Ben Dr mu kadın sectimondan bile çok çekiniyorum.ya birde normal doğumdan snra kanama çok oluyor normal ped yetmez diyorlar.hasta bezi kullan falan dediler çok mu olur kanamamız..çok sancın oldu mu selenim senin.yoksa diğer bebişler kolayca geldiler mi??yaa hamıle kalmadan once ne konuşuyorduk şimdi di doğumu senin son adet tarıhın neydı ben senden once öğrenmiştim hamıle oldugumu ama sen benden once görünüyosun.benimki de 7 Ekim 8 değil
ne guzel bı ruya gormussunKızlaaar bugün çok güzel bir rüya gördüm Allah hayır etsin inşallah..Rüyamda beni hastaneye kaynım yetiştirmiş sonra birden kendimi kızımı emzirirken gördüm ama doğum adına hiçbişey hatırlamamışım güya,kaynıma soruyorum normal doğum mu diye,normal doğum yapmışım üstelik..Sütüm çok boldu Allahım bebeğimi kokladım rüya bile olsa o kadar güzeldi ki,keşke rüya olmasaymış..
Kızlar benim kalan bazo eksiklerim var ama bunlar için acele edilmeli mi edilmemeli mi bilmiyorum...
Hipp mama,humana still çay,emzirme önlüğü,göğüs pompası,kulak çubuğu,göbek bağı bandı,kirli sepeti...Bi de arabasını henüz almadık ama ilk zamanlar puset olacak havalar da henüz soğumayacak zaten,arabayı en sona bırakıcaz galiba..Tabi tercihimiz çok hantal olmayan ama kullanımı rahat ve şık bişey olur..
sorma gülümm yüzüm kızara kızaraaçatı muayeneside oldumm diger dogumumda... lavmanda yapıldı kaç kerz erkek dr geldii baktı açılmaya dogum esnasında hepsine alışıyosun artık onlara göre çok normal geliyo ama gene utanıyorummm ahh bu kadınlıkk evet canım hemşire koydu fazla sorun yaşamadım lavmanda
canım araba aldınmı sen puset var demişsin? puset arabaya deniyo çünkü bir yanlışlık olmasın. Bizde mamas&papas sola puset aldık, ana kucağınıda cybex alacağız çünkü başka kullanılmıyor ya maxi cosi yada cybex ( güvenlik açısından iyimiş bunlar ), katlaması kolay, taşıması kolay, tekerlekler falan çıkıyo komple istersen kendisi 9,5 kg travel sistemlerin içinde en hafif modellerden biri. Göğüs pompasını alın dio herkes süt az gelir bebiş emmezse bile sütü arttırması için lazımmış, hem sütü sağıp bebişe besleme fikri hiç fena değil kendimize vakit ayırmak istediğimiz zamanBu model aklımda olur canım,aslında arabayı amcaları alıcakdaha doğrusu beraber beğenip onlar alacaklar inşallah,internetten değil de görüp beğenerek alırız sanırım..Pusetim var bu arada,pusetsiz modellere bakarım..
Göğüs pompasının lazım olduğu zaman olur muhakkak,hem çalışan için hem evde olan için de..Çünkü biyere gitmemiz gerekir veya dediğin gibi süt gelmezse diye ben de almayı düşünüyorum..:26:
geçmiş olsun canımmbenim 30. haftada sancım çıktı bir sürü o günden beri erken doğum tedavisi görüyorum. Ben en son bi hafta önce gitmiştim 2374 gr dı boyunu söylemiyo doktor.Bence küçük değil ya ne bilim
canm ben gece evde cektm ssancımı sabah 5tye gıttm has o an 10dk 5dk düşmştü sancılrm 3cm acılmıs sonra sancı cekılen odaya aldılr önlük gıydm kan alındı nstye baglndı falan sonra damar yolu acıldı sunı sancı lagma yapıldı suyum gelmemişti suyumu battlattılr dogum basladı ama şimdi nasıl olur bılemyrm bundada sancımı evde cekmeyı düşünyrm evde cekıp sıklasınca gıttm elın mahküm bian önce kurtulayım bebişm dogsun diye bakıyosun onun için onu bunu düşünmeye gerek kalmıyo sırasıyla oluyo zaman yaklasınca bende korku heyecaN napcz bılmeme ama düşünmemeye calısym düşünnce psıkolojm bozuluyo anlamadan olur bıter inş allah hepımızn yardımcısı olsn
merhaba kızlar nasılsınız ?
Ben uzun zamandır giremıyordum topıge evımızı tasıdık cok sukur yerlestım ama bu kosusturmaca benı cok yordu bıraz daha dınlendıkten sonrada bebişimin esyalarını duzenlemeye baslıycam ınsallah.
merhaba kızlar nasılsınız ?
Ben uzun zamandır giremıyordum topıge evımızı tasıdık cok sukur yerlestım ama bu kosusturmaca benı cok yordu bıraz daha dınlendıkten sonrada bebişimin esyalarını duzenlemeye baslıycam ınsallah.
inşallah memnun kalırız canım, arabanın görünüşü de çok tatlı
biz bir de ev için ana kucağı aldık tiny love markası
müziği var, gaz çıkarmasına yardımcı titreşimi var, sallanabilen ya da sabit kalan opsiyonlu bir ana kucağı
çok da gereksiz bir şeyler almak istemiyorum, o yüzden düşünerek kullanacağımdan emin olarak alıyorum
aklımda hoppala falan var ama onlar artık çoook sonra lazım, o zaman düşünürüz diyorum
Amin canım inşallahne guzel bı ruya gormussunben hıc gormuyorum uyku uyuyamıyorumkı gercı ben ınsallah ruyandakı gıbı kolay bı dogumun olur canım
arabayı dedıgın gıbı sonra alabılırsın gogus pompası bende almadım sutumuz olur mu olmazmı bılmedıgımız ıcın zaten sutun olmazsa hastanelerde var onları verıyorlr eve cıkıncada alırız ama ıns gerek kalmaz sutumuz olur...
gobek bagı bandını bılmıyorum ben bıde kırlı sepetı nasıl bısey dusunuyorsunuz???
Evet sadece pusetim var canım,evde de durabiliyor arabaya da yerleştirilebiliyor ,bu nedenle arabasını alırken ikinciye gerek yok.Ana kucağı ve oto koltuğu hemen hemen aynı şeyler bildiğim kadarıyla:26:canım araba aldınmı sen puset var demişsin? puset arabaya deniyo çünkü bir yanlışlık olmasın. Bizde mamas&papas sola puset aldık, ana kucağınıda cybex alacağız çünkü başka kullanılmıyor ya maxi cosi yada cybex ( güvenlik açısından iyimiş bunlar ), katlaması kolay, taşıması kolay, tekerlekler falan çıkıyo komple istersen kendisi 9,5 kg travel sistemlerin içinde en hafif modellerden biri. Göğüs pompasını alın dio herkes süt az gelir bebiş emmezse bile sütü arttırması için lazımmış, hem sütü sağıp bebişe besleme fikri hiç fena değil kendimize vakit ayırmak istediğimiz zaman
kızz sezın herseyıde bılme bazı seylerde suprız kalsın bırak ogrenme kendını daha cok panıge sokuyorsun boyle canımilk dogum olunca ben anlamam sankı bı rahatsızlıgım olunca hastaneye gıderım bende evde sancımı cekıp boyle dogum yapmak ıstrım genelde 2.dogumda annler bılınclı olunca boyle yapıyolar ama panık yapabılırım bılmedıgım için suyu nasıl patlaıyolar kı
ilk 6 ayda süt izni 3 saat sonraki 6 ayda 1,5 saat canım
sorma gülümm yüzüm kızara kızaraaçatı muayeneside oldumm diger dogumumda... lavmanda yapıldı kaç kerz erkek dr geldii baktı açılmaya dogum esnasında hepsine alışıyosun artık onlara göre çok normal geliyo ama gene utanıyorummm ahh bu kadınlıkk evet canım hemşire koydu fazla sorun yaşamadım lavmanda
hosgedlın nacıss hayırlı olsun evın canım gule gule oturun
gule gule oturun canım yenı ev yenı bebek e guzellll
canım bende 2. dogumumda dedim evde iyce çekim oraya gidince hemen doguma alsınlar... bi arkadaşım öle yapmıştı ona imrendim..canm ben gece evde cektm ssancımı sabah 5tye gıttm has o an 10dk 5dk düşmştü sancılrm 3cm acılmıs sonra sancı cekılen odaya aldılr önlük gıydm kan alındı nstye baglndı falan sonra damar yolu acıldı sunı sancı lagma yapıldı suyum gelmemişti suyumu battlattılr dogum basladı ama şimdi nasıl olur bılemyrm bundada sancımı evde cekmeyı düşünyrm evde cekıp sıklasınca gıttm elın mahküm bian önce kurtulayım bebişm dogsun diye bakıyosun onun için onu bunu düşünmeye gerek kalmıyo sırasıyla oluyo zaman yaklasınca bende korku heyecaN napcz bılmeme ama düşünmemeye calısym düşünnce psıkolojm bozuluyo anlamadan olur bıter inş allah hepımızn yardımcısı olsn
canm ılk hamılelıgmde hıc agrım sızım olmadı son dr kontrolüne gıttm 1cm acıklık dedı gunu doldu 3gun dhaa bekleyelım ona göre alcz dedı 2gun sonra sabah kasıklarıma 1saate bır falan agrılar gırdı ben anladm gunumde dolmustu beklıydk yanı sonra aksama kadar öyle 1saatte yarım saate bır gırdı gece 11den sonra cogaldı yanı 20 15 dk sabah 5e kadar 5dk düşünce gıttm has ama hastaneye gıttgmde 3cm dı daha sonrası sunı sancıyla hızlandırıyolar dogumu işte herkesn farklı olur şimdi nasıl olcak bakalım su gelırse hemen gıderm ama sancıda gıtmemilk dogum olunca ben anlamam sankı bı rahatsızlıgım olunca hastaneye gıderım bende evde sancımı cekıp boyle dogum yapmak ıstrım genelde 2.dogumda annler bılınclı olunca boyle yapıyolar ama panık yapabılırım bılmedıgım için suyu nasıl patlaıyolar kı
canımm dr eli ile bakıyo onların anlama yöntemi var parmak ölçüsüyle anlıyolar ne oldugunu:26:çatı muayanesi nasıl oluyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?