2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Sağol canım,rüya tabirlerine baktım dediğin gibi bilinçaltından dolayı da görülebilir yazıyor bebeğin ilerde maddi veya manevi mertebe sahibi olacağı da inş. ikincisi olurlar

valla cnm human still çayı alabilirsin, o herzaman ihtiyacımız nede olsa, hipp mama sütün gelmez sorun olursa eşin hemen eczaneden temin edebilir,emzirme önlüğü ilk zamanlar evde olduğumuzdan gerekli değil bence ancak açık alanda emzirmeler de gerekli yoksa boş odalar bizi bekler :), göğüs pompası daha çok çalışmaya başlayınca süt sağımı için gerekli bende işe başlamaya yakın alıcam inş. sütüm olursa, kirli sepeti olmasa da evde muhakkak bi kutun bi sepetin vardır,ona koyarsın sonrada temin edebilirsin, tek bilgim olmayan göbek bağı bandı nezaman değiştirmek gerekir ki? o belki elimizin altında olması gerekli olabilir.

inş canım hepımznkı kolay olur her dogum farklı oluyo bıde bende panık atak var ben sancıdan cok onu düşünym inş sancıdan aklıma gelmez bıde panık yaparsm o kötü

bende kırlı sepetı alıcam ama hıc bakmadım nasıl bısey alırım onu bılmıyorum hıc bakmadım...senınkı kız canım pembe pembe alırsın kıza daha cok secenek var sankı

Güle güle oturun hayırlı olsun eviniz yeni ev yeni bebek yeni ciciler ne güzel...

kızz sezın herseyıde bılme bazı seylerde suprız kalsın bırak ogrenme kendını daha cok panıge sokuyorsun boyle canım

haklısın kuzucum
ya zaten ne gelıyosa ınsanın başına meraktan gelmıyomu hem ogrenmek istemıyom hemde başıma neler gelcek dıyorumm 1 ay once bu kadar korkmuyodumm sordukça deşttikçe neler cıkıyoo o anda öğrensem sesım çıkmaz bakakalırdım dogumda olurdu demi:18::18::18::18:

inş canım hepımznkı kolay olur her dogum farklı oluyo bıde bende panık atak var ben sancıdan cok onu düşünym inş sancıdan aklıma gelmez bıde panık yaparsm o kötü
amin canım inşş
Rabbim yardımcın olsun canım senin için dua edicem
inş o korktugun şeyi yaşanmadan bebişini kucagına alırsın

arkadaşım sezeryan oldu ama hastane pedine gerek olmadı,normal orkidle devam etti, sanrıım bu biraz bünye meselesi,bi de sektör haline gelmiş satıcılar bile hemen aldınız mı die soruyolar, mesela kullan at çamaşırlar var çok gerekli die okudum, 3 tanesi 10 tl ürünü gördüm, kağıt giibi bişey,pazardan tanesi 1 tl çamaşır almak daha mantıklı bence,ben öle yapcam,kanamadan dolayı çok sık çamaşır değiştiriliyormuş, bide zaten hastanede ped verdiklerinden çamaşırda giydirmiyorlarmış malum bide sürekli kanama kontrolü yapılıyormuş. tecrübeli anneler ne dersiniz bu konuda???

Ben de göbek bağı bandı ile ilgili net bilgi bilgi bilmiyorum ama lazım olabilir diye düşünüyorum ama bu konuyu araştırıcam..
bende kırlı sepetı alıcam ama hıc bakmadım nasıl bısey alırım onu bılmıyorum hıc bakmadım...senınkı kız canım pembe pembe alırsın kıza daha cok secenek var sankı
Aynen canım pembiş pembiş olur kızımın odası gibi

herkese selamlar..bu topiğin başında bir ara uğramıştım ama uzun süredir girmeye fırsatım olmuyor..umarım herkes iyidir..bizim dün belli oldu doğum tarihimiz. bir ekim olarak görünüyordu ama 16 eylül olarak gün verdi doktorumuz..yani iki hafta sonra Allah ın izniyle ikizlerim kucağımda olacak inşallah. çok heyecanlıyım..sanki ilk defa doğum yapacakmışım gibi bir şaşkınlık var. kötü olan çok şiştim..wc ye kalkmak bile yoruyor artık. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..kocaman öptük sizleri..

burda bı arkadas demsıtı ılk dogumumda hıc bısey bılmıyordum korkmadım sımdı daha cok korkuyorum demıstı..ne yasayacagını bılmzesen korkacak bısey kalmaz canım kendını strese sokmams olursun yasayacz gorecez bıde herkesın farklı oluyor normalde olsa sezeryanda olsa sen cok derıne dalma canım ben hıc merak etmıyorum rabbım ne gosterırse onu yasayacagız bız agrı sancı cekıcez o kesın bısey bebeklerımz saglıkla gelsın onemlı olan o

Kızlar göbek bandını bazı hastanelerde kullandırmıyolar haberiniz olsun doktorunuza sorun öyle alın

kuzuuuuuuuuuu dogumdan sonrada kanama kontrolu oluyomuş bunuda öğrendımmm ee kapanmasın açıl susam açıllll:18: hppaaaaaa nasıll cıkcak bu ccocuklar yaaaaaaaaa liliii liliiii başa geleceklere bakkk sen

he ozaman senin evdeki ana kucağı canım, çünkü puset arabası oluyo, ana kucağı hem arabaya ( yani hem pusete hemde otomobile bağlanıyo bu ilk bir yıl ) bağlanıyo hem evde durabiliyo. ana kucağını 0-1 arası kullanabiliyosun şekli itibariyle anne kucağı gibi olduğundan bebişin kemik gelişimi ve omiriliği için kullanılması gereken bişi ve şekli anne kucağını andırır, oto koltuğunu 1 yaştan sora alcaz canım onlar büyük oluyo biraz ve oto koltuğunda bebiş sürücüyle aynı hizaya bakarken ana kucağında ters yöne bakıyo araba giderken daha yenidoğan olduğu için

pompa ihtiyaç gerçekten haklısın canım
ama o da ihtiyaç halinede eşin veya yanında refakat edecek kişi hemen edinebilir aslında
eksiklerin çok da acil şeyler değil, hiç strese sokma kendini
bu arada biz ebebeğin mağazasına gittik orada temsilciye her modeli anlattırdım görerek aldım, ben de böyle önemli şeyleri görerek almaktan yanayım kesinlikle

haklısın canım birden her şeyi almanın bir anlamı yok, bizim alışveriş epey tamamlandı o zaman

ana kucağının dış mekan olanı var yani oto koltuğu oluyor, bebek arabası setine dahilse bebek arabasına oturtuyorsun
bir de ev formu var o da tiny lovelar gibi.. işte evde yemek yedirmek, kısa uykularında yatırmak ve sen iş yaparken bebişin içinde takılması için...kimis oto koltuğu olarak kulllanılan pusetleri evde de ana kucağı olarak kullanıyormuş bu da bir alternatif, ben vede kullanacağında daha rahat eder diye ev için ayrı aldım, bir de bebek arabası setinin puseti var hem de otomobile oturtulabiliyor

kirli sepetinden ziyade bebek bezi için özel koku sızdırmayan çöp torbaları daha bir ihtiyaç sanki, özellikle ilk aylarda sürekli kaka yapacak bu yaramazlar, geceleri kirli bezleri sürekli evin en ücra köşesine götürmekle uğraşmak yerine koku sızdırmayan bebek bezi kovaları var ondan aldım ben de, önemli bir ayrıntı gibi geliyor bana kızlar siz de almadıysanız düşünün derim

kuzuuuuuuuuuu dogumdan sonrada kanama kontrolu oluyomuş bunuda öğrendımmm ee kapanmasın açıl susam açıllll:18: hppaaaaaa nasıll cıkcak bu ccocuklar yaaaaaaaaa liliii liliiii başa geleceklere bakkk sen

noldu sımdı bu bılgıler ısıgında aydınlandınmııdusunme canım bunları sormada artık okumada bence kız bızım dogum stresıne gırmemıze daha cok var son 15 gun gırerız sımdı hamıslık stresıne devamm sonra dogum korkusu sonra lohusa stresıı...sonrasında allah kerimm

buranın bu güzelliğini seviyorum dert etiğimiz şeyleri paylaşıyoruz bir bakmışız ki çook normal herkeste varmış
bebek nasıl senin artık baya az kaldı hazırlıklar tamam mı

hazırlıklar tamam canım .bebeğim baya büyüdü uyumakta zorluk çekiyorum geceleri bile çok kasılmam olmaya başladı uyanıyorum .idare etmeye çalışıyorum bakalım bizimki ne zaman gelecek sabırsızlanmaya başladım

canım onu ılk defa duydum nereden aldın nasıl bısey kaca aldın :44::44:

3 nokta dıyelım ozaman ... ya kör cahıl olmayı tercıh ederdım kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…