maşallah o kadar erken mi olcak gelişimi önde demekkicok sukur canım herseyı hazır. Amın devam etsin eylulun 20sınden sonra dogum bekle dedı
kızlar normal doğum ve sezaryenle doğumun avantajları ve dezavantajları hakkında ne düşünüyorsunuz
ben normal doğumdan yana biri olarak çok soğudum normal doğumdan
doktorlardan çok dinledim, vajina asla eski formuna dönmüyormuş normalden sonra
ve sezaryen bebek için en az risksiz olanmış..
siz ne düşünüyorsunuz, ikinci veya üçüncüye anne olacak arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz??
Merhaba arkadaslar,
bugun annemle bebek arabasi baktik. Gerci her ciktigimizda bakiyoruz.
Bir tane bebek arabasini begendim aslinda. Hem fiyat olarak da uygun.
Casual Cadillac Travel System.
Bunu alan kullanan var mi aranizda.
Cok hafif ve kullanimi da guzel geldi bana.
fotografini da ekleyeyim.
Eki Görüntüle 789432 Eki Görüntüle 789431
aramiza hosgeldin Cnm
benimde karnım küçük Cnm ama bebisim sağlıklı Cnm
elle nasıl anlıyorlar ki:26:sen nerede yaşıyorsun Cnm
eğer imkanin varsa bir ultrasona gir için rahat etsin
hosgeldınn canım allah hayırlısyla saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsınben de ekimde doğum yapacam,uzun süredir hergün burayı takip ediyorum ama hiç yazmadım,bugün yazmaya ve aranıza katılmaya karar verdim çünkü moralim çok bozuk ve sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var...ben yurt dışında yaşıyorum,doktor kontrollerine gidiyoruz ama ultrasona girmiyoruz,sadece elle muayene sonucu tahmini bebeğin kilosu gelişimi hakkında bilgi alıyoruz...karnım normalden küçükmüş 3 hafta kadar,bebek te küçük olacak diyorlar ama neden böyle,çok moralim bozuldu,neden göremiyorum bebeğimi,benim gibi yurtdışında yaşayıp böyle problem yaşayan var mı,nasıl ultrasona girebilirim,içimi nasıl rahatlatabilirim,plesantadan yeterli kan mı gitmiyor acaba,zaten burdaki hiç bir şey türkiye gibi değil,ne bebek arabaları ne kıyafet eşyaları,tüm annelik hevesim heyecanım kursağımda kaldı,sinirlerim bozuldu iyice,en son onaltıncı haftada ultrasona ikili test için girdik,çok kaygılıyım bebeğin sağlığı konusunda,neredeyse hergün ağlıyorum ne olur sağlıklı doğsun diye,var mı benim durumumda olan...
hoşgeldin öncelikle aramıza ben yurt dışında değilim ama şunu belirteyim belki için rahatlar benim de karnım haftama göre küçük hatta pardesü giydiğim için kimileri hamile olup olmadığımı bile anlamıyor hala ama maşallah kızımın boy ve kilosu gayet normal bence karın ölçüsüyle anlaşılacak bir şey değil bu bana da herkes diyor senin karnın küçük bebeğin haftana göre küçük kalıyor galiba diye ama ultrasonda gayet iyi bence sen de takılma dışardan içeriyi nasıl görebiliyormuş ordaki doktorlar ona şaşırdım yani
kullanişli birşeye benziyorcanım dış görünüşü de güzel eğer hafifse de kullanışlı olur bence ağır olunca katlaması filan zor oluyor kullnışsız oluyor o zman da
hayırlı olsun cnm ya zormu bende taşınıcam 15 ne kadar nasıl yapcam bılmıyorum daha eşye topluycam evı gıdıp temızlıycem çok işim var çok
Ben de çok fazla sırt ağrısı çekiyorumbenım bu sol taraf sırt agrımmm cok arttı oturdum resmen agladım agrıdan hıc bısey yapamıyorum hıc bıyere gıdemıyorum hamılelıgım boyunca cok fazla sıkıntı yasamadım ama bu agrılar her gecen gun benı mahvedıyorr
canım görünümü çok hoşMerhaba arkadaslar,
Cok yoruldum gene.
Sizin fikrinizi de alayim.
canım uzman tv de izlesim doktor eski formuna dönmesi imkansız, ama eski formuna yakın bir hale kadar toparlanır diyormaşallah o kadar erken mi olcak gelişimi önde demekki
benim en çok düşündüğüm şey o yaa eskisi gibi olmuyor diyor kimileri kimileri de eski haline döndüğünü söylüyor ben bu sebepten sezeryen isteyesim geliyor ama onu da istemiyorum ki zaten eşim de sezeryana izin vermiyoor
canım allah yardımcın olsun bak ben de üzüldüm sen anlattıkçaben danimarkada yaşıyorum,9 ay oldu geleli pek dil de bilmiyorum,eşim yardımcı oluyor tercümanlık ediyor.elle karnımı elleyip yaklaşık bi tahminde bulunuyorlar,ultrasona bir daha girmeyecek miyim diyorum hayır diyorlar...zaten kontrollerim ya aile hekimi ya ebe,kadın doğum uzmanına bile göndermiyorlar...düşünsenize bebeğimin yüzünü gözünü görmedim,gelişimi iyi mi bilmiyorum,tüm heyecanım kursağımda kaldı,isyanlardayım yani...bişey almaya gidiyorsunuz zevksiz renksiz şeyler,offf....iyice bunalıma girdim,insanın anne olma heyecanını alıyorlar sanki....sezeryan isteğe bağlı değil,ben de normal doğumdan yanayım ama bebeğin kilosunu kafa ölçülerini bilmeden nasıl normale karar veriyorlar,ordan çıkmazsa vakumluyor...türkiyede gelişim geriyse erken müdahaleyle alabiliyorlar bebeği daha da geri kalmasın diye,ama burda Allaha emanet...offf cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim,buraya okudukça biraz rahatlıyorum...
benım bu sol taraf sırt agrımmm cok arttı oturdum resmen agladım agrıdan hıc bısey yapamıyorum hıc bıyere gıdemıyorum hamılelıgım boyunca cok fazla sıkıntı yasamadım ama bu agrılar her gecen gun benı mahvedıyorr
ord daha uygunsa ordan ver siparişi canım 80 lira az para değil başka ihtiyaçlarını alırsın onunlaEvet canim benim de hemen icime yatti. Bu arada bebefix.com da da gordum aynisini. ordan siparis versem mi diyorum. Ustelik taksitli fiyati 80 lira daha ucuz.
az kaldı sabretcez artık bebişler için ama zor oluyor gerçektenbenım bu sol taraf sırt agrımmm cok arttı oturdum resmen agladım agrıdan hıc bısey yapamıyorum hıc bıyere gıdemıyorum hamılelıgım boyunca cok fazla sıkıntı yasamadım ama bu agrılar her gecen gun benı mahvedıyorr
canım görünümü çok hoş
eğer araba hafifse güzelmiş
biz de iki gün önce aldık chicco trio enjoy o da travel sistem, araba 7,5 kilo, çok hafif ve sağlam bir araba, sürüşü de rahattı ağır arabalara nazaran
travel sistem bence en en mantıklısı, bebeğin ana kucağında uyurken al otomobile koy, otomobilden indir al kendi arabasına koy, oh mis, 1 yaştan sonra da normal arabaya dönüşüyorlar, pişman olmazsın bence
ama dediğm gibi ağırsa tercih etmeyin derim
canım uzman tv de izlesim doktor eski formuna dönmesi imkansız, ama eski formuna yakın bir hale kadar toparlanır diyor
bence önemli bir konu sonuçta eşim 23 yaşında ben 26.. daha genciz ve bu cinsel hayatı etkileyecek bir boyutta bir deformasyon olursa aile yaşantısını etkileyecek pozisyonlara kadar gideblir evlilikler allah muhafaza
en önemli olan konu bebeklerimiz sağlığı konusunda da sezaryen en risksiz işlemmiş, ki bizim bebiş zaten büyükmüş başı çok, doktor zor olacak senini n ormal doğumun dedi,
bu nedenler beni sezaryene sıcak bakmama neden oldu
benim eşim de normalden yana, çünkü daha çok çocuk yapacaksın bana diyore sezaryende de sınır var bildiğim kadarıyla
canım allah yardımcın olsun bak ben de üzüldüm sen anlattıkça
öncelikle ne olursa olsun kendini üzme, mutlu bir hamile mutlu bir anne olmaya çalış
anneler ağlamaz, anneler üzülmez, düşünsene sen kendi çocukluğunda anneni üzgün mutsuz hatta ağlamış gördüğündeki kendi psikolojini...
ben hep annemi üzgün gördüğüm anlarda, kendimi ne akdar kötü hissettiğimi hatırlayarak hep mutlu olmaya çalışıyorum her sorun karşısında, bizlar artık anne olacağız güçlü ve mutlu olmak zorundayız
benim eşim kasımda asker allahın izniyle, daha yazrumuzun 40ı çıkmadan gidecek, ben de lohusa...
üzülürüm ve bebeğime yansıtırım diye korkuyorum ama herşeyime şükretmeye çalışarak çözmeye çalışıyroum, sen de bu şekilde mutlu olmaya çalış
vakum yöntemine gelmek istiyorum canım aslında emin ellerde çok güvenli bir yöntemmiş ben epey video seyrettim, ki orada işin raconu buysa eminim tüm doktorlar vakum konusunda oldukça tecrübelidir, belki bebek hiç dönmez sezaryene alırlar, yani sen hiç düşünme zaten düşündüğün gibi gelişmiyor olaylar bu doğum konusunda
ben de sezaryen düşünüyorum bebeğimin başı büyükmüş diye, ama bakarsın birden doğum başlar, alamazlar sezaryene, hiç belli olmaz yani, orada da gidişatına göre doktorlar eminim senin ve bebeğinin sağlığı leyhinde bir karar vereceklerdir
allah yardımcımız olsun, benim de alt karnım ağrıyor, evimin merdivenli, merdivenler ölüm gibi gel,iyor bazen çok zorlanıyorum
ama az kaldı melekleri kucağımıza almamızaaa
ben de ekimde doğum yapacam,uzun süredir hergün burayı takip ediyorum ama hiç yazmadım,bugün yazmaya ve aranıza katılmaya karar verdim çünkü moralim çok bozuk ve sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var...ben yurt dışında yaşıyorum,doktor kontrollerine gidiyoruz ama ultrasona girmiyoruz,sadece elle muayene sonucu tahmini bebeğin kilosu gelişimi hakkında bilgi alıyoruz...karnım normalden küçükmüş 3 hafta kadar,bebek te küçük olacak diyorlar ama neden böyle,çok moralim bozuldu,neden göremiyorum bebeğimi,benim gibi yurtdışında yaşayıp böyle problem yaşayan var mı,nasıl ultrasona girebilirim,içimi nasıl rahatlatabilirim,plesantadan yeterli kan mı gitmiyor acaba,zaten burdaki hiç bir şey türkiye gibi değil,ne bebek arabaları ne kıyafet eşyaları,tüm annelik hevesim heyecanım kursağımda kaldı,sinirlerim bozuldu iyice,en son onaltıncı haftada ultrasona ikili test için girdik,çok kaygılıyım bebeğin sağlığı konusunda,neredeyse hergün ağlıyorum ne olur sağlıklı doğsun diye,var mı benim durumumda olan...
Merhaba arkadaslar,
Cok yoruldum gene.
Sizin fikrinizi de alayim.
Ben de çok fazla sırt ağrısı çekiyorum
Ve yatmadıkça kesinlikle geçmiyor
canım görünümü çok hoş
eğer araba hafifse güzelmiş
biz de iki gün önce aldık chicco trio enjoy o da travel sistem, araba 7,5 kilo, çok hafif ve sağlam bir araba, sürüşü de rahattı ağır arabalara nazaran
travel sistem bence en en mantıklısı, bebeğin ana kucağında uyurken al otomobile koy, otomobilden indir al kendi arabasına koy, oh mis, 1 yaştan sonra da normal arabaya dönüşüyorlar, pişman olmazsın bence
ama dediğm gibi ağırsa tercih etmeyin derim
ord daha uygunsa ordan ver siparişi canım 80 lira az para değil başka ihtiyaçlarını alırsın onunla
jasemincimm görünüs olarak cok güzel yani ben siyah rengini cok begendim..kullanisliysa fazla düsünmene gerek yok ama en önemlisi icine sinmesi sinmediyse bosverama bence hos
Canim arabanin agirligi 8 kg o yuzden de iyi geldi bana.
canim internette biraz arastirma yaptim da bazen farkli renk gonderiyorlarmis, gec geliyormus falan diye yazmislar. Bende guvenemedim bu yuzden.
Canim bende siyahini begendim zaten bebete erkek oluncaaslinda icime de sindi.
iyiki de iki bardak çay içelim dedik yani yandık yaa off ne sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?