o korkular başladı artıkkslm kızlar ay ne korktum sabah suyum gelecek doğuracağım diye korkudan yataktan kalkamadım uyuyup kalmışım çok şükür geçmiş o sancı mıydı neydi sanki bebek kafasını yola sokmaya çalışıyo gibiydi anacııııım korkunç her neyse.Bugün çantamı hazırlamalıyım 35. hafta artık.Bu arada benim bebeğin hareketleri azalacağına artıyor tersine benim hareketlerim azalıyor.Ev almış başını gidiyor.Oğluşumun odasndaki boya çalışmaları benim doğuma hazırlık temizliği çalışmalarım....
Bir de sorum var size bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkayacağım ?
kızlar benim elimin içide kırmızı beyaz benek benek şeklinde sizin ellerinizde de var mı?
kızlar benim elimin içide kırmızı beyaz benek benek şeklinde sizin ellerinizde de var mı?
Herkes ütüye girişmiş benimde daha yıkancak bi posta bebişimin çamaşırı var ama internetten kıyafet almıştım onun gelmesini bekliyorum oda gelince hepsini birlikte yıkıcam bişey almıcam artık diyorum görünce dayanamıyorum ne olcak bizim bu halimiz
olur kuzu olmaz olur mu...zaten duygusallık almış başını gidiyo..bende okula başlayacam ama çocuklardan nasıl ayrılacağım şimdiden onu düşünüyorum..kız evimde vakit geçireceğim için çok mutluyum. hatta ben bu kadar dayanabileceğimi bile tahmin etmiyodum. her sabah kalkıp işe gelmek zulüm gibiydi. ama bugün böyle hissedeceğimi hiç düşünmezdim. dokunsalar ağlayacak gibiyim valla. biliyorumki bu işyerinden ayrılmanın burukluğu değil. oğluma adım adım yaklaşmanın verdiği sevincin dışa yansıması. hem sevinç hem heyecan hem korku... ay ağlıycam yeminle yaaa..
o korkular başladı artıkkAllahım yardım etsin hepimize
bende özel temizligi ne zaman yapsam diorumm malum temizlik
ben kuşumun kıyafetlerini dalinin sıvı dtjn ile yıkadım
haklısın vallaaynı temizliği ben de düşünüyorum hatta hiç aklımdan çıkmıyor ay düşünülecek ne çok şey var düğün hazırlığından beter
olur kuzu olmaz olur mu...zaten duygusallık almış başını gidiyo..bende okula başlayacam ama çocuklardan nasıl ayrılacağım şimdiden onu düşünüyorum..
ben hem ayrılırken zorlanıyorum hemde geri dönüşü düşünüyorum oğlumu bırakıp nasıl işe gelicemmmAllah korkusu olan biri çıksada karşıma gözüm arkada kalmasa yaa bakıcı bulmakda zor
haklısın vallabenim hormonlardanmı nee baya azaldıı çıkmasını bekliyorumm 3 hafta olacak yapalı agdayıı hala bekliyorumm bacaklarıma 3 ay olacak yenii çogalıyoo çok sevdim böle geç çıkmasını
ben de şubatta başlayacağım nasipse...ama benim kuzuma gayganam bakacak..zaten yarım gün ya o kadar stres etmiyorum kendime...bir saatte süt iznim var...ya ilk ders kullanırım ya son ders...ama yine de kuzumdan ayrı kalmak sıkıntı..ama napalım elimiz mecbur...eşim sen gelinceye kadar bende bakarım dedi..becerebilirse tabi..
ben de şubatta başlayacağım nasipse...ama benim kuzuma gayganam bakacak..zaten yarım gün ya o kadar stres etmiyorum kendime...bir saatte süt iznim var...ya ilk ders kullanırım ya son ders...ama yine de kuzumdan ayrı kalmak sıkıntı..ama napalım elimiz mecbur...eşim sen gelinceye kadar bende bakarım dedi..becerebilirse tabi..
kızlar bebişlerin kıyafetleri için hangi marka deterjan aldınız? birde yumuşatıcı,leke çıkarıcı gibi yan ürünlerde aldınız mı? Onlarda marka seçiminiz nedir?Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
canm ben dalinin sıvı detarjanını yumusatıcısını aldm yıkadm ütüledm ev daha şimdiden bebek kokuyo misss gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?