yine uykusuz bir gece... işten gelince sızıyorum sonrada gece uyuyamıyorum
ben uykuyu aldığım için uyuyamıyorum zullum bide bol tepik yiyorum uyutmuyor. sen hiçmi uyuyamıyosun cnm yaaAyyy Cnm bende uyuyamiyorum
gözlerim şişti uykusuzluktan
zombii gibi oldum
sezinim sen dinleme olumsuz şeyleri
hep pozitif düşün
Koç sevmem ben canım özellikle erkekse ben akrebım yine akrebı severım iyi anlaştığım arkadaşlarım akrep kendı cınslerımde akreple anlaştım bızımkıler terazı olucak inş
Ayyy Cnm bende uyuyamiyorum
gözlerim şişti uykusuzluktan
zombii gibi oldum
sezinim sen dinleme olumsuz şeyleri
hep pozitif düşün
ben uykuyu aldığım için uyuyamıyorum zullum bide bol tepik yiyorum uyutmuyor. sen hiçmi uyuyamıyosun cnm yaa
sen akrep misin burç olarak değilde
hayvan olarak sevmem sezinim
ya kesin canlı görsem korkudan olurum:18::18:
ben de ikizler ve başak burcunu sevmem Cnm
en çok yengeç ve aslan burcunu seviyorum benim
kocis aslan burcu senin eşinin burcu ne Cnm.terazi
burcunu pek bilmiyorum inatçı olmasinda Cnm
Genelde akrep burclardanda korkarlar ama ben daha çok yükselenimin özelliklerini taşıyom yengeçi
niye küstün kız kocanaKız git uyu Kocacıgınla sarılda yat gözünü kapa gelır o uyku dene ben küs olmasam öyle yapardım:)
yok Cnm hiç uyuyamiyorum esimide uyutmuyorum
ama o kaçamak yapıp iş yerinde uyuyorcok zor bu hamilelik
canım valla ufaktan sıkılma
ya başladım
ay çok duygusal merhametli ailesine duskun olur yengeç
burcu belli zaten Cnm sen ailene baya duskunsun ben de
yengeç burcuyum yukselenim boğa
bizde yarın başlıcaz bebişin yıkama ütüleme işine bakalımevet cnm yaptık bişiler ama bitmedi..
yarın dr kontrolüm var çok meraktayımmm:18:
öpüldünüz
geldik canım geldik 33+4te 2400gram olmuş ogluşum bi ayda bi kilo almışızselam kzılar neler kaynatıyosunuz bakimgeçmişi okim dedm de okunacak gibi değil maşallah
güzel haberlerle gel inşallah..benimki de öyle 12 36 çlışıyor
canım bütün bebeklerin başları vücuduna oranla büyüktür bu bir geliişim kuralıdır doktorunun bunu bilmesi gerekirken neden sana öyle demiş anlamadım ama dediğin gibi sezeryana yönlendirme olabilir
ah canım yarın ben uyuyamıcamda kontrolümüz var alışveriş yapıcaz eşime yazık olacak uykusuz kalacak
siz uyuyun bol bol
bakalım ne kadar büyümüş ufaklıkgüzel haberlerle gelirsin inş canım
geldik canım çok şükür herşey yolunda
ay çok duygusal merhametli ailesine duskun olur yengeç
burcu belli zaten Cnm sen ailene baya duskunsun ben de
yengeç burcuyum yukselenim boğa
bizde yarın başlıcaz bebişin yıkama ütüleme işine bakalım
geldik canım geldik 33+4te 2400gram olmuş ogluşum bi ayda bi kilo almışız
geldik canım çok şükür herşey yolunda
Canım bebegın mı 1 ayda 1 kılo almış sen mı senınkı en son kaçtı kılosu bızım aramızda 1 gün varya merak ettım benım kız nasıldır dıye
niye küstün kız kocanade hadi gidem sarılamda uyumaya çalışayım bari. ya uyurum yada döne döne of pof dıye dıye onuda uyutmamm
bende sıkıldım cnm bi doğsaydılar alsaydık kucagımızaa
Canım bebegın mı 1 ayda 1 kılo almış sen mı senınkı en son kaçtı kılosu bızım aramızda 1 gün varya merak ettım benım kız nasıldır dıye
günaydınlar kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm, dün gece mide ağrısı bulantım yoktu ama afersiniz hem aşırı gazlıydım,hemde çok geyirdim en kötüsüde geyirtiler sırasında kusma kokusu geldiğinden midem allak bulak oldu. uyumayı denedim ama 1 saat bile uyumadan geri kalktım, tansiyonum yükselmişti. 13/9 olmuş sanırım o haller tansiyonumun yükselmesinden oldu, gece ateş gibi yanıyodum, yüzüme vurduğum su bile saniyesinde yüzümde kurudu, camlar açık olmasına rağmen,temiz hava almak için cama çıktım ama bu seferde gücüm kalmadı camdan düşerim korkusuyla geri içeri girdim, allahtan içmeyi unuttuğum magnezyum ilacım limonlu da onu içtikten sonra biraz tansiyonum düştü,peşinede bi meyve yedim, sanırım oda midemi biraz olsun bastırdı, ama sağ kaburga altımda öyle bir ağrı vardı ki anlatamam,sol yanıma hiç yatamadım hep canım acı, mecbur gece boyunca sağ tarafıma yattım... dün yediğim bişey mi dokundu, zehirlendim mi anlamadım? Fikri olan yada başından böle bi durum geçen var mı?
oğluşumun kahvaltısını hazırlayayım tekrar burdayım, kahvaltıyı sizlerle yaparız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?