2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Merhaba, bu karabasan olayı tamamen zikirsiz uyumakla alakalı bîrşey, yatmadan önce 7 âyetel kürsi 10 la havle ve la kuvvete illa bîlla 1tane de kafirun okursanız bir şey olmaz biiznillah
( âyetel kürsi her türlü şerden korur la havla bela dan korur kafirunda kafïrlikten inşaAllah..) bide korkmayın öyle bî durumda euzübesmele çekmeye çalışın ALLAH azîmüşan yardımcınız olsun..

Son düzenleme:
kızlar dün kanda değerime baktırdım normalde dün batımdı...1500 e yakın bir değer çıktı..şimdi çarşamba günü gitsem karnımdan kese görünür mü?

büyük bi ihtimalle görünür canım, çünkü değer 1500lerin üstüne çıkınca görünüyor..çarşambaya kadar 5000-6000 olur Allahın izniyle ve görünür..

merhabalar kızlar size bişi sormak istiyorum bnm bazen yürürken bazen otururken karnımın alt bölgesinde rahim bölümünde batma oluyo vebişimi oluyo diye korkuyorum bu gün arabada falan çok oldu korktum dün bebişimin kalp pıtpıtlarınıda duydum ama endişe ediyorum......

endişelenme herkeste oluyo

Slm kızlar,

Bugün anca fırsat bulabildim size merhaba diyebilmek için.geçmişe biraz göz attım da kötü haberler de var iyi haberler de ..
her türlü durum bizler için kızlar ,rabbim dayanamayacağımız acılar yaşatmasın bizlere.bazen duyuyorum 5 aylık 6 aylık anne karnında bebeğin kalbi duruyor. çok daha acı olsa gerek allah kimseye göstermesin. kötü haberler alan arkadaşlarımız umutsuzluğa kapılmasın kendilerini toparladıkları zaman hemen tekrar koşsunlar meleklerine ulaşmak için.

öncelikle tebrikler canım sağlıkla kucağınada alırsın bebeğini inşallah doktora git bence kesinleşsin gelincede kontrol için gidersin zaten 5 haftalık olmussa keseni görürsün

Canım teşekkür ederim, haftasonuna denk gelmesi sıkıntı oldu biraz yarın nereye gitsem acaba özele mi baktırsam, göztepe medical park olabilir belki :)

arkadaşlar merhabalar... aranızda olmak çok güzel, bende keseyi bugün gördüm 4+4 teyim... sağlıklı ömürlü olsun bebeklerimiz inşalla...

büyük bi ihtimalle görünür canım, çünkü değer 1500lerin üstüne çıkınca görünüyor..çarşambaya kadar 5000-6000 olur Allahın izniyle ve görünür..

canım 1500de görünmez vajinal ultrasyonla anca görünür ben karından istiyorum...o zaman cumaya kadar bekleyeyim mi ne dersiniz?

bu ne sessizlik kızlar hata sonu rehaveti mi çöktü hepinize alışkın değilim bizim sayfanın böyle sessiz kalmasına hızına yetişilmiyordu

canım bence hemen git ben de gitmedim senin gin ilk defa perşembe günü gittim 6 haftalık olması grekirken kese görünmedi beta hcg de haftasına göre çok düşük çıktı bayağı korkmuştum ama bugün beta hcg 3 katı olmuş neredeyse doktorum geç döllenme dedi de öyle rahatladım sen de bir görün

Bugün sabah burnum kanadı çok korktum tansiyonumu olcturdum 13-8 iyiydi
Yeni bir kadın doğumcuya gittim gebelikle alakası yok dedi keseyi karnimdan görmeye çalıştı kese yok dedi ben döndüm geç döllenme dedim ha evet olabilir dedi nedirubu benim drlardan çektiğim.
Betahcg 1000 civarı cikmaliymis 1500 civarı çıkarsa dış gebelik dedi
Daha dakka bir gol bir ne kadar hissizler

Hastanedeyken fenalastim tansiyonum 10-6 oldu
Buna rağmen betahcg için kan aldılar bişey olmaz dediler

Hormonlar yine aktif agladim ağladım...

canım doktora görün öyle çık seyahate ben gebelik şüphem vardı çıktım 13 saat yola yolda bayağı zorlanmıştım şimdi düşük tehdidi var malesef ama herkeste olacak diye bir şey yok tabi

nasıl yani anlamadım canım benim dün batımdı.dün kan verdim 1467 çıktı şimdi dış gebelik olma ihtimali mi var...değere herkes yüksek dedi bat gününde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…