2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar kusura bakmayın yeni katılanlar ve dr gidenler olmuş ama ben tam okuyamıyorum. herkes hoşgeldi..bebeklerimizin gelişimi inşallah sağlıklı olur.. iyi sonuçlar alırız.

bushra ve inatçıdan haber yok mu?

eneeee kimyagerler hamile kalamıyorlarmıymış yoksa işten çıkmaları mı gerekirmiş ... çaresi yok muymuş.. neyse canım hayırlısı olsun..

tatlım için rahatlasın sende git eğer hala devem adiyorsa doktor bebeğimi gösterince öyle heyecanlandım ki kalbi pıt pıt öyle hızlı tam olarak 7 hafta 3 günlük bebeğim inşallah sende duyacaksın yaz bana olurmu korkma birşey olmaz adetimiz geldi yerleşme dedi doktor

Ben bebişimin kalp atısını duydumdum ve 6 mm idi boyu gelişimi Rabbime sükürler olsun normalden 1 hafta ileride gidiyor mus :))

Herkese güzel hamilelik geçirmesini diliyorum.benim yolculugum burda sona erdi arkadaslar.dun kanamam başlamıştı doktor hemen gel dedi gittik Sivas'a kesenin gelişimi Durmuş dun aksam düşük başladı.bugun eve geldik.istanbuldan annemde yanıma geldi Sivas'a hastaneye.persembe ya da cuma kontrole çağırdı doktor.bide bazı testler yapılıp araştırılacak.

eneeee kimyagerler hamile kalamıyorlarmıymış yoksa işten çıkmaları mı gerekirmiş ... çaresi yok muymuş.. neyse canım hayırlısı olsun..[/QUOTE]

Yani canim benim eger zarali kimyasallarin oldugu bir laboratuardaysan bundan uzaklasman gerekiyor , yani ya masa basi devam ediceksin yada isinden vazgeciceksin kısmet birsey diyemiyorum artik , onemli olan sağlık ....

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim inşaAllah hayırlı güzel hamilelikler yaşatır tekrardan.Benimde dün çok kanamam oldu doktora gittim ama henüz kese gözükmediği için bir yorum yapamadı doktor.Salı günü tekrar gideceğim ama resmen adet oluyormuşum gibi kan geliyor.Rabbim hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin inşaAllah.
Canım ağrın çok oldu mu?Ve kanaman hala devam ediyor mu?

çok geçmiş olsun canım ya

canım benim ALLAHTAN herşeyin hayırllısını istiyoruz biliyorsun bu günlerin geçecek tekrar hamile kalacaksın sağlıklı olsunda tatlım değilmi böylesi nasipmiş .sana en içten dileklerimle sağlıklı bir gelecek diliyorum ve inanıyorum ki bunları atlatıp tekrar burda sohbet edeceğiz

anladım canım sürekli oluyorsan benim bir arkadaşım vardı ondada olurdu sürekli o yatış şeklinden olduğunu söylerdi sırt üstü ve elleri yukarı şekilde uyuyunca olduğunu söylerdi. olduğu anda besmele çek aklında bulunsun hep hemen çekersin öyle birden kendime geliyorum diyordu arkadaşım. ayetel kürsi yi ihmal etme inşallah bidaha olmazsın

Kızlar destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.Dün doktora gittim ama doktorum kese gözükmediği için henüz yorum yapamıyorum dedi.Salı günü tekrar gideceğim inşaAllah.Hala kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi çokça geliyor.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Canım cok cok geçmiş olsun sakın üzme kendini Rabbim tekrardan nasip eder inşallah. Güzel dileklerin icin Allah razı olsun(

geçmiş olsun
inşallah en kısa sürede sağlıklı hamilelik yaşarsın

Canim basta ağrım yoktu aksam cok ağrım oldu ve adet gibi kanama arttı hatta ciğer haraçları gibi dokular düşürdüm.ben kese düşmüştür kürtaja gerek kalmaz diye düşündüm.bugun doktor tekrar baktı karnımdan.dun 7.4 mm olan kese bugun 5.1 mm çıktı sanırım parçalanacak biticek.bir hafta kanaman sürer dedi Perşembe yasa cuma gel i kontrol edelim dedi.bu arada beta hcg de 1745 kere düşmüş sifirlanmasini beklicekler.

çok geçmiş olsun arkadaşım allah yardımcın olsun ateş düştüğü yeri yakar biliyoruz ama üzülme sana bişey olmasın sağlıklı ol ki bir bebeğin daha olsun en kısa zamanda inşallah

canım öncelikle sağlık olsun hiç üzülme senin ve eşinin canı sağolsun tabi diğer düşük yapan ve ihtimali olan arkadaşlar içinde aynı şeyi diyorum sabırr ve metanet...

Eskilerin çokk meşhur bir lafı vardır düşenin ucu karnındadır telaşlanmayın bakın 1 yada 2 aya kadar tekrar hamile kalacaksınız çalışma yaparsanız tabiii...

şimdi ben ilk hamileliğim 6 haftada sonlandı kürtaj oldum olduktan sonra 1 kez adet gördüm sonra tekrar hamileydim...

geçenlerde bir arkadaşım hamileliğinden habersiz bir temizlik bir temizlik ölmüş bitmiş tabi çocuk düşmüşşş..doktora gittiğinde doktor telaşlanma önümüzdeki ay tekrar dene hamile kalma olasılığın çok yüksek demiş ve oda davam dedi ertesi ay kaldı...şimdi 5 aylık hamile oğlu olacak çok mutlu

ha bide bir tanıdığımz 5,5 aylık erken doğum yaptı zaten zar zor hamile kalmıştı çocuk hsatanede küvözde ve durumu ağır doktorlar yaşamaz diyor neyse bunlar ağla sızla 40günü dolunca annesi diyor kızım topla kendini bu çocuk hastanede zor çıkar doktorlar ümit vermiyor siz tekrar deneyinn derken arkadaş hamile kalıyor ilk denemede..hey kurbanolduğum allahım...şimdi kız 5 aylık hamile ve küvözdeki oğluda sapa sağlam çıktı oda tosun gibi ve iki çocuğun arası 6 ay...

onun için yüce rahman ol derse olur...olmuyorsada muhakkak bir hayrı vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…