2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

abboooww 3-4 aymi o zaman sen esini devreye sokarsin canim daha neler ya bu bizim bebegimiz ne zaman ne yapacagimiza biz kadar veririz

sende mı annen gelemeyecgı için uzuluyosun aglatmayın benı ama:2: yurt dısında dyemmı gelemıyoo ya annelerı hayatta olmayan napsın en zor donemdır herhalde o anda ekc-sıklıgını hıssedecekler ya benımde annem hayatta olmasaydııı babamda yok benımm dua edınde hayattalar

bi dogursaydik zaten ben asiri derecede sikildim ya artik dogsun diyorum yoksa ben depresyonami girdim bilmiyorum
bende dogsun istiyorum ama zamanında gelmesini daha çok istiyorum. git gide daha hassas oldugumuzdan kaynaklanıyo kuzum, rahatlayamıyoruzda, yapcak bişeyde bulamıyoruz.

bende üniveristede iki erkek arkadaş vardı grubumuzda ikisi de balıktı...bazen ağlardım arkamı dönerdim ki onlar benden önce başlamışlar ağlamaya hemen gözleri dolardı..çok duygusal oluyolar...
ben kaçar yavaştan acıktık herhalde...minnakım tepikleyip duruyo..kalk karnımı doyur dercesine...
evet fazlasıyla duygusallar canım, benimki tv de duygusal bişi görsün hemen dolar gözleri. ya da duygusal bişiler anlat hemen başlar. olsun seviom ben onu
çok gıcık olurum böyle insanlara. kaynana dediğin nedir ya sonucta bizde insanız o da insan. o da zamanında gelin olmus. nerde bunun tecrübesi anlayışı benim kv demeye dilim varmıyo, annemle konusamadıqımı bile konusurum onunla. o derece kendini yetistirmis bi insan hemde köy yerinde..

yok kuzu annem doğuma gelebilecek ama alışverişe geleceklerdi 3 haftadır beni oyalıyorlar gezme derdindeler ona çok bozuldum işleri olsa dicem ki tamam

off sezincimm off Allah onlari basimizdan eksik etmesinn.. Oyle dusununce oyle yine aradigimda karsima annem cikiyo.. sende kendini uzme canimm rabbim bizim evlarlarimiza uzun saglikli omurler versin insallah

aynen yazyagmurum yapacak biseyde yok vuruyorum kendimi dibe

benimde aklımdan ilk geçen o oldu, içim nasıl yandı anlatamam, zaten herşeye ağlar oldum.. o yüzden daha kötü olmasın diye yazmıyım demiştim ama sen benide anlattın. Allah onları başımızdan eksik etmesin, yokluklarını göstermesin

off sezincimm off Allah onlari basimizdan eksik etmesinn.. Oyle dusununce oyle yine aradigimda karsima annem cikiyo.. sende kendini uzme canimm rabbim bizim evlarlarimiza uzun saglikli omurler versin insallah

kız eğer bırı bırıne bddua edecekse gurbete gelın gıtsın desın dıyorum haksızmıyım lorım ben uzaktayım dıyorum ya senı dusundukce dıyorumkı daha uzaklar varr kız ağlattın benıı

noldu bugun bıze yağmurcum yaaaaa bugun gırgır şamatadan zıyade bol goz yaşı var burda

konuşmuştuk dimi kuzum benimki de koç balıkla koç düşünsene duygusallık anlamında zıt kutuplarız

birde beni düşün kuzu ben aslan eşim koç o inat ben ondan daha inat...çok dua ediyom minnak akrep olmasın diye...düşünsene evde birbirinden fazlasuyla inat üç kişi wuhhhhuuuu düşünemiyorum bile...

abboooww 3-4 aymi o zaman sen esini devreye sokarsin canim daha neler ya bu bizim bebegimiz ne zaman ne yapacagimiza biz kadar veririz

ayynen öyle..3-4 ay da eltimde kalcakmış sonra mahsus evini eşyaları ile kiraya verdiki oğullarına ortada kaldım dicek oğulları da eve alcak..bebek odasını bile o beğencekti aceleden aldım donumuza bile karışır..aaah ahhh..neyse...kaynananıza şükredin... bizde kıyamet kopcak bakalım doğumdan sonra eminim ben

hmm epilasyon dıyınce lazer anlaıdm ben sekerım al kızzzzzzzzzzzzz ne duruyon arkadaşım hamıleyken genıtal bolgesını kardesıne makıneyle aldırmış ben agda yapıyom oraya daha

canım sureklı makınayla aldım bacaklarımı zatende son ayımdayım ya ıcım rahat etmedı bır sorayım dedım cokk sagol canım

Bende agliyorum suanda aynen oyle dusmanimin basina vermesin bu gurbet denen belayi demekki biride bana beddua etmis ( ama esimle annemlerle flnda konustuk donucez insallah yapamiyorum iyice psikolojimi bozmaktan baska bisey yok daha gencim yasamak istemiyorum ozlem,gurbet fln

Kızlarrr biz çıkıyoruz, bi duşa girelim oğluşla, kavrulduk yine.. komşuda geldi kv ile oturuo, çıkınca birazda onlarla otururum, kendinize çok iyi bakın

elifcim valla isin zormus seninde ya insallah bi caresi bulunur o kadar da kalinirmi yeni dogum yapmis insanda ya ne rahat kaynanalar var bosver sen simdiden takma esin halleder belki

ee tamam sıl goz yaşlarını hadı bak eşin n guzel donme tarafıındaysa o zamanı dusun tesellı et kendını yaaa tabı aslında evlenınce kızın aılesının memleketınde yaşamak gerekıyo cunku evlenınce kadın daha cok arıyor aılesını daha yardım alıyor aılesındenn ama kaynana oyle olmuyo umrunda olmuyoo acımıyooo kendı anne gıbı rahat edemıyosunevlenınce daha cok ıhtıyacım oldu aıleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…