2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Hacisakir in granul sabununu kullaniyorum yikadim kiyafetlerini.utuledimde. bugunde kendi geceliklerimi yikiyorum.onkarida utuleyip valizime yerledtiricem ins.yaniniza pecete kagit havlu falan aliyorsunuz degil mi

Roxy yi bende duydum. Ama Hacisakiri almış bulunmuştum. Birdahakinda aklımda

yok cnm herkes sızlanıyo ama daha doğuran yok
günaydın kızlar nasılsınız bakalım? yarın tatil ne güzel dimi

günaydınn kızzz nerdesin bakıyım sennn

bende hacışakirin granül sabunu ve dalinin yumuşatıcısını aldımm misler gibi koktu minnakımın kıyafetleri başına geçip geçip kokluyorumm

dogurmayalım canım ya az daha beklesın minnaklarr ama bu sıcaklar bu sıkıntılar benı ıyıce sıktıı

bencede az daha beklesinler ama zaman geçmiyo artık yaaa. oturup kalktıkça alt tarafımada ağrı giriyo dünden beri korkuyorum kızlarr normalmi bu sizdede oluyomuuuu:18::18:

yok cnm herkes sızlanıyo ama daha doğuran yok

günaydınn kızzz nerdesin bakıyım sennn
13 sayfa tercüme vardı onlarla uğraştım ya zamanımın tamamını yedi sağolsun, bir ara girdim baktım akşam üstü ama sora baktım çıkış saati gelmiş hemen topukladım napıyon bakalım son gün dimi senin raporu alıyon artık

bencede az daha beklesinler ama zaman geçmiyo artık yaaa. oturup kalktıkça alt tarafımada ağrı giriyo dünden beri korkuyorum kızlarr normalmi bu sizdede oluyomuuuu:18::18:

aynen gunler gecmıyor artık ne kadar uzun surdu bu hamılelık
benımde oluyor ama cok sık degıl ama bence normal vucud kendını hazırlıyor doguma kemıkler eklemler acılıyor olabılır

günaydın anneler... 32. haftam doluyor bu pazar ve doğum iznine ayrılcam artık... 11 kilo aldım bu arada :S oğluşumda 1883 gr sizde durumlar nasıl ?? cok mu kilo aldım ki yaa dahada 2 ay var

oluyo canım normal, yürürken bile oluyo o alttaki ağrı bazen yürütmüyo yamulup kalıyom ayakta 1-2 saniye sora geçiyo, olcak dedi doktor lifler geriliyomuş aşağıda

gunaydın canım hosgeldın gozunuz aydın canım ne guzel 3 gun tatıll bol bol dınlenırsınız

aynen canım ya, hamiş olunca tatiller daha bi kıymetli geliyo insana vala, bide bu sabah saat 5te uyandım bi makine çamaşır astım sora duş sora işe gel derken baya bi yoruldum, uykum var yani anlıcan ( gecede sıpa durmadı saat 12 ye kadar hatırlıyorum saati sora heralde sızmışım artık )

günaydın anneler... 32. haftam doluyor bu pazar ve doğum iznine ayrılcam artık... 11 kilo aldım bu arada :S oğluşumda 1883 gr sizde durumlar nasıl ?? cok mu kilo aldım ki yaa dahada 2 ay var

masallah canım oglusuna ben 16 kılo aldım oglusumda 32 hafta 2100 gr dı sen cok almamıssın bence normal 2 ay da 2-3 kılo alırsın cok

hamıslık agrılar sıcak uykusuzluk ıs guc ıyıce zorlastı hayat rabbım yardımcımz olsun..gunumuz gelsede bı pırtlatsaydık su sıpalar
uykusuzluk demeyın bana ya zaten gecelerı uyuyamıyorum bıde sabaha karsı bı arabanın alarmı bozulmus sabaha kadar ottu sahıbıde cıkıp bakmadı sabaha kadar onu dınledım

masallah canım oglusuna ben 16 kılo aldım oglusumda 32 hafta 2100 gr dı sen cok almamıssın bence normal 2 ay da 2-3 kılo alırsın cok

senin oğluşunada maşallah canım Allah nazarlardan korusun.. şimdi kacıncı haftadasın kaç kilo oldun ? doktor diyor diyetisyene git son 1 ayda 5 kilo almışsın.. diyetisyene gitmek hiç mantıklı gelmedi bana doğrusu..

kızlar kaçıncı haftada olduğumuzu kendi kilomuzu bebişlerimizin kilosunu paylaşalım mı ???

33 haftadayım canım 16 kılo aldım 50 ıle hamıle kaldım sen kac kılo ıle hamıle kaldınkı doktorun dıyetısyene gıt dedı bence 11 kılo gayet normal :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…