2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

haklisin yazyagmuru bende hic sevmiyorum oyle yapanlari...Insallah hersey gecicek ve biticek biz bebeklerimize kavusucaz.. Annem dogum yap kendini iyi hisset gel diyo ben bakarim sanada bebegede ama bunuda esim istemiyo kalicam yani baska yol yok

kızlar mrb.bacaklara epılasyon yapmanın sakıncası olurmu sızce?

canım ben hamıle kalmadan once yaptıryordum ama hep adetımın bıtttgı gun dandevu alıyordum hamıle değilim diye bebek dusundugum ıcın zararlı oldugunu bıldıgımden hatta subatta adete olmayınca hamıle olabılırım dedım ve o aay gıtmedımm

benim doğumda kaynana tepemde olcak o olunca da annem hep geri çekilir..ben de sinir olurum..oysaki kaynanam kızlarında bile aynı...kaynanamın derdi bana yardım etmek değil zaten gelir anca bir tabak yemek yapar evi de haşat eder..yani olmasa daha iyi..inanın ben kimseyi istemiyorum huzurum olsun yeter zaten eşim izinli yanımda olcak keşke kaynanamda gelmese..kesin lohusa bunalımı da yaşıcam ben

haklisin yazyagmuru bende hic sevmiyorum oyle yapanlari...Insallah hersey gecicek ve biticek biz bebeklerimize kavusucaz.. Annem dogum yap kendini iyi hisset gel diyo ben bakarim sanada bebegede ama bunuda esim istemiyo kalicam yani baska yol yok
hele bi o günler gelsinde ne olacağına karar verirsiniz tatlişkom. biz şimdiye kadar nelere karar verdik, neler denedik ama boş. yine başa dönüyosun mecburen. önce sağ salim bi doğum yapalım, sonrası gelir nasılsa :)

elifcim valla bazen diyorum benim iyiki kaynanam yok asla anlasamazdim. Belki tek basina olmak en iyisi ama iste yasamadanda ogrenilmiyo ki.. Sen stres yapma canim yok gibi davranirsin

bi dogursaydik zaten ben asiri derecede sikildim ya artik dogsun diyorum yoksa ben depresyonami girdim bilmiyorum

bacaklarını neyle alıyorsun sezın?sımdı ben makına ıle alacaktım almim mi nağpçam yaaa

herkesin derdi ayrı kuzum ya.. hepimizin gönlüne göre versin allah inşallah..

Ah kuzu ahh..yine bende dertlendim bak inanki cok zor ama düsün düsün tek kendimizi yiyoruz sonuc degismiyor..benimde esimin babasinin 2.evliligi tabii tr deler onlar hic ne ariyorlar ne soruyorlar ayda yilda bir ariyorlar oda üvey kaynana birtek laf almaya calisiyor agzimdan baska yaptigi hic birsey yok..allahim onlardan uzak tutsun beni.esimde hic sevmiyor buraya getirmeyi düsünüyorum askerden sonra canim bakalim insaallah olur.sende trden geldin sanirim cnm zor oldumu?

ben kaçar yavaştan acıktık herhalde...minnakım tepikleyip duruyo..kalk karnımı doyur dercesine...

bi insanin annesi olmayinca babasida olmuyo aynilar bunlar aynen bunlarda oyleler uzak dursunlar nefret ediyorum gormek bile istemiyorum.. Evet istanbuldan geldim zor olmadi buraya alistim ama artik farkli dusunmeye basladim bi bebegim oluyo ve burada tekim onu tek buyutmek istemiyorum dedesi,annanesi,teyzesi,dayisi yaninda olsun istiyorum bi dogum gunu olsa esim,ben ve bebegimiz olucaz bunu istemiyorum ve kararimi degistirdim yaza kadar gidicez esimde istiyo zaten is de problem degil thy calisiyo yine ayni sekilde orada devam edicek kisin gidip ev fln alicaz insallah.. tek olmak kadar kotu bisey yok bunu bizzat yasadim ve gordum insallah esin gelebilir canim zorlu bi surec sinav fln bir suru tantana :26:

elifcim valla bazen diyorum benim iyiki kaynanam yok asla anlasamazdim. Belki tek basina olmak en iyisi ama iste yasamadanda ogrenilmiyo ki.. Sen stres yapma canim yok gibi davranirsin

herkesin derdi ayrı kuzum ya.. hepimizin gönlüne göre versin allah inşallah..

benim kaynanayı görmezden gelmek mümkün değil varlığını her an hissettirir hatta laflarıyla elini ayağını titretir admaın..eltim bebeğini tek başına yıkadı diye günlerce olay yarattı bu kadar da cahil ve basittir...ne zamna ne kadar emzireceğine altını ne zaman değiştireceğine kararı o verir..hatta elinden çeker alır bebeği sen susturamadım ben susturdum der bide....üstelik doğumu bahane edip 3-4 ay bende kalma niyetinde.....gel de görmezden gel...hiçkimse olmasa daha huzurlu olurum emin olun...

aynen bu kadar duygusal erkekte hiç çekilmezz

zıkzakcım o duygusallık bende de var canım hep başım okşansın şevkat gosterılsın stıyorum gecmıse soyle bı baktımda canım dogumda annen gelemıcek dıye uzuldun herhalde değil mi canım deseydın anne gel ben beklıyorum dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…