cnm böle apartları alsan bile onların içine süngerimsi aparatlar var onlardan alıyorsun yada bazı markalarda popo ve sırt bölümleri için yumuşak silikonlu malzeme koyuyorlar,hem yumuşak oluyor hemde bebek kaymıyor cnm ilk zamanları için bende giderli küvet ve üzerine file aldım,sonrası için daha sonra bakcam :) malum şuan çok ihtiyacı olduğundan öncelikle acil ve kullanacaklarını alıyorum. benim 2 aylık bebeği olan arkadaşımda bu şekilde kullanıyor ve artık bebişini tek başınada yıkıyor.tavsiye ederim :)
maşallah cnm ya benimki daha rüyalarıma gelmiyorsanırım daha zamanı var:) bebişin ismini kendi demiş cnm artık ismini arama bence ne güzel :) arkadaşımında rüyasında gördüğü ismi koydu bebişine :) bizimkininde ismi yok ve bende erken doğum riski de var tam muamma bizimki, daha isim beğenemedik bile bebiş isimsiz kalacak bu gidişle
ya ben geçen gün ebebekten tam sipariş vercektm weewell marka kulaktan ateş ölçer bi baktım yorumlara memnun olmayan baya kişi var, yanlış ölçüyo falan demişler almadım o yüzden.. kimşsş hami çubuk şeklinde olanlar varya kolaltından ölçüyo onlardan memnnuz demiş bilemedim bende... temassız olandanmı yoksa minik çubuktanmı alsam diye kararsızım
benim ayrı bi tane çemkeceli şifonyerım vardı havlular nevresımler vardı içinde. onu boşalttım minnakımın kıyafetlerini oraya koydum. asılacak birşeyi olursa babasının dolabınakız degılkı anam elbisesi olsun demi
kız ne kompostosu koycanki artık, vişne falan geçti ki zamanıbelki konsantre erik ve şeftali suyu yapabilirsin ama.. bende de hamilelik şekeri var doğumdan sonra da tatlı yiyemicem sanırsam (( tamamen geçtiğinden emin olmak lazımmış.. ama bi geçsiiiiiinnnnn ekmek yerine pasta yicem o kadar yani.. ((
evet çatı genişlemesi yazmış arkadaşlar sen yinede sor için rahatlar..hiç sorma yaa eşim de diyor hadi biz neyse bize yemek hazırlamıyorsun da kızımız acıktı artık açlıktan bir hal oldu çocuk diyor ama iştah da olmuyor öyle olunca neyse sonra kalkıp zorla pratik birşeyler hazırladım artık mecburen bebiş için
hoşgeldin iini halledememişsin ama olsun acelesi yok güzel birşey bulursun elbet
bebek hazırlıklarımı var bakalım
küvete bu kadar da takmamın sebebi ele avuca geldikten sonra zaten duşta yıkarım ben onu.. öyle daha kolay gibi gelio bana :) sonra o küveti nereye koycam evde.. o problem... şu katlanan küvetlerden alan varmı acaba kızlara bide onu soralım bakalım.. resmini ekliyim de bi sorayım..
öncesinde düşük tehlikem olduğundan hep kötü rüyalar görürdüm kanamalar doktorlar acil servislerama çok şükür rüyalarımda normale döndü.. :)) rüyamda o emir ismini beğenmedi bende mehmet ismini beğenmedim bi mütabakata varamadık oğluşumla, bakalım bu gece nolcak
hoşgeldin canım nerelerdesin sen hazırlıklar başladı dimi
olsun canım hallolur sıkma canını netten bak adres alıp öyle git agırlaştık bak çok gezemiyoruz
herşey bebişler için kızlar benimde çok iştahım yok ama aç kalmamaya çabalıyorum
kız öyle deme sen dedikten sonra pişman olmuştur anne yüreği bu dayanmaz...
ben listeye ekledim kuzu...zaten yara kaçınılmaz bir durum şu an da ...birde annem geçende biberona alıştırma dedi..alışırsa memeyi tutmazmış...memeyi tutmasa bile sağ kaşıkla ağzına ver dedi...bende niye anlatıyon ki dedim yanımda olmayacak mısın diye...gülüyo ne bileyim diyo aklıma gelmişken söylüyeyim dedi ...
slm arkadaşlar nasılsınız?biz bugün kontrole gittik.herşey yolunda kızım 2700 gr olmuş doktorum 15 gün sonra gel alttan kontrol edip normal olup olmayacağına bakcam dedi...bende korkyorum ben normal doğumdan dedim..evde yalnızken sancımın tutmasından korkuyorum..zaten tansiyon var birde panik atak gibi bişey oldum şunun fakına vardım doğum konusu açılınca resmen kalbim çıkacakmış gibi atıyor..doktorumda tansiyondan korktuğu için tamam ozaman dedi 15 gün sonra gel bütün tahlillerini yaptıralım sana gün vereyim dedi..15 i 24 ü arası doğumum olcak büyük bir ihtimalle rabbimin izniyle inşallah.....bu arada nst ye soktu ama 4 hemşire zor bağladı çünkü benim yaramaz durduğu yerde durmadı..hemşire kız diyorki aynı 1 kişi daha var onunla ikinizinki çok hareketli yaramazmı olcak bilmeme diyor......beni şimdiden heycan bastı..rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah....
masallah bebeğine Cnm
genelde alttan mı bakiyorlar Cnm ay ben çok korkarım:18:
birde Cnm dr sana doğum için mi gün verecek:44:
kimsecikler yuk muuu :26:
bisde cıkalım bari, şimcik kociş yatalım der
slm arkadaşlar nasılsınız?biz bugün kontrole gittik.herşey yolunda kızım 2700 gr olmuş doktorum 15 gün sonra gel alttan kontrol edip normal olup olmayacağına bakcam dedi...bende korkyorum ben normal doğumdan dedim..evde yalnızken sancımın tutmasından korkuyorum..zaten tansiyon var birde panik atak gibi bişey oldum şunun fakına vardım doğum konusu açılınca resmen kalbim çıkacakmış gibi atıyor..doktorumda tansiyondan korktuğu için tamam ozaman dedi 15 gün sonra gel bütün tahlillerini yaptıralım sana gün vereyim dedi..15 i 24 ü arası doğumum olcak büyük bir ihtimalle rabbimin izniyle inşallah.....bu arada nst ye soktu ama 4 hemşire zor bağladı çünkü benim yaramaz durduğu yerde durmadı..hemşire kız diyorki aynı 1 kişi daha var onunla ikinizinki çok hareketli yaramazmı olcak bilmeme diyor......beni şimdiden heycan bastı..rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?