- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ilk 6 ayda süt izni 3 saat sonraki 6 ayda 1,5 saat canım
bana görede canım o güne çıkmayız gibime geliyo benim adet olacak gibi agrılarım var ntsde sancı çıktı ama korkma dedi dr:26:dogum sancısı deil dedi..valla canım bende karnımdan göremiyorum benimkide enine karnım ama ayna yardımı ile yapıyorum agdayı .13 yaşından buyana kadar yaptıgım için baya azalma varr tek tük şimdide 3 hafta olmuş çıksında bidaha yapim diorumA evet ben de görmemişim günleri ama benim ki o günü pek bekleyecek gibi durmuyo. Ağda olayına gelince benim karnım sivri ve kocaman 2 aydır göremiyorumağda yapmak imkansız hatta diğerlerini de hayatımda ilk defa kullandım hiç de hoşuma gitmedi ah sevgili ağdacığımı özledim şu doğum bitsin karnım küçülsün tekrar döneriz.Benim tüyler coşmuş durumda hiç azalma yok sanki erkek bebiş odan mı acaba :44::44::44:
Burda da bir gruplaşma seziyorum,herkes sadece ilgi alanındaki konulara ya da samimi bulduğunu düşündüğü kişilere cevap vermekle meşgul hep..Sanırım ben de aranızdan ayrılacağım.
Kızlaaar bugün çok güzel bir rüya gördüm Allah hayır etsin inşallah..Rüyamda beni hastaneye kaynım yetiştirmiş sonra birden kendimi kızımı emzirirken gördüm ama doğum adına hiçbişey hatırlamamışım güya,kaynıma soruyorum normal doğum mu diye,normal doğum yapmışım üstelik..Sütüm çok boldu Allahım bebeğimi kokladım rüya bile olsa o kadar güzeldi ki,keşke rüya olmasaymış..
Kızlaaar bugün çok güzel bir rüya gördüm Allah hayır etsin inşallah..Rüyamda beni hastaneye kaynım yetiştirmiş sonra birden kendimi kızımı emzirirken gördüm ama doğum adına hiçbişey hatırlamamışım güya,kaynıma soruyorum normal doğum mu diye,normal doğum yapmışım üstelik..Sütüm çok boldu Allahım bebeğimi kokladım rüya bile olsa o kadar güzeldi ki,keşke rüya olmasaymış..
ben imkanlar elverdiği kadar ücretsiz izin kullanacağım ondan sonra başlayacağım işe. nisanı bulur sanırım. ohh senin iyi kuzu yarım gün olsa bende hiç düşünmem bizim sabah 8 akşam 5. süt iznimi bölecegım gün içine. bizde 1,5 saat. benim eşimde dıyokı ben gece çalışayım gündüz cocuga bn bakayım. oldu dedım uykulu uykulu nasıl cocuk bakıcan hemde olmaz tüm düzenimiz bozulur dedim. yanımızda olsun geceleri ama dimi
kuzum öyle düşünme..be kendi adıma cevap vereyim bugün birazcık yoğunum..hem çamaşır yıkıyorum hem kuruyanları topluyorum birazdan ütüye başlayacağım..malum pazartesi iş başı etcem ben...o yüzden arada kaynıyo bazı mesajlar girip bakıp çıkıyorum...
Hayırlara gitsin diyelim ben de bazen heyecanla bişey yazıyorum buraya sohbete dalmış kızlar kimse görmüyor .İnşallah rüyan kadar güzel olur doğumun bak hiç bir şey hissetmemişsin sütün bolmuş ne güzel inşallah hadi hayırlısı kokularını da çekicez içimize az kaldı
Napayım sinir yaptım bir an ben de..Sonuçta hamileyiz bir anımız bir anımıza uymuyor..Şu hazırlıkların bitmesini istiyorum artık,doğum olayını ister istemez kafama takıyorum..:18: İnşallah herşey rüyam gibi gerçek olur..İnş öylede olur canım..kolayca yaparsın normal doğumunu.Benim bu aralr gördğÜm rüyalar hep çıkıyor. sürekli kabus görüyorum..(aallah tan onlar çıkmıyor:18::18:)bende görüyorum oğluşumu ama hepsinde de farklı bir bebek
kızlar lavmandan bahsedilmişş.. öle korkacak bişisi yokk.. bennimde dogumumda yaptılar hiç canım acımadı 5 dk sonrada wc git dedi hemşire korkmayın derimtabii kendi şahsi fikrim
haklısın canımm insan bazaen olur olmaz şeyleri tepki verip sinir oluyoo:26:bazen kendimi tanıyamıyorummNapayım sinir yaptım bir an ben de..Sonuçta hamileyiz bir anımız bir anımıza uymuyor..Şu hazırlıkların bitmesini istiyorum artık,doğum olayını ister istemez kafama takıyorum..:18: İnşallah herşey rüyam gibi gerçek olur..
Napayım sinir yaptım bir an ben de..Sonuçta hamileyiz bir anımız bir anımıza uymuyor..Şu hazırlıkların bitmesini istiyorum artık,doğum olayını ister istemez kafama takıyorum..:18: İnşallah herşey rüyam gibi gerçek olur..
inşallah memnun kalırız canım, arabanın görünüşü de çok tatlıbende cnm aynısından aldım, dediğin gibi bende o arabalara çok baktım, hem onlar için araban olmalı bi yere gittiğinde malum gövde ve ayak kısımları ayrılarak toplanıyor, hemde bebişin ilk zamanlarında iyi kullanımı rahat ama bebek ağırlaştıkça arabada çok ağır zaten alanlar bizaman sonra baston arabaya dönüyorlar bu nedenle iyisini yaptın merak etme :)
sorma gülümm yüzüm kızara kızaraaAyy bende en çok ondan birde çatı muayenesinden çekiniyorum..hemşire mi koydu onu sana canımayy bn utanıyorum yaa
Ben dalinin granül deterjanını aldım
Başka bişey almadım. Hatta şu anda yıkanıyor minik kıyafetler
bende var ya bende onu merak edıyorummkızlar ellerinde şişlik ve ağrı olan var mı?? Bir de karnımdan Çıt çıt diye sesler geliyor bebişim oynadıkça,sizlerde de var mı??
en hazrladın mı kuzum cantanı
sorma gülümm yüzüm kızara kızaraaçatı muayeneside oldumm diger dogumumda... lavmanda yapıldı kaç kerz erkek dr geldii baktı açılmaya dogum esnasında hepsine alışıyosun artık onlara göre çok normal geliyo ama gene utanıyorummm ahh bu kadınlıkk evet canım hemşire koydu fazla sorun yaşamadım lavmanda
bana görede canım o güne çıkmayız gibime geliyo benim adet olacak gibi agrılarım var ntsde sancı çıktı ama korkma dedi dr:26:dogum sancısı deil dedi..valla canım bende karnımdan göremiyorum benimkide enine karnım ama ayna yardımı ile yapıyorum agdayı .13 yaşından buyana kadar yaptıgım için baya azalma varr tek tük şimdide 3 hafta olmuş çıksında bidaha yapim diorum
bu arada canım senin bebişin kilosu kaç merak ettim benimkine annemler küçük diolar2600kilosu boyuda45:26:
canım ben chiccco trio enjoy aldım 1700tl idi fiyatı, e bebekten 800 tl ye aldık %50 civarı indirimi vardıKızlar benim kalan bazo eksiklerim var ama bunlar için acele edilmeli mi edilmemeli mi bilmiyorum...
Hipp mama,humana still çay,emzirme önlüğü,göğüs pompası,kulak çubuğu,göbek bağı bandı,kirli sepeti...Bi de arabasını henüz almadık ama ilk zamanlar puset olacak havalar da henüz soğumayacak zaten,arabayı en sona bırakıcaz galiba..Tabi tercihimiz çok hantal olmayan ama kullanımı rahat ve şık bişey olur..
oyyyyy yerim senin kıyafetini yaaaaa ama o kadar güzel seyler yapıyolarkı ne yapalım duramıyoruzzzzz
Bu model aklımda olur canım,aslında arabayı amcaları alıcakdaha doğrusu beraber beğenip onlar alacaklar inşallah,internetten değil de görüp beğenerek alırız sanırım..Pusetim var bu arada,pusetsiz modellere bakarım..canım ben chiccco trio enjoy aldım 1700tl idi fiyatı, e bebekten 800 tl ye aldık %50 civarı indirimi vardı
portbebesi var otoya takılan ana kucağı var ve 4 yaşına kadar kullanabileceğin normal arabaya dönüşüyor
ekstra puset oto koltuğu almak yerine çok daha mantıklı bu travel setler
bebeğin uyuyor mu arabasında, çıkar ana kucağını tak otomobile, bebek arabasının da iskeletini katla at bagaja, bana çok kullanışlı gibi geldi
bu arada göğüs pompası benim de yok, onu almak şart mı , il k günler bebek emmezse sütümüz kaçmasın diye mi gerekli???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?