erkenciyiz mi ne biz bugün
günaydınnnn
erkenciyiz mi ne biz bugün
günaydınnnn
canım günaydın. doktora gitmişsiniz. oğluna maşallah.
ewet saol canım dün randevumuz vardı maşallah gelişimi falan iyiymiş doktorumuz çok memenun ama biraz fazla kilo aldımışım bu ay ben
günaydın kızlarr. bugün son iş günüm bi garip geldim işesol göğsüm sızlıyo nedense. süt hormonlarımmı çalışıyo ne:26: geçen haftada sağ göğsüm sızlamıştı
kangurular anne için oldukça pratik,malum araba toplama vs. gibi dertleri olmadığından anneye kolaylık ama bebekler için iyi olmadığını duydum malum tüm yükü bebişlerin bacak araları taşıdığından hem bacak sorunları hemde genital sorunlar olabilir diye okumuştum bu nedenle ben almayı düşünmüyorum...
kızlar mrb.bacaklara epılasyon yapmanın sakıncası olurmu sızce?
size de günaydın.ben de sızlama yok da şu bir aydır tişörtlerim ıslanmaya başladı.benmkiler de önden önden çalışıyor sanırım
günaydınn annişlerrr bu hafta cabuk geçti yarın tatil yaa süperr
bendede ıslanma yok yaa sütüm olmayacakmı acaba dıyorum sonrada yok yok olur baya büyüdüler diyorum
günaydın canım hsyırdır neyin vargünaydın kızlarr. bugün son iş günüm bi garip geldim işesol göğsüm sızlıyo nedense. süt hormonlarımmı çalışıyo ne:26: geçen haftada sağ göğsüm sızlamıştı
3 kilo kadarne kadar fazlabir sey olmaz hepsine vereceğiz inşallah.
günaydınn annişlerrr bu hafta cabuk geçti yarın tatil yaa süperr
günaydın ekimin cici anneleri...benim bilgisayar pert oldu
cnm geceden beri karnım taş gibi oğlum hareket ettikçe alt tarafıma bi sancı giriyo. sabahda sol göğsüm sızladı bilmiyorumki noluyogünaydın canım hsyırdır neyin var
günaydın cnmmm. nooldu kız bilgisayarına. bizim çeneye dayanamadı demiiigünaydın ekimin cici anneleri...benim bilgisayar pert oldu
günaydın canım hsyırdır neyin var
3 kilo kadarbi kilosunu bebek almış gerçi ama 2 kilo da fazla
hoşgeldin canım haftayıda bitiriyosun bugün
günaydın ekimin cici anneleri...benim bilgisayar pert oldu
günaydın cnmmm evet hem yarın tatil hemde bugün benim son iş günüm yaşasınnn
günaydın canım ne oldu
:18:
günaydın cnmmm. nooldu kız bilgisayarına. bizim çeneye dayanamadı demiii
günaydın kuzum hayırdır ne olduuu
olsun dert etme vereceğiz inşallah hepsini3 kilo kadarbi kilosunu bebek almış gerçi ama 2 kilo da fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?