amin canim sizide rabbim kavustursun insallah sag salimm
pöfffff bugunde ıyı başlamadık gunee ya bu iştahsızlık nedır arkadaşlar sızde de var mıama canım bısey ıstemıyooo
Görüsürüz canimm sende iyi bak kendineneyse kizlar ben simdi cikiyorum gorusuruz iyi bakin kendinize
kızlar hasyaneye gıttım dayanamadım sancım arttı çok sukur sancım yokmuş nts ye baglandım artık 15 gunde bır gıtcekmışım karın agrımda normalmış artık son zamanlarım dıye oyle şeyler olcakmış bişey dedide anlamadım 36.mı haftadan sonra ney alttan muayane etcekmış bende ben bırakabılırsem ıyı dedım sonra dedı pekı nasıl normal doğum yapcan falan öyle işte oglumun kılosuda 1.862 kg boyuda 42 cm dr ıyı dedı
güzel haberlerle gel inşallah..benimki de öyle 12 36 çlışıyoryarın evde canım 12 36 çalışacak bu ara
bakalım paşa ne durumda bana fazla kilo almamış gibi gelio ama babamız uçtu 2 buçuk olmuştur dio hangimizinki çıkacak görcez
canm bende 32+4 de gitmiştim bebeğin kilosuna 2,180 dedi. maşallah kilosu ii dedi hatta gördüğüm kadarıyla tombul yanaklı bi kızın olcak dedi. kafası dönmüş dedi. ama sen bunu nasıl normal doğurcan dedi. eşime baktı bana baktı e sizin ikinizinde kafası büyük değil bu kızın kafası biraz büyük dedi. şok oldum. acaba kötü bişey mi var die ama normal her çocuk bir olmaz dedi. biraz moralim bozulmuştu. sonradan düşündüm sezeryana yönlendirmeye çalışıyoda olabilir die düşündüm. bilmiyorum ya bu haftada gitcez bakalım ne dicek.
herkes göbeğime bakıyo senin kız aşağı inmiş diyolar çok beklemez diyolar. ama ablamada haftalar öncesinden öyle diyolardı 41. haftada doğurdu:)
yok kuzu annem doğuma gelebilecek ama alışverişe geleceklerdi 3 haftadır beni oyalıyorlar gezme derdindeler ona çok bozuldum işleri olsa dicem ki tamam
Cnm benim boyumda seninki gibi dr şu an normal görünüyor dediBoyum 1,55
ayynen öyle..3-4 ay da eltimde kalcakmış sonra mahsus evini eşyaları ile kiraya verdiki oğullarına ortada kaldım dicek oğulları da eve alcak..bebek odasını bile o beğencekti aceleden aldım donumuza bile karışır..aaah ahhh..neyse...kaynananıza şükredin... bizde kıyamet kopcak bakalım doğumdan sonra eminim ben
canım benim ya üzülme ne gezmesi ki bu acaba:26: ama sen üzülme bak bebiş de üzülür sonra bak eşin sana destek olur çok şükür annen hayatta merak etme gelir anne kalbi dayanamaz bana inan belkı senın istediğin kadar zaman geçiremedi senınle ama olsun ona göre uygun zamanda gelecek bence
Selam kızlaaarsizlere bir sorum var doktorumdan pek gereken özeni göremedim üzüldüm . 31.haftada kontrole gittiğimde herşey yolunda 37.haftada gel birdaha dedi yani tam 6 hafta sonrası için herkes kontrolleri sıklaştırırken bizimki uzattı iki gündürde afedersiniz ama ishal başladı günde 3-4 sefer çıkıyorum ama ne muz ne kahve ne de ayran fayda etti :44: göbek deliğiminde 4-5 parmak üstünde de sanki tüm damarları çekiyor gibi acı giriyor ara ara normal mi bunlar? doktoru aradım pek müsait değilm dedi ilgilenmedi
Selam kızlaaarsizlere bir sorum var doktorumdan pek gereken özeni göremedim üzüldüm . 31.haftada kontrole gittiğimde herşey yolunda 37.haftada gel birdaha dedi yani tam 6 hafta sonrası için herkes kontrolleri sıklaştırırken bizimki uzattı iki gündürde afedersiniz ama ishal başladı günde 3-4 sefer çıkıyorum ama ne muz ne kahve ne de ayran fayda etti :44: göbek deliğiminde 4-5 parmak üstünde de sanki tüm damarları çekiyor gibi acı giriyor ara ara normal mi bunlar? doktoru aradım pek müsait değilm dedi ilgilenmedi
ZIZAGG cnm gogus kalkanı ne işe yarıyorkı
nıyekı acaba 6 hafta sonra kontrolmu olurmş artık 15 gune indı eee sen soylesydın 15 gune bır gelmem gerekmıyormu dıyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?