2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kizimiz geliyor

    OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

    OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

    OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

    OY: 2 0,6%
  • Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

    OY: 2 0,6%

  • Ankete Katılan
    318
Burda da bir gruplaşma seziyorum,herkes sadece ilgi alanındaki konulara ya da samimi bulduğunu düşündüğü kişilere cevap vermekle meşgul hep..Sanırım ben de aranızdan ayrılacağım.

Aynı şeyi ben de sezmiştim aslnda sayfa sayfa okurken hep aynı ikililer konuşuyor gibi geldi bazen bişey soruyorum kimse cevap vermiyor illa alıntı yapmak lazım ki görsünler.Ama konuşulanları okurken bile bazen merak ettiklerimi öğrenmiş oluyorum o yüzden çok fazla takılmıyorum ,sen de takılma catybabyciğim..
 
Selamlarr, biz geldik oğluşumla
Nasılsınız annişlerim, durumlar nasıl ?
Biz yine kötü geçen bi gecenin ardından toparlanmakla meşgulüz. Sıcaklarrrrr, diş ağrısı, mide yanması derkennn artık deliksiz bir uyku çekmeyi özledik bir de ben hareket ettikçe bebişide hıçkırık tuttu, bi süre dinlenmemin ardından o da rahatladı şükür
 
benim kuzuda gezintiye çıktı bi aşağıda bi sağda bi solda en fenasıda bi anda idrar torbama basıo sanırsın 5 saattir tutuyorum, allahtan evdeyimde koşa koşa lavaboya gidiyorum :) bide artık sancılarda başladı ama doğum yapan arkadaşıma göre bu sancılar vücudun doğuma hazırlanması için yaptığı yalancı doğum sancılarıymış :) gerçeği nasıl ki bide yalancısıyla uğraşıyoruz allahım bilmemek nekadaar kötüymüş saf köylü gibi acaba ne oldu deyip duruyoruz yawww biri neyin ne olduğunu detaylı anlatsada kim yalan kim gerçek bizde bilsek :)
 

Geçmiş olsun canım artık huzurlu uykular geceler yok zaten sıcak ve mide yanması bu haftada top 10'umda da 1 numara,beni de bebek aşağıları deşmeye çalıştıkça erken doğum korkusu sardı iki gündür.Birazdan çarşıya çıkacağım ama tırsıyorum yollarda mollarda suyum gelirse diye Allah'ım sen koru hayırlı doğumlar nasip et. Bu akşam çantamı hazırlayacağım valla ne olur ne olmaz.
:18::18::18:
 

sonunda işten ayrılıyosun kuzum hadi gözünaydın kendine çok dikkat et yollarda, c.tesi de güsel haberlerle gel inşallah, fazla özletme kendini
 

mercanilk; doğum sancısı başladığı zaman anlamamak zaten mümkün değil kesintisiz devam ediyor. akabinde su kesesi patlayabiliyor ya da nişan geliyor. gerçi kaç kez doğum yaparsan yap hiçbiri birbirini tutmuyormuş.
 
canımcım aramızda 1 gün fark varmış :) benimde bugün aşırı hareketli ve bazen bi iş yaparken denk gelirse sancı giriyo karnıma. ayrıca bu aralarda karın genişlemeside olduğundan sancılanma normalmiş. tabi buna bi de yalancı sancılar ve kasılmalar ekleniyo. ben ayrıca dinlenemediğim için de sancılar oluyo, seninde böyle bi durumun olabilir. :)
teşekkürler canımcım, dediğin gibi artık yok o geceler aman sağlıcakla kavusalımda varsın olmasın :) kıs senin yine top 10muş. benim en aşağı top 20dir erken doğum konusuna takıldıkça stres yaparsın ve daha fazla etkilenirsin cnm, hepimizde var o korku ama düşünceni başka yerlere dağıtmaya çalış. zaten bu haftalardan sonra doğsada sıkıntı olmuyomuş ama yinede vaktinde göndersin rabbim inşallah.. :)
 
Yaz yağmuru canım evet aramızda 1 gün var ama benim doktor 38. Haftada alcak bebişi bende yarın gidip çalışabilir raporu alcam en az 3 hafta çalışmayı planlıyorum hiç olmazsa seminerlere gideyim diyorum ama inşallah bi terslik çıkmaz erken doğumdan çok korkuyorum o yüzden birazda kendimi dinliyorum aslında
 
kızlar nasılsınız??ben epilasyon yaparken genital bölgemde mor nohut kadar bir şişlik gördüm çok korktum hemen doktorumu aradım varis oluşmuş dedi çok canım sıkıldı o ağrılarda hep varistenmiş ben çatı genişlemesi sanarken çok sıkıcı bir durum inşallah ilerlemez.bu arada el bileklerimin içi ve bacaklarımın iç kısmı ama bikini bölgesine yakın olan iç kısısmlarda 15 gündür falan kırmızı kırmızı lekeler oluştu sanki kızamık gibi bir kayboluyo bir oluşuyo böyle birşey sizlerde var mı??
 

Canım benim el bileklerimin içinde oldu ama her sene oluyorum ben onu kaşınıyo bide isilik gibi pudra sür canım iyi geliyo bende her banyodan sonra sürüyorum bacak arama gögüs altıma koltuk altıma iyi geliyo
 
neden sezeryan düşünüyosun cnmcım ? önemlii bi sorun yoktur inşallah :26: insan kendini dinledikçe devamlı bi yerden bişeyler çıkarıyo, bende de var biraz evham gayet iyi anlıyorum :)
 
selam kızlar nasılsınız bugün burası kalabalık çook sevindim kızlar beni çok uyku bastırıyor ya hep yatasım uyuyasım var sizlerde de varmı bana özel bi durummu:26:
 
kızlar siz bebek şekeri alacakmısınız ben şu mantar tıpalı cam şişelerden süsletip alıp içine lavanta kolonyası koyup dağıtmak istiyorum sizce nasıl fikir kalcı olur hediye yoksa lavantamı koysam içine
 
geçmiş olsun cnm, benimde kaşıntı var o bölgede umarım öyle bişey olmaz :26: el bileklerini tam bilmiyorum cnm ama bacak aranda ayrıca koltuk altında pudra kullanabilirsin. ben günlük duştan sonra kullanıyorum işe yarıyo..
selam kızlar nasılsınız bugün burası kalabalık çook sevindim kızlar beni çok uyku bastırıyor ya hep yatasım uyuyasım var sizlerde de varmı bana özel bi durummu:26:
canım sadece sana özel bi durum değil, gündüz uykusundan gözümü açamıyorum bazen ama uyuyamıyorumda.. gece de erken geliyo uykum ama yatsam ne fayda 1 2 saat sonra uyanmaya bi başlıyorum sonra ağrı sancı huzursuzluk derken bi uyu bi uyan öyle devam ediyo.
 

Thanks selenimm sen tecrübeli anne olaraktan bizi bilgilendiray keşke 37 .haftamızda doğursak ya da 38ay sağlıklı olsunlarda.benimde 31 aralıktı son adetim.ben zaten günüm gelmeden testi yapmıştım.benim ki çok inmedi yaa ama indiği fark ediliyo.sancı gibi bişey de yok.sadece karnımda acımalar var.çok merak ediyorum nasıl yapıcaz acabayazarız artık buradan bende bebek bezi alayım o zman.bebişe aldıklarımızdan dicem ama bana nasıl olur acep.gerçi bez alamdım henüz
 
bende hastanede o şişelerin içine lohusa şerbeti koyup dağıtmak istiyodum ama vazgeçtim. genelde herkes evde ziyarete gelir bende evde dağıtırım bardakla. kolonya koyarsan kalıcı olurmu bilmiyorum cnm ama lavanta koymak kalıcılık açısından daha mantıklı geldi bana. kullanamayacakları için öylece saklarlar bende süslerin içine şeker yerine lavanta koydurup gerekirse arkasına mıknatıs taktırmayı düşünüyorum.
 

aynen ya gece uyuyakalıyorum tv izlerken gündüz hep uykum var ben uykuyu hamileliğin ilk dönemlerinde olur sanıyordum biz sonun yaklaştık uyku gene ağırlığını koydu.ay şaka gibi ya daha sanki dün 9 haftalık hamileydim sanki hiç 17 haftalık 21 haftalık hamile olmamışım gibi..30lardayız ya..rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi..
 
ahhh arkadaslar selamlar her hastaneye gıdısımde kafamı kurcalıyacak hep yeni şeyler cıkıyor bu seferde doktor şöyle doktor baktı kadın dedıkı senın karnın bayagı assaya ınmıs erken gelebılır dedı kafayı yıcem
 
neden sezeryan düşünüyosun cnmcım ? önemlii bi sorun yoktur inşallah :26: insan kendini dinledikçe devamlı bi yerden bişeyler çıkarıyo, bende de var biraz evham gayet iyi anlıyorum :)

Canım ben 1,5 sene önce miyom ameliyatı oldum o yüzden mecbur sezeryan olucam keşke normal doğum yapabilseydim
 

ben bebek şekeri yaptırmıcam canım..burada yaptırıyolar bebek şekeri yada süsü duada yada bebeklik gelenlere dağıtılıyor ama insanlar saklamıyor evinde fazlalık olarak görüyor direk çöpe atıyor..kaç kez şahit oldum bilmem kimin şekerini yada süsünü neden saklayayım evimde fazlalık deyip çöpe atıyolar o kadar özenerek alıyosun masraf yapıyosun çöpe gidiyor..zaten tüp bebekle hamile kaldım eşimin tese ameliyatı benim iğneler tüp bebek çok masrafımız oldu devletten yardımda alamadık rapor alaamadık çok masrafımız oldu millet çöpe atsın diye hiç masraf yapmıcam ben.tabiki yapmak isterdim heo başlarda ama insanları gördükçe bu kadar borcumun arasında soğudum ben
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…