eşin yanında ya kuzum olsun varsın...Mevlam onların yokluklarını göstermesin...sakın isyan etme...eşinle daha kolay atlatırsınız belki...
annen nerde bilmiorum ama benimki 1 saat ötemde ama görüyosun gelmek istemeyince gelmiyolar kendi hayatları daha önemli çok kırgınım ofiste ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
sorun ordaya erkek sonucta ne anlar ne biliro halimle ne yapicm yemek mi yapiyim cocugami bakiyim kafayi yicem ya
bilmem canım ama benim eşim o konuda bana çok yardım eder...annem gelmeseydi bile eşim ben yanındayım ya herşeyi hallederim derdi hallederdi de eli yatkındır öyle şeylere...düşündüğün şeylere bak yemek mi gelecek kız aklına...eşin halleder korkma sen..neleri takıyorsunuz şimdiden kafanıza...
esimde soyluyo yaparim diyo ama ben annem yanimda degil diye kendimi guvende degilim gibi hissediyorum bide hep gelicek gozuyle baktim boylede olunca buyuk bi yikim oldu benim icin..
sen kırılmışsın ya kuzu zaten hassas dönemdeyiz o yüzden öyle düşünüyosun...anne yüreği bu arar merak etme sen..
Ben Almanyadayim canim annem istanbuldasenin annen yine gelir canim anne bu sonucta yakinsinizda
evet canım biliyosun ben sulu zırtlak balıkımm gözümün yaşı kurumaz
annen gibi olmaz ama türk arkadaşlarınız eşiniz dostunuz vardır onlar yakınında olur inşallahh üzme kendini kuzum
tabi ki kuzu annen yanında olsaydı daha iyi olurdu ama elinde olmayan sebeplerden dolayı gelemiyordur..hiç bir anne o şekilde tek bırakmak istemez eminim...eşlerimiz yanımızda dağ gibi şükürler olsun..hallederler onlar eminim sende kolay atlatacaksın..üzme kendini şimdiden kucağında minnakın oldu mu ne yemek ne sıkıntı aklına bile gelmeyecek...
anladım canımcım iyi olmus bıraktıqın. son zamanlarda hersey yük oluyo insana.. hayırlısıyla bi geçse artık vakit, bir de sıcaklar eklendi üstüne.. Allah yardımcımız olsun.... haftayada güsel haberlerle gelirsin inş.yazyagmuru bende sizleri ozledim kursa gidiyodum artik gidemiyorum mecburen de giremiyodum o yorgunlukla bide artik evdeyim annem yanimda olamicak o yuzden de kotuyum korkuyorum acikcasi bilmiyorum ne yapicam caresizimbebis iyi cok sukur arada alltan sancilarim oluyo cok sikildim bu hamilelik durumundan dogsa diye bakiyorum artik haftaya kontrol var bakalim senin bebis nasil?
loorimm hiç öyle düşünüpte boş yere üzülme. boş yere diyorum çünkü yenqem bi çocuqu daha olmasına raqmen doqumunu kendi yaptı, ilkindede herkes uyurken qidip doqum yapmıstı. sonrasında da yanında kimseyi aramadı. kuzende doğumdan sonra yalnız kaldı, suan bebisiyle güle oynaya vakit geciriyo kendi basına. ben bazı durumlar yüzünden kv ile kalıyorum, kendi annem gibi olmasına rağmen şu halde bile kendi evime çıkmak istiyorum. doğumda da endişe yapmıyorum, herkes ben gelirim diyo ama kimin gelip kimin gelmiceğini de bilemeyiz. o gün neler gösterirse artık. hiç korkma canını sıkma hersey olup qidiyo sen sadece oluruna bırak, hayırlısı de. Rabbim büyük :)sorun ordaya erkek sonucta ne anlar ne biliro halimle ne yapicm yemek mi yapiyim cocugami bakiyim kafayi yicem ya
evet canım biliyosun ben sulu zırtlak balıkımm gözümün yaşı kurumaz
yok zigzagim burada oyle yardimlasma diye bisey yok teksin.. oyle serapim napiyim elimden bisey gelmiyo dua ediyorum sadece kolay atlatiyim herseyi diye uzulmekte care degil bu aralar daha bi fena oldum zaten annemden dolayi aglaya aglaya geziyodum dun bi aglamadim bide bugun.. Annemde uzuluyo ama bana belli etmiyo uzuldugumu bildigi icin..
anladım canımcım iyi olmus bıraktıqın. son zamanlarda hersey yük oluyo insana.. hayırlısıyla bi geçse artık vakit, bir de sıcaklar eklendi üstüne.. Allah yardımcımız olsun.... haftayada güsel haberlerle gelirsin inş.
loorimm hiç öyle düşünüpte boş yere üzülme. boş yere diyorum çünkü yenqem bi çocuqu daha olmasına raqmen doqumunu kendi yaptı, ilkindede herkes uyurken qidip doqum yapmıstı. sonrasında da yanında kimseyi aramadı. kuzende doğumdan sonra yalnız kaldı, suan bebisiyle güle oynaya vakit geciriyo kendi basına. ben bazı durumlar yüzünden kv ile kalıyorum, kendi annem gibi olmasına rağmen şu halde bile kendi evime çıkmak istiyorum. doğumda da endişe yapmıyorum, herkes ben gelirim diyo ama kimin gelip kimin gelmiceğini de bilemeyiz. o gün neler gösterirse artık. hiç korkma canını sıkma hersey olup qidiyo sen sadece oluruna bırak, hayırlısı de. Rabbim büyük :)
esimde soyluyo yaparim diyo ama ben annem yanimda degil diye kendimi guvende degilim gibi hissediyorum bide hep gelicek gozuyle baktim boylede olunca buyuk bi yikim oldu benim icin..
aman anne oluyon sil artık şu gözyaşlarını...iyice zırtlak olacan yoksa...gerçekten de balık burçları hep sulu göz oluyo kız nedense...
emin ol kuzu çok kolay atlatacaksın...sero demişti dersin..mevlam o gücü sana verecek sen yeter ki dik dur korkma...
yok zigzagim burada oyle yardimlasma diye bisey yok teksin.. oyle serapim napiyim elimden bisey gelmiyo dua ediyorum sadece kolay atlatiyim herseyi diye uzulmekte care degil bu aralar daha bi fena oldum zaten annemden dolayi aglaya aglaya geziyodum dun bi aglamadim bide bugun.. Annemde uzuluyo ama bana belli etmiyo uzuldugumu bildigi icin..
Canim bu gurbetlik ne zor demi..benimde esim yok yanimda annem var.ama inan esim yanimizda olamiyor diye kendimi hergün nasil yiyip bitiriyorum bi bilsenelimizden birsey gelse keske ama olmayinca olmuyor..üzülmemeye calis ne kadar zor olsada hersey nasip
aslında yardımı allahtan dilememiz lazım tek başımıza yaparız tabi ana olucaz bizlerde üzülme kuzum senn
kesinlikle loorim.. bunda da bi hayır vardır hiç şüphe etme. 0 gün geldiğinde sende çok net görüceksin eminim. Benimde ilk doğumum olucak inşallah ve hiç bi şekilde ağrıdır sancıdır düşünmüyorum. Hem kimi zaman eşler kimi zamanda aileler ihtiyac duyulduqunda yanımızda olamıyolar. Ama Allah insanlara kendi kendilerine yetebilecek gücü veriyo her zaman. Bi de şöyle düşün, bebişin doğduğunda sevmek isteyecek onca insan olcak bu kezde bana verin bende dursun diye can atıcaksın, veresin bile gelmicekaynen yazyagmurum hayirlisi diyorum baskada bisey demiyorum haklisin belki daha iyi benim icin ama iste ilk oldugu icin ve tecrube olmadigi icin cekiniyorum ama yapacakta bisey yok mecburen boyle olucak minicik bi bebegin bana ihtiyaci var cunku.Bende hastaneye kimseyi istemiyorum soyledim esimede kimse gelip beni strese sokmasin dedim kimseyi gormek istemiyorum herkesten nefret ettim
ayy ne bilimm yaa burcun özelliği işte aşırı duygusal oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?