hepimizin bebişleri çok akıllı bikeremben az oynasa hareket etse hemen hissediyorum
maşallah senin kız kıvrak deseneeşimin telefonunu 7buçuğa kuruyoruz telefon alarmını duymuyorum ama kızım bizi uyandırıyor telefon başucumuzda çalıyor duymuyoruz kızım duyuyor gibi uyandırıyor bizi eşimde sen anlamıyosun o dans ediyor müzikle diyorevet evet çok terliyorum gece sıkıntı yapıyor bana
töbe de kısyok canım çok şükür ama bu uyku neden bu kadar anlamış değilim canım uyuya uyuya doğurcam galiba
kaynana ortayı karıştırırsa hiçbişeyin tadı olmaz zaten cnmcım. benim ki kendi annem gibidir. gelinlerini çok sever, bi de kendini yetiştirmiş bi insan olunca herşey tam tadında gidiyo. fikirlerimiz felanda aynıdır genellikle o yüzden ben bişey isterim o da ayar çekerben hiç yaptırmıcam canım az yaptırsam ona ver ona verme olmuyor kaynana herşeye karışır tutturcak ablasının kızlarına vermeden olmaz diye o zamanda yok kızları gelinleri oydu buydu bir sürü kişi çıkarcak bana en iyiis hiç yaptırmaycam he kendime hatıra olarak belki yaptırım o kadar..
ben de ekimde doğum yapacam,uzun süredir hergün burayı takip ediyorum ama hiç yazmadım,bugün yazmaya ve aranıza katılmaya karar verdim çünkü moralim çok bozuk ve sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var...ben yurt dışında yaşıyorum,doktor kontrollerine gidiyoruz ama ultrasona girmiyoruz,sadece elle muayene sonucu tahmini bebeğin kilosu gelişimi hakkında bilgi alıyoruz...karnım normalden küçükmüş 3 hafta kadar,bebek te küçük olacak diyorlar ama neden böyle,çok moralim bozuldu,neden göremiyorum bebeğimi,benim gibi yurtdışında yaşayıp böyle problem yaşayan var mı,nasıl ultrasona girebilirim,içimi nasıl rahatlatabilirim,plesantadan yeterli kan mı gitmiyor acaba,zaten burdaki hiç bir şey türkiye gibi değil,ne bebek arabaları ne kıyafet eşyaları,tüm annelik hevesim heyecanım kursağımda kaldı,sinirlerim bozuldu iyice,en son onaltıncı haftada ultrasona ikili test için girdik,çok kaygılıyım bebeğin sağlığı konusunda,neredeyse hergün ağlıyorum ne olur sağlıklı doğsun diye,var mı benim durumumda olan...
artık büyüdüler canım yavaş yavaşta yalancı sancılar başlıo sıkıntı yapmacnm geceden beri karnım taş gibi oğlum hareket ettikçe alt tarafıma bi sancı giriyo. sabahda sol göğsüm sızladı bilmiyorumki noluyo
:18:
günaydın cnmmm. nooldu kız bilgisayarına. bizim çeneye dayanamadı demiii
canım kıyafetleri ütüledik kuruttuk akşama ütülücez yarında odamız gelio çok şükürselam kızlar nasılsınız bakim biz iyiyiz kzımla birz temizlik yaptık tuvalet banyo toz alma filan sonra da biraz uyuduk anca girebildik nete
ezine sen napıyosun canım dün kontrole gittin mi bebeiş nasıl boyu kilosu
saol canımbiz yıkadık da halası ütüledi saolsun..
çok ii oldu valla..
size de kolay gelsin..
inşallah inşallaholsun dert etme vereceğiz inşallah hepsini
ben de ekimde doğum yapacam,uzun süredir hergün burayı takip ediyorum ama hiç yazmadım,bugün yazmaya ve aranıza katılmaya karar verdim çünkü moralim çok bozuk ve sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var...ben yurt dışında yaşıyorum,doktor kontrollerine gidiyoruz ama ultrasona girmiyoruz,sadece elle muayene sonucu tahmini bebeğin kilosu gelişimi hakkında bilgi alıyoruz...karnım normalden küçükmüş 3 hafta kadar,bebek te küçük olacak diyorlar ama neden böyle,çok moralim bozuldu,neden göremiyorum bebeğimi,benim gibi yurtdışında yaşayıp böyle problem yaşayan var mı,nasıl ultrasona girebilirim,içimi nasıl rahatlatabilirim,plesantadan yeterli kan mı gitmiyor acaba,zaten burdaki hiç bir şey türkiye gibi değil,ne bebek arabaları ne kıyafet eşyaları,tüm annelik hevesim heyecanım kursağımda kaldı,sinirlerim bozuldu iyice,en son onaltıncı haftada ultrasona ikili test için girdik,çok kaygılıyım bebeğin sağlığı konusunda,neredeyse hergün ağlıyorum ne olur sağlıklı doğsun diye,var mı benim durumumda olan...
merhaba kızlar nasılsınız ?
Ben uzun zamandır giremıyordum topıge evımızı tasıdık cok sukur yerlestım ama bu kosusturmaca benı cok yordu bıraz daha dınlendıkten sonrada bebişimin esyalarını duzenlemeye baslıycam ınsallah.
ahhh arkadaslar selamlar her hastaneye gıdısımde kafamı kurcalıyacak hep yeni şeyler cıkıyor bu seferde doktor şöyle doktor baktı kadın dedıkı senın karnın bayagı assaya ınmıs erken gelebılır dedıkafayı yıcem
evet canım gecmıs olsun bende hıc sut ıcemıyorum canım ya kız ıshal oldun ne ıstıyon kabızlıktan ıyıdır
zaten sabun tozunda mısss gıbı bebek kokusu var ve kımyasal yumusatıcı neden kullanalım kı
artık büyüdüler canım yavaş yavaşta yalancı sancılar başlıo sıkıntı yapma
canım kıyafetleri ütüledik kuruttuk akşama ütülücez yarında odamız gelio çok şükür
bebişte maşalllah teyzesi 2400 gram olmuş boyumuzu ölçemedi doktorumuz ama gelişşiminden çok memnun çok şükür rabbime
saol canım
inşallah inşallah
herşeyi hazır desene maşallah güle güle kullanın inşallah..oğluna da maşallah canım çok iyi kilosu böyle devam etsin inşallah sağlıklı bir şekilde
oh be içim rahatladı ben biraz çekiniyorum da o muayenedençatı muayenesi o mu? ben oldum ondanerken doğum riskiyle gidince dr yapmıştı açılmam olduğunu söylemişti onda bişey yok kızlar korkmayın boşa, koltukta oturup diğer açıcı ile açmaktan daha basit ve saniyelik bişey rahatlayın biraz :)
benim de adet sancısı gibi ağrılarım var ama yorulmama mı bağlı bir şey yoksa bebeğin hareketlerine mi bağlı anlayamıyorumKızlar şuan bebişim kıpır kıpır resmen karnımı yerinden oynatıyo ama o kıpırdandıkça ağrım oldu biraz adet sancısı gibi sizinde ağrılarınız böylemi oluyo benim ilk defa oldu inşallah devamı gelmez
canım geçmiş olsun önceliklekızlar nasılsınız??ben epilasyon yaparken genital bölgemde mor nohut kadar bir şişlik gördüm çok korktum hemen doktorumu aradım varis oluşmuş dediçok canım sıkıldı o ağrılarda hep varistenmiş ben çatı genişlemesi sanarken çok sıkıcı bir durum inşallah ilerlemez.bu arada el bileklerimin içi ve bacaklarımın iç kısmı ama bikini bölgesine yakın olan iç kısısmlarda 15 gündür falan kırmızı kırmızı lekeler oluştu sanki kızamık gibi bir kayboluyo bir oluşuyo böyle birşey sizlerde var mı??
canım o kadar da kendini üzme, bebeklerimiz hemen hissediyor onlar da üzülüyorben de ekimde doğum yapacam,uzun süredir hergün burayı takip ediyorum ama hiç yazmadım,bugün yazmaya ve aranıza katılmaya karar verdim çünkü moralim çok bozuk ve sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var...ben yurt dışında yaşıyorum,doktor kontrollerine gidiyoruz ama ultrasona girmiyoruz,sadece elle muayene sonucu tahmini bebeğin kilosu gelişimi hakkında bilgi alıyoruz...karnım normalden küçükmüş 3 hafta kadar,bebek te küçük olacak diyorlar ama neden böyle,çok moralim bozuldu,neden göremiyorum bebeğimi,benim gibi yurtdışında yaşayıp böyle problem yaşayan var mı,nasıl ultrasona girebilirim,içimi nasıl rahatlatabilirim,plesantadan yeterli kan mı gitmiyor acaba,zaten burdaki hiç bir şey türkiye gibi değil,ne bebek arabaları ne kıyafet eşyaları,tüm annelik hevesim heyecanım kursağımda kaldı,sinirlerim bozuldu iyice,en son onaltıncı haftada ultrasona ikili test için girdik,çok kaygılıyım bebeğin sağlığı konusunda,neredeyse hergün ağlıyorum ne olur sağlıklı doğsun diye,var mı benim durumumda olan...
oh be içim rahatladı ben biraz çekiniyorum da o muayeneden
bakalım iki hafta sonra var benim de çatı muayenesi
benim de adet sancısı gibi ağrılarım var ama yorulmama mı bağlı bir şey yoksa bebeğin hareketlerine mi bağlı anlayamıyorum
hatta dinlendikten sonra ayağa kalkarken şiddetli olabiliyor bazen, ama artık normal bunlar dedi doktorum bu tip ağrılar için...
canım geçmiş olsun öncelikle
bu tip kabartılar kızarıklıklar hamilelik nedeniyle oluşabiliyormuş, bir arkadaşımın öyle olmuştu, kalıcı olmadığını düşünerek rahatlayabilirsin
ılık duş falan iyi gelir diye tahmin ediyorum
bende de ufak et beni gibi bir şey çıktı ama o doğumdan sonra geçer mi bilmiyorum
canım o kadar da kendini üzme, bebeklerimiz hemen hissediyor onlar da üzülüyor
hangi ülkedesin, orada prosedür nedir hiç bilemiyorum, ısrarla ultrason talep et, kafandaki soru işaretlerini söyle doktoruna, yani belki anlayış gösterirler
sana tavsiyem kendini asla üzme bebeğini de üzme
elinden gelen şeyleri aksatma dinlenme beslenme kendini üzmeme gibi şeyler...
bebeğinin gelişiminden korkuyorsan bak bebeği büyüten 3 şey söyleyeyim sana
muz, kaşar peyniri ve pirinçli gıdalar
ben faydasını gördüm canım
benim boynuma daha önce olanlar da büyüdü, çok rahatsız ederlerse doğumdan sonra yaktırmayı düşünüyorum artık ne yapayımsanırım hormonların etkisinden canım umarım geçici olur et benleri bende çok çıktı boynumda ve göğüsümde bir sürü çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?