- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
v
sımdı cok zevklı onları yıkamak utulemek ama dogunca olucakmı acaba altını pıslettı acıktı ıs guc agladı derken oyle cok vaktımız olmayacaj bunlar ıcın sımdı tanı cıkara cıkara yapalım onun ıcın
bızımkıler yıkandı utulendı coktann salı gunude odası kuruldu sımdı havalandırıyorum kokusu cıksın dıye bıran once kokusu cıksında yerlestıyım dıye sabızrsızlanıyorum walla
bence hazırla en azından acıl olabılecek seylerı koy bı kosede dursun gogus pedı felan acıl degıl alınca yerlestırırsın ıcıne
herkesın aynı derdı var sanırım nedır bızım bu utulerden cektıgımız
Cok sinir birsey o alarm. Olmadık yerde çalar.rüyaların en güzel yerinde çalar zaten o alarm..dün de eşim görmüş rüyasında..sabah kalkmış nasıl heyecanlı heyecanlı anlatıyor...
Ya tam hatırlayamiyorum. Ama açık tenliydi bana benzemiş. Ama yüzünü cok ayırt edemedim. Sanki yine bizim tarafa benziyor gibi. Ay yerim ben onu.kıme benzıyodu kız yuzunude gormussun merak edıyoruz değil mi artık
Benim de ütülerim cok. Bende belki yaparım bugun.Merhabalar,nasılsınız annecikler?Şu 3 gündür çok yorğundum misafirler falan,bugün de bir güzel uyudumBugün planımda sadece ütü yapmak var ama eşimin ve bnm sıkıcı ütüleri
kızlar bana cantanı hazrla artık dıyorlar napsak başlasak mı benım kendı ıhtıyaclarım eksık gogus pedı normal ped hasta bezımı alıcaz ben onlaır arastrmalıyım bılmıyorum
Çok tatlı bu ya kız eşyalarını ben çok seviyorum ama benim oğlum olcak bende oğluma papyonlu yelekli ciciler aldım şimdi onların içinde oğlumu hayel ediyorum kimbilir nasıl tatlı olcak
Çok tatlı :)
kızlar ellerinde şişlik ve ağrı olan var mı?? Bir de karnımdan Çıt çıt diye sesler geliyor bebişim oynadıkça,sizlerde de var mı??
kızlar ellerinde şişlik ve ağrı olan var mı?? Bir de karnımdan Çıt çıt diye sesler geliyor bebişim oynadıkça,sizlerde de var mı??
Allahım şu minnacık çorapları asmak kadar güzel birşey var mı bu dünya da....iki saattir kendi kendime hem konuşuyorum hem seviyorum....çıldırmama az kaldı...
ayyyyyyyy o daha kotuu yaaaa yok ben normal yapamam dr bana bırakmştı sen nasıl ıstersen dıye ben epidural sezerya olurummm tertemizz
demi demiii ne kaa güzel onun kıyafetleriyle uğraşmakkızlar bugun bi duygusalım ki sormayınnn. son iş günüm izne ayrılıyorumya içimde bi heyecan var doğumun yaklaştığını iyice anladım. sanki yarın doğuma gidecek gibiyim hem kıpır kıpır hem heyecanlı hem düşünceliyim
evet canım gün gectıkce heyecan sarıyo ben 36ya düştm düşünmemeye calısym yoksa panık yapıym daha var dıym bugundemi demiii ne kaa güzel onun kıyafetleriyle uğraşmakkızlar bugun bi duygusalım ki sormayınnn. son iş günüm izne ayrılıyorumya içimde bi heyecan var doğumun yaklaştığını iyice anladım. sanki yarın doğuma gidecek gibiyim hem kıpır kıpır hem heyecanlı hem düşünceliyim
Çok tatlı :)
Benim var canım ellerimde oluyor şislik ağrıda. Ama o çit çit sesi anlayamadım....
zaten hormonlar tavan yapmış durumdalar...ay dinlenecen kuzu boş ver...ama duygusallık olur ister istemez...ağlama kız bak ayrılırken...
ellermde şişlk agrı yokte kollarm agrıyo damarlarm szlıyo sankı
slm kızlar ay ne korktum sabah suyum gelecek doğuracağım diye korkudan yataktan kalkamadım uyuyup kalmışım çok şükür geçmiş o sancı mıydı neydi sanki bebek kafasını yola sokmaya çalışıyo gibiydi anacııııım korkunç her neyse.Bugün çantamı hazırlamalıyım 35. hafta artık.Bu arada benim bebeğin hareketleri azalacağına artıyor tersine benim hareketlerim azalıyor.Ev almış başını gidiyor.Oğluşumun odasndaki boya çalışmaları benim doğuma hazırlık temizliği çalışmalarım....
Bir de sorum var size bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkayacağım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?