bizde yarın başlıcaz bebişin yıkama ütüleme işine bakalım
geldik canım geldik 33+4te 2400gram olmuş ogluşum bi ayda bi kilo almışız
geldik canım çok şükür herşey yolunda
biran evvel değil annesi zamanında doğuralım :) hele benim gibi erken doğum riski olunca beklemek hem bi okadar zor, hem bir okadar korkulu geçiyor bende hamileliğe bağlı şeker çıktı cnm, şuan diyetteyim ayrıca günde 7 kez parmaktan kan alarak ölçüm yapıyorumşuan kontrol altında tutmaya çalışıyorum, dr sonuçlara göre ya diyetle devame dicem dedi yada ilaç veya insilüne başlıcam dedi. umarım diyetle tamamlayabiliriz :18::18::18:
kıslar kontrolden geldik..yavruşum büyümüş 2600 civarı olmuş..
nst e bağladılar, problem görünmüyor şükür..
2 hafta sonra da çatı muayenesi var..
doğum şekline ona göre karar vercez dedi dr..
maşallah bebişine :) kacıncı haftandasın canım ?
herkes bişey soyluyo cnm tabıkı önerı ıyı ama bazende çok sacmalıyorlar ne bıleyım gereksız yere abartmalar oluyo korkutuyorlar bu kezde bız tedırgın oluyoz değilmi
onu bende duydum buyuk tuvalet falan ayy ondanda korktum inş başımıza gelmez ama tabı doğım anında normal karşılıyorlarmış
bende doğumda önce lağman yaptırılıo die duymuştum, kimi hastanelerde müsil ilacı verip mideyi, bağırsakları temizliyorlarmışkovayı ilkkez duydum :18::18::18: valla korkudan hiçç doğum hikayesi okumuyorum normal doğum istiyorum ama vücudum buna uygun mu daha belli değil, o yüzden böle okudukça daha çok tedirgin oluyorum yurtdışındaki epidural ile normal doğumu izledim kadın normal sedyede yatıyor ve doğum yapıyordu klinikte hiç öle kova falan yoktu
komsumun teyzesı anlatmışda canım çok utanmışş kusura bakmayın demiş o yuzden ac olmakta fayda varda sanıcn ne zaman gelecegını nerden bılıcez yaaa onun 2. sınde o sancısı gelınce yememiş bışey 2. sınde olmamış
Günaydın kızlar,
Bizde simdi oğlumla kahvaltı edeceğiz ancak.
Sabah rüyamda oğlumu gördüm cok güzeldi. Portbebe var onun icinde ağlıyor bende bakıyorum ona emekleme pozisyonunda duruyor, çeviriyorum. Biraz yüzünü gördüm sonra alarm çaldı uyandım.
Cok tatlıyı.
canm ben ılk dogum normal yaptm ama lagma yaptılar öyle bi sorun yasamadm
hastaneden hastaneye değişiyr demkkı lagmayı kım yapıyor
Günaydın kızlar,
Bizde simdi oğlumla kahvaltı edeceğiz ancak.
Sabah rüyamda oğlumu gördüm cok güzeldi. Portbebe var onun icinde ağlıyor bende bakıyorum ona emekleme pozisyonunda duruyor, çeviriyorum. Biraz yüzünü gördüm sonra alarm çaldı uyandım.
Cok tatlıyı.
tabikide canım benim Allah vakti zamanında ikimizide sağsalim kurtarır inşallah.. yaa kıyamam canım umarım herşey güzel ve yolunda gider senin icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?