hemşireler yapıyo
Allahım şu minnacık çorapları asmak kadar güzel birşey var mı bu dünya da....iki saattir kendi kendime hem konuşuyorum hem seviyorum....çıldırmama az kaldı...
ayyyyyyyy o daha kotuu yaaaa yok ben normal yapamam dr bana bırakmştı sen nasıl ıstersen dıye ben epidural sezerya olurummm tertemizz
çok zevklı çook kendızın kırlılerıde utuleneceklerıde dağğğ gıbı ama kızımınkılerı yıkadım her gun hergun utuledım hemencecık zevklibızımkıler duryo sıkıcı sıkıcı
canım tüm ameliyatlarda yaparlar lavman bildiği kadarı ile sezeryandada yapıyorlar
aynen bizim kıyafetlerde var ütülenecek ama onları kocişin üstüne yıktım...ben minnakıın kıyafetlerini başlarım birazdan ütülemeye...kız az az diyordum ama yıka yıka bitmiyo iki gündür...
canm ben ılk dogum normal yaptm ama lagma yaptılar öyle bi sorun yasamadm
3 posta yıkadım canım bende kucukler ya ondan az gorunuyo asınca bır camaşırlıgı dolduruyolar benım ılk makneyı esim utuledı kı yapmaz hiç utu bılmem
yooo canım arkadaşım mayısta oldu epıdural sezeryan yapmadılar cunku gunu saatı bellı ya bellı saatten sonra edırmıyorlar lavobaya cıktıktan sonra
Merhabalar,nasılsınız annecikler?Şu 3 gündür çok yorğundum misafirler falan,bugün de bir güzel uyudumBugün planımda sadece ütü yapmak var ama eşimin ve bnm sıkıcı ütüleri
kızlar bana cantanı hazrla artık dıyorlar napsak başlasak mı benım kendı ıhtıyaclarım eksık gogus pedı normal ped hasta bezımı alıcaz ben onlaır arastrmalıyım bılmıyorum
Herkes ütüye girişmiş benimde daha yıkancak bi posta bebişimin çamaşırı var ama internetten kıyafet almıştım onun gelmesini bekliyorum oda gelince hepsini birlikte yıkıcam bişey almıcam artık diyorum görünce dayanamıyorum ne olcak bizim bu halimiz
masallahhh 45 kılooooobende kıloyu takmıyorum verırız ama doktorlar bıraz pırpırıklı bu konuda sanırım...
benımde cıkma suresı uzadı gıbı ozellıkle bacaklarda ve bıkını bolgesınde dıger yerler aynı hızlı devam edıyor
masallah canımkıslar kontrolden geldik..yavruşum büyümüş 2600 civarı olmuş..
nst e bağladılar, problem görünmüyor şükür..
2 hafta sonra da çatı muayenesi var..
doğum şekline ona göre karar vercez dedi dr..
sımdı cok zevklı onları yıkamak utulemek ama dogunca olucakmı acaba altını pıslettı acıktı ıs guc agladı derken oyle cok vaktımız olmayacaj bunlar ıcın sımdı tanı cıkara cıkara yapalım onun ıcınaynen bizim kıyafetlerde var ütülenecek ama onları kocişin üstüne yıktım...ben minnakıın kıyafetlerini başlarım birazdan ütülemeye...kız az az diyordum ama yıka yıka bitmiyo iki gündür...
Yavaş yavaş yaparız canım yapacak başka biri yok şuan için,yorulmadan yaparızbende de var artık kacınılmaz canım yapıcam bugunde nezaman artık utu sepetınden dusuyorlar
bence hazırla en azından acıl olabılecek seylerı koy bı kosede dursun gogus pedı felan acıl degıl alınca yerlestırırsın ıcınekızlar bana cantanı hazrla artık dıyorlar napsak başlasak mı benım kendı ıhtıyaclarım eksık gogus pedı normal ped hasta bezımı alıcaz ben onlaır arastrmalıyım bılmıyorum
Merhabalar,nasılsınız annecikler?Şu 3 gündür çok yorğundum misafirler falan,bugün de bir güzel uyudumBugün planımda sadece ütü yapmak var ama eşimin ve bnm sıkıcı ütüleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?