kızlar bebişlerin kıyafetleri için hangi marka deterjan aldınız? birde yumuşatıcı,leke çıkarıcı gibi yan ürünlerde aldınız mı? Onlarda marka seçiminiz nedir?Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
dalin alacaktım sonra dalan roxy aldım.makinada hassas yıkama yaptım.güneşte de kurutmaya çalıştım.lavantalısı için kokusu ağır diyorlar.benm aldığımın kokusu hafif güzeldi.bahar çiçekleri kokuluymuş.yumuşatıcı almadım.leke çıkarıcı da şimdi işime yarayacağını düşünmedim beni emecek düşüncesiyle
Roxy yi bende duydum. Ama Hacisakiri almış bulunmuştum. Birdahakinda aklımda
yok cnm herkes sızlanıyo ama daha doğuran yokbende aynı durumdayım canım gece kramp gırdı bacagıma sımdı uzerıne basamıyorumm:26:
sızlerde ne var ne yok gecmıse bakmadım ıkı gundur baya yol almıssınız sayfalarda herkes ıyımı doguran felan yok dımı:18:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım? yarın tatil ne güzel dimi
yok cnm herkes sızlanıyo ama daha doğuran yok
günaydınn kızzz nerdesin bakıyım sennn
dogurmayalım canım ya az daha beklesın minnaklarr ama bu sıcaklar bu sıkıntılar benı ıyıce sıktıı
günaydın kızlar nasılsınız bakalım? yarın tatil ne güzel dimi
13 sayfa tercüme vardı onlarla uğraştım ya zamanımın tamamını yedi sağolsun, bir ara girdim baktım akşam üstü ama sora baktım çıkış saati gelmiş hemen topukladımyok cnm herkes sızlanıyo ama daha doğuran yok
günaydınn kızzz nerdesin bakıyım sennn
bencede az daha beklesinler ama zaman geçmiyo artık yaaa. oturup kalktıkça alt tarafımada ağrı giriyo dünden beri korkuyorum kızlarr normalmi bu sizdede oluyomuuuu:18::18:
oluyo canım normal, yürürken bile oluyo o alttaki ağrı bazen yürütmüyo yamulup kalıyom ayakta 1-2 saniye sora geçiyo, olcak dedi doktor lifler geriliyomuş aşağıdabencede az daha beklesinler ama zaman geçmiyo artık yaaa. oturup kalktıkça alt tarafımada ağrı giriyo dünden beri korkuyorum kızlarr normalmi bu sizdede oluyomuuuu:18::18:
gunaydın canım hosgeldın gozunuz aydın canım ne guzel 3 gun tatıll bol bol dınlenırsınız
günaydın anneler... 32. haftam doluyor bu pazar ve doğum iznine ayrılcam artık... 11 kilo aldım bu arada :S oğluşumda 1883 gr sizde durumlar nasıl ?? cok mu kilo aldım ki yaa dahada 2 ay var
ben dalin nin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım canım dalinin kokusuna hayranım kızım da sever sanırsammmm
oluyo canım normal, yürürken bile oluyo o alttaki ağrı bazen yürütmüyo yamulup kalıyom ayakta 1-2 saniye sora geçiyo, olcak dedi doktor lifler geriliyomuş aşağıda
aynen canım ya, hamiş olunca tatiller daha bi kıymetli geliyo insana vala, bide bu sabah saat 5te uyandım bi makine çamaşır astım sora duş sora işe gel derken baya bi yoruldum, uykum var yani anlıcan ( gecede sıpa durmadı saat 12 ye kadar hatırlıyorum saati sora heralde sızmışım artık )
masallah canım oglusunaben 16 kılo aldım oglusumda 32 hafta 2100 gr dı sen cok almamıssın bence normal 2 ay da 2-3 kılo alırsın cok
günaydın cnm benim vajınamada öyle ağrılar giriyo korkuyorum yaa erken doğum belirtisimi bunlarrr:18:
bende de oldu ilk kezaffedersiniz çişimi yaparken sanki daha büyük bişeyler gelecek hissine kapıldım bide sizinkilerde şişti mi baya tombullaşmış bizimki neden öle oldu anlamadım doğum yaklaşınca olur mu ki?
senin oğluşunada maşallah canım Allah nazarlardan korusun.. şimdi kacıncı haftadasın kaç kilo oldun ? doktor diyor diyetisyene git son 1 ayda 5 kilo almışsın.. diyetisyene gitmek hiç mantıklı gelmedi bana doğrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?