saolun kızlar
ben daha geç duyulur diye biliyordum iyi o zaman haftaya bende duyabilirim inş.
tatlım için rahatlasın sende git eğer hala devem adiyorsa doktor bebeğimi gösterince öyle heyecanlandım ki kalbi pıt pıt öyle hızlı tam olarak 7 hafta 3 günlük bebeğim inşallah sende duyacaksın yaz bana olurmu korkma birşey olmaz adetimiz geldi yerleşme dedi doktor
canm benm cok geçmiş olsun biliyorum zor ama çok fazla üzülmemeye calış rabbim en kısa zamanda haylırlısıyla sağlıklı sıhhatli tekrar evlat nasip etsin inş..Herkese güzel hamilelik geçirmesini diliyorum.benim yolculugum burda sona erdi arkadaslar.dun kanamam başlamıştı doktor hemen gel dedi gittik Sivas'a kesenin gelişimi Durmuş dun aksam düşük başladı.bugun eve geldik.istanbuldan annemde yanıma geldi Sivas'a hastaneye.persembe ya da cuma kontrole çağırdı doktor.bide bazı testler yapılıp araştırılacak.
Herkese güzel hamilelik geçirmesini diliyorum.benim yolculugum burda sona erdi arkadaslar.dun kanamam başlamıştı doktor hemen gel dedi gittik Sivas'a kesenin gelişimi Durmuş dun aksam düşük başladı.bugun eve geldik.istanbuldan annemde yanıma geldi Sivas'a hastaneye.persembe ya da cuma kontrole çağırdı doktor.bide bazı testler yapılıp araştırılacak.
cnm benm geçmiş olsun yinede tam umudunu yitirme sabırlı ol..Canım çok geçmiş olsun.Rabbim inşaAllah hayırlı güzel hamilelikler yaşatır tekrardan.Benimde dün çok kanamam oldu doktora gittim ama henüz kese gözükmediği için bir yorum yapamadı doktor.Salı günü tekrar gideceğim ama resmen adet oluyormuşum gibi kan geliyor.Rabbim hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin inşaAllah.
Canım ağrın çok oldu mu?Ve kanaman hala devam ediyor mu?
Canim basta ağrım yoktu aksam cok ağrım oldu ve adet gibi kanama arttı hatta ciğer haraçları gibi dokular düşürdüm.ben kese düşmüştür kürtaja gerek kalmaz diye düşündüm.bugun doktor tekrar baktı karnımdan.dun 7.4 mm olan kese bugun 5.1 mm çıktı sanırım parçalanacak biticek.bir hafta kanaman sürer dedi Perşembe yasa cuma gel i kontrol edelim dedi.bu arada beta hcg de 1745 kere düşmüş sifirlanmasini beklicekler.
senin ki ne kadarlık oldu. bende pazartesi gitcem bakalım duyacak mıyım çok heycanlıyım
pazartesi 7+2 olucam sanırım :44:
canım benim doktorum cumartesileri 1 e kadar hastanede, artık gidemem, sabahtan böyle düşünseydim giderdim, artık pazatesi ya da salı gidecem, sürekli tuvalete gidiyorum, başka bir daha gelmedi zaten..inşallah bi şeey yoktur..
Kızlar buarada ben doktora gittigimde doktorum bana dediki akıntının rengi sararır ve koku olursa haber ver dedi ve 2 gündür öyle bugün aradım Cleocin vajinal krem verdi 3 gün kullanacakmısım aranızda kullanan varmı?
Seninle aynıyız canım :)
pazartesi 7+2 olucam sanırım :44:
iltahap ve enfeksiyon için verilen bir krem....düzenli kullanırsan geçer zaten koku iltihap belirtisi ilerlemeden geçirmek lazım..
ne güzel denk gelmiş :))
bakalım bi kere gittim daha kontrole bu hafta gittiğimde ne diyecek :26:
benimde pazartesi 7+0 olacam sat a göre ama gerçete ne kadar bilmiyorum 1 hafta önce kese göründü 5 haftalık demişti hayırlısı bakalım
Hadi bakalım umarım her gittiginde bir öncekinden güzel haberler alırsın :)
Sen duyabildinmi kalp atısını ilk kontrolünde?
Herkese güzel hamilelik geçirmesini diliyorum.benim yolculugum burda sona erdi arkadaslar.dun kanamam başlamıştı doktor hemen gel dedi gittik Sivas'a kesenin gelişimi Durmuş dun aksam düşük başladı.bugun eve geldik.istanbuldan annemde yanıma geldi Sivas'a hastaneye.persembe ya da cuma kontrole çağırdı doktor.bide bazı testler yapılıp araştırılacak.
aynen benimde gittiğimde sadece kese gözüktü 5 +2 demişti o kadar
banada öyle demişti 5+2 diye bakalım bi kalbini duysaydık rahatlardık ;-)
Canim basta ağrım yoktu aksam cok ağrım oldu ve adet gibi kanama arttı hatta ciğer haraçları gibi dokular düşürdüm.ben kese düşmüştür kürtaja gerek kalmaz diye düşündüm.bugun doktor tekrar baktı karnımdan.dun 7.4 mm olan kese bugun 5.1 mm çıktı sanırım parçalanacak biticek.bir hafta kanaman sürer dedi Perşembe yasa cuma gel i kontrol edelim dedi.bu arada beta hcg de 1745 kere düşmüş sifirlanmasini beklicekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?