2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
]

napıyım cnm bir resmen yıkanmış gibi oluyorum en iyisi senin dediğini yapmak..eski atletleri kaynatıp kesmem lazım hem doğumdan sonra da gerekli olur belki.. bu arada kasılmalar yorulunca daha çok oluyor..günde 4 yada 5 kez olan kasılmalar normalmiş..benim çok fazla canım o nedenle ilaç alıp yatıyorum.. ben de 32+2 yim bugün...bi de ben tamamlasam 34. haftayı çok mutlu olcam

canım benim 5. ayda kalçam çatlamıştı şok olmuştum mustela aldım sürüyorum ama hiç faydası yok..

canım konuşsana eşinle bebek alışırsa bütün düzeni bozulur evine geldiğinde o durum çok zor yengem annemde kaldı 3 ay çocuk eve gidince delirdi resmen öyle şey olmaz geleceklerse sana gelsinler

canım ağrılar normal olabilir ben de bazen saçmasapan ağrılar hissediyorum ayakları tam kaburgalarımın altında ve oyuyor resmen ama ishal için doktra görünmelisin....ayrıca doktorunu hiç beğenmedim 6 hafta sonra doğum zamanı manyak mı bu? son haftalarda bir sürü sorun yaşanıyor bence sen doktoru değiştir normal değil..

kıyamam canım ya çok zordur eminim..
arkadaşlar 29. haftamdayım renkli ultrason çektiren varmı?ben de bu haftamda çektirebilir miyim?

canım ben her muayenemde renkli ultrasona giriyorum doktorumn ultrasonu 4 boyutlu...sen sakıncalı olur açısındanmı soruyorsn?

Kızlar bugün Divan'ın ucundan kaldırdım sanki ondanmı nedir sol kasığım ağrıyor normalde ağrımaz bebek hareket ediyor acaba bişey olmuşmudur

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım bız ıyız kızımda bnede gayet saglıklıyız bugun tahlıl sonuclşarını aldık temızız yatak ıstırahatımızde bıttı yuruyuslere devam dedı dktr hafta bır knt var sızler nasılsınız bakalım

Kızlar bugün Divan'ın ucundan kaldırdım sanki ondanmı nedir sol kasığım ağrıyor normalde ağrımaz bebek hareket ediyor acaba bişey olmuşmudur

canım benimde birşey kaldırmadığım halde kasıklarım ağrıyordu doktra danıştıgımda erken dogum riski var dedi bir gece hastahanede yattık nts ye bağlandık çok sancı çıktı ve kendini yormuşsun dedi fakat ben hiç bişey yapmamıştım ne yürüdüm ne de iş yaptım iğneyle serumla sancıları azalttılar cumaya tekrar kontrole çagırdı bakalım ne olacak.illa öyle olacak değil ama doktora danışsan iyi olur.allah hayırlıysa kurtarsın hepimizi..

Ay annemle yine alisveristeydik. Cok yorulduuuuum. Biraz uzanıp sonra uğrarım buraya.
Karnım taş gibi. Oğlum da yoruldu sanırım.
Ben bi dinleneyim. Görüşürüz kızlar.

Görüsürüz canimm sende iyi bak kendine

SEZINIMMMMM nerelerdesin sen??yine hüzünlenmissin üzme kendini kuzum..elifcik nasil annesi iyimisiniz ikinizde

cicimmmm benım burdayım bu ara yoğun gecıyoo büşümm bugunde kızımın son utusunu yaptım yerleştırdım dolaba kışlık yaptım sonra karşı komsum cagırdı oraya gıttım oda hamiş 17 haftalık ve bebkle oturup bebkle kalkıyruz şimdı eve geldimm ya elifciğin hareketlerı değşşti panık yapmalımıyım sen daha ıyı bılırsın eskısı kadr hareketlı değil kendımı yoruyorumda odamı yoruluyo dıyorum ama yerleri daraldıgındandır dıyorum sonrada

Ay annemle yine alisveristeydik. Cok yorulduuuuum. Biraz uzanıp sonra uğrarım buraya.
Karnım taş gibi. Oğlum da yoruldu sanırım.
Ben bi dinleneyim. Görüşürüz kızlar.

dün öyleydıım canım ben yaa yatana kadar taş gıbıydı uzuldum bıde kızımı yordum dıy 2 saatten fazla yapmıcam ben dun 4 te cıktım 10 da eve geldim

Merhabalar,

Zaman zaman konuyu takip ediyordum. Fakat ilk aylarımda hem iş hem MBA çok yoğun olduğumdan, sonrasında yoğun bir iş temposundan dolayı pek fazla paylaşımda bulunamıyordum. Bugün itibari ile doğum iznine çıktım, 32. haftamı doldurdum. Erken biraz ama kendimle vakit geçirmek, oğlum gelmeden stres almak için baby shower partisi düzenlemek, odasını guzelce hazırlamak için böyle olmasını tercih ettim.

Geçmiş yorumları okudum biraz. Galiba ben de doğum öncesi ve doğum sonrası süreci bebeğim ve eşim ile yalnız geçirmek istiyorum. Belki göbeği düşene, sünnet yarası iyileşene kadar annemin kalmasını isteyebilirim ama sonrasını evimde karışan görüşen olmandan geçirmeyi tercih ediyorum aksi bir durum olmadığı sürece.

Gebeliğimi göztepe medikal parkta gökmen bey takip ediyor. Son seferinde biraz aklımız karışık çıktık odasından, aranızda kendisine giden var mı? İkili tess, detaylı ultrason, şeker taraması ve ilk aylarda verdiği tahliller dışında özel bir şey yapmadık. 3 ayda bir genel idrar ve kan tahlillerini isteyen doktorlar var, bizimkisi istemedi. İlk defa renkli ultrason görüntüsünü 27. haftamda verdi, CD ye kayıt çekmedi hiç... Genel olarak kendisinden memnunum ama bunlardan farklı uygulamaları olanlar paylaşırsa sevinirim. Bir de 3. aydan beri ferrum fort ve elevit içiyorum.

Henüz hastane çantası falan hazırlamadım, eşyalarını yerleştirmek için kardeşimin yurtdışından gelmesini bekliyorum. Çünkü o anların fotoğraflarını çekeceğiz, elimde boy boy göbek, ve eşimle gittiğimiz yerlerde çekildiğimiz fotoğraflar var. Hepsinden bir kolaj yapıp duvarına asmak istiyorum. Fakat hastane çantasını hazırlamaya başlayanlar neler koyduğunu paylaşırsa sevinirim.

Herkese sağlıklı doğumlar, mis kokulu sağlıklı yavrular diliyorum.

Sevgiler..

gözün aydın fasülye

cnm böle apartları alsan bile onların içine süngerimsi aparatlar var onlardan alıyorsun yada bazı markalarda popo ve sırt bölümleri için yumuşak silikonlu malzeme koyuyorlar,hem yumuşak oluyor hemde bebek kaymıyor cnm ilk zamanları için bende giderli küvet ve üzerine file aldım,sonrası için daha sonra bakcam :) malum şuan çok ihtiyacı olduğundan öncelikle acil ve kullanacaklarını alıyorum. benim 2 aylık bebeği olan arkadaşımda bu şekilde kullanıyor ve artık bebişini tek başınada yıkıyor.tavsiye ederim :)

maşallah cnm ya benimki daha rüyalarıma gelmiyor sanırım daha zamanı var:) bebişin ismini kendi demiş cnm artık ismini arama bence ne güzel :) arkadaşımında rüyasında gördüğü ismi koydu bebişine :) bizimkininde ismi yok ve bende erken doğum riski de var tam muamma bizimki, daha isim beğenemedik bile bebiş isimsiz kalacak bu gidişle

Ohhh isler bitti desene ne güzel bende haftasonu bitirdim sagolsun annecigim yapti bende yaninda durdum..iyi yapmissin yogun olmak bazen iyi oluyor cabuk geciyor zaman ama cok dikkatli ol kuzum ben suanda cok net hissediyorum acaip oldu benim minigimin hareketleri aualacak diye beklerken cogaldi ama senin haftalarinda tabii arada cok az hissettigim oluyordu bence normal canikomm ama hergün takip et baktin gercekten baya azaldi hemen doktoruna git sezinimm kuzucugunla dinlen bakalim annesi yorulmustur konus obunla insaallah hemen hareket eder

valla cnm kilo ile pek alakalı değil sanırım çatlamalar, bende kremlenmeme rağmen her iki yanımdanda kırmızı şekilde şuan ama heran renk değiştirecek çatlaklar banada hayırlı olsun

bende cnm aynısından aldım, dediğin gibi bende o arabalara çok baktım, hem onlar için araban olmalı bi yere gittiğinde malum gövde ve ayak kısımları ayrılarak toplanıyor, hemde bebişin ilk zamanlarında iyi kullanımı rahat ama bebek ağırlaştıkça arabada çok ağır zaten alanlar bizaman sonra baston arabaya dönüyorlar bu nedenle iyisini yaptın merak etme :)

kangurular anne için oldukça pratik,malum araba toplama vs. gibi dertleri olmadığından anneye kolaylık ama bebekler için iyi olmadığını duydum malum tüm yükü bebişlerin bacak araları taşıdığından hem bacak sorunları hemde genital sorunlar olabilir diye okumuştum bu nedenle ben almayı düşünmüyorum...

Kızlar kalçamın altına yastık koydum ayaklarımı yükseğe kaldırdım uzanıyorum kasık ağrım geçsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…