2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aynen canım o kadar zevkli ki asmak...aslında nefret ederim çamaşır sermekten..ama kuzumun kiler çok tadlu ya..hem sevdim hem serdim...

rüyaların en güzel yerinde çalar zaten o alarm..dün de eşim görmüş rüyasında..sabah kalkmış nasıl heyecanlı heyecanlı anlatıyor...
Cok sinir birsey o alarm. Olmadık yerde çalar.
kıme benzıyodu kız yuzunude gormussun merak edıyoruz değil mi artık
Ya tam hatırlayamiyorum. Ama açık tenliydi bana benzemiş. Ama yüzünü cok ayırt edemedim. Sanki yine bizim tarafa benziyor gibi. Ay yerim ben onu.
Merhabalar,nasılsınız annecikler?Şu 3 gündür çok yorğundum misafirler falan,bugün de bir güzel uyudum Bugün planımda sadece ütü yapmak var ama eşimin ve bnm sıkıcı ütüleri
Benim de ütülerim cok. Bende belki yaparım bugun.
kızlar bana cantanı hazrla artık dıyorlar napsak başlasak mı benım kendı ıhtıyaclarım eksık gogus pedı normal ped hasta bezımı alıcaz ben onlaır arastrmalıyım bılmıyorum

Ben de haftaya hazırlarım diyorum. Hasta bezi koymayacağım ben. Sadece uzun pedlerden. Zaten hastane veriyordur.

Çok tatlı bu ya kız eşyalarını ben çok seviyorum ama benim oğlum olcak bende oğluma papyonlu yelekli ciciler aldım şimdi onların içinde oğlumu hayel ediyorum kimbilir nasıl tatlı olcak

kız bende erkek bebsıne heves edıyorum papyonlu askılı gıydır altın akısa beyaz sorttt gömlekk sağları yandan taraa ısır sonra

Allahım şu minnacık çorapları asmak kadar güzel birşey var mı bu dünya da....iki saattir kendi kendime hem konuşuyorum hem seviyorum....çıldırmama az kaldı...

demi demiii ne kaa güzel onun kıyafetleriyle uğraşmak kızlar bugun bi duygusalım ki sormayınnn. son iş günüm izne ayrılıyorumya içimde bi heyecan var doğumun yaklaştığını iyice anladım. sanki yarın doğuma gidecek gibiyim hem kıpır kıpır hem heyecanlı hem düşünceliyim

Biran önce aldığım cicileri giydirmek istiyorum oğluma bak yine heyecan bastı 44 gün kaldı doğuma tabi bizimki süpriz yapıp erken gelmezse doktorla konuştum 38. Haftada alcak bebişimi bayramdan 3 gün önce

zaten hormonlar tavan yapmış durumdalar...ay dinlenecen kuzu boş ver...ama duygusallık olur ister istemez...ağlama kız bak ayrılırken...

evet canım gün gectıkce heyecan sarıyo ben 36ya düştm düşünmemeye calısym yoksa panık yapıym daha var dıym bugun
de cok sıcak kızlar uyarı yapıldı 11le 16 arası dısarı cıkmayn dıye dıkkat edın kızlar sıcaktn zor nefes alıym valla

slm kızlar ay ne korktum sabah suyum gelecek doğuracağım diye korkudan yataktan kalkamadım uyuyup kalmışım çok şükür geçmiş o sancı mıydı neydi sanki bebek kafasını yola sokmaya çalışıyo gibiydi anacııııım korkunç her neyse.Bugün çantamı hazırlamalıyım 35. hafta artık.Bu arada benim bebeğin hareketleri azalacağına artıyor tersine benim hareketlerim azalıyor.Ev almış başını gidiyor.Oğluşumun odasndaki boya çalışmaları benim doğuma hazırlık temizliği çalışmalarım....
Bir de sorum var size bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkayacağım ?

slm kızlarrr...
herkez minişlerin kıyafetlerinden ve ütüden bahsediyoo...
onları ütütlemek çokk zevkli ama kendimizinkiler çokkk sıkıcı benimde var bugün onları ütüliycem
kızımınkileri ablası ütüledi bende bugün çantasını hazırladımm kızımın.. tek kendi çantam kaldı

zaten hormonlar tavan yapmış durumdalar...ay dinlenecen kuzu boş ver...ama duygusallık olur ister istemez...ağlama kız bak ayrılırken...

kız evimde vakit geçireceğim için çok mutluyum. hatta ben bu kadar dayanabileceğimi bile tahmin etmiyodum. her sabah kalkıp işe gelmek zulüm gibiydi. ama bugün böyle hissedeceğimi hiç düşünmezdim. dokunsalar ağlayacak gibiyim valla. biliyorumki bu işyerinden ayrılmanın burukluğu değil. oğluma adım adım yaklaşmanın verdiği sevincin dışa yansıması. hem sevinç hem heyecan hem korku... ay ağlıycam yeminle yaaa..

canm ben dalinin sıvı detarjanını yumusatıcısını aldm yıkadm ütüledm ev daha şimdiden bebek kokuyo misss gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…