2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Koç sevmem ben canım özellikle erkekse ben akrebım yine akrebı severım iyi anlaştığım arkadaşlarım akrep kendı cınslerımde akreple anlaştım bızımkıler terazı olucak inş

sen akrep misin burç olarak değilde
hayvan olarak sevmem sezinim
ya kesin canlı görsem korkudan olurum:18::18:

ben de ikizler ve başak burcunu sevmem Cnm
en çok yengeç ve aslan burcunu seviyorum benim
kocis aslan burcu senin eşinin burcu ne Cnm.terazi
burcunu pek bilmiyorum inatçı olmasinda Cnm

yine uykusuz bir gece... işten gelince sızıyorum sonrada gece uyuyamıyorum

Ayyy Cnm bende uyuyamiyorum
gözlerim şişti uykusuzluktan
zombii gibi oldum

sezinim sen dinleme olumsuz şeyleri
hep pozitif düşün

İnşallah zulum hakkımızda hayırlısı ALlahın dedıgı olur sezeryan derım gunünden önce normal doğar normal dedım açıklık olmaz sezeryana alırlar hakkımızda hayırlısı olsun

Genelde akrep burclardanda korkarlar ama ben daha çok yükselenimin özelliklerini taşıyom yengeçi

Kız git uyu Kocacıgınla sarılda yat gözünü kapa gelır o uyku dene ben küs olmasam öyle yapardım:)
niye küstün kız kocana de hadi gidem sarılamda uyumaya çalışayım bari. ya uyurum yada döne döne of pof dıye dıye onuda uyutmamm

yok Cnm hiç uyuyamiyorum esimide uyutmuyorum
ama o kaçamak yapıp iş yerinde uyuyorcok zor bu hamilelik
canım valla ufaktan sıkılma
ya başladım

bende sıkıldım cnm bi doğsaydılar alsaydık kucagımızaa

sezinim niye kussun esinle Cnm
eşlerin kus olması hiç iyi değil
bizde ne zaman kussek barisan
taraf ben oluyorum eşime kalsa gunlerce kus kalırız

ay çok duygusal merhametli ailesine duskun olur yengeç
burcu belli zaten Cnm sen ailene baya duskunsun ben de
yengeç burcuyum yukselenim boğa

Aynen canım akrepten daha çok yengeç benı anlatıyor aıle dıyınce burnumun dıregı sızlıyor kendımı unuturum sevdıgım için herkese yazık duyormuşum eşim öyle der merhametten kaynaklanıyor reklamlardaki şeker dedeye bıle yazık dıye dıye bütün bayramda

evet cnm yaptık bişiler ama bitmedi..

yarın dr kontrolüm var çok meraktayımmm:18:

öpüldünüz
bizde yarın başlıcaz bebişin yıkama ütüleme işine bakalım
geldik canım geldik 33+4te 2400gram olmuş ogluşum bi ayda bi kilo almışız

ay çok duygusal merhametli ailesine duskun olur yengeç
burcu belli zaten Cnm sen ailene baya duskunsun ben de
yengeç burcuyum yukselenim boğa

niye küstün kız kocana de hadi gidem sarılamda uyumaya çalışayım bari. ya uyurum yada döne döne of pof dıye dıye onuda uyutmamm

bende sıkıldım cnm bi doğsaydılar alsaydık kucagımızaa

Unuttum kIz 2gun oldu nedendı acaba ama ben haklıydım onu hatırlıyorum olsun uyumasın oda babası sen anne olarak çekıyon oda çeksin azcık

Canım bebegın mı 1 ayda 1 kılo almış sen mı senınkı en son kaçtı kılosu bızım aramızda 1 gün varya merak ettım benım kız nasıldır dıye

ewet canım bebeiş bi ayda bi kilo almış geçen ayın 29unda 1335 gramdı bugünde 2400 gram çıktı senin bebişte bu civarlardadır

Son düzenleme:
benim ilk doğumumda doktor söylemişti çok işime yaradı bebegede bi zararı yok ayva çekirdeklerini bir gün gül suyunda bekletip dolaba koyun o zaten jel halini alıyo emzirmeden sonra gögüzünüzze önce kendi sütünüzü sonrada bu kremi sürün çok faydasını göreceksiniz

günaydınlar kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm, dün gece mide ağrısı bulantım yoktu ama afersiniz hem aşırı gazlıydım,hemde çok geyirdim en kötüsüde geyirtiler sırasında kusma kokusu geldiğinden midem allak bulak oldu. uyumayı denedim ama 1 saat bile uyumadan geri kalktım, tansiyonum yükselmişti. 13/9 olmuş sanırım o haller tansiyonumun yükselmesinden oldu, gece ateş gibi yanıyodum, yüzüme vurduğum su bile saniyesinde yüzümde kurudu, camlar açık olmasına rağmen,temiz hava almak için cama çıktım ama bu seferde gücüm kalmadı camdan düşerim korkusuyla geri içeri girdim, allahtan içmeyi unuttuğum magnezyum ilacım limonlu da onu içtikten sonra biraz tansiyonum düştü,peşinede bi meyve yedim, sanırım oda midemi biraz olsun bastırdı, ama sağ kaburga altımda öyle bir ağrı vardı ki anlatamam,sol yanıma hiç yatamadım hep canım acı, mecbur gece boyunca sağ tarafıma yattım... dün yediğim bişey mi dokundu, zehirlendim mi anlamadım? Fikri olan yada başından böle bi durum geçen var mı?

oğluşumun kahvaltısını hazırlayayım tekrar burdayım, kahvaltıyı sizlerle yaparız :)

canım çok geçmiş olsun.dün gece ankara çok sıcaktı. miden yediğin bir seyden dolayı öyle olmuştur.gaz yaptıkça karnını da sıkıştırmıştır.belki de o yüzden tansiyonun çıktı.ben de dün gece hamileliğimden beri ilk defa kahve içeyim dedim midemi mahvetti.daha da içmem dedim.sağa sola yatma konusunda yine burda konuşulmuştu geçende,birimizin doktoru ne tarafında rahat edersen o tarafına yat demiş.onu kafana takma bence.evdeysen işe gitmeyeceksen bacaklarını uzat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…