o ne öyle yaa bir yerimiz ağrıdığında eskiden annelerimiz de doğuruyormuş hiç böyle değillermiş demeyi biliyorlar da peki sekiden doğuran kadının evine taşınıldığı mı varmış onu da düşünmüyorlar çok saçma bence herkes kendi çocuğuna bakabilir kimsenin gelip yanında uzun uzadıya kalmasına gerek yok bebeğin bile huzursuz olur babaanne başka anne başka ded başka davranır o da kararsız ve huysuz bir çocuk olup çıkar ebnce bunu da göz önünde bulundurunya canım benim benim de benzer bi durumum var aslında kayınvalide ile de kayınpederle de çok iyi anlaşıyoruz.Ama eşim o gün dediki kızım doğunca kış olacak bizim ev merkezi annemlerin kı kombili zaten evlerimiz arası cok uzak git gel zor olur kışı beraber geçiririz dedi beynimden vurulmuşa döndüm benım nıyetim annemle evım cok yakın kendımı taopalayana kadar annem yardımcı olacak sonra izinlı olduğum için ben bakmak ve mümkünse kızım ve eşimle yanlız olacağım zamanlar hayal ediyodu.Sonuçta ilk zamanlar tabiki yardıma ihtiyac olacak annem de kv de gelecek ama ikisi bi arada cinayet sebebi olur ben de lohusa halimle anneme daha cok nazım gecer diye annemı istedim yanımda evı de yakın aksam herkes evine gider biz basbasa kalırız diyodum ama eşim bütün planlarımın içine etti ve bu durum cok normalngibi düşünüyo tmm gelecekler tabı kalacaklar da ama bütün bi kış ney yaaaa:26:
Selam kızlaaarsizlere bir sorum var doktorumdan pek gereken özeni göremedim üzüldüm . 31.haftada kontrole gittiğimde herşey yolunda 37.haftada gel birdaha dedi yani tam 6 hafta sonrası için herkes kontrolleri sıklaştırırken bizimki uzattı iki gündürde afedersiniz ama ishal başladı günde 3-4 sefer çıkıyorum ama ne muz ne kahve ne de ayran fayda etti :44: göbek deliğiminde 4-5 parmak üstünde de sanki tüm damarları çekiyor gibi acı giriyor ara ara normal mi bunlar? doktoru aradım pek müsait değilm dedi ilgilenmedi
canım valla 6 hafta cok uzun geldi bana kendimi örnek vereyım 30+2 de gittim 3 hafta sonra gel dedi sonra da 2 hafta da bi alıcam 36 dan sonra da her hafta dedi valla bilemedim senın doktor nasıl bı mantık da ayrıca şiakyetin varsa hıc telefonla da uğrasma çık git muayene etsin özel mı devlet mı hastanen ??
o ne öyle yaa bir yerimiz ağrıdığında eskiden annelerimiz de doğuruyormuş hiç böyle değillermiş demeyi biliyorlar da peki sekiden doğuran kadının evine taşınıldığı mı varmış onu da düşünmüyorlar çok saçma bence herkes kendi çocuğuna bakabilir kimsenin gelip yanında uzun uzadıya kalmasına gerek yok bebeğin bile huzursuz olur babaanne başka anne başka ded başka davranır o da kararsız ve huysuz bir çocuk olup çıkar ebnce bunu da göz önünde bulundurun
canım o dediğin karın ağrısı ve ishal 15 gün kadar önce bende de oldu ne yaptıysam geçmemişti sonra da doktora gittim vucüdun susuz kalmış dedi bol bol su iç geçer dedi dediği gibi de oldu
o ne öyle yaa bir yerimiz ağrıdığında eskiden annelerimiz de doğuruyormuş hiç böyle değillermiş demeyi biliyorlar da peki sekiden doğuran kadının evine taşınıldığı mı varmış onu da düşünmüyorlar çok saçma bence herkes kendi çocuğuna bakabilir kimsenin gelip yanında uzun uzadıya kalmasına gerek yok bebeğin bile huzursuz olur babaanne başka anne başka ded başka davranır o da kararsız ve huysuz bir çocuk olup çıkar ebnce bunu da göz önünde bulundurun
canım o dediğin karın ağrısı ve ishal 15 gün kadar önce bende de oldu ne yaptıysam geçmemişti sonra da doktora gittim vucüdun susuz kalmış dedi bol bol su iç geçer dedi dediği gibi de oldu
valla özel hastane parasıyla değil mi gidicem ben yine bir hafta sonra genel muayene için parasını veriyorum kontrol edicek mecburama ishal ve anlaayamadğım şu karnımdaki acı sinirimi bozdu iki gündür
selam kızlar nasılsınız pek keyif yok galiba topikte:26:
hoşgeldin cnm sabah yoğundu ama öğleden sonra herkes inzivaya çekildi sanırım. 5 olsada bende evime gidip dinlensemsen nasılsın nerelerdesin
merak etme cnm şimdilik doğuran felan yok herkes iyi ağrılarla sızılarla uğraşıyoz iştedünde kimseler yoktu bugünde yok merak etmeye başladım neoluyor diye:26:iyiyim çok şükür siz nasılsınız minnakın nasıl bakalım
selam kızlarr umarım sizde bebişlerinizde çok çok iyidir.bugün ancak girebildim nete kendimi iyi hissettim bugün evi süpürdüm sildim toz aldım akşam yemeği yaptım şimdi dinleniyorum bu arada yorgun yorgun duşa girmek iyi değilmiş aklınızda olsun bende dinlenip duşa giricem birazdan.dün evlilik yıldönümümüzde daha önce ne alayım falan diye yazmıştım burda tabi bişey alamadım süprizde yapmadım eşimde yapmaz sanıyordum akşam çok güzel bir yemeğe götürdü birde tek taş yüzük almış şok oldum görünce bebişte bende çok mutlu olduk :) bense bişey almamıştım3 hafta sonrada doğum günüm 4 hafta sonrada doğum yapıcam kıyamam kocama sürekli hediye alıcak heralde bana bu ara üst üste :) :) bu arada benim bebiş artık çok farklı hareket ediyor sanki içimde kedi var içimi tırmalıyor resmen tırnakları falan mı çıktı anlamadım resmen canımı acıtıyor artık..
kızlar slm bende 34 haftamdayım geçen hafta doktora gittim 10 gün ileri gidiomuşum maşallahh bebeğimde,hareketli bi kızım var sıkıştırıo beni nefes almak zor oluor bian önce çıkartmak istiorum artık,bide çok sıcakk,,çalışıodum yeni ayrıldım,normal doğum düşünüorum ama korkuorumda ya siz?
canım idrar tahlilinde çıkar enfeksiyon varsa bol bol su iç bide yoğurt yemek hamileliğin son döneminde mantar riskini azaltıyormuş.kasılma nasıl oluyor bende daha hiç olmadı ağrımı hissediyorsun karnın taş gibi mi oluyor ?
Keşke benimde normal doğum olsa ama mecburum sezeryan olmaya
cnm sorunu şimdi gördüm...idrar tahlilim temiz çıktı sanırım enfeksiyon değil bazen terleyince tuvalet kağıdı koyuyorum o kaşındırıyor galiba...kasılmayı çoğu kişi bebek hareketi olarak algılıyor bir tarafa toplanma gibi...sertlşme oluyor karnının yarısı kalkıyor resmen yarısı yamuluyor ama ben daha ağrı hissetmedim ama otururken olursa baya sıkıştırıyor kaburgaları...bu kasılma işte canım..maaşallah..olmasın da...sen baya ilerlemişsin sanırım darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?