2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
amin canım inşş
Rabbim yardımcın olsun canım senin için dua edicem
inş o korktugun şeyi yaşanmadan bebişini kucagına alırsın

amin canım ins bende her kuran okudgmda namaz kıldgmda hepımz için dua edym allahım bu yolda olan herkesın yardımcısı olsun inş onun için üstüne düşüp düşünmüyrm ılkı daha ıyı bılmeden gıtmek ama bılıpte daha zor ins hastanedee iyi insanlar cıkarsın karsımıza onlarnda etkısı buyuk

Son düzenleme:

cnm hayırlı olsun yeni evin,güle güle otur :) yeni ev yeni bebiş :) bebiş uğurlu gelmiş annesi :)

Kızlar ben çıkayım ütümü halledeyim sonra eksik kalanlarımı almak üzere 6 gibi çarşıya çıkarım,iyice ağırlaşmadan şu hazırlıkları bitirmek gerek..Öpüyorum hepinizi,kendinize dikkat edin

kolay gelsin canım, aldıklarını yazarsız bizlere de fikir olsun, görüşürüz

maşallah cnm ya sen baya erkencisin :) ilk senden doğum haberini alcaz desene:) minişler sağlıklı olsunlarda,inş. bi avazda kurtulursun cnm,

ben utuye cesaret edemdım kendımı o koltuktan diğerıne atıyom dıkkat et bugun en sıcak günmüşşşş

inş sağlıkla cnm yaa..hepimiz kolay sağlıklı şekilde kavuşuruz inşallah bebişlerimize..

Son düzenleme:
canımm dr eli ile bakıyo onların anlama yöntemi var parmak ölçüsüyle anlıyolar ne oldugunu:26:

çatı muayenesi o mu? ben oldum ondan erken doğum riskiyle gidince dr yapmıştı açılmam olduğunu söylemişti onda bişey yok kızlar korkmayın boşa, koltukta oturup diğer açıcı ile açmaktan daha basit ve saniyelik bişey rahatlayın biraz :)

Burda da bir gruplaşma seziyorum,herkes sadece ilgi alanındaki konulara ya da samimi bulduğunu düşündüğü kişilere cevap vermekle meşgul hep..Sanırım ben de aranızdan ayrılacağım.

yok fıstık öle bi durum, kim angi konuda bilgiliyse bide malum çenemiz düşük olduğundan çoğu zaman atlıyoruzda, öle bişey yok cnm benim, doğum yaklaktıkça herkesin kafa hem son hazırlıklarda hemde doğumda başımıza ne gelecek merağı ve korkusu içinde oyüzden kimse senle ilgilenmiyo gibi bi durum yok :) istersen bana özelden yazabilirsin çok bunaldığından genelde netteyim,elimden geldiğince bilgide paylaşırım :) nede olsa hepimiz birbirimizden birşey öğreniyoruz. sen böle şeyleri sıkıntı yapma kendine annesi, bak minnoşunda üzülür sonra sıkıntı yok dertleşmeye devam :)

Kızlar şuan bebişim kıpır kıpır resmen karnımı yerinden oynatıyo ama o kıpırdandıkça ağrım oldu biraz adet sancısı gibi sizinde ağrılarınız böylemi oluyo benim ilk defa oldu inşallah devamı gelmez

kızlarrr ben birazdan çıkıcam müdürden izin aldım erken çıkıcam bugün. memlekete gidicez arası bir saat burayla. anneannesi ve dedesi beşiğini alıcaklar kuzumun. cumarteside doktora gidicem minnakımı görücem bakalım kaç kilo olmuş tosunum. pazarteside çalışaamz raporunu alıp teslim edicem bundan sonra evimdeyim artıkk bikaç gün yokum anlayacagınız kendinize çok iyi bakın erken merken doğurmayın

bencede evet aöa dıkkat et havalar cok sıcak zorlama kendını bu arada oda takımı geldımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…