2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım benim doktorum cumartesileri 1 e kadar hastanede, artık gidemem, sabahtan böyle düşünseydim giderdim, artık pazatesi ya da salı gidecem, sürekli tuvalete gidiyorum, başka bir daha gelmedi zaten..inşallah bi şeey yoktur..

canm benm cok geçmiş olsun biliyorum zor ama çok fazla üzülmemeye calış rabbim en kısa zamanda haylırlısıyla sağlıklı sıhhatli tekrar evlat nasip etsin inş..

canım çok geçmiş olsun, inşallah bi sonraki hamileliğin sağlıklı olur, hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini..

cnm benm geçmiş olsun yinede tam umudunu yitirme sabırlı ol..

Kızlar buarada ben doktora gittigimde doktorum bana dediki akıntının rengi sararır ve koku olursa haber ver dedi ve 2 gündür öyle bugün aradım Cleocin vajinal krem verdi 3 gün kullanacakmısım aranızda kullanan varmı?

herşeyin hayırlısı canım... benimde ilk bebeğim düşük oldu 7 haftalık 5 haftalık gözüküyordu sonra kanama başladı doktor vücut kendide atabilir istersen kürtajda yapabilriz dmişti kürtaj oldum bitti gitti.. sağlıklı olsaydı devam ederdi.. bedeninin bir işareti bu sana zaten zor zamanlar geçirdin grip falan artık yaza doğru bekliyoruz seni:) güzel haberler ver bize olurmu... kendini sakın üzme demiycem çünkü insanın elinde olan birşey değil...bu geçmiş olsun dilekleri bile insanın bazen yüreğini sıkıyor... sadece kendine çok çok iyi bak diyorum...

Sen içini rahat tut birşey yoktur bak benimde yok sade sabah gelmişti seninde öyle biraz rahatla tatlım

iltahap ve enfeksiyon için verilen bir krem....düzenli kullanırsan geçer zaten koku iltihap belirtisi ilerlemeden geçirmek lazım..

iltahap ve enfeksiyon için verilen bir krem....düzenli kullanırsan geçer zaten koku iltihap belirtisi ilerlemeden geçirmek lazım..

Anladım canım prospektüsü biraz kafamı karıstırdı ama zararıda var yazmıyor test edilmemiştir ilk 3 ayda bir zararı diyor. Ama zararlı olsa doktorum vermezdi herhalde.

benimde pazartesi 7+0 olacam sat a göre ama gerçete ne kadar bilmiyorum 1 hafta önce kese göründü 5 haftalık demişti hayırlısı bakalım

aynen benimde gittiğimde sadece kese gözüktü 5 +2 demişti o kadar

Hadi bakalım umarım her gittiginde bir öncekinden güzel haberler alırsın :)

Sen duyabildinmi kalp atısını ilk kontrolünde?

yok canım sadece keseyi görebildik :26:

canim senin icin cok uzuldum kendini toparlamaya calis insallah bir sonraki gebeligin saglikli olur hersey Allahtan verende o alan da bir kez verdiyse yine verir insallah guzel haberler verirsin bize onumuzdeki aylarda

çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun...Allah sabrını versin sanada eşinede.......

kızlar dün kanda değerime baktırdım normalde dün batımdı...1500 e yakın bir değer çıktı..şimdi çarşamba günü gitsem karnımdan kese görünür mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…