendi üstüne.. Allah yardımcımız olsun.... haftayada güsel haberlerle gelirsin inş.
loorimm hiç öyle düşünüpte boş yere üzülme. boş yere diyorum çünkü yenqem bi çocuqu daha olmasına raqmen doqumunu kendi yaptı, ilkindede herkes uyurken qidip doqum yapmıstı. sonrasında da yanında kimseyi aramadı. kuzende doğumdan sonra yalnız kaldı, suan bebisiyle güle oynaya vakit geciriyo kendi basına. ben bazı durumlar yüzünden kv ile kalıyorum, kendi annem gibi olmasına rağmen şu halde bile kendi evime çıkmak istiyorum. doğumda da endişe yapmıyorum, herkes ben gelirim diyo ama kimin gelip kimin gelmiceğini de bilemeyiz. o gün neler gösterirse artık. hiç korkma canını sıkma hersey olup qidiyo sen sadece oluruna bırak, hayırlısı de. Rabbim büyük :)

emin ol kuzu çok kolay atlatacaksın...sero demişti dersin..mevlam o gücü sana verecek sen yeter ki dik dur korkma...

aynen yazyagmurum hayirlisi diyorum baskada bisey demiyorum haklisin belki daha iyi benim icin ama iste ilk oldugu icin ve tecrube olmadigi icin cekiniyorum ama yapacakta bisey yok mecburen boyle olucak minicik bi bebegin bana ihtiyaci var cunku.Bende hastaneye kimseyi istemiyorum soyledim esimede kimse gelip beni strese sokmasin dedim kimseyi gormek istemiyorum herkesten nefret ettim

Canim bu gurbetlik ne zor demi..benimde esim yok yanimda annem var.ama inan esim yanimizda olamiyor diye kendimi hergün nasil yiyip bitiriyorum bi bilsen elimizden birsey gelse keske ama olmayinca olmuyor..üzülmemeye calis ne kadar zor olsada hersey nasip

aslında yardımı allahtan dilememiz lazım tek başımıza yaparız tabi ana olucaz bizlerde üzülme kuzum senn

aynen oyle canim iki durumda kotu esinin olmamasida kotu annesiz olmakta kotu iste daha otesi varmi kac gundur kahroldum burada da kimsemiz yok esimin babasi var oda 2.evliligi hic bi sekilde faydalari dokundugu yok benim hic kimsem yok. o yuzden yaza gitmeyi dusunuyoruz artik bunu daha iyi anladim

kesinlikle loorim.. bunda da bi hayır vardır hiç şüphe etme. 0 gün geldiğinde sende çok net görüceksin eminim. Benimde ilk doğumum olucak inşallah ve hiç bi şekilde ağrıdır sancıdır düşünmüyorum. Hem kimi zaman eşler kimi zamanda aileler ihtiyac duyulduqunda yanımızda olamıyolar. Ama Allah insanlara kendi kendilerine yetebilecek gücü veriyo her zaman. Bi de şöyle düşün, bebişin doğduğunda sevmek isteyecek onca insan olcak bu kezde bana verin bende dursun diye can atıcaksın, veresin bile gelmicek ben daha şimdiden diyorum, gelenler öpüp yalamasın küçücük çocuğu diye. nefret ettiğim şeylerden biridir hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…