2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
oyyy ne güzelll yaaa mis mis kokacak evin dalin sıvı deterjan mı aldın yoksa hacı şakir toz mu

hiç biri değil kuzum dalinin granül toz sabununu aldım...ev mis gibi koktu..minnakım gelmeden kokusu geldi eve...bu arada bugün bende bir terslik var az önce de elektrikler gitti..yeni şimdi geldi...

evettt bi tuhafım bugün yaa sanki yarın doğuma gidiyom herkesle vedalaşcam yaa tuhaf oldum yaklaştı diyorum heyecan basıyo bi yandan

aynen gunler gecmıyor artık ne kadar uzun surdu bu hamılelık
benımde oluyor ama cok sık degıl ama bence normal vucud kendını hazırlıyor doguma kemıkler eklemler acılıyor olabılır

bende korktum kızlar yaa oğlanda durmadı gece bi sağa bi sola döndü. bi arkadaşta yazmış çoğu bebek hareketi sanıyo karın bi tarafa toplanınca kasılma oluyo dıye. bendede çok oluyo oğlum bi tarafa toplanıyo korktum erkenmi doğacak diye bide alt tarafıma sancılar girince:18:

33 haftadayım canım 16 kılo aldım 50 ıle hamıle kaldım sen kac kılo ıle hamıle kaldınkı doktorun dıyetısyene gıt dedı bence 11 kılo gayet normal :44::44:

ben 58 ile hamile kaldım canım... iştahım çok açıldı sürekli yemek istiyorum.. ama son 2 ayda 5 -6 kilo bile alsam normal diyorum kendimce..

ben de soyledım doktoruma onu sagda tıplanıyor karnım sertlesıyor dedım hareket edıyor dedı orda toplanıp sonra yavas yavas yerlesıyor dedı normal sıkıntı yapma kendıne dedı bılmıyorum her doktorda farklı bısey soyluyor sanırım:44::44:

ben 58 ile hamile kaldım canım... iştahım çok açıldı sürekli yemek istiyorum.. ama son 2 ayda 5 -6 kilo bile alsam normal diyorum kendimce..
son aylarda hzılı aldıysan onun ıcın demıstır canım ama hamılelık booyunca 11-12 kılo ıdeal dıye bılıyorum seker cıktımı sende

Hacışakir sabun tozu yla yıkadım canım diğerlerını kullanmayı tavsıye etmıyorlar

son aylarda hzılı aldıysan onun ıcın demıstır canım ama hamılelık booyunca 11-12 kılo ıdeal dıye bılıyorum seker cıktımı sende[/QUOTE]

yok canım cıkmadı çok şükür.. senin nasıl ? benim sire gittiğim kadın 45 kilo almış ilk hamileliğinde :)) ben ona gitmeye başladığımda kızı büyüktü ve kadın manken gibiydi.. 2. hamileliğindede 20 kilo almış kadın verdi yine kiloları fit olmuş valla :)) onunlada konuşuyoruz biz daha sonrada kilo verebiliriz ama bebişlerimizi birdaha anne karnına koyup besleyemeyiz o yüzden çok takmıyorum... bu arada benim tüylerimde büyük oranda azaldı işte buna çok seviniyorum :)) kaşlarımı almıyorum özellikle yanlış alırım yada alırlar da cıkmaz diye :))

cnm benim bebiş normalde haftalık 400 gr alır bir ayda 1600 gr eder, sen 5 kilo almışın ki bu hızlı bir gidiş bu hızla devam edip,gereksiz yere kendine kilo yüklememen için diyetisyene yönlendirmiştir.bide bu hızlı kilolar şekeri de yükseltiyor belki şeker kontrolü de yapabilir diyetisyen. oyüzden bence aksatma derim malum fazla kilolar doğumumuzu da zorlaştırıyor.

onu bende duydum buyuk tuvalet falan ayy ondanda korktum inş başımıza gelmez ama tabı doğım anında normal karşılıyorlarmış

son aylarda hzılı aldıysan onun ıcın demıstır canım ama hamılelık booyunca 11-12 kılo ıdeal dıye bılıyorum seker cıktımı sende

yok canım cıkmadı çok şükür.. senin nasıl ? benim sire gittiğim kadın 45 kilo almış ilk hamileliğinde :)) ben ona gitmeye başladığımda kızı büyüktü ve kadın manken gibiydi.. 2. hamileliğindede 20 kilo almış kadın verdi yine kiloları fit olmuş valla :)) onunlada konuşuyoruz biz daha sonrada kilo verebiliriz ama bebişlerimizi birdaha anne karnına koyup besleyemeyiz o yüzden çok takmıyorum... bu arada benim tüylerimde büyük oranda azaldı işte buna çok seviniyorum :)) kaşlarımı almıyorum özellikle yanlış alırım yada alırlar da cıkmaz diye :))[/QUOTE]

masallahhh 45 kılooooobende kıloyu takmıyorum verırız ama doktorlar bıraz pırpırıklı bu konuda sanırım...
benımde cıkma suresı uzadı gıbı ozellıkle bacaklarda ve bıkını bolgesınde dıger yerler aynı hızlı devam edıyor

haklısın canımda diyetisyen çözüm değil insanın kendi elinde... bende doktordan cıkınca gittim saf kepek ekmek aldım :) daha az yemeye çalışıyorum falan.. son 2 ayda makarna pilav vs yemiycem.. ben raporluydum evde olunca hareket yoktu birde çörek börek çok yaptım onlarında azizliğine uğradım :)) biraz dikkat edersem sorun çözülür umarım :))

masallahhh 45 kılooooobende kıloyu takmıyorum verırız ama doktorlar bıraz pırpırıklı bu konuda sanırım...
benımde cıkma suresı uzadı gıbı ozellıkle bacaklarda ve bıkını bolgesınde dıger yerler aynı hızlı devam edıyor[/QUOTE]

valla canım benim alt bacaklar bariz azaldı.. üst bacaklar kollar bikini baya bir azalma var... doğuma kadar sık alırsam dahada azalır inşallah diyorum :)) canım çatlak varmı sende ?? benim bacaklarımda oluşmaya başladı ama karnımda bir şey yok şimdilik...

onu bende duydum buyuk tuvalet falan ayy ondanda korktum inş başımıza gelmez ama tabı doğım anında normal karşılıyorlarmış

bende doğumda önce lağman yaptırılıo die duymuştum, kimi hastanelerde müsil ilacı verip mideyi, bağırsakları temizliyorlarmış kovayı ilkkez duydum :18::18::18: valla korkudan hiçç doğum hikayesi okumuyorum normal doğum istiyorum ama vücudum buna uygun mu daha belli değil, o yüzden böle okudukça daha çok tedirgin oluyorum yurtdışındaki epidural ile normal doğumu izledim kadın normal sedyede yatıyor ve doğum yapıyordu klinikte hiç öle kova falan yoktu

cnm dediklerinde haklısın ama ekmeği kepekli yeme, kepek kansızlık yaptığından özellikle hamilelerde hiç tercih etmiyorlar, ben diyetisyene gittiğim için biliyorum. tam buğdaylı ekmekleri tercih et cnm, bide her öğün sebze yemeğe çalış.hem bağırsaklarında daha iyi çalışır :)

bir an önce doğursakda bitse şu dertler :)) sen niye diyetisyene gidiyorsn canım ??

kızlar oğluşumun öğle yemeği hazırlıkları için çıkıyoruz, sonra görüşürüz

bir an önce doğursakda bitse şu dertler :)) sen niye diyetisyene gidiyorsn canım ??

biran evvel değil annesi zamanında doğuralım :) hele benim gibi erken doğum riski olunca beklemek hem bi okadar zor, hem bir okadar korkulu geçiyor bende hamileliğe bağlı şeker çıktı cnm, şuan diyetteyim ayrıca günde 7 kez parmaktan kan alarak ölçüm yapıyorum şuan kontrol altında tutmaya çalışıyorum, dr sonuçlara göre ya diyetle devame dicem dedi yada ilaç veya insilüne başlıcam dedi. umarım diyetle tamamlayabiliriz :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…