2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Allahım şu minnacık çorapları asmak kadar güzel birşey var mı bu dünya da....iki saattir kendi kendime hem konuşuyorum hem seviyorum....çıldırmama az kaldı...

çok zevklı çook kendızın kırlılerıde utuleneceklerıde dağğğ gıbı ama kızımınkılerı yıkadım her gun hergun utuledım hemencecık zevkli bızımkıler duryo sıkıcı sıkıcı

aynen bizim kıyafetlerde var ütülenecek ama onları kocişin üstüne yıktım...ben minnakıın kıyafetlerini başlarım birazdan ütülemeye...kız az az diyordum ama yıka yıka bitmiyo iki gündür...

aynen bizim kıyafetlerde var ütülenecek ama onları kocişin üstüne yıktım...ben minnakıın kıyafetlerini başlarım birazdan ütülemeye...kız az az diyordum ama yıka yıka bitmiyo iki gündür...

3 posta yıkadım canım bende kucukler ya ondan az gorunuyo asınca bır camaşırlıgı dolduruyolar benım ılk makneyı esim utuledı kı yapmaz hiç utu bılmem

canm ben ılk dogum normal yaptm ama lagma yaptılar öyle bi sorun yasamadm

ama ben kuzenımdn duymuştum nrmala dogum ıcın hastaneye gıdıyorrr o ara tuvaletım geldı ben bı avaboya gıdeyım geleyım dıyor gondermemişler tuvalette bebek duser dıye ama lagmadan sonra uvalet ıhtıyacın oluyo ya o anda yaparken bebk duserse olurmu olur olmazmı o yuzden kuznım dedıkı aklında bulunsun gıtme demıiştı

Merhabalar,nasılsınız annecikler?Şu 3 gündür çok yorğundum misafirler falan,bugün de bir güzel uyudum Bugün planımda sadece ütü yapmak var ama eşimin ve bnm sıkıcı ütüleri

kızlar bana cantanı hazrla artık dıyorlar napsak başlasak mı benım kendı ıhtıyaclarım eksık gogus pedı normal ped hasta bezımı alıcaz ben onlaır arastrmalıyım bılmıyorum

Merhabalar,nasılsınız annecikler?Şu 3 gündür çok yorğundum misafirler falan,bugün de bir güzel uyudum Bugün planımda sadece ütü yapmak var ama eşimin ve bnm sıkıcı ütüleri

bende de var artık kacınılmaz canım yapıcam bugunde nezaman artık utu sepetınden dusuyorlar

Herkes ütüye girişmiş benimde daha yıkancak bi posta bebişimin çamaşırı var ama internetten kıyafet almıştım onun gelmesini bekliyorum oda gelince hepsini birlikte yıkıcam bişey almıcam artık diyorum görünce dayanamıyorum ne olcak bizim bu halimiz

kızlar bana cantanı hazrla artık dıyorlar napsak başlasak mı benım kendı ıhtıyaclarım eksık gogus pedı normal ped hasta bezımı alıcaz ben onlaır arastrmalıyım bılmıyorum

herşeyin tamamsa cantanı hazırla canımcım hasta bezi almana gerek yok bence hastaneden veriyorlarmış sonrasında zaten ya bebek bezi ya orkid kullanılıyormuş

bende almıcam dedım de en son bı bişey goruyorum bayılıyorum hatta eklıyeyım ne aldıgımı dayanamdımkı ona

valla canım benim alt bacaklar bariz azaldı.. üst bacaklar kollar bikini baya bir azalma var... doğuma kadar sık alırsam dahada azalır inşallah diyorum :)) canım çatlak varmı sende ?? benim bacaklarımda oluşmaya başladı ama karnımda bir şey yok şimdilik...[/QUOTE]
yok canım sımdılık cok sukur ınsallah olmazda

masallah canım senın az kalmıs ya baya ılklerden bırı sen olucaksın

sımdı cok zevklı onları yıkamak utulemek ama dogunca olucakmı acaba altını pıslettı acıktı ıs guc agladı derken oyle cok vaktımız olmayacaj bunlar ıcın sımdı tanı cıkara cıkara yapalım onun ıcın
bızımkıler yıkandı utulendı coktann salı gunude odası kuruldu sımdı havalandırıyorum kokusu cıksın dıye bıran once kokusu cıksında yerlestıyım dıye sabızrsızlanıyorum walla

bende de var artık kacınılmaz canım yapıcam bugunde nezaman artık utu sepetınden dusuyorlar
Yavaş yavaş yaparız canım yapacak başka biri yok şuan için,yorulmadan yaparız Hastane çantamı haftaya cuma hazırlıcaz inşallah,o zamana kadar kv ile eşyaları yıkıcaz sonra ben yavaş yavaş ütüleri ütü için ablam da yardıma gelecek cuma da herşey hazır olur inşallahHeralde o zamana doğurmam di mi?

bence hazırla en azından acıl olabılecek seylerı koy bı kosede dursun gogus pedı felan acıl degıl alınca yerlestırırsın ıcıne

herkesın aynı derdı var sanırım nedır bızım bu utulerden cektıgımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…