2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
üzülmeyin hanımlar artık bizde anneyiz annelerimizden ayrılma zamanımız geldi zaten benimki üvey anne gibi aynı yerde yaşıyoruz ama iki yabancıyız dogdugumdan berri ne zaman ihtiyaçduysam yanımda olmaz zaten ağladım sızladım ama sonunda annesizliğe alıştım kendim anne oluncada daha iyi anladımki anneminki annelik değil boy boy bebe dizmdk 5 kız kardeşiz ve onlara olan ilgisinim kırıntısı yok bana karşı çok suguk tek derdi erkek doğurmakmış ama olmamış benide doğurmak istememiş zaten ama doğmuşum işte yinede kızıyorum darılıyorum ama bi derdiola ilk ben gidiyorum ne ameliyatlarımda nede doğumumda yanımda olmadı el gibi geçmş olsun dedi ve gitti

o ne öyle yaa bir yerimiz ağrıdığında eskiden annelerimiz de doğuruyormuş hiç böyle değillermiş demeyi biliyorlar da peki sekiden doğuran kadının evine taşınıldığı mı varmış onu da düşünmüyorlar çok saçma bence herkes kendi çocuğuna bakabilir kimsenin gelip yanında uzun uzadıya kalmasına gerek yok bebeğin bile huzursuz olur babaanne başka anne başka ded başka davranır o da kararsız ve huysuz bir çocuk olup çıkar ebnce bunu da göz önünde bulundurun

canım o dediğin karın ağrısı ve ishal 15 gün kadar önce bende de oldu ne yaptıysam geçmemişti sonra da doktora gittim vucüdun susuz kalmış dedi bol bol su iç geçer dedi dediği gibi de oldu

valla özel hastane parasıyla değil mi gidicem ben yine bir hafta sonra genel muayene için parasını veriyorum kontrol edicek mecbur ama ishal ve anlaayamadğım şu karnımdaki acı sinirimi bozdu iki gündür

valla canım şimdiden strese sokmak istemiyorum ne kendimi ne de kızımı zaten ben 4 aya yakın evdeyım o sıra zaten uzun uzadıya kalmaya gerek yok ne olur hafta da bi kaç gün gelinir belki kalınır ama bütün bi kış gereksiz ben calısacağım için 3 gün annem bakacak 2 gün de kv bakacak zaten o zaman kalacak 2 gün bende gidip gelmek uzak olacak diye eee ben evdeyken kalma merakı ne anlamadım eşimle konuşucam ama ters tepmesinden korkuyorum:18: ilk zamanlar annem olsu istiyorum eğer onlar kalmaya gelirlerse biliyorum annem hiç gelmez cünkü ne gerek var o kadar kalabalığa ben bi telden kv bi telden calar dıye kesın geri çeker kendini Aallahım evin cümbüşünü düşünemedim ben suabatta işe baslayacağım ozamanda kıs bitecek herkez evınde kalsın 3 gün annem baksın bız de aksam ben gelınce gitsin evine 2 gün de artık kv katlanacağım gidip gelmek zor olur tabi ona razıyım

Bol bol su içiyorum günde 2-2,5 lt rahat. sendeki karın ağrısı dediğin dediğim yerdemi böyle göğsüne yakın tam ortada sanki tüm kasların çekiliyo gibimi oluyo

hoşgeldin cnm sabah yoğundu ama öğleden sonra herkes inzivaya çekildi sanırım. 5 olsada bende evime gidip dinlensemsen nasılsın nerelerdesin

dünde kimseler yoktu bugünde yok merak etmeye başladım neoluyor diye:26:iyiyim çok şükür siz nasılsınız minnakın nasıl bakalım

selam kızlarr umarım sizde bebişlerinizde çok çok iyidir.bugün ancak girebildim nete kendimi iyi hissettim bugün evi süpürdüm sildim toz aldım akşam yemeği yaptım şimdi dinleniyorum bu arada yorgun yorgun duşa girmek iyi değilmiş aklınızda olsun bende dinlenip duşa giricem birazdan.dün evlilik yıldönümümüzde daha önce ne alayım falan diye yazmıştım burda tabi bişey alamadım süprizde yapmadım eşimde yapmaz sanıyordum akşam çok güzel bir yemeğe götürdü birde tek taş yüzük almış şok oldum görünce bebişte bende çok mutlu olduk :) bense bişey almamıştım 3 hafta sonrada doğum günüm 4 hafta sonrada doğum yapıcam kıyamam kocama sürekli hediye alıcak heralde bana bu ara üst üste :) :) bu arada benim bebiş artık çok farklı hareket ediyor sanki içimde kedi var içimi tırmalıyor resmen tırnakları falan mı çıktı anlamadım resmen canımı acıtıyor artık..

dünde kimseler yoktu bugünde yok merak etmeye başladım neoluyor diye:26:iyiyim çok şükür siz nasılsınız minnakın nasıl bakalım
merak etme cnm şimdilik doğuran felan yok herkes iyi ağrılarla sızılarla uğraşıyoz işte benimde bacagıma kramp girmeye başladı yine. pazartesi ayrılıyorum izne

evet cnm yaa bendede aynı sey oluyo sanki içerden cimdik yiyom tırnagımı cıktı ne oldu..

Slm kızlar nasılsınız benim ağrım sızım yok şimdilik çok şükür sadece sıcak basıyo çok sıcaklarla boğuşuyorum

kızlar slm bende 34 haftamdayım geçen hafta doktora gittim 10 gün ileri gidiomuşum maşallahh bebeğimde,hareketli bi kızım var sıkıştırıo beni nefes almak zor oluor bian önce çıkartmak istiorum artık,bide çok sıcakk,,çalışıodum yeni ayrıldım,normal doğum düşünüorum ama korkuorumda ya siz?

masallah kizina Cnm benim kızım malesef 10 geride
bende normal doğum düşünüyorum Cnm bence korkmaya
gerek yok.zaten normali normal doğum.sezaryen olsa korkmayacak
mısın bence korkma Cnm normal doğumda bir iki günde ayajlaniyorsun
hem bebeginlede ilgilenirsin

cnm sorunu şimdi gördüm...idrar tahlilim temiz çıktı sanırım enfeksiyon değil bazen terleyince tuvalet kağıdı koyuyorum o kaşındırıyor galiba...kasılmayı çoğu kişi bebek hareketi olarak algılıyor bir tarafa toplanma gibi...sertlşme oluyor karnının yarısı kalkıyor resmen yarısı yamuluyor ama ben daha ağrı hissetmedim ama otururken olursa baya sıkıştırıyor kaburgaları...bu kasılma işte canım..maaşallah..olmasın da...sen baya ilerlemişsin sanırım darısı başıma

koyma canım tuvalet kağıdı falan hijyenik değil onlar eski bi atletin varsa kes onu parça parça kaynat güzelce ütüle o bezlerden koy sonra atarsın ben dışarı çıkarken öyle yapıyorum ter yüzünden..hmm kasılma öyleyse evet bendede oluyo karnım taş gibi oluyo bazen özellikle yorulunca falan ben bugün 34. haftaya girdim inanamıyorum zaman çok çabuk geçti 4 haftamız kaldı doğuma darısı başınıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…