2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
o korkular başladı artıkkAllahım yardım etsin hepimize
bende özel temizligi ne zaman yapsam diorumm malum temizlik
ben kuşumun kıyafetlerini dalinin sıvı dtjn ile yıkadım

Kızlaaar bugün çok güzel bir rüya gördüm Allah hayır etsin inşallah..Rüyamda beni hastaneye kaynım yetiştirmiş sonra birden kendimi kızımı emzirirken gördüm ama doğum adına hiçbişey hatırlamamışım güya,kaynıma soruyorum normal doğum mu diye,normal doğum yapmışım üstelik..Sütüm çok boldu Allahım bebeğimi kokladım rüya bile olsa o kadar güzeldi ki,keşke rüya olmasaymış..

ay evet ya eşim de bana dedi kı eğer tek bir çorap bile alırsan su saatten sonra valla eve nesenı ne de aldıklarını alırım dedı yeter askım yeter üçüz olacak da benım mı haberim yok falan diyo bana

olur kuzu olmaz olur mu...zaten duygusallık almış başını gidiyo..bende okula başlayacam ama çocuklardan nasıl ayrılacağım şimdiden onu düşünüyorum..

o korkular başladı artıkkAllahım yardım etsin hepimize
bende özel temizligi ne zaman yapsam diorumm malum temizlik
ben kuşumun kıyafetlerini dalinin sıvı dtjn ile yıkadım

aynı temizliği ben de düşünüyorum hatta hiç aklımdan çıkmıyor ay düşünülecek ne çok şey var düğün hazırlığından beter

aynı temizliği ben de düşünüyorum hatta hiç aklımdan çıkmıyor ay düşünülecek ne çok şey var düğün hazırlığından beter
haklısın vallabenim hormonlardanmı nee baya azaldıı çıkmasını bekliyorumm3 hafta olacak yapalı agdayıı hala bekliyorumm bacaklarıma 3 ay olacak yenii çogalıyooçok sevdim böle geç çıkmasını

olur kuzu olmaz olur mu...zaten duygusallık almış başını gidiyo..bende okula başlayacam ama çocuklardan nasıl ayrılacağım şimdiden onu düşünüyorum..

ben hem ayrılırken zorlanıyorum hemde geri dönüşü düşünüyorum oğlumu bırakıp nasıl işe gelicemmm Allah korkusu olan biri çıksada karşıma gözüm arkada kalmasa yaa bakıcı bulmakda zor

kızlar lavmandan bahsedilmişş.. öle korkacak bişisi yokk.. bennimde dogumumda yaptılar hiç canım acımadı 5 dk sonrada wc git dedi hemşire korkmayın derim tabii kendi şahsi fikrim

Son düzenleme:

ben de şubatta başlayacağım nasipse...ama benim kuzuma gayganam bakacak..zaten yarım gün ya o kadar stres etmiyorum kendime...bir saatte süt iznim var...ya ilk ders kullanırım ya son ders...ama yine de kuzumdan ayrı kalmak sıkıntı..ama napalım elimiz mecbur...eşim sen gelinceye kadar bende bakarım dedi..becerebilirse tabi..

A evet ben de görmemişim günleri ama benim ki o günü pek bekleyecek gibi durmuyo. Ağda olayına gelince benim karnım sivri ve kocaman 2 aydır göremiyorum ağda yapmak imkansız hatta diğerlerini de hayatımda ilk defa kullandım hiç de hoşuma gitmedi ah sevgili ağdacığımı özledim şu doğum bitsin karnım küçülsün tekrar döneriz.Benim tüyler coşmuş durumda hiç azalma yok sanki erkek bebiş odan mı acaba :44::44::44:

ben imkanlar elverdiği kadar ücretsiz izin kullanacağım ondan sonra başlayacağım işe. nisanı bulur sanırım. ohh senin iyi kuzu yarım gün olsa bende hiç düşünmem bizim sabah 8 akşam 5. süt iznimi bölecegım gün içine. bizde 1,5 saat. benim eşimde dıyokı ben gece çalışayım gündüz cocuga bn bakayım. oldu dedım uykulu uykulu nasıl cocuk bakıcan hemde olmaz tüm düzenimiz bozulur dedim. yanımızda olsun geceleri ama dimi

ilk 6 ayda süt izni 3 saat sonraki 6 ayda 1,5 saat canım

Burda da bir gruplaşma seziyorum,herkes sadece ilgi alanındaki konulara ya da samimi bulduğunu düşündüğü kişilere cevap vermekle meşgul hep..Sanırım ben de aranızdan ayrılacağım.

Ben dalinin granül deterjanını aldım
Başka bişey almadım. Hatta şu anda yıkanıyor minik kıyafetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…