2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
pöfffff bugunde ıyı başlamadık gunee ya bu iştahsızlık nedır arkadaşlar sızde de var mıama canım bısey ıstemıyooo

ben taa hamılelıgımın başından berı ıştahsızım ya bı ınsanın canı hıçmı bışey çekmez yok arkadaş cekmıyo zorla yıyorum sadece ılk hamıle oldugu ogrendıgımde cnm cekmıştı oda sanırım psıkolojıkmendı o da geçtı 2 3 gun aç kalabılırım ınan

kızlar hasyaneye gıttım dayanamadım sancım arttı çok sukur sancım yokmuş nts ye baglandım artık 15 gunde bır gıtcekmışım karın agrımda normalmış artık son zamanlarım dıye oyle şeyler olcakmış bişey dedide anlamadım 36.mı haftadan sonra ney alttan muayane etcekmış bende ben bırakabılırsem ıyı dedım sonra dedı pekı nasıl normal doğum yapcan falan öyle işte oglumun kılosuda 1.862 kg boyuda 42 cm dr ıyı dedı

benim doktorum etmiyor Allah'tan 37 de alttan muayene doğumdan hemen önce yapıyormuş.. şimdilik rahatladım...

selam kzılar neler kaynatıyosunuz bakim geçmişi okim dedm de okunacak gibi değil maşallah

yarın evde canım 12 36 çalışacak bu ara
bakalım paşa ne durumda bana fazla kilo almamış gibi gelio ama babamız uçtu 2 buçuk olmuştur dio hangimizinki çıkacak görcez
güzel haberlerle gel inşallah..benimki de öyle 12 36 çlışıyor

canım bütün bebeklerin başları vücuduna oranla büyüktür bu bir geliişim kuralıdır doktorunun bunu bilmesi gerekirken neden sana öyle demiş anlamadım ama dediğin gibi sezeryana yönlendirme olabilir

yok kuzu annem doğuma gelebilecek ama alışverişe geleceklerdi 3 haftadır beni oyalıyorlar gezme derdindeler ona çok bozuldum işleri olsa dicem ki tamam

canım benim ya üzülme ne gezmesi ki bu acaba:26: ama sen üzülme bak bebiş de üzülür sonra bak eşin sana destek olur çok şükür annen hayatta merak etme gelir anne kalbi dayanamaz bana inan belkı senın istediğin kadar zaman geçiremedi senınle ama olsun ona göre uygun zamanda gelecek bence

Cnm benim boyumda seninki gibi dr şu an normal görünüyor dedi
boylarının ilgili de birşey demedi
slm anneler
nasılsınız biz geldik dün eşimin arkadasinin
karısı doğum yaptı bebiş çok tatliydi zaten böyle
sabırsız biriydim bebişi gördüm sabirsizligim daha da
arttı dün çok güzeldi bütün günü eşimle geçirdim
malum hergün çalışıyordu ama bugün çok sinirliyim
bugün ignem vardı hemsire kalcamin hep catladigini söyledi
kaçın ci hamilelik diye sordu zaten kafaya takıyordum artık
daha çok üzülüyorumacaba çatlakları geçiren birşey
yok mu?karnım da çok ağrıyor kasilip duruyorum.bütün işlerim
kaldı

Son düzenleme:

ya canım benim benim de benzer bi durumum var aslında kayınvalide ile de kayınpederle de çok iyi anlaşıyoruz.Ama eşim o gün dediki kızım doğunca kış olacak bizim ev merkezi annemlerin kı kombili zaten evlerimiz arası cok uzak git gel zor olur kışı beraber geçiririz dedi beynimden vurulmuşa döndüm benım nıyetim annemle evım cok yakın kendımı taopalayana kadar annem yardımcı olacak sonra izinlı olduğum için ben bakmak ve mümkünse kızım ve eşimle yanlız olacağım zamanlar hayal ediyodu.Sonuçta ilk zamanlar tabiki yardıma ihtiyac olacak annem de kv de gelecek ama ikisi bi arada cinayet sebebi olur ben de lohusa halimle anneme daha cok nazım gecer diye annemı istedim yanımda evı de yakın aksam herkes evine gider biz basbasa kalırız diyodum ama eşim bütün planlarımın içine etti ve bu durum cok normalngibi düşünüyo tmm gelecekler tabı kalacaklar da ama bütün bi kış ney yaaaa:26:

ya canım bi memlekete gittiler anadolu turu yaptılar sonra geldiler bekliyodum gelcekler diye yazlığa gitti şimdide evine misafir geliyomuş kızgınım işte ama napıyım 2-3 güne geçer sinirim tabi canım iyiki hayatta bakma sen evlat kaprisi benimki

Selam kızlaaar sizlere bir sorum var doktorumdan pek gereken özeni göremedim üzüldüm . 31.haftada kontrole gittiğimde herşey yolunda 37.haftada gel birdaha dedi yani tam 6 hafta sonrası için herkes kontrolleri sıklaştırırken bizimki uzattı iki gündürde afedersiniz ama ishal başladı günde 3-4 sefer çıkıyorum ama ne muz ne kahve ne de ayran fayda etti :44: göbek deliğiminde 4-5 parmak üstünde de sanki tüm damarları çekiyor gibi acı giriyor ara ara normal mi bunlar? doktoru aradım pek müsait değilm dedi ilgilenmedi

nıyekı acaba 6 hafta sonra kontrolmu olurmş artık 15 gune indı eee sen soylesydın 15 gune bır gelmem gerekmıyormu dıyee

canım valla 6 hafta cok uzun geldi bana kendimi örnek vereyım 30+2 de gittim 3 hafta sonra gel dedi sonra da 2 hafta da bi alıcam 36 dan sonra da her hafta dedi valla bilemedim senın doktor nasıl bı mantık da ayrıca şiakyetin varsa hıc telefonla da uğrasma çık git muayene etsin özel mı devlet mı hastanen ??

nıyekı acaba 6 hafta sonra kontrolmu olurmş artık 15 gune indı eee sen soylesydın 15 gune bır gelmem gerekmıyormu dıyee

Söylediiiiiim ama cevabı gelişiminiz güzel suyun yeterli erken gelmene gerek yok dedi Ay çıldırcam ya midemle uğraşıyorum bi yandanda giren acıyla uğraşıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…