3 nokta dıyelım ozaman ...ya kör cahıl olmayı tercıh ederdım kuzucuk
amin canım inşş
Rabbim yardımcın olsun canım senin için dua edicem
inş o korktugun şeyi yaşanmadan bebişini kucagına alırsın
Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi - e-bebek.comcanım onu ılk defa duydum nereden aldın nasıl bısey kaca aldın :44::44:
merhaba kızlar nasılsınız ?
Ben uzun zamandır giremıyordum topıge evımızı tasıdık cok sukur yerlestım ama bu kosusturmaca benı cok yordu bıraz daha dınlendıkten sonrada bebişimin esyalarını duzenlemeye baslıycam ınsallah.
kolay gelsin canım, aldıklarını yazarsız bizlere de fikir olsun, görüşürüzKızlar ben çıkayım ütümü halledeyim sonra eksik kalanlarımı almak üzere 6 gibi çarşıya çıkarım,iyice ağırlaşmadan şu hazırlıkları bitirmek gerek..Öpüyorum hepinizi,kendinize dikkat edin
herkese selamlar..bu topiğin başında bir ara uğramıştım ama uzun süredir girmeye fırsatım olmuyor..umarım herkes iyidir..bizim dün belli oldu doğum tarihimiz. bir ekim olarak görünüyordu ama 16 eylül olarak gün verdi doktorumuz..yani iki hafta sonra Allah ın izniyle ikizlerim kucağımda olacak inşallah. çok heyecanlıyım..sanki ilk defa doğum yapacakmışım gibi bir şaşkınlık var. kötü olan çok şiştim..wc ye kalkmak bile yoruyor artık. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..kocaman öptük sizleri..
Kızlar ben çıkayım ütümü halledeyim sonra eksik kalanlarımı almak üzere 6 gibi çarşıya çıkarım,iyice ağırlaşmadan şu hazırlıkları bitirmek gerek..Öpüyorum hepinizi,kendinize dikkat edin
Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi - e-bebek.com
e bebekten aldım canım 35 lira
bir de 14 liralık yedek çöp poşeti var, bir aya yakın idare edecek miktarda yedek çöp poşetleri de.. linkten inceleyebilirsin
maşallah canım bebeğine sevindim her şeyin yolunda olmasına ama 36 dan sonra her hafta çağırması gerekmiyor mu:26:
valla canım benim alt bacaklar bariz azaldı.. üst bacaklar kollar bikini baya bir azalma var... doğuma kadar sık alırsam dahada azalır inşallah diyorum :)) canım çatlak varmı sende ?? benim bacaklarımda oluşmaya başladı ama karnımda bir şey yok şimdilik...
yok canım sımdılık cok sukur ınsallah olmazda
masallah canımsenın az kalmıs ya baya ılklerden bırı sen olucaksın
sımdı cok zevklı onları yıkamak utulemek ama dogunca olucakmı acaba altını pıslettı acıktı ıs guc agladı derken oyle cok vaktımız olmayacaj bunlar ıcın sımdı tanı cıkara cıkara yapalım onun ıcın
bızımkıler yıkandı utulendı coktann salı gunude odası kuruldu sımdı havalandırıyorum kokusu cıksın dıye bıran once kokusu cıksında yerlestıyım dıye sabızrsızlanıyorum walla
maşallah kuzuya annesi,hadi bakalım 2 hafta sonra seninde doğmun belli olacak :) maşallah seninki zamanını dolduracak galiba :)
canımm dr eli ile bakıyo onların anlama yöntemi var parmak ölçüsüyle anlıyolar ne oldugunu:26:
benmki 37 den itibaren haftada bi olcak cnm bilmiorum..
pek de bi fark yok sanırım hamişin durumuna göre davranıyolar
Burda da bir gruplaşma seziyorum,herkes sadece ilgi alanındaki konulara ya da samimi bulduğunu düşündüğü kişilere cevap vermekle meşgul hep..Sanırım ben de aranızdan ayrılacağım.
Kızlar ben çıkayım ütümü halledeyim sonra eksik kalanlarımı almak üzere 6 gibi çarşıya çıkarım,iyice ağırlaşmadan şu hazırlıkları bitirmek gerek..Öpüyorum hepinizi,kendinize dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?