2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

zaten haftaya okula başlayacan ya eve gelince de yorulacan.elindeki seni idare eder artık

takozz derken masa üstü mü canımm inşallah ciddi bişeyi yoktur

zaten haftaya okula başlayacan ya eve gelince de yorulacan.elindeki seni idare eder artık

asıl okuldayken lazım olacaktı canım..ben evrakları hep pc .de hazırlayacaktım...

takozz derken masa üstü mü canımm inşallah ciddi bişeyi yoktur

yok kuzu bu da laptop ama biraz hantal laptop...çok yavaş diğerine alıştım ya bu tuhaf geliyo şimdilik...

günaydın canım çok şükür kaldı 5 haftaa yani çalışabilecek 5 hafta

günaydın kuzum hayırdır ne olduuu

ohh gözün aydın melekcim darısı başımızaa
SEN TAM 5 HAFTAMI ÇALIŞACAKSIN ZİZAGCIM. VALLA BEN DAYANAMADIM DAHA AYRILIYORUM. İKİ HAFTA YETTİ.

inşallah önemli bişi yoktur cnm masaüstündenmi yazıyosun şu an?

günaydın kıslar ben de bu sabah çok tırsıyorum vajinamın içine sancılar giriyor.Erken doğum tedavisi ilacım bitmiş farketmemişim 2 doz içemedim ondan korkuyorum şimdi aldım ilacı içtim.Zaman yaklaştı ya ondan bu korkular kıslar ben çok korkakıııııııım:18::18::18::18:

ayyyyy daha doğum hikayesi okumuycam dıyorum dayanamıyorum yaa. hem korkuyorum hem cesaretleniyorum hemde sabırsızlanıyorum artık doğsun yaaaa

günaydın cnm benim vajınamada öyle ağrılar giriyo korkuyorum yaa erken doğum belirtisimi bunlarrr:18:

gunaydınn annişlerr nasılsınız gorusmeyeli??

günaydın quzucum agrılar sızılar dışında iyiyiz sen nasılsınnn

Günaydın kızlar nasılsın biz Kızımla iyiyiz sadece uykumuz var yarın tatil olduğu için mutluyuz tabiki
Dün Ankara çok sıcaktı yaz ayında hiç dünki kadar bunalmamaıştım valla iş yerinin tek güzel yanı sınırsız klima olması sanırım seri serin çalışıyorum ayın 6 sında kontrolum var ay cok merak ediyorum nekadar oldu fındığım

istanbuldaysan eminönünde bulabilirsin.

ben urfada yaşıyorum eminönüne yazın gittim ama bebeğe takım filan aldım ben 2.kızımda internetten ısmarlamıştım bebek anahtarlıklar onu dağıttım çok güzeldi.bu seferde bu şişelerden alıp kolonya koyup gelen misafirlrre dağıtmak istiyorum

kızlar bebişlerin kıyafetleri için hangi marka deterjan aldınız? birde yumuşatıcı,leke çıkarıcı gibi yan ürünlerde aldınız mı? Onlarda marka seçiminiz nedir?Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

günaydın cnm benim vajınamada öyle ağrılar giriyo korkuyorum yaa erken doğum belirtisimi bunlarrr:18:

günaydın quzucum agrılar sızılar dışında iyiyiz sen nasılsınnn

bende aynı durumdayım canım gece kramp gırdı bacagıma sımdı uzerıne basamıyorumm:26:
sızlerde ne var ne yok gecmıse bakmadım ıkı gundur baya yol almıssınız sayfalarda herkes ıyımı doguran felan yok dımı:18:

asıl okuldayken lazım olacaktı canım..ben evrakları hep pc .de hazırlayacaktım...

yok kuzu bu da laptop ama biraz hantal laptop...çok yavaş diğerine alıştım ya bu tuhaf geliyo şimdilik...

ee koyunun olmadığı yer keçi muhabbeti kuzumm idare et

SEN TAM 5 HAFTAMI ÇALIŞACAKSIN ZİZAGCIM. VALLA BEN DAYANAMADIM DAHA AYRILIYORUM. İKİ HAFTA YETTİ.

inşallah önemli bişi yoktur cnm masaüstündenmi yazıyosun şu an?

sağlığım izin verirse çalışacağım canım

ee koyunun olmadığı yer keçi muhabbeti kuzumm idare et

eee elimiz mecbur şu kapanma olayı olmasa idare ediyoz da ısınınca kapanıyo...

minnakımın kıyafetlerini attım bir postası yıkandı birazı yıkanıyo...yine de iki makine var yıkanacak teyzesi ...minnak minnak kıyafetler..

ben dalin nin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım canım dalinin kokusuna hayranım kızım da sever sanırsammmm

oyyy ne güzelll yaaa mis mis kokacak evin dalin sıvı deterjan mı aldın yoksa hacı şakir toz mu

dalin alacaktım sonra dalan roxy aldım.makinada hassas yıkama yaptım.güneşte de kurutmaya çalıştım.lavantalısı için kokusu ağır diyorlar.benm aldığımın kokusu hafif güzeldi.bahar çiçekleri kokuluymuş.yumuşatıcı almadım.leke çıkarıcı da şimdi işime yarayacağını düşünmedim beni emecek düşüncesiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…