ben farklı bir konuya değinecem hamile kaldıktan sonra iki kez karabasan oldum. bu sıkıntıyı yaşayan varmı? bugün işyerinde muska yazdırman gerekli mutlaka dediler, ne yapmam gerek bilen var mı? konuyu bile açmak istemiyorum aslında.
kızlar dün kanda değerime baktırdım normalde dün batımdı...1500 e yakın bir değer çıktı..şimdi çarşamba günü gitsem karnımdan kese görünür mü?
büyük bi ihtimalle görünür canım, çünkü değer 1500lerin üstüne çıkınca görünüyor..çarşambaya kadar 5000-6000 olur Allahın izniyle ve görünür..
benimki 4594 çıkmıştı ilk gidişimde görememişti daktır bey
hmm, ben bu konu üzerinde baya bi araştırma yapmıştım, öyle yazıyor internette..kişiden kişiye değişiyor demek ki..
merhabalar kızlar size bişi sormak istiyorum bnm bazen yürürken bazen otururken karnımın alt bölgesinde rahim bölümünde batma oluyo vebişimi oluyo diye korkuyorum bu gün arabada falan çok oldu korktum dün bebişimin kalp pıtpıtlarınıda duydum ama endişe ediyorum......
endişelenme herkeste oluyo
öncelikle tebrikler canım sağlıkla kucağınada alırsın bebeğini inşallah doktora git bence kesinleşsin gelincede kontrol için gidersin zaten 5 haftalık olmussa keseni görürsün
arkadaşlar merhabalar... aranızda olmak çok güzel, bende keseyi bugün gördüm 4+4 teyim... sağlıklı ömürlü olsun bebeklerimiz inşalla...
büyük bi ihtimalle görünür canım, çünkü değer 1500lerin üstüne çıkınca görünüyor..çarşambaya kadar 5000-6000 olur Allahın izniyle ve görünür..
Kızlar henüz doktora gitmedim.ama test pozitif çıktı.2kere tekrarladım.1gun gecikince yapmıştım testi.şimdi bir hafta oldu.bir kere düşük olunca hemen gitmek istemedim doktora.bu hafta gidicem.şuan regl tarihine göre 5 haftalık görünüyor. Regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyor ara ara.bi tuhaf hissediyorum kendimi.ama öyle midem aşırı bulanmıyor.daha erkenmi acaba belirtilere.korkuyorum yine düşer mı diye.kimseye hamile olduğumu söylemedim bile.
benimki 4594 çıkmıştı ilk gidişimde görememişti daktır bey
Kızlar selam, gerçekten inanamıyorum ama ben de bir ekim annesiyim sanırım. Herşey bugün gelişti o yüzden inanmak çok güç, doktora gitmedim henüz. Ne yapmalıyım ne etmeliyim, tecrübeli arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim. Bir de 2 gün sonra iş için şehir dışına çıkıcam, uzun süre eşimden ayrı kalacağım. Daha öncesinde yapamam gereken şey nedir, doktora hemen gitmeli miyim? Çok teşekkür ediyorum, öpüyorum hepinizi :)
benimde daktırda göremedi 4002de karından, vajinalusg ile gördük
nasıl yani anlamadım canım benim dün batımdı.dün kan verdim 1467 çıktı şimdi dış gebelik olma ihtimali mi var...değere herkes yüksek dedi bat gününde...Bugün sabah burnum kanadı çok korktum tansiyonumu olcturdum 13-8 iyiydi
Yeni bir kadın doğumcuya gittim gebelikle alakası yok dedi keseyi karnimdan görmeye çalıştı kese yok dedi ben döndüm geç döllenme dedim ha evet olabilir dedi nedirubu benim drlardan çektiğim.
Betahcg 1000 civarı cikmaliymis 1500 civarı çıkarsa dış gebelik dedi
Daha dakka bir gol bir ne kadar hissizler
Hastanedeyken fenalastim tansiyonum 10-6 oldu
Buna rağmen betahcg için kan aldılar bişey olmaz dediler
Hormonlar yine aktif agladim ağladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?