2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

tabikide canım benim Allah vakti zamanında ikimizide sağsalim kurtarır inşallah.. yaa kıyamam canım umarım herşey güzel ve yolunda gider senin icin...

kıslar kontrolden geldik..yavruşum büyümüş 2600 civarı olmuş..

nst e bağladılar, problem görünmüyor şükür..

2 hafta sonra da çatı muayenesi var..

doğum şekline ona göre karar vercez dedi dr..

herkes bişey soyluyo cnm tabıkı önerı ıyı ama bazende çok sacmalıyorlar ne bıleyım gereksız yere abartmalar oluyo korkutuyorlar bu kezde bız tedırgın oluyoz değilmi

evet canım gecmıs olsun bende hıc sut ıcemıyorum canım ya kız ıshal oldun ne ıstıyon kabızlıktan ıyıdır
zaten sabun tozunda mısss gıbı bebek kokusu var ve kımyasal yumusatıcı neden kullanalım kı

onu bende duydum buyuk tuvalet falan ayy ondanda korktum inş başımıza gelmez ama tabı doğım anında normal karşılıyorlarmış

komsumun teyzesı anlatmışda canım çok utanmışş kusura bakmayın demiş o yuzden ac olmakta fayda varda sanıcn ne zaman gelecegını nerden bılıcez yaaa onun 2. sınde o sancısı gelınce yememiş bışey 2. sınde olmamış

canım ızledıgın vıdeo onun için hazrlanmış en ce apar topar gelen hamılenın dogumu olabılırmı elbette kova olmaz o anda onuda mı cekecekelr ılahı yanı

maşallah canım bebeğine sevindim her şeyin yolunda olmasına ama 36 dan sonra her hafta çağırması gerekmiyor mu:26:

canm ben ılk dogum normal yaptm ama lagma yaptılar öyle bi sorun yasamadm

Allahım şu minnacık çorapları asmak kadar güzel birşey var mı bu dünya da....iki saattir kendi kendime hem konuşuyorum hem seviyorum....çıldırmama az kaldı...

Günaydın kızlar,
Bizde simdi oğlumla kahvaltı edeceğiz ancak.
Sabah rüyamda oğlumu gördüm cok güzeldi. Portbebe var onun icinde ağlıyor bende bakıyorum ona emekleme pozisyonunda duruyor, çeviriyorum. Biraz yüzünü gördüm sonra alarm çaldı uyandım.
Cok tatlıyı.

rüyaların en güzel yerinde çalar zaten o alarm..dün de eşim görmüş rüyasında..sabah kalkmış nasıl heyecanlı heyecanlı anlatıyor...

kıme benzıyodu kız yuzunude gormussun merak edıyoruz değil mi artık

maşallah kuzuya annesi, hadi bakalım 2 hafta sonra seninde doğmun belli olacak :) maşallah seninki zamanını dolduracak galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…