2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bana görede canım o güne çıkmayız gibime geliyo benim adet olacak gibi agrılarım var ntsde sancı çıktı ama korkma dedi dr:26:dogum sancısı deil dedi..valla canım bende karnımdan göremiyorum benimkide enine karnım ama ayna yardımı ile yapıyorum agdayı .13 yaşından buyana kadar yaptıgım için baya azalma varr tek tük şimdide 3 hafta olmuş çıksında bidaha yapim diorum

bu arada canım senin bebişin kilosu kaç merak ettim benimkine annemler küçük diolar2600kilosu boyuda45:26:

Burda da bir gruplaşma seziyorum,herkes sadece ilgi alanındaki konulara ya da samimi bulduğunu düşündüğü kişilere cevap vermekle meşgul hep..Sanırım ben de aranızdan ayrılacağım.

kuzum öyle düşünme..be kendi adıma cevap vereyim bugün birazcık yoğunum..hem çamaşır yıkıyorum hem kuruyanları topluyorum birazdan ütüye başlayacağım..malum pazartesi iş başı etcem ben...o yüzden arada kaynıyo bazı mesajlar girip bakıp çıkıyorum...

Hayırlara gitsin diyelim ben de bazen heyecanla bişey yazıyorum buraya sohbete dalmış kızlar kimse görmüyor .İnşallah rüyan kadar güzel olur doğumun bak hiç bir şey hissetmemişsin sütün bolmuş ne güzel inşallah hadi hayırlısı kokularını da çekicez içimize az kaldı

İnş öylede olur canım..kolayca yaparsın normal doğumunu.Benim bu aralr gördğÜm rüyalar hep çıkıyor. sürekli kabus görüyorum..(aallah tan onlar çıkmıyor:18::18:)bende görüyorum oğluşumu ama hepsinde de farklı bir bebek

ben tam birinci dönemi kapatıyorum...ikinci dönemi de parçalamak istemedim...raporlarla uzatılabilinir ama gerek yok dedim ya yarım gün...

Napayım sinir yaptım bir an ben de..Sonuçta hamileyiz bir anımız bir anımıza uymuyor..Şu hazırlıkların bitmesini istiyorum artık,doğum olayını ister istemez kafama takıyorum..:18: İnşallah herşey rüyam gibi gerçek olur..

kızlar lavmandan bahsedilmişş.. öle korkacak bişisi yokk.. bennimde dogumumda yaptılar hiç canım acımadı 5 dk sonrada wc git dedi hemşire korkmayın derim tabii kendi şahsi fikrim

Ayy bende en çok ondan birde çatı muayenesinden çekiniyorum..hemşire mi koydu onu sana canımayy bn utanıyorum yaa

haklısın canımm insan bazaen olur olmaz şeyleri tepki verip sinir oluyoo:26:bazen kendimi tanıyamıyorumm
Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsınn.. bu sıcaklar baya bunaltı hepimiziinşş rüyanda hayra çıkar canımm.. süt görmüşsün ne gzel

ah bu hormonlar bu hormonlar...

inşallah memnun kalırız canım, arabanın görünüşü de çok tatlı
biz bir de ev için ana kucağı aldık tiny love markası
müziği var, gaz çıkarmasına yardımcı titreşimi var, sallanabilen ya da sabit kalan opsiyonlu bir ana kucağı
çok da gereksiz bir şeyler almak istemiyorum, o yüzden düşünerek kullanacağımdan emin olarak alıyorum
aklımda hoppala falan var ama onlar artık çoook sonra lazım, o zaman düşünürüz diyorum

Ayy bende en çok ondan birde çatı muayenesinden çekiniyorum..hemşire mi koydu onu sana canımayy bn utanıyorum yaa
sorma gülümm yüzüm kızara kızaraaçatı muayeneside oldumm diger dogumumda... lavmanda yapıldı kaç kerz erkek dr geldii baktı açılmaya dogum esnasındahepsine alışıyosun artık onlara göre çok normal geliyo ama gene utanıyorummm ahh bu kadınlıkkevet canım hemşire koydu fazla sorun yaşamadım lavmanda

Kızlar benim kalan bazo eksiklerim var ama bunlar için acele edilmeli mi edilmemeli mi bilmiyorum...
Hipp mama,humana still çay,emzirme önlüğü,göğüs pompası,kulak çubuğu,göbek bağı bandı,kirli sepeti...Bi de arabasını henüz almadık ama ilk zamanlar puset olacak havalar da henüz soğumayacak zaten,arabayı en sona bırakıcaz galiba..Tabi tercihimiz çok hantal olmayan ama kullanımı rahat ve şık bişey olur..

kızlar ellerinde şişlik ve ağrı olan var mı?? Bir de karnımdan Çıt çıt diye sesler geliyor bebişim oynadıkça,sizlerde de var mı??
bende var ya bende onu merak edıyorumm:44::44:

en hazrladın mı kuzum cantanı

Eki Görüntüle 788925

en son bunu gorunce tamam dedım bundan başka almıcam

cokk guzel cokk tatlıı bu tekstıl sektoru kucukten buyuge hep bayanlara calısıyorr zaten

evett canım hazırladım bebek ıcın eksık yok ama benım ıcınde dedıgın gıbı ped felan eksık ama bı kosede dursun dedım

Ben Dr mu kadın sectim ondan bile çok çekiniyorum.ya birde normal doğumdan snra kanama çok oluyor normal ped yetmez diyorlar.hasta bezi kullan falan dediler çok mu olur kanamamız..çok sancın oldu mu selenim senin.yoksa diğer bebişler kolayca geldiler mi??yaa hamıle kalmadan once ne konuşuyorduk şimdi di doğumusenin son adet tarıhın neydı ben senden once öğrenmiştim hamıle oldugumu ama sen benden once görünüyosun.benimki de 7 Ekim 8 değil

benim 30. haftada sancım çıktı bir sürü o günden beri erken doğum tedavisi görüyorum. Ben en son bi hafta önce gitmiştim 2374 gr dı boyunu söylemiyo doktor.Bence küçük değil ya ne bilim

canım ben chiccco trio enjoy aldım 1700tl idi fiyatı, e bebekten 800 tl ye aldık %50 civarı indirimi vardı
portbebesi var otoya takılan ana kucağı var ve 4 yaşına kadar kullanabileceğin normal arabaya dönüşüyor
ekstra puset oto koltuğu almak yerine çok daha mantıklı bu travel setler
bebeğin uyuyor mu arabasında, çıkar ana kucağını tak otomobile, bebek arabasının da iskeletini katla at bagaja, bana çok kullanışlı gibi geldi
bu arada göğüs pompası benim de yok, onu almak şart mı , il k günler bebek emmezse sütümüz kaçmasın diye mi gerekli???

Son düzenleme:
Bu model aklımda olur canım,aslında arabayı amcaları alıcakdaha doğrusu beraber beğenip onlar alacaklar inşallah,internetten değil de görüp beğenerek alırız sanırım..Pusetim var bu arada,pusetsiz modellere bakarım..
Göğüs pompasının lazım olduğu zaman olur muhakkak,hem çalışan için hem evde olan için de..Çünkü biyere gitmemiz gerekir veya dediğin gibi süt gelmezse diye ben de almayı düşünüyorum..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…