Sağol canım,rüya tabirlerine baktım dediğin gibi bilinçaltından dolayı da görülebilir yazıyor bebeğin ilerde maddi veya manevi mertebe sahibi olacağı da inş. ikincisi olurlarCatybaby çok güzel bi rüya görmüşsün yaaaaa ben de hep emzirirkem görüyorum en cok ona takılıyorum sanırım bilinçaltımda sütüm yetecek mı falan diye Allahım rüyası böle ise gerçeği tahmin edemiyorum
Kızlar benim kalan bazo eksiklerim var ama bunlar için acele edilmeli mi edilmemeli mi bilmiyorum...
Hipp mama,humana still çay,emzirme önlüğü,göğüs pompası,kulak çubuğu,göbek bağı bandı,kirli sepeti...Bi de arabasını henüz almadık ama ilk zamanlar puset olacak havalar da henüz soğumayacak zaten,arabayı en sona bırakıcaz galiba..Tabi tercihimiz çok hantal olmayan ama kullanımı rahat ve şık bişey olur..
canım bende 2. dogumumda dedim evde iyce çekim oraya gidince hemen doguma alsınlar... bi arkadaşım öle yapmıştı ona imrendim..
malasef sabah 4de bi suyum geldiii korktumm inanamadım altıma yapıyorum sandımm ama çeşme açmış gibi geliyoduo korkuyla gittim.. 6 saatin sonunda oğlumu kucagıma aldımm fazla düşünmeyeyim diosun ama insanın elinde deill:26:inş canım herşey göz acıp kapayana kadar bakmışsın bebişin kucagındaa Rabbim yardımcımız olsun canım
Amin canım inşallah
Evet sütümüz olabilir de olmayabilir de ki inş olur..Hem dediğim gibi kısa süreliğine bile olsa biyere gidersek çarşıya falan o zaman kv veya anneye bırakırız sütü ya da cullucan ın dediği gibi kendimize vakit ayırmamız gerektiğinde..Kirli sepeti için english home a bakıcam,orda pembe pembe sevimli sepetler var,hem kızmın bakım malzemeleri için de küçük bir sepet alıcam
Evet sadece pusetim var canım,evde de durabiliyor arabaya da yerleştirilebiliyor ,bu nedenle arabasını alırken ikinciye gerek yok.Ana kucağı ve oto koltuğu hemen hemen aynı şeyler bildiğim kadarıyla:26:
merhaba kızlar nasılsınız ?
Ben uzun zamandır giremıyordum topıge evımızı tasıdık cok sukur yerlestım ama bu kosusturmaca benı cok yordu bıraz daha dınlendıkten sonrada bebişimin esyalarını duzenlemeye baslıycam ınsallah.
kızz sezın herseyıde bılme bazı seylerde suprız kalsın bırak ogrenme kendını daha cok panıge sokuyorsun boyle canım
amin canım inşşinş canım hepımznkı kolay olur her dogum farklı oluyo bıde bende panık atak var ben sancıdan cok onu düşünym inş sancıdan aklıma gelmez bıde panık yaparsm o kötü
Ben Dr mu kadın sectimondan bile çok çekiniyorum.ya birde normal doğumdan snra kanama çok oluyor normal ped yetmez diyorlar.hasta bezi kullan falan dediler çok mu olur kanamamız..çok sancın oldu mu selenim senin.yoksa diğer bebişler kolayca geldiler mi??yaa hamıle kalmadan once ne konuşuyorduk şimdi di doğumu senin son adet tarıhın neydı ben senden once öğrenmiştim hamıle oldugumu ama sen benden once görünüyosun.benimki de 7 Ekim 8 değil
Ben de göbek bağı bandı ile ilgili net bilgi bilgi bilmiyorum ama lazım olabilir diye düşünüyorum ama bu konuyu araştırıcam..valla cnm human still çayı alabilirsin, o herzaman ihtiyacımız nede olsa, hipp mama sütün gelmez sorun olursa eşin hemen eczaneden temin edebilir,emzirme önlüğü ilk zamanlar evde olduğumuzdan gerekli değil bence ancak açık alanda emzirmeler de gerekli yoksa boş odalar bizi bekler :), göğüs pompası daha çok çalışmaya başlayınca süt sağımı için gerekli bende işe başlamaya yakın alıcam inş. sütüm olursa, kirli sepeti olmasa da evde muhakkak bi kutun bi sepetin vardır,ona koyarsın sonrada temin edebilirsin, tek bilgim olmayan göbek bağı bandı nezaman değiştirmek gerekir ki? o belki elimizin altında olması gerekli olabilir.
Aynen canım pembiş pembiş olur kızımın odası gibibende kırlı sepetı alıcam ama hıc bakmadım nasıl bısey alırım onu bılmıyorum hıc bakmadım...senınkı kız canım pembe pembe alırsın kıza daha cok secenek var sankı
burda bı arkadas demsıtı ılk dogumumda hıc bısey bılmıyordum korkmadım sımdı daha cok korkuyorum demıstı..ne yasayacagını bılmzesen korkacak bısey kalmaz canım kendını strese sokmams olursun yasayacz gorecez bıde herkesın farklı oluyor normalde olsa sezeryanda olsa sen cok derıne dalma canım ben hıc merak etmıyorum rabbım ne gosterırse onu yasayacagız bız agrı sancı cekıcez o kesın bısey bebeklerımz saglıkla gelsın onemlı olan ohaklısın kuzucum
ya zaten ne gelıyosa ınsanın başına meraktan gelmıyomu hem ogrenmek istemıyom hemde başıma neler gelcek dıyorumm 1 ay once bu kadar korkmuyodumm sordukça deşttikçe neler cıkıyoo o anda öğrensem sesım çıkmaz bakakalırdım dogumda olurdu demi:18::18::18::18:
he ozaman senin evdeki ana kucağı canım, çünkü puset arabası oluyo, ana kucağı hem arabaya ( yani hem pusete hemde otomobile bağlanıyo bu ilk bir yıl ) bağlanıyo hem evde durabiliyo. ana kucağını 0-1 arası kullanabiliyosun şekli itibariyle anne kucağı gibi olduğundan bebişin kemik gelişimi ve omiriliği için kullanılması gereken bişi ve şekli anne kucağını andırır, oto koltuğunu 1 yaştan sora alcaz canım onlar büyük oluyo biraz ve oto koltuğunda bebiş sürücüyle aynı hizaya bakarken ana kucağında ters yöne bakıyo araba giderken daha yenidoğan olduğu içinAmin canım inşallah
Evet sütümüz olabilir de olmayabilir de ki inş olur..Hem dediğim gibi kısa süreliğine bile olsa biyere gidersek çarşıya falan o zaman kv veya anneye bırakırız sütü ya da cullucan ın dediği gibi kendimize vakit ayırmamız gerektiğinde..Kirli sepeti için english home a bakıcam,orda pembe pembe sevimli sepetler var,hem kızmın bakım malzemeleri için de küçük bir sepet alıcam
Evet sadece pusetim var canım,evde de durabiliyor arabaya da yerleştirilebiliyor ,bu nedenle arabasını alırken ikinciye gerek yok.Ana kucağı ve oto koltuğu hemen hemen aynı şeyler bildiğim kadarıyla:26:
pompa ihtiyaç gerçekten haklısın canımBu model aklımda olur canım,aslında arabayı amcaları alıcakdaha doğrusu beraber beğenip onlar alacaklar inşallah,internetten değil de görüp beğenerek alırız sanırım..Pusetim var bu arada,pusetsiz modellere bakarım..
Göğüs pompasının lazım olduğu zaman olur muhakkak,hem çalışan için hem evde olan için de..Çünkü biyere gitmemiz gerekir veya dediğin gibi süt gelmezse diye ben de almayı düşünüyorum..:26:
haklısın canım birden her şeyi almanın bir anlamı yok, bizim alışveriş epey tamamlandı o zamanben daha almadım ana kucağını,tiny lovelar benimde hoşuma gidiyor çok şekerler :) aynen cnm ya çok güzel ve farklı şeyler var, hepsini almaya kalkarsak işimiz varozamana kadar daha neler çıkar annesi :) bende şuan kullanacağı şeylerin dışında herhangi birşey almıyorum hem ozamana kadar farklı şeylerde çıkacak,hemde birsürü eşyaları var zaten herşeyleri ayrı masraf bütçe kaldırmıyor hepsini zamanı geldikçe lazım olanları alırız nasıl olsa, hepsini doğunca kullanamayacak :)
ana kucağının dış mekan olanı var yani oto koltuğu oluyor, bebek arabası setine dahilse bebek arabasına oturtuyorsunAmin canım inşallah
valla cnm human still çayı alabilirsin, o herzaman ihtiyacımız nede olsa, hipp mama sütün gelmez sorun olursa eşin hemen eczaneden temin edebilir,emzirme önlüğü ilk zamanlar evde olduğumuzdan gerekli değil bence ancak açık alanda emzirmeler de gerekli yoksa boş odalar bizi bekler :), göğüs pompası daha çok çalışmaya başlayınca süt sağımı için gerekli bende işe başlamaya yakın alıcam inş. sütüm olursa, kirli sepeti olmasa da evde muhakkak bi kutun bi sepetin vardır,ona koyarsın sonrada temin edebilirsin, tek bilgim olmayan göbek bağı bandı nezaman değiştirmek gerekir ki? o belki elimizin altında olması gerekli olabilir.
kuzuuuuuuuuuu dogumdan sonrada kanama kontrolu oluyomuş bunuda öğrendımmm ee kapanmasın açıl susam açıllll:18:hppaaaaaa nasıll cıkcak bu ccocuklar yaaaaaaaaa liliii liliiii başa geleceklere bakkk sen
evet doğruKızlar göbek bandını bazı hastanelerde kullandırmıyolar haberiniz olsun doktorunuza sorun öyle alın
buranın bu güzelliğini seviyorum dert etiğimiz şeyleri paylaşıyoruz bir bakmışız ki çook normal herkeste varmış
bebek nasıl senin artık baya az kaldı hazırlıklar tamam mı
kirli sepetinden ziyade bebek bezi için özel koku sızdırmayan çöp torbaları daha bir ihtiyaç sanki, özellikle ilk aylarda sürekli kaka yapacak bu yaramazlar, geceleri kirli bezleri sürekli evin en ücra köşesine götürmekle uğraşmak yerine koku sızdırmayan bebek bezi kovaları var ondan aldım ben de, önemli bir ayrıntı gibi geliyor bana kızlar siz de almadıysanız düşünün derim
noldu sımdı bu bılgıler ısıgında aydınlandınmııdusunme canım bunları sormada artık okumada bence kız bızım dogum stresıne gırmemıze daha cok var son 15 gun gırerız sımdı hamıslık stresıne devamm sonra dogum korkusu sonra lohusa stresıı...sonrasında allah kerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?