- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
insallah serapim rabbim kolayliklar versin bizlere
kesinlikle loorim.. bunda da bi hayır vardır hiç şüphe etme. 0 gün geldiğinde sende çok net görüceksin eminim. Benimde ilk doğumum olucak inşallah ve hiç bi şekilde ağrıdır sancıdır düşünmüyorum. Hem kimi zaman eşler kimi zamanda aileler ihtiyac duyulduqunda yanımızda olamıyolar. Ama Allah insanlara kendi kendilerine yetebilecek gücü veriyo her zaman. Bi de şöyle düşün, bebişin doğduğunda sevmek isteyecek onca insan olcak bu kezde bana verin bende dursun diye can atıcaksın, veresin bile gelmicekben daha şimdiden diyorum, gelenler öpüp yalamasın küçücük çocuğu diye. nefret ettiğim şeylerden biridir hıh
ivet örnek benim kocişhe balıklar hep böyle oluyo bayanlar neyse de erkekleri tuhaf oluyo...
kızlar mrb.bacaklara epılasyon yapmanın sakıncası olurmu sızce?
hele bi o günler gelsinde ne olacağına karar verirsiniz tatlişkom. biz şimdiye kadar nelere karar verdik, neler denedik ama boş. yine başa dönüyosun mecburen. önce sağ salim bi doğum yapalım, sonrası gelir nasılsa :)haklisin yazyagmuru bende hic sevmiyorum oyle yapanlari...Insallah hersey gecicek ve biticek biz bebeklerimize kavusucaz.. Annem dogum yap kendini iyi hisset gel diyo ben bakarim sanada bebegede ama bunuda esim istemiyo kalicam yani baska yol yok
benim doğumda kaynana tepemde olcak o olunca da annem hep geri çekilir..ben de sinir olurum..oysaki kaynanam kızlarında bile aynı...kaynanamın derdi bana yardım etmek değil zaten gelir anca bir tabak yemek yapar evi de haşat eder..yani olmasa daha iyi..inanın ben kimseyi istemiyorum huzurum olsun yeter zaten eşim izinli yanımda olcak keşke kaynanamda gelmese..kesin lohusa bunalımı da yaşıcam ben
hele bi o günler gelsinde ne olacağına karar verirsiniz tatlişkom. biz şimdiye kadar nelere karar verdik, neler denedik ama boş. yine başa dönüyosun mecburen. önce sağ salim bi doğum yapalım, sonrası gelir nasılsa :)
canım ben hamıle kalmadan once yaptıryordum ama hep adetımın bıtttgı gun dandevu alıyordum hamıle değilim diye bebek dusundugum ıcın zararlı oldugunu bıldıgımden hatta subatta adete olmayınca hamıle olabılırım dedım ve o aay gıtmedımm
herkesin derdi ayrı kuzum ya.. hepimizin gönlüne göre versin allah inşallah..benim doğumda kaynana tepemde olcak o olunca da annem hep geri çekilir..ben de sinir olurum..oysaki kaynanam kızlarında bile aynı...kaynanamın derdi bana yardım etmek değil zaten gelir anca bir tabak yemek yapar evi de haşat eder..yani olmasa daha iyi..inanın ben kimseyi istemiyorum huzurum olsun yeter zaten eşim izinli yanımda olcak keşke kaynanamda gelmese..kesin lohusa bunalımı da yaşıcam ben
aynen oyle canim iki durumda kotu esinin olmamasida kotu annesiz olmakta kotu iste daha otesi varmi kac gundur kahroldum burada da kimsemiz yok esimin babasi var oda 2.evliligi hic bi sekilde faydalari dokundugu yok benim hic kimsem yok. o yuzden yaza gitmeyi dusunuyoruz artik bunu daha iyi anladim
ivet örnek benim kociş
he balıklar hep böyle oluyo bayanlar neyse de erkekleri tuhaf oluyo...
bacaklarını neyle alıyorsun sezın?sımdı ben makına ıle alacaktım almim minağpçam yaaa
aynen bu kadar duygusal erkekte hiç çekilmezz
Ah kuzu ahh..yine bende dertlendim bak inanki cok zor ama düsün düsün tek kendimizi yiyoruz sonuc degismiyor..benimde esimin babasinin 2.evliligi tabii tr deler onlar hic ne ariyorlar ne soruyorlar ayda yilda bir ariyorlar oda üvey kaynana birtek laf almaya calisiyor agzimdan baska yaptigi hic birsey yok..allahim onlardan uzak tutsun beni.esimde hic sevmiyor buraya getirmeyi düsünüyorum askerden sonra canim bakalim insaallah olur.sende trden geldin sanirim cnm zor oldumu?
elifcim valla bazen diyorum benim iyiki kaynanam yok asla anlasamazdim. Belki tek basina olmak en iyisi ama iste yasamadanda ogrenilmiyo ki.. Sen stres yapma canim yok gibi davranirsin
herkesin derdi ayrı kuzum ya.. hepimizin gönlüne göre versin allah inşallah..
ben kaçar yavaştan acıktık herhalde...minnakım tepikleyip duruyo..kalk karnımı doyur dercesine...
aynen bu kadar duygusal erkekte hiç çekilmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?