2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba kızlar nasılsınız ?
Ben uzun zamandır giremıyordum topıge evımızı tasıdık cok sukur yerlestım ama bu kosusturmaca benı cok yordu bıraz daha dınlendıkten sonrada bebişimin esyalarını duzenlemeye baslıycam ınsallah.

tatlımm benim kızımda dr kadındı biraz ilgisizdi devlete gittim için...tabi ilk bebekya b,ilmiyosun adet sancısı gibi çektim sonra kan geldi hemen gittik..7saat sonra kadın dogumu yaptırdı ..tabi o sancı çekerken odada gelip bakıyo ne kadar kalmış doguma die..
oglumdada dedimki hemen gitmiycemm evde iyce çekim sancıyı fazla el atmasınlar dedim.. ama malesef suyum geldi çok fazlaydıı durduramadık onunda öle gittim 6saat sonra erkek dr dogumu yaptırdı kendi dr kadındı ogün izne çıkmıştı eşim aradı söledi biz geldik die... dedi ben arkadaşlarıma söledim sizinle ilgilenecek ama saolsunlar onlarda hiç boş bırakmadılar geldiler gittiler baktılar ne kadar kalmış diekızım kolay oldu ama oğlum baya zorladı :26:bu nasıl olcak bakalımmcanım benim son adetim 30 aralıkaramızda 1 gün var ama ama nasip bakalım kim önce dogum yapacakbenim karnım iyce aşagı indi sancımda oluyo inş gününde gelir kızım canım kanamam ilk günler fazla oldu bebek bezi koydum sonra pede döndüm...

Son düzenleme:
ne guzel bı ruya gormussun ben hıc gormuyorum uyku uyuyamıyorumkı gercı ben ınsallah ruyandakı gıbı kolay bı dogumun olur canım

arabayı dedıgın gıbı sonra alabılırsın gogus pompası bende almadım sutumuz olur mu olmazmı bılmedıgımız ıcın zaten sutun olmazsa hastanelerde var onları verıyorlr eve cıkıncada alırız ama ıns gerek kalmaz sutumuz olur...

gobek bagı bandını bılmıyorum ben bıde kırlı sepetı nasıl bısey dusunuyorsunuz???

canm ben gece evde cektm ssancımı sabah 5tye gıttm has o an 10dk 5dk düşmştü sancılrm 3cm acılmıs sonra sancı cekılen odaya aldılr önlük gıydm kan alındı nstye baglndı falan sonra damar yolu acıldı sunı sancı lagma yapıldı suyum gelmemişti suyumu battlattılr dogum basladı ama şimdi nasıl olur bılemyrm bundada sancımı evde cekmeyı düşünyrm evde cekıp sıklasınca gıttm elın mahküm bian önce kurtulayım bebişm dogsun diye bakıyosun onun için onu bunu düşünmeye gerek kalmıyo sırasıyla oluyo zaman yaklasınca bende korku heyecaN napcz bılmeme ama düşünmemeye calısym düşünnce psıkolojm bozuluyo anlamadan olur bıter inş allah hepımızn yardımcısı olsn

canım araba aldınmı sen puset var demişsin? puset arabaya deniyo çünkü bir yanlışlık olmasın. Bizde mamas&papas sola puset aldık, ana kucağınıda cybex alacağız çünkü başka kullanılmıyor ya maxi cosi yada cybex ( güvenlik açısından iyimiş bunlar ), katlaması kolay, taşıması kolay, tekerlekler falan çıkıyo komple istersen kendisi 9,5 kg travel sistemlerin içinde en hafif modellerden biri. Göğüs pompasını alın dio herkes süt az gelir bebiş emmezse bile sütü arttırması için lazımmış, hem sütü sağıp bebişe besleme fikri hiç fena değil kendimize vakit ayırmak istediğimiz zaman

ilk dogum olunca ben anlamam sankı bı rahatsızlıgım olunca hastaneye gıderım bende evde sancımı cekıp boyle dogum yapmak ıstrım genelde 2.dogumda annler bılınclı olunca boyle yapıyolar ama panık yapabılırım bılmedıgım için suyu nasıl patlaıyolar kı

hosgedlın nacıss hayırlı olsun evın canım gule gule oturun

gule gule oturun canım yenı ev yenı bebek e guzellll

ben daha almadım ana kucağını,tiny lovelar benimde hoşuma gidiyor çok şekerler :) aynen cnm ya çok güzel ve farklı şeyler var, hepsini almaya kalkarsak işimiz var ozamana kadar daha neler çıkar annesi :) bende şuan kullanacağı şeylerin dışında herhangi birşey almıyorum hem ozamana kadar farklı şeylerde çıkacak,hemde birsürü eşyaları var zaten herşeyleri ayrı masraf bütçe kaldırmıyor hepsini zamanı geldikçe lazım olanları alırız nasıl olsa, hepsini doğunca kullanamayacak :)

Amin canım inşallah
Evet sütümüz olabilir de olmayabilir de ki inş olur..Hem dediğim gibi kısa süreliğine bile olsa biyere gidersek çarşıya falan o zaman kv veya anneye bırakırız sütü ya da cullucan ın dediği gibi kendimize vakit ayırmamız gerektiğinde..Kirli sepeti için english home a bakıcam,orda pembe pembe sevimli sepetler var,hem kızmın bakım malzemeleri için de küçük bir sepet alıcam
Evet sadece pusetim var canım,evde de durabiliyor arabaya da yerleştirilebiliyor ,bu nedenle arabasını alırken ikinciye gerek yok.Ana kucağı ve oto koltuğu hemen hemen aynı şeyler bildiğim kadarıyla:26:

kızz sezın herseyıde bılme bazı seylerde suprız kalsın bırak ogrenme kendını daha cok panıge sokuyorsun boyle canım

çatı muayanesi nasıl oluyor???

canım bende 2. dogumumda dedim evde iyce çekim oraya gidince hemen doguma alsınlar... bi arkadaşım öle yapmıştı ona imrendim..
malasef sabah 4de bi suyum geldiii korktumm inanamadım altıma yapıyorum sandımm ama çeşme açmış gibi geliyodu o korkuyla gittim.. 6 saatin sonunda oğlumu kucagıma aldımm fazla düşünmeyeyim diosun ama insanın elinde deill:26:inş canım herşey göz acıp kapayana kadar bakmışsın bebişin kucagındaaRabbim yardımcımız olsun canım

Catybaby çok güzel bi rüya görmüşsün yaaaaa ben de hep emzirirkem görüyorum en cok ona takılıyorum sanırım bilinçaltımda sütüm yetecek mı falan diye Allahım rüyası böle ise gerçeği tahmin edemiyorum

canm ılk hamılelıgmde hıc agrım sızım olmadı son dr kontrolüne gıttm 1cm acıklık dedı gunu doldu 3gun dhaa bekleyelım ona göre alcz dedı 2gun sonra sabah kasıklarıma 1saate bır falan agrılar gırdı ben anladm gunumde dolmustu beklıydk yanı sonra aksama kadar öyle 1saatte yarım saate bır gırdı gece 11den sonra cogaldı yanı 20 15 dk sabah 5e kadar 5dk düşünce gıttm has ama hastaneye gıttgmde 3cm dı daha sonrası sunı sancıyla hızlandırıyolar dogumu işte herkesn farklı olur şimdi nasıl olcak bakalım su gelırse hemen gıderm ama sancıda gıtmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…