2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

köylüler haddinden fazla medeni oluyor canım önemli olan kalbinin temiz olması ben kayınvalidemin bir kişi hakkında iyi konuştuğunu duymadım damadının arkasından bile ağza alınmayacak küfürler eder herkese hakaret eder o nedenle dünürleri hep uzaktır ama hatayı dönüpte kendinde aramaz..işi gücü akrabalarını dünürlerini kesmek beddua etmek..kaynana görmemişki o..kocayıda 30 yaşında kaybetmiş..meydan ona kalmış..atını koşturuyo şimdi..

esim dunden razi sezinim zaten oyle dusununce rahatliyorum. Aynen oyle kiz tarafi daha dogrusu kizlarin anneleri daha bi merhametliler nedense benim annem beni tutmaz esimi tutar o derecede.. insallah bu gunleri annemlerle gulerek konusuyo olurum seneye

Allah yardimcin olsun elifcim gercekten fenaymis insallah atlatirsin kolayca sende boyle insanla ayni evde olmak bile bi stres ama yapacakta bisey yoksa napicaksin ki karistirtmamaya calis

kızlar yemeğimizi yedik biz geldik. evden cıkmadan corabımı giymek için yere oturdum kalkarken eşimden tutundum ama çok zorlandım karnım taş gibi oldu nefesim daraldı toparlayamadım bi süre kendimi

elifcim valla isin zormus seninde ya insallah bi caresi bulunur o kadar da kalinirmi yeni dogum yapmis insanda ya ne rahat kaynanalar var bosver sen simdiden takma esin halleder belki

cnm dili yılan gibi sokmasa adam akıllı olsa başımın üstünde yeri var..kasılmam oldu doktor yatcaksın dedi geldi iki gün taaa 5 yıllık mevzuları açtı laf sokmaya başladı nerdeyse doğuruyordum eşimle tartıştım al anannı defol bu evden diye..sonra eşim bana hak verdi..bıktım bu kadından eşim zor halleder onlara fırsat bırakmazki kaynanam..ben halletcem kafaya koydum artık oğlum var ve onun istediği olmayacak...eşime göre en fazla 1 ay kalırmış..tamam da kurbana denk geliyo benim doğum ben mücadele ederken o tüm misafirleri bende ağırlıcak cümbür cemaat..benim ise sakinliğe ihtiyacım var..şimdiden geriliyorum inşallah gelmez diye dua ediyorum yalnızlığa razıyım

kızlar yemeğimizi yedik biz geldik. evden cıkmadan corabımı giymek için yere oturdum kalkarken eşimden tutundum ama çok zorlandım karnım taş gibi oldu nefesim daraldı toparlayamadım bi süre kendimi

hosgeldin canim afiyet olsun size ayni sorun bendede var ayakkabilarim convers inatlada onlari giyiniyorum bagliyorum egiliyorum haliyle cok kotu oluyo

Allah yardimcin olsun elifcim gercekten fenaymis insallah atlatirsin kolayca sende boyle insanla ayni evde olmak bile bi stres ama yapacakta bisey yoksa napicaksin ki karistirtmamaya calis

amin cnm amin..bakalım neler yaşıcaz bizim başımızın belası da bu kadın işte..sülalenin tek sorunu bi de görümcem varki aynı kaynanamın modeli...

birde beni düşün kuzu ben aslan eşim koç o inat ben ondan daha inat...çok dua ediyom minnak akrep olmasın diye...düşünsene evde birbirinden fazlasuyla inat üç kişi wuhhhhuuuu düşünemiyorum bile...

acaba kim sopasını saklar sizde çocukta akrep olsa ama olma ihtimali yok sanırım

uuff ya ne anlayissiz bi kadinmis yaa daha neler bide sende misafirmi agirlayacak bencede sen soyle hicte cekinme boyle bisey olurmu iste hic dusunmuyolar kahretsin ki

kız en basıtı eşim kola sever dıye gecen yıl piknıkte kımseye kola ıcırmedı bız fanta içtik bak en basıtı bana kızıyo adama cok bagırıverıyon dıyeaz sakın ol dıyo hep kaynanamda onu ben doğurdum der hep hee ben yumurta kabugundan cıktım

ya gor iste

uuff ya ne anlayissiz bi kadinmis yaa daha neler bide sende misafirmi agirlayacak bencede sen soyle hicte cekinme boyle bisey olurmu iste hic dusunmuyolar kahretsin ki

arsızlığı dillere destandır...eşime kalsa saygıdan her şeye sus...ama kusura bakmasın..ya annene ev tutarsın ya da bana dedim öyle bişey olursa bakalım resti çektim yaşayıp görcez ama o stresle bunalıma girerim sütüm kesilir diye korkyorum..ben çektim bebeğime de çektircek kadın.. ama yağma yok..artık maymun gözünü açtı eşimde biraz akıllansa tek umudum o...ben demeden o desin istiyorum ama bazen dut yemiş bülbül oluyor sinir oluyorum..umarım bunalım geçmez lohusalığım..inşallah bir iki hafta kalır gider..bakalımeşim söz verdi sen ne zaman istersen o zaman gider umarım sözünü tutar yoksa ben ayrı bir ev bakacağım..artık sabrım kalmadı

canim sen merak etme o zaman insallah kalmaz.. sende esine oyle soyle benim stres olmamam gerek fln filn diye yoksa cocuk ac kalicak sutum olmicak de belki o zaman anlar

canim sen merak etme o zaman insallah kalmaz.. sende esine oyle soyle benim stres olmamam gerek fln filn diye yoksa cocuk ac kalicak sutum olmicak de belki o zaman anlar

işine gelirse eşimin arkama bile bakmam valla...onun anası sultan değil herkes ana..meydan bırakmıcam bu sefer...

Ben de bebek arabası konusunda çoğu annenin kullanış açısından sorun yaşadığını duyduğum için klasik bir model tercih ettim chiccco trio enjoy... Umarım kullanabilirim sürüşü kolay, hafif, 0-4 yaşa kadar götürür diye tahmin ediyorum
Doktorum da başı yukarıda ve büyük diye sanki sezaryene yönlendiriyor gibi
Bakalım ne yapacağız, tek bildiğim sezaryen olursa eğilirsek yanda spinal istiyorum, oğlumu duymak görmek istiyorum bir an önce
Nonstress nst canım sancı ölçen alet

Bana da aynılarını dedi canım kafası büyük yanaklı falan tombiş dedi
Acaba diyorum sezaryene mi yönlendirmek için böyle diyor ?
Bakalım 3 hafta sonra dalan çatı muayenesi olacağım

Evet tek olmakda kötü ama bak ne güzel ailenin yanina gidecekmissiniz canimcim bu cok güzel biraz daha sabret..umarim hersey istedigin gibi olur benimde tüm ailem burda trde kalmak mantikli gelmiyor zaten esimin ailesi bir tuhaf oda hic huzurlu degil orda.amin insaallah gelebilir ahh kuzu su sinav isi cok moralimi bozuyor ama diyorlarki bebek dogunca istemiyorlar sinavi fln bi tanidigim 19 gün icinde vizesini cikarttirmis esinin bakalim bizde öyle bir sans olcakmi askerligede var daha herseyin hayirlisi canim..sende cok üzme kendinide bebisinide esinle her anin tadini cikar bak benim daha kavusmama kac günüm var kocacima

ne guzel senin tum ailen buradaysa sorun yok iste sorun benim gibi olanlarda oluyo sanirsam:26: valla canim bilmiyorum ben kursa gittigimde adaminda karisi hamileydi yinede sinava girdi hatta kac kere gecememis bile yani bi kolaylik yapacaklarini sanmiyorum bu Almanlarin onlar icin fark etmiyo insallah yapar da gelir Allah kolaylik versin insallah hersey duzene girer canim

Amin canim benim insaallah evet bu almanlarin hic birseyi belli olmuyor deneyip görcez bakalim insaallah seninde hersey istedigin gibi olur rabbim tez zamanda kavusturur annene ailene ama sakin fazla üzülme bebegini düsün annesi

Amin canim benim insaallah evet bu almanlarin hic birseyi belli olmuyor deneyip görcez bakalim insaallah seninde hersey istedigin gibi olur rabbim tez zamanda kavusturur annene ailene ama sakin fazla üzülme bebegini düsün annesi

amin canim sizide rabbim kavustursun insallah sag salimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…