2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

küvete bu kadar da takmamın sebebi ele avuca geldikten sonra zaten duşta yıkarım ben onu.. öyle daha kolay gibi gelio bana :) sonra o küveti nereye koycam evde.. o problem... şu katlanan küvetlerden alan varmı acaba kızlara bide onu soralım bakalım.. resmini ekliyim de bi sorayım..

öncesinde düşük tehlikem olduğundan hep kötü rüyalar görürdüm kanamalar doktorlar acil servisler ama çok şükür rüyalarımda normale döndü.. :)) rüyamda o emir ismini beğenmedi bende mehmet ismini beğenmedim bi mütabakata varamadık oğluşumla, bakalım bu gece nolcak

selam kızlar iyi geceler, nasılsınız ?
biz bugün akşam yemeğimizi dışarda yedik, markete uğrayıp alışverişimizi yaptık, birazda dolaşıp geldik.
ama bugün sabahtan beri kendimi kötü hissediyodum, geceki huzursuzlugumdan mı oldu nedir bilmiyorum. bi ara rahatlamıştım ama şimdi anlamsız bi sıkkınlık var yine, geçiştiremiyorum

cnm bende almadım daha, ama koltuk altından ölçenler için bebiş hareket ettiğinden ölçüm yapmak zor oluyormuş diye okudum. kulaktan ölçenlerin daha etkili olduğunu biliyorum ama marka olarak braun sanırım daha iyi... weewell telsizi iyi diye biliyorum.

aynen cnm, bende şifonyer aldım,sonra büyüyünce dolabını alcam,erkek olunca bebiş biraz daha kolay oluyor :)

cnm benimde hamilelik şekerim çıktı, sen diyet yapıyor musun?

onları genel olarak hallettik sayılır cnm da henüz çantamızı hazırlamadım..

işler dediğim işle ilgili işler cnm yea

siz nasılsınız bakem

Cnm ben de yer sikintissi oldugu icin katlamali aldim kuveti.cok pratik ve kullanisli yer bakimindan.kullanim olarak zaten acildiginda diger kuvetlerle ayni boyda.fiyati bikac kat daha pahali ama.

evet cnm yaptık bişiler ama bitmedi..

yarın dr kontrolüm var çok meraktayımmm:18:

öpüldünüz

slm arkadaşlar nasılsınız?biz bugün kontrole gittik.herşey yolunda kızım 2700 gr olmuş doktorum 15 gün sonra gel alttan kontrol edip normal olup olmayacağına bakcam dedi...bende korkyorum ben normal doğumdan dedim..evde yalnızken sancımın tutmasından korkuyorum..zaten tansiyon var birde panik atak gibi bişey oldum şunun fakına vardım doğum konusu açılınca resmen kalbim çıkacakmış gibi atıyor..doktorumda tansiyondan korktuğu için tamam ozaman dedi 15 gün sonra gel bütün tahlillerini yaptıralım sana gün vereyim dedi..15 i 24 ü arası doğumum olcak büyük bir ihtimalle rabbimin izniyle inşallah.....bu arada nst ye soktu ama 4 hemşire zor bağladı çünkü benim yaramaz durduğu yerde durmadı..hemşire kız diyorki aynı 1 kişi daha var onunla ikinizinki çok hareketli yaramazmı olcak bilmeme diyor......beni şimdiden heycan bastı..rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah....

kizlar size bir sorum olacak.33 haftalik olfuk.bebegim cok hareketli gubduz hi durmuyor ve bazen canimi yakiyor.ilk hamileligimde bu kadar hareketli degildi.oglumum bebekligi de cok usluydu.acaba bu yaramazmi olacak.gerci abisinin simdi eli ayagi durmuyo cok hareketli ama....saglikli olsunlar da sadece merak ettim.

kızlar göğüslerin yara olmaması için ilk gelen ağız sütü denen,süt ile göğüs uçlarını silmek, yara olmasını engellermiş diye duydum.aklınızda bulunsun...heyecandan unutmazsam denicem

masallah bebeğine Cnm
genelde alttan mı bakiyorlar Cnm ay ben çok korkarım:18:
birde Cnm dr sana doğum için mi gün verecek:44:

masallah bebeğine Cnm
genelde alttan mı bakiyorlar Cnm ay ben çok korkarım:18:
birde Cnm dr sana doğum için mi gün verecek:44:

evet canım alttan bakıyorlarmış normal olabilirmi olamazmı diye..sanrım ben kurtuldum sanırım ondan.. normalden korkuyorum diyince tamam ozaman dedi 15 gün sonra gelince senin bütün tahlillerini yapalım anaztesi uzmanınla görüştürelim gününü vereyim dedi...büyük bir ihtimalle dedi 24 en son doğum günün ama dedi 15 den sonraki bir gün olabilir dedi...

kız maşallh kızının kılosu cok ıyımiş bnımkı 32 de 1750 ıdı neden okadar erkn lıyolar benım bıldıgım 1 hafta once alınır sezeryanda senınkı 2 hafta once alıcak galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…