2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlarr. bugün son iş günüm bi garip geldim işesol göğsüm sızlıyo nedense. süt hormonlarımmı çalışıyo ne:26: geçen haftada sağ göğsüm sızlamıştı

günaydın kızlarr. bugün son iş günüm bi garip geldim işesol göğsüm sızlıyo nedense. süt hormonlarımmı çalışıyo ne:26: geçen haftada sağ göğsüm sızlamıştı

size de günaydın.ben de sızlama yok da şu bir aydır tişörtlerim ıslanmaya başladı.benmkiler de önden önden çalışıyor sanırım

teşekkürler canım o açıdan düşünmemiştim hiç sanırım karar vermemde etkili olacak

kızlar mrb.bacaklara epılasyon yapmanın sakıncası olurmu sızce?

valla cnm ben hastanede yaptırıyodum, dedikiler ki bi zararı yok ama kimisi ilk 3 aylık süreci atlattıktan sonra gelio,bebeğe bi zararı yok dediler ama ben yinede de güvenemedim ve bebeğimi riske atmadım benimkinde genital bölge falan da vardı, hamilelik boyunca durdurdum, drna danışabilirsin, onlarda bilgi veriyorlar...

günaydın canım hsyırdır neyin var
ne kadar fazla bir sey olmaz hepsine vereceğiz inşallah.
3 kilo kadar bi kilosunu bebek almış gerçi ama 2 kilo da fazla
günaydınn annişlerrr bu hafta cabuk geçti yarın tatil yaa süperr

hoşgeldin canım haftayıda bitiriyosun bugün

cnm geceden beri karnım taş gibi oğlum hareket ettikçe alt tarafıma bi sancı giriyo. sabahda sol göğsüm sızladı bilmiyorumki noluyo
:18:
günaydın ekimin cici anneleri...benim bilgisayar pert oldu
günaydın cnmmm. nooldu kız bilgisayarına. bizim çeneye dayanamadı demiii

3 kilo kadar bi kilosunu bebek almış gerçi ama 2 kilo da fazla

hoşgeldin canım haftayıda bitiriyosun bugün

günaydın canım çok şükür kaldı 5 haftaa yani çalışabilecek 5 hafta

günaydın ekimin cici anneleri...benim bilgisayar pert oldu

günaydın kuzum hayırdır ne olduuu

günaydın cnmmm evet hem yarın tatil hemde bugün benim son iş günüm yaşasınnn

ohh gözün aydın melekcim darısı başımızaa

günaydın canım ne oldu

:18:
günaydın cnmmm. nooldu kız bilgisayarına. bizim çeneye dayanamadı demiii

günaydın kuzum hayırdır ne olduuu

günaydın kızlar..bende anlamadım..mavi ekran hatası verdi sonra ekranda siyah yazılar çıktı...servisi aradım hard disk yanmış olabilir dedi..kargoyu yönlendirdiler gelip evden alacaklar..ben ne edecem bilgisayarsız...kaldım bu takozla baş başa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…