2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kız maşallh kızının kılosu cok ıyımiş bnımkı 32 de 1750 ıdı neden okadar erkn lıyolar benım bıldıgım 1 hafta once alınır sezeryanda senınkı 2 hafta once alıcak galıba

evet maşallah kızıma teyzesi canm benim ultrosyonda 1 hafta önden gidiyor yani 35 haftalığıım...38 de yada dolunca olcak sanırım...

binde korkuyom ondannn:18::18::18::18::18::18::18:
sırf oyuzden sezeyana doneebılırım her an
sakin sezincigim normali sezaryen değil ki
normal doğumda bir iki saat sancı çekeceksin
ama sezaryende iki üç gün aya kalkamayacaksin
benim arkadaş pisman sezaryeni seçtiği için
hayirlisi olsun Cnm bence zorunda kalmadan sezaryen olma
dogumu düşünüp stres yapmakorkulacak birşey yok Cnm benim

Anam günler verilmeye başlandı yaklaşıyor muyuz ne:18:

[

dogumu düşünüp stres yapmakorkulacak birşey yok Cnm benim[/QUOTE]

yaa belki sonra pişman olcam bende bunun farkındayım ama tansiyon panik atak ve en önemlisi belirsizlik beni çok korkutuyor..ya kimse yokkken sancım tutarsa yaa hafta sonu olur anneme eşime ulaşamazsam yalnız doğum yapmak zorunda kalırsam ve buna benzer takıntılar beni çok korkutuyor..hayırlısı diyeyim yinede şimdi bile aklıma geldikçe kafama şimşekler çakıyor resmen tansiyonumun yükseldiğini hissediyorum

Anam günler verilmeye başlandı yaklaşıyor muyuz ne:18:

evet Cnm ama bana günler geçmek bilmiyor
doğum animiz bir gelse baksa birşey istemem
hem doğumdan korkacak birşey yok ki ne
yalan soyliyeyim doğumdan korkmuyorum
inşallah sezaryen olmaz tek istegim bu
birde hepimizin bebisleri sağlıklı olsun

nasıl buyumuyo cnm buyumustur annesi

büyümüyor Cnm benim minik kızım sadece 1684 grm

zehracigim korkma sancin tutunca birşey yapamayacagin
anlamına gelmez taksi cagirirsin olmadı anneni doğumdan
önce yanına cagirirsin hem için rahat eder.ben evde yalnızım
eşim sabah 8 ise gidiyor 1 de yada 3 te eve geliyor şu an bile
yalnızımhem benim ailem de yok erken doğum riski de var
olacağı varsa zaten olur canım benim boşuna panik yapma rahat
ol Cnm

[

dogumu düşünüp stres yapmakorkulacak birşey yok Cnm benim

yaa belki sonra pişman olcam bende bunun farkındayım ama tansiyon panik atak ve en önemlisi belirsizlik beni çok korkutuyor..ya kimse yokkken sancım tutarsa yaa hafta sonu olur anneme eşime ulaşamazsam yalnız doğum yapmak zorunda kalırsam ve buna benzer takıntılar beni çok korkutuyor..hayırlısı diyeyim yinede şimdi bile aklıma geldikçe kafama şimşekler çakıyor resmen tansiyonumun yükseldiğini hissediyorum[/QUOTE]

Cnm yakun bi taksi durağının numarasını kaydet zorda kalırsan ararsın ben öle yaptım be ılur ne ılmaz diye çoğumuzun tsnında annesi bile yok bise böle düşün:)

Nebileyım zulüm ya hergun. Bişey çğreniyorum doğum hakkında ya çatalda. Normal doğumda altınada kova kıyıyorlarmış ıkınırken affedersiniz büyük tuvalet yapılıyormuş ayuyor dedım yapılmaz normal rezıllıkya

hayırlısı canım annem yakın oturuyor bana hafta içi gündüz iş yerimiz daha yakın evime annemde iş yerinde oluyor..ama hafta sonu köye gidiyorlar..eşimde iş yeri kapandı köyüne gitti orda geçici olarak iş buldu kesim yapıyor en azından doğum parasını çıkarayım diyor..özel hastanede doğum yapacağım için....rabbim ne dediyse o olur...hepimiz için hayırlısını versin..

kız sen böyle şeyleri dinleme sonra çok korkuyor tedirgin.oluyoruz
yinede sezinim korkacak birşey yok Cnm ben hayal ediyorum da bebisleri
kucagimiza alinca hangisi gelir ki aklimiza o minicik elleri görünce kesin
mutluluktan bayılırım ben

hayirlisi olsun zehracigim sağlık herseyden önemli
sen çok düşünüp yıpratma kendini allah gönlüne
göre versin canım benim

Kesın öyle değdi Değdi dicezde oh dıcez onlarıda duydumda ya ne bıleyım sezeryanda çok şeyler duymadım ama normal doğumda çok seyler duyunca korkuyorum ben normalden

kızlar en sevmediğiniz burç hangisi
ve de en sevdiginiz burç birde bebisler
terazi burcu olacak değil mı

Koç sevmem ben canım özellikle erkekse ben akrebım yine akrebı severım iyi anlaştığım arkadaşlarım akrep kendı cınslerımde akreple anlaştım bızımkıler terazı olucak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…