Slm kızlar nasılsınız benim ağrım sızım yok şimdilik çok şükür sadece sıcak basıyo çok sıcaklarla boğuşuyorum
koyma canım tuvalet kağıdı falan hijyenik değil onlar eski bi atletin varsa kes onu parça parça kaynat güzelce ütüle o bezlerden koy sonra atarsın ben dışarı çıkarken öyle yapıyorum ter yüzünden..hmm kasılma öyleyse evet bendede oluyo karnım taş gibi oluyo bazen özellikle yorulunca falan ben bugün 34. haftaya girdim inanamıyorum zaman çok çabuk geçti 4 haftamız kaldı doğuma darısı başınıza :)
canım benim 5. ayda kalçam çatlamıştı şok olmuştum mustela aldım sürüyorum ama hiç faydası yok..Cnm benim boyumda seninki gibi dr şu an normal görünüyor dedi
boylarının ilgili de birşey demedi
slm anneler
nasılsınız biz geldik dün eşimin arkadasinin
karısı doğum yaptı bebiş çok tatliydi zaten böyle
sabırsız biriydim bebişi gördüm sabirsizligim daha da
arttı dün çok güzeldi bütün günü eşimle geçirdim
malum hergün çalışıyordu ama bugün çok sinirliyim
bugün ignem vardı hemsire kalcamin hep catladigini söyledi
kaçın ci hamilelik diye sordu zaten kafaya takıyordum artık
daha çok üzülüyorumacaba çatlakları geçiren birşey
yok mu?karnım da çok ağrıyor kasilip duruyorum.bütün işlerim
kaldı
ya canım benim benim de benzer bi durumum var aslında kayınvalide ile de kayınpederle de çok iyi anlaşıyoruz.Ama eşim o gün dediki kızım doğunca kış olacak bizim ev merkezi annemlerin kı kombili zaten evlerimiz arası cok uzak git gel zor olur kışı beraber geçiririz dedi beynimden vurulmuşa döndüm benım nıyetim annemle evım cok yakın kendımı taopalayana kadar annem yardımcı olacak sonra izinlı olduğum için ben bakmak ve mümkünse kızım ve eşimle yanlız olacağım zamanlar hayal ediyodu.Sonuçta ilk zamanlar tabiki yardıma ihtiyac olacak annem de kv de gelecek ama ikisi bi arada cinayet sebebi olur ben de lohusa halimle anneme daha cok nazım gecer diye annemı istedim yanımda evı de yakın aksam herkes evine gider biz basbasa kalırız diyodum ama eşim bütün planlarımın içine etti ve bu durum cok normalngibi düşünüyo tmm gelecekler tabı kalacaklar da ama bütün bi kış ney yaaaa:26:
Selam kızlaaarsizlere bir sorum var doktorumdan pek gereken özeni göremedim üzüldüm . 31.haftada kontrole gittiğimde herşey yolunda 37.haftada gel birdaha dedi yani tam 6 hafta sonrası için herkes kontrolleri sıklaştırırken bizimki uzattı iki gündürde afedersiniz ama ishal başladı günde 3-4 sefer çıkıyorum ama ne muz ne kahve ne de ayran fayda etti :44: göbek deliğiminde 4-5 parmak üstünde de sanki tüm damarları çekiyor gibi acı giriyor ara ara normal mi bunlar? doktoru aradım pek müsait değilm dedi ilgilenmedi
üzülmeyin hanımlar artık bizde anneyiz annelerimizden ayrılma zamanımız geldi zaten benimki üvey anne gibi aynı yerde yaşıyoruz ama iki yabancıyız dogdugumdan berri ne zaman ihtiyaçduysam yanımda olmaz zaten ağladım sızladım ama sonunda annesizliğe alıştım kendim anne oluncada daha iyi anladımki anneminki annelik değil boy boy bebe dizmdk 5 kız kardeşiz ve onlara olan ilgisinim kırıntısı yok bana karşı çok suguk tek derdi erkek doğurmakmış ama olmamış benide doğurmak istememiş zaten ama doğmuşum işte yinede kızıyorum darılıyorum ama bi derdiola ilk ben gidiyorum ne ameliyatlarımda nede doğumumda yanımda olmadı el gibi geçmş olsun dedi ve gitti
arkadaşlar 29. haftamdayım renkli ultrason çektiren varmı?ben de bu haftamda çektirebilir miyim?
döndük başa herhalde kızlar hep uyku hep uyku..uyuyakalmışım olduğum yerde....
Kızlar bugün Divan'ın ucundan kaldırdım sanki ondanmı nedir sol kasığım ağrıyor normalde ağrımaz bebek hareket ediyor acaba bişey olmuşmudur
Görüsürüz canimm sende iyi bak kendine
SEZINIMMMMM nerelerdesin sen??yine hüzünlenmissin üzme kendini kuzum..elifcik nasil annesi iyimisiniz ikinizde
Ay annemle yine alisveristeydik. Cok yorulduuuuum. Biraz uzanıp sonra uğrarım buraya.
Karnım taş gibi. Oğlum da yoruldu sanırım.
Ben bi dinleneyim. Görüşürüz kızlar.
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım bız ıyız kızımda bnede gayet saglıklıyız bugun tahlıl sonuclşarını aldık temızız yatak ıstırahatımızde bıttı yuruyuslere devam dedı dktr hafta bır knt var sızler nasılsınız bakalım
evet doğru söylüyosun aslında, ürün açıklamalarında doğumdan itibaren yazmışlar bide.. ben bebişi nasıl tutarım diye düşünüyorum bi de böyle sert bi plastiğin üzerine koyamam heralde
ooyy oyy 2 gündür rüyama giriyo bebiş ya.. hem de konuşuyo benle :) dün gece bebekmiş ama konuşuyomuş, uzun kollu body bide üstüne tulum giydirmişim "anne bu body beni kaşındırıyo" diyodubu gece de 3 yaşında falanmış, elele yürüyoruz isim koymamışım hala kendisine soruyorum, "emir" olsun mu diyorum hayır diyo, sen söyle diyince de "mehmet" dedi çocuk ya :)))) velhasıl hala isimsiz bnm oğlum
cicimmmm benım burdayım bu ara yoğun gecıyoo büşümm bugunde kızımın son utusunu yaptım yerleştırdım dolaba kışlık yaptım sonra karşı komsum cagırdı oraya gıttım oda hamiş 17 haftalık ve bebkle oturup bebkle kalkıyruz şimdı eve geldimm ya elifciğin hareketlerı değşşti panık yapmalımıyım sen daha ıyı bılırsın eskısı kadr hareketlı değil kendımı yoruyorumda odamı yoruluyo dıyorum ama yerleri daraldıgındandır dıyorum sonrada
eminönünden aldım canım
amin inş hepimizin bebekleri çok şanslı
günaydın kızlaaaaaaaar bugün benim kzıım göğsümün altında çok dolanıyo karnım taş gibi
haftaya salıya kadar beklices bakalım
karnımda dayanamadı bu büyüklüğe çatladı
oysaki ben sadece 5 kilo almıştım
Selam kızlar
Umarım tüm hamileler ve bebişler mutlu Mesut sağlıklıdır
Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum artık sonlara yaklaştık malum
Bebişleriniz boy ve kiloları nasıl?
Bizim 32 + 5 de dündü yani, 2,2 kilo 43 cm çıktı doktor beğendi hatta önde gidiyor dedi ama normal geldi bana bu rakamlar.
Bebişin başı yukarıda bakalım dönecek mi, zaten kafası büyük galiba dedi, sezaryene yönlendirecek sanki :)
Bu arada nonstress testine gireniniz var mı
Bir de bebek arabaı konusunu me yaptınız? Ben chicco trio enjoy aldım bugün o havalı ağır ve oahalı olan yüksek arabalardaydı gözüm, ama kullanışlı olmadığını söylüyor herkes o yüzden tercih etmedim, umarım iyi yapışımdır :)
canım bende pazartesi kontrole gidicem uzun zaman oldu gitmeyeli gelince yazarım boy kilo durumunu..maşallah bebeğine kilosu iyi.nonstress testi nedir bilmiyorum canım.bebek arabanda hayırlı olsun güle güle kullanırsın inş.ben bebek arabası almadım kışa denk geliyor diye yazın ilkbaharda almayı düşünüyorum o zaman 4-5 aylık filan filan olacaklar.ben birde kanguru almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar çok işe yaradığını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?