2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen cnm :) bi arkadasım anlatırdı hep, son zamanlar uykun cok geliyo, yükü tasıyamıyosun artık diye. onun dogum sırasında aclık ve sancılarından dolayı bile uykusu gelmis. hal kalmadı bıraksalar uyucam dogumu felan gectim diyodu

a.s cnm du bi sakinleş önce. beni 27. haftamın basındayken biri korkuttu karnın asaqı inmeye baslamıs erken deqilmi diye öylece kalakalmıstım. kontrole gidince doktoruma sordum hemen, sağolsun çok rahatlattı beni. öyle bi durumun yok hiç düşünme dedi. benim karnım oldum olalı yukarı fazla çıkmadı. insanlar yürürken göbekleri hemen gögüslerinin altından baslıyodu ama benim o kadar büyük deqildi qöqüs altım. ayrıca son 8. ayda bebis asaqı yukarı inip cıkarak kendine uyqun doqum pozisyonlarını denermis. bası asaqı qeldiqinde alt karın daha büyük qörünürmüş. bunları öqrendikten sonra artık stres yapmayı bıraktım. ne diyen desin. rabbim saqlıcakla qöndersin

selam kızlar nasılsınız bugün burası kalabalık çook sevindim kızlar beni çok uyku bastırıyor ya hep yatasım uyuyasım var sizlerde de varmı bana özel bi durummu:26:

evet canım bende de var o uyku hali sürekli bilgisayarda işim bazen ekrana bakarken göz kapaklarımın kendiliğinden kapandığını hissediyorumbıraksalar uyurum o an orda anam bi de nasıl tatlı geliyo uyku melet akşam gelse de öle uyusak ya

eşimde ana kız ammada uyuyosunuz he diyobenide bıraksa eşim hiç yataktan çıkmıcam sabah kızım çok erken kalkıyor mama yiyoz hayde hene yatağa eşim aramasa hiç dükkana gitmeye niyetim yok akşama kadar yatıp uyuyucaz kızımla doğduğu zamanda böle olsak keşke kızımla uyum içinde uyusak

Canım ben 1,5 sene önce miyom ameliyatı oldum o yüzden mecbur sezeryan olucam keşke normal doğum yapabilseydim
hmm anladım canım, olsun hakkında hayırlısı böyledir o zaman :) sağlıcakla al kucağına da gerisi sorun değil. :)
kesinlikle katılıyorum sana, bende sağa sola dağıtmayı hiç düşünmüyorum. Sadece aile içine dağıtıcam, kendi ailem eşimin ailesi, birkaç yakın arkadaşımız ve aileden samimi olduğumuz insanlar. zaten 25 tane felan yaptırmayı düşünüyorum fazla değil.

Canım benim ablamda sezeryan olmuştu onda da hasta bezi kullanmıştık.hatta ben bağlamıştımama çok mu olmuştu az mı hatırlamıyorum.onu bağladığımıza göre olmuş çok.herşeyi hazırlayalım da sonra hastanede şu yok bu yok demesinler

aynen esneye esneye ağzım ikiye ayrılcak eşimde kanmadın uykuya şimdi kalktın ya diyor bana ama devamlı esnemek eve çıkınca uzanıyorum tv karşısında kanapeye direk uykuya dalıyorum tv kendi kendi çalsın dursun eşim ne zmana arasa uyuyor oluyorum şimdi yatsam hemen uyurum ya hamileliğimin ilk dönemleinde böyle olmamıştım bu kadar uykum olmamıştı :26:

canım benimm insan her şeyi kafayıı takıyo olaki erken gelse bir şey olur mu peki
canım 27. haftadan sonra doğan bebişler bile sağ salim doğuyolar. 1 - 1,5 ay kadar küvezde bakılıp çıkartılıyolar. benim son kontrole gittiğimde 27 haftalık doğmuş ikiz bebek vardı, 1ay hastanede küvezde bakılmış, o günde çıkarttılar. herşeyi Allah bilir ama korkulcak bişey olacağını sanmıyorum. :)
ohh sefanız olsunn
bizimde ana oğul öyle ama bizim ev kalabalık olunca dinlenme şansım nadiren oluyo. benim oğluşum sabah çok erken kalkmaz, 8,30dan sonra olur genelde. babamız işe gider biz biraz oturur sonra kahvaltı ederiz. geceleride genellikle bebişten değil hamişliğin sıkıntılarından dolayı uykusuzluk oluyo şükür :)

canımcım gebelik şekeri var mı sende :26:

yok canım benim sonucum güzel çıkmıştı.hatta biz çıkar sanmıştık annemin sülale komple şeker hastası annemde dahil ama bende çıkmadı canım
oh iyi o zaman sevindim canım. gebelik şekeri olanlarda uyku durumu normalden çok daha fazla oluyomuş. devamlı uyuyorum diyince aklıma o geldi.

eşimin telefonunu 7buçuğa kuruyoruz telefon alarmını duymuyorum ama kızım bizi uyandırıyor telefon başucumuzda çalıyor duymuyoruz kızım duyuyor gibi uyandırıyor bizi eşimde sen anlamıyosun o dans ediyor müzikle diyor evet evet çok terliyorum gece sıkıntı yapıyor bana

ben hiç yaptırmıcam canım az yaptırsam ona ver ona verme olmuyor kaynana herşeye karışır tutturcak ablasının kızlarına vermeden olmaz diye o zamanda yok kızları gelinleri oydu buydu bir sürü kişi çıkarcak bana en iyiis hiç yaptırmaycam he kendime hatıra olarak belki yaptırım o kadar..

amın canım ınsallah...
kızlar gecelrı duzensız uyudugumuz ıcın gunduz uyku halı fazla olabılır sonlarada yaklastık daha agırlastık normal yanı yorgunluk uyku halı bol bol yatın uyuyun dınlenın dogumda enerjıye ıhtıyacımız olacak..

canım sıkma canını her asagı ınen erken dogum yapmıyor daha az once arkadasla konustum 2 ay onceden bebek asagı ınmıstı 39.haftasında dogum yaptı kotusunu getırme aklına

ben doğumdan çok korkuyorum yani normal doğumdan çok korkuyorum çok hemde:2: çok sıkıntı sters yapıyorum kendime

benım oglum cok akıllıne gece ne gunduz uyandırmıyor annesını yada annesı hıssetmıyorgece lavobaya kalktıgımda bakıyorum donup duruyor ama uyku halı ben hıc hıssetmıyorum

benım oglum cok akıllıne gece ne gunduz uyandırmıyor annesını yada annesı hıssetmıyorgece lavobaya kalktıgımda bakıyorum donup duruyor ama uyku halı ben hıc hıssetmıyorum

hepimizin bebişleri çok akıllı bikerem ben az oynasa hareket etse hemen hissediyorum

ben doğumdan çok korkuyorum yani normal doğumdan çok korkuyorum çok hemde:2: çok sıkıntı sters yapıyorum kendime

ben hıc korkmuyorum walla dogum benden korksunn
kız korkacak ne var 9 ay tasımısız karnımızda bın turlu sıkıntıya tam yavrularımıza kavusucaz en guzel anımız olucak neden korkacakmısız hastaneye gıdıcez gunu geldıgınde bebıslerımız alıp cıkıcaz allahın ıznıyle boyle dusun canım

selam kızlar nasılsınız bugün burası kalabalık çook sevindim kızlar beni çok uyku bastırıyor ya hep yatasım uyuyasım var sizlerde de varmı bana özel bi durummu:26:

evet canım bende de var o uyku hali sürekli bilgisayarda işim bazen ekrana bakarken göz kapaklarımın kendiliğinden kapandığını hissediyorumbıraksalar uyurum o an orda anam bi de nasıl tatlı geliyo uyku melet akşam gelse de öle uyusak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…