2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hepimizin bebişleri çok akıllı bikerem ben az oynasa hareket etse hemen hissediyorum

masallah masallah hepımızın mınnaklarına dedım ya canım belkı uyku sersemı ben hısetmıyor olabılırım cunku cok fazla uyuyamıyorum uyudugumda uyku deıl sızmıs gıbı oluyorum

maşallah senin kız kıvrak desene bende alarmın sesine uyanıyorum ama oğluşum hiç aldırış etmiyo, nasılsa kapatcaklar diye keyfini bozmuyo heralde terlemeyi hiç sorma cnm ya sanki su boşaltmışlar gibi oluyorum gece gündüz farketmiyo..
yok canım çok şükür ama bu uyku neden bu kadar anlamış değilim canım uyuya uyuya doğurcam galiba
töbe de kıs benimde yok şekerim ama bende devamlı yatmak istiyorum uyusamda uyumasamda. ama bu kezde bedenim iyice halsizleşiyo bi tuhaf oluyorum.
kaynana ortayı karıştırırsa hiçbişeyin tadı olmaz zaten cnmcım. benim ki kendi annem gibidir. gelinlerini çok sever, bi de kendini yetiştirmiş bi insan olunca herşey tam tadında gidiyo. fikirlerimiz felanda aynıdır genellikle o yüzden ben bişey isterim o da ayar çeker

ben de ekimde doğum yapacam,uzun süredir hergün burayı takip ediyorum ama hiç yazmadım,bugün yazmaya ve aranıza katılmaya karar verdim çünkü moralim çok bozuk ve sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var...ben yurt dışında yaşıyorum,doktor kontrollerine gidiyoruz ama ultrasona girmiyoruz,sadece elle muayene sonucu tahmini bebeğin kilosu gelişimi hakkında bilgi alıyoruz...karnım normalden küçükmüş 3 hafta kadar,bebek te küçük olacak diyorlar ama neden böyle,çok moralim bozuldu,neden göremiyorum bebeğimi,benim gibi yurtdışında yaşayıp böyle problem yaşayan var mı,nasıl ultrasona girebilirim,içimi nasıl rahatlatabilirim,plesantadan yeterli kan mı gitmiyor acaba,zaten burdaki hiç bir şey türkiye gibi değil,ne bebek arabaları ne kıyafet eşyaları,tüm annelik hevesim heyecanım kursağımda kaldı,sinirlerim bozuldu iyice,en son onaltıncı haftada ultrasona ikili test için girdik,çok kaygılıyım bebeğin sağlığı konusunda,neredeyse hergün ağlıyorum ne olur sağlıklı doğsun diye,var mı benim durumumda olan...

doğum hikayelerine daldım gittim yine..
Allah'ım bizleri de o günlere eriştirsin, sağ salim kavuşup büyütmek nasip etsin inşallah

Ana sıtedeyken uyuya kalmışım ya kızlar ama sanki su yatağında yatmıştım ben böyle ter yasamadım duşa kaçayım komsecıkler gormesın beni

selam kızlar nasılsınız bakim biz iyiyiz kzımla birz temizlik yaptık tuvalet banyo toz alma filan sonra da biraz uyuduk anca girebildik nete
ezine sen napıyosun canım dün kontrole gittin mi bebeiş nasıl boyu kilosu

hoşgeldin öncelikle aramıza ben yurt dışında değilim ama şunu belirteyim belki için rahatlar benim de karnım haftama göre küçük hatta pardesü giydiğim için kimileri hamile olup olmadığımı bile anlamıyor hala ama maşallah kızımın boy ve kilosu gayet normal bence karın ölçüsüyle anlaşılacak bir şey değil bu bana da herkes diyor senin karnın küçük bebeğin haftana göre küçük kalıyor galiba diye ama ultrasonda gayet iyi bence sen de takılma dışardan içeriyi nasıl görebiliyormuş ordaki doktorlar ona şaşırdım yani

artık büyüdüler canım yavaş yavaşta yalancı sancılar başlıo sıkıntı yapma
selam kızlar nasılsınız bakim biz iyiyiz kzımla birz temizlik yaptık tuvalet banyo toz alma filan sonra da biraz uyuduk anca girebildik nete
ezine sen napıyosun canım dün kontrole gittin mi bebeiş nasıl boyu kilosu
canım kıyafetleri ütüledik kuruttuk akşama ütülücez yarında odamız gelio çok şükür
bebişte maşalllah teyzesi 2400 gram olmuş boyumuzu ölçemedi doktorumuz ama gelişşiminden çok memnun çok şükür rabbime
biz yıkadık da halası ütüledi saolsun..

çok ii oldu valla..

size de kolay gelsin..
saol canım
olsun dert etme vereceğiz inşallah hepsini
inşallah inşallah

aramiza hosgeldin Cnm
benimde karnım küçük Cnm ama bebisim sağlıklı Cnm
elle nasıl anlıyorlar ki:26:sen nerede yaşıyorsun Cnm
eğer imkanin varsa bir ultrasona gir için rahat etsin

hayırlı olsun cnm ya zormu bende taşınıcam 15 ne kadar nasıl yapcam bılmıyorum daha eşye topluycam evı gıdıp temızlıycem çok işim var çok

canım benim de aşağıda ultrasonda baktı doktorum bebek baya aşağıda dedi ama erken olur filan demedi sadece dikkat et kendine fazla yorma dedi seini ultraonda da aşağıdamıydı..bir de o kadar stres yapma yoksa erken olmicaksa da erken olur bu gidişle

ıyı olmasına ıyıde sıkıysa dışarı çık bu halle hem onuda geçtım ya karın agrısı benı oldurdu

herşeyi hazır desene maşallah güle güle kullanın inşallah..oğluna da maşallah canım çok iyi kilosu böyle devam etsin inşallah sağlıklı bir şekilde

herşeyi hazır desene maşallah güle güle kullanın inşallah..oğluna da maşallah canım çok iyi kilosu böyle devam etsin inşallah sağlıklı bir şekilde

cok sukur canım herseyı hazır. Amın devam etsin eylulun 20sınden sonra dogum bekle dedı

oh be içim rahatladı ben biraz çekiniyorum da o muayeneden
bakalım iki hafta sonra var benim de çatı muayenesi

benim de adet sancısı gibi ağrılarım var ama yorulmama mı bağlı bir şey yoksa bebeğin hareketlerine mi bağlı anlayamıyorum
hatta dinlendikten sonra ayağa kalkarken şiddetli olabiliyor bazen, ama artık normal bunlar dedi doktorum bu tip ağrılar için...

canım geçmiş olsun öncelikle
bu tip kabartılar kızarıklıklar hamilelik nedeniyle oluşabiliyormuş, bir arkadaşımın öyle olmuştu, kalıcı olmadığını düşünerek rahatlayabilirsin
ılık duş falan iyi gelir diye tahmin ediyorum
bende de ufak et beni gibi bir şey çıktı ama o doğumdan sonra geçer mi bilmiyorum

canım o kadar da kendini üzme, bebeklerimiz hemen hissediyor onlar da üzülüyor
hangi ülkedesin, orada prosedür nedir hiç bilemiyorum, ısrarla ultrason talep et, kafandaki soru işaretlerini söyle doktoruna, yani belki anlayış gösterirler
sana tavsiyem kendini asla üzme bebeğini de üzme
elinden gelen şeyleri aksatma dinlenme beslenme kendini üzmeme gibi şeyler...
bebeğinin gelişiminden korkuyorsan bak bebeği büyüten 3 şey söyleyeyim sana
muz, kaşar peyniri ve pirinçli gıdalar
ben faydasını gördüm canım

Son düzenleme:
kızlar normal doğum ve sezaryenle doğumun avantajları ve dezavantajları hakkında ne düşünüyorsunuz
ben normal doğumdan yana biri olarak çok soğudum normal doğumdan
doktorlardan çok dinledim, vajina asla eski formuna dönmüyormuş normalden sonra
ve sezaryen bebek için en az risksiz olanmış..
siz ne düşünüyorsunuz, ikinci veya üçüncüye anne olacak arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz??

sanırım hormonların etkisinden canım umarım geçici olur et benleri bende çok çıktı boynumda ve göğüsümde bir sürü çıktı

sanırım hormonların etkisinden canım umarım geçici olur et benleri bende çok çıktı boynumda ve göğüsümde bir sürü çıktı
benim boynuma daha önce olanlar da büyüdü, çok rahatsız ederlerse doğumdan sonra yaktırmayı düşünüyorum artık ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…