- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
oyyy ne güzelll yaaa mis mis kokacak evin dalin sıvı deterjan mı aldın yoksa hacı şakir toz mu
evettt bi tuhafım bugün yaa sanki yarın doğuma gidiyom herkesle vedalaşcam yaa tuhaf oldum yaklaştı diyorum heyecan basıyo bi yandan13 sayfa tercüme vardı onlarla uğraştım ya zamanımın tamamını yedi sağolsun, bir ara girdim baktım akşam üstü ama sora baktım çıkış saati gelmiş hemen topukladımnapıyon bakalım son gün dimi senin raporu alıyon artık
aynen gunler gecmıyor artık ne kadar uzun surdu bu hamılelık
benımde oluyor ama cok sık degıl ama bence normal vucud kendını hazırlıyor doguma kemıkler eklemler acılıyor olabılır
oluyo canım normal, yürürken bile oluyo o alttaki ağrı bazen yürütmüyo yamulup kalıyom ayakta 1-2 saniye sora geçiyo, olcak dedi doktor lifler geriliyomuş aşağıda
aynen canım ya, hamiş olunca tatiller daha bi kıymetli geliyo insana vala, bide bu sabah saat 5te uyandım bi makine çamaşır astım sora duş sora işe gel derken baya bi yoruldum, uykum var yani anlıcan ( gecede sıpa durmadı saat 12 ye kadar hatırlıyorum saati sora heralde sızmışım artık )
33 haftadayım canım 16 kılo aldım 50 ıle hamıle kaldım sen kac kılo ıle hamıle kaldınkı doktorun dıyetısyene gıt dedı bence 11 kılo gayet normal :44::44:
ben de soyledım doktoruma onu sagda tıplanıyor karnım sertlesıyor dedım hareket edıyor dedı orda toplanıp sonra yavas yavas yerlesıyor dedı normal sıkıntı yapma kendıne dedı bılmıyorum her doktorda farklı bısey soyluyor sanırım:44::44:evettt bi tuhafım bugün yaa sanki yarın doğuma gidiyom herkesle vedalaşcam yaa tuhaf oldum yaklaştı diyorum heyecan basıyo bi yandan
bende korktum kızlar yaa oğlanda durmadı gece bi sağa bi sola döndü. bi arkadaşta yazmış çoğu bebek hareketi sanıyo karın bi tarafa toplanınca kasılma oluyo dıye. bendede çok oluyo oğlum bi tarafa toplanıyo korktum erkenmi doğacak diye bide alt tarafıma sancılar girince:18:
son aylarda hzılı aldıysan onun ıcın demıstır canım ama hamılelık booyunca 11-12 kılo ıdeal dıye bılıyorum seker cıktımı sendeben 58 ile hamile kaldım canım... iştahım çok açıldı sürekli yemek istiyorum.. ama son 2 ayda 5 -6 kilo bile alsam normal diyorum kendimce..
kızlar bebişlerin kıyafetleri için hangi marka deterjan aldınız? birde yumuşatıcı,leke çıkarıcı gibi yan ürünlerde aldınız mı? Onlarda marka seçiminiz nedir?Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
senin oğluşunada maşallah canım Allah nazarlardan korusun.. şimdi kacıncı haftadasın kaç kilo oldun ? doktor diyor diyetisyene git son 1 ayda 5 kilo almışsın.. diyetisyene gitmek hiç mantıklı gelmedi bana doğrusu..
Hacışakir sabun tozu yla yıkadım canım diğerlerını kullanmayı tavsıye etmıyorlar
Nebileyım zulüm ya hergun. Bişey çğreniyorum doğum hakkında ya çatalda. Normal doğumda altınada kova kıyıyorlarmış ıkınırken affedersiniz büyük tuvalet yapılıyormuş ayuyor dedım yapılmaz normal rezıllıkya
son aylarda hzılı aldıysan onun ıcın demıstır canım ama hamılelık booyunca 11-12 kılo ıdeal dıye bılıyorum seker cıktımı sende
cnm benim bebiş normalde haftalık 400 gr alır bir ayda 1600 gr eder, sen 5 kilo almışın ki bu hızlı bir gidiş bu hızla devam edip,gereksiz yere kendine kilo yüklememen için diyetisyene yönlendirmiştir.bide bu hızlı kilolar şekeri de yükseltiyor belki şeker kontrolü de yapabilir diyetisyen. oyüzden bence aksatma derim malum fazla kilolar doğumumuzu da zorlaştırıyor.
yok canım cıkmadı çok şükür.. senin nasıl ? benim sire gittiğim kadın 45 kilo almış ilk hamileliğinde :)) ben ona gitmeye başladığımda kızı büyüktü ve kadın manken gibiydi.. 2. hamileliğindede 20 kilo almış kadın verdi yine kiloları fit olmuş valla :)) onunlada konuşuyoruz biz daha sonrada kilo verebiliriz ama bebişlerimizi birdaha anne karnına koyup besleyemeyiz o yüzden çok takmıyorum... bu arada benim tüylerimde büyük oranda azaldı işte buna çok seviniyorum :)) kaşlarımı almıyorum özellikle yanlış alırım yada alırlar da cıkmaz diye :))
onu bende duydum buyuk tuvalet falan ayy ondanda korktum inş başımıza gelmez ama tabı doğım anında normal karşılıyorlarmış
haklısın canımda diyetisyen çözüm değil insanın kendi elinde... bende doktordan cıkınca gittim saf kepek ekmek aldım :) daha az yemeye çalışıyorum falan.. son 2 ayda makarna pilav vs yemiycem.. ben raporluydum evde olunca hareket yoktu birde çörek börek çok yaptım onlarında azizliğine uğradım :)) biraz dikkat edersem sorun çözülür umarım :))
cnm dediklerinde haklısın ama ekmeği kepekli yeme, kepek kansızlık yaptığından özellikle hamilelerde hiç tercih etmiyorlar, ben diyetisyene gittiğim için biliyorum. tam buğdaylı ekmekleri tercih et cnm, bide her öğün sebze yemeğe çalış.hem bağırsaklarında daha iyi çalışır :)
bir an önce doğursakda bitse şu dertler :)) sen niye diyetisyene gidiyorsn canım ??
günaydın cnm benim vajınamada öyle ağrılar giriyo korkuyorum yaa erken doğum belirtisimi bunlarrr:18:
bende de oluyor o ama erken doğum belirtisi olduğunu sanmam canım doktorlar normal diyor o tarz ağrılara
bende de oldu ilk kezaffedersiniz çişimi yaparken sanki daha büyük bişeyler gelecek hissine kapıldım bide sizinkilerde şişti mi baya tombullaşmış bizimki neden öle oldu anlamadım doğum yaklaşınca olur mu ki?
kızlar devamlı olmayan ağrılardan korkmayın bunlar normal hepimiz yaşayabiliyoruz bunları valla benimki de öyle 3 kat büyüdü sanki tövbe tövbe
kızlar kaçıncı haftada olduğumuzu kendi kilomuzu bebişlerimizin kilosunu paylaşalım mı ???
ben 32+3üm bugün..53 le hamile kaldım..64 üm şuan..bebişim de 30+4 ken 1.750 gr.dı cnm.
ben de soyledım doktoruma onu sagda tıplanıyor karnım sertlesıyor dedım hareket edıyor dedı orda toplanıp sonra yavas yavas yerlesıyor dedı normal sıkıntı yapma kendıne dedı bılmıyorum her doktorda farklı bısey soyluyor sanırım:44::44:
son aylarda hzılı aldıysan onun ıcın demıstır canım ama hamılelık booyunca 11-12 kılo ıdeal dıye bılıyorum seker cıktımı sende
benim doktor da bebek toplanması diye bişey yoktur o hissettiğin kasılma diyor ve de nst de sancı çıkıyor..hepsi ayrı bir alem bunların
günaydın kızlar 1 saatte anca okudum geçmişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?