2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cok sukur canım herseyı hazır. Amın devam etsin eylulun 20sınden sonra dogum bekle dedı
maşallah o kadar erken mi olcak gelişimi önde demekki

benim en çok düşündüğüm şey o yaa eskisi gibi olmuyor diyor kimileri kimileri de eski haline döndüğünü söylüyor ben bu sebepten sezeryen isteyesim geliyor ama onu da istemiyorum ki zaten eşim de sezeryana izin vermiyoor

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,

bugun annemle bebek arabasi baktik. Gerci her ciktigimizda bakiyoruz.
Cok yoruldum gene.
Bir tane bebek arabasini begendim aslinda. Hem fiyat olarak da uygun.
Casual Cadillac Travel System.

Bunu alan kullanan var mi aranizda.

Cok hafif ve kullanimi da guzel geldi bana.

fotografini da ekleyeyim.

Sizin fikrinizi de alayim.

Son düzenleme:

kullanişli birşeye benziyorcanım dış görünüşü de güzel eğer hafifse de kullanışlı olur bence ağır olunca katlaması filan zor oluyor kullnışsız oluyor o zman da

aramiza hosgeldin Cnm
benimde karnım küçük Cnm ama bebisim sağlıklı Cnm
elle nasıl anlıyorlar ki:26:sen nerede yaşıyorsun Cnm
eğer imkanin varsa bir ultrasona gir için rahat etsin

ben danimarkada yaşıyorum,9 ay oldu geleli pek dil de bilmiyorum,eşim yardımcı oluyor tercümanlık ediyor.elle karnımı elleyip yaklaşık bi tahminde bulunuyorlar,ultrasona bir daha girmeyecek miyim diyorum hayır diyorlar...zaten kontrollerim ya aile hekimi ya ebe,kadın doğum uzmanına bile göndermiyorlar...düşünsenize bebeğimin yüzünü gözünü görmedim,gelişimi iyi mi bilmiyorum,tüm heyecanım kursağımda kaldı,isyanlardayım yani...bişey almaya gidiyorsunuz zevksiz renksiz şeyler,offf....iyice bunalıma girdim,insanın anne olma heyecanını alıyorlar sanki....sezeryan isteğe bağlı değil,ben de normal doğumdan yanayım ama bebeğin kilosunu kafa ölçülerini bilmeden nasıl normale karar veriyorlar,ordan çıkmazsa vakumluyor...türkiyede gelişim geriyse erken müdahaleyle alabiliyorlar bebeği daha da geri kalmasın diye,ama burda Allaha emanet...offf cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim,buraya okudukça biraz rahatlıyorum...

hosgeldınn canım allah hayırlısyla saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsın

ben yurtdısında deılım ama oradakı arkadaslarımı buradakı gıbı sık ultrasyona almadıklarını soylemıstı bı arkadasım hamılelegı boyunca 3 yada 4 kes usg ye gırmıstı dısardan bakılarak bunu anlamak zor olabılır canım moralını bozma ıc karnın genıstır belkı ozel usg merkezlerı yokmu canım onlara gıdemıyormusun

cevabın için teşekkürler,keşke sadece karnım küçük olsa,bana bebek te küçük diyorlar,büyük bişey bekleme diyorlar,ben de öyle büyük bişey beklemiyorum zaten ama bu küçüklüğün nedeni kafamı karıştırıyor,yani belki plesantal yetersizlik var,çünkü her kontrolde bir hf geriye gidiyor...şu son ayın geçmesi ne kadar zormuş

kullanişli birşeye benziyorcanım dış görünüşü de güzel eğer hafifse de kullanışlı olur bence ağır olunca katlaması filan zor oluyor kullnışsız oluyor o zman da

Evet canim benim de hemen icime yatti. Bu arada bebefix.com da da gordum aynisini. ordan siparis versem mi diyorum. Ustelik taksitli fiyati 80 lira daha ucuz.

benım bu sol taraf sırt agrımmm cok arttı oturdum resmen agladım agrıdan hıc bısey yapamıyorum hıc bıyere gıdemıyorum hamılelıgım boyunca cok fazla sıkıntı yasamadım ama bu agrılar her gecen gun benı mahvedıyorr

hayırlı olsun cnm ya zormu bende taşınıcam 15 ne kadar nasıl yapcam bılmıyorum daha eşye topluycam evı gıdıp temızlıycem çok işim var çok

cok tesekkurler cnm. Zorda ne kelime cok cok zor geldı bu halde.Allahtan kayınvalidemle annem yardım ettı de bıtırdk cabucak yoksa ben işin içinden çıkamazdım galiba....

Ben de çok fazla sırt ağrısı çekiyorum
Ve yatmadıkça kesinlikle geçmiyor

canım görünümü çok hoş
eğer araba hafifse güzelmiş
biz de iki gün önce aldık chicco trio enjoy o da travel sistem, araba 7,5 kilo, çok hafif ve sağlam bir araba, sürüşü de rahattı ağır arabalara nazaran
travel sistem bence en en mantıklısı, bebeğin ana kucağında uyurken al otomobile koy, otomobilden indir al kendi arabasına koy, oh mis, 1 yaştan sonra da normal arabaya dönüşüyorlar, pişman olmazsın bence
ama dediğm gibi ağırsa tercih etmeyin derim

canım uzman tv de izlesim doktor eski formuna dönmesi imkansız, ama eski formuna yakın bir hale kadar toparlanır diyor
bence önemli bir konu sonuçta eşim 23 yaşında ben 26.. daha genciz ve bu cinsel hayatı etkileyecek bir boyutta bir deformasyon olursa aile yaşantısını etkileyecek pozisyonlara kadar gideblir evlilikler allah muhafaza
en önemli olan konu bebeklerimiz sağlığı konusunda da sezaryen en risksiz işlemmiş, ki bizim bebiş zaten büyükmüş başı çok, doktor zor olacak senini n ormal doğumun dedi,
bu nedenler beni sezaryene sıcak bakmama neden oldu
benim eşim de normalden yana, çünkü daha çok çocuk yapacaksın bana diyor e sezaryende de sınır var bildiğim kadarıyla

canım allah yardımcın olsun bak ben de üzüldüm sen anlattıkça
öncelikle ne olursa olsun kendini üzme, mutlu bir hamile mutlu bir anne olmaya çalış
anneler ağlamaz, anneler üzülmez, düşünsene sen kendi çocukluğunda anneni üzgün mutsuz hatta ağlamış gördüğündeki kendi psikolojini...
ben hep annemi üzgün gördüğüm anlarda, kendimi ne akdar kötü hissettiğimi hatırlayarak hep mutlu olmaya çalışıyorum her sorun karşısında, bizlar artık anne olacağız güçlü ve mutlu olmak zorundayız
benim eşim kasımda asker allahın izniyle, daha yazrumuzun 40ı çıkmadan gidecek, ben de lohusa...
üzülürüm ve bebeğime yansıtırım diye korkuyorum ama herşeyime şükretmeye çalışarak çözmeye çalışıyroum, sen de bu şekilde mutlu olmaya çalış
vakum yöntemine gelmek istiyorum canım aslında emin ellerde çok güvenli bir yöntemmiş ben epey video seyrettim, ki orada işin raconu buysa eminim tüm doktorlar vakum konusunda oldukça tecrübelidir, belki bebek hiç dönmez sezaryene alırlar, yani sen hiç düşünme zaten düşündüğün gibi gelişmiyor olaylar bu doğum konusunda
ben de sezaryen düşünüyorum bebeğimin başı büyükmüş diye, ama bakarsın birden doğum başlar, alamazlar sezaryene, hiç belli olmaz yani, orada da gidişatına göre doktorlar eminim senin ve bebeğinin sağlığı leyhinde bir karar vereceklerdir

allah yardımcımız olsun, benim de alt karnım ağrıyor, evimin merdivenli, merdivenler ölüm gibi gel,iyor bazen çok zorlanıyorum
ama az kaldı melekleri kucağımıza almamızaaa

Son düzenleme:
Evet canim benim de hemen icime yatti. Bu arada bebefix.com da da gordum aynisini. ordan siparis versem mi diyorum. Ustelik taksitli fiyati 80 lira daha ucuz.
ord daha uygunsa ordan ver siparişi canım 80 lira az para değil başka ihtiyaçlarını alırsın onunla
az kaldı sabretcez artık bebişler için ama zor oluyor gerçekten

evet bence de önemli bir konu eşime de diyorum böyle böyle sorun oluyormuş senin için de sorun olur dootrla konuşup sezeryan isteyelim dediğimde kesinlikle normal olmalı ben sorun etmem diyor ama şimidlik sorun değil tabi olunca görücez de inşallah problem olmaz

bende korktum kızlar yaa oğlanda durmadı gece bi sağa bi sola döndü. bi arkadaşta yazmış çoğu bebek hareketi sanıyo karın bi tarafa toplanınca kasılma oluyo dıye. bendede çok oluyo oğlum bi tarafa toplanıyo korktum erkenmi doğacak diye bide alt tarafıma sancılar girince:18: [/QUOTE]

merhaba;

Eğer bir tarafa toplandığında diğer tarafta çok sert ise o zaman kasılma, ama diğer taraf yumuşaksa o zaman bebek gerçekten toplanmış demek. Bu kasılmalara braxton hicks kasılmaları deniyor. Günde 5-7 kere olması çok normal. Ya çok yorulmuşsundur ya da vücudun susz kalmıştır. Su iç veya pozisyon değişti, yatıyorsan kalk yürü geçer...

Canim hosgeldin..bende yurt disindayim ve inanki yazdiklarini okudugumda cok sasirdim..nasil elle bakarlar inanki sikayet etsen seni bir kadin doktoruna gönderirler böyle birsey cok sacma.benim doktorum cok sükür herseyi kendiliginden söylüyor ve gerekenleri yapiyor yani usg ye giriyorumki zaten girmeden hic bir doktor pek bi yorum yapamaz.hic baska biyere gitme sansin yokmu inan hastaneler bile bakiyorlar git orda baktir.herhalde kücük biryerde yasiyorsun tatlim ama ben olsam bi hastaneye olsun görünürüm onlar mutlaka usg ye sokarlar seni.rabbim yardimcin olsun

jasemincimm görünüs olarak cok güzel yani ben siyah rengini cok begendim..kullanisliysa fazla düsünmene gerek yok ama en önemlisi icine sinmesi sinmediyse bosver ama bence hos

Canim arabanin agirligi 8 kg o yuzden de iyi geldi bana.

ord daha uygunsa ordan ver siparişi canım 80 lira az para değil başka ihtiyaçlarını alırsın onunla

canim internette biraz arastirma yaptim da bazen farkli renk gonderiyorlarmis, gec geliyormus falan diye yazmislar. Bende guvenemedim bu yuzden.

jasemincimm görünüs olarak cok güzel yani ben siyah rengini cok begendim..kullanisliysa fazla düsünmene gerek yok ama en önemlisi icine sinmesi sinmediyse bosver ama bence hos

Canim bende siyahini begendim zaten bebete erkek olunca aslinda icime de sindi.

evet o sorunlar oluyor ben de o yüzden netten hiçbirşey almıyorum daha önce aldım pişman oldum

Kizlar bugun bir de Kraft Twist RLX Travel sistem bakmistik.
Annem babama gostermis ve babam da onu alalim daha iyidir o zaman o demis. Kararsiz kaldim simdi.
Aslinda o da guzeldi fakat daha agir 12.5 kilo. Ozlellikleri cok guzel. Ama kafam karisti iyice. Annemler alacagi icin arabayi cok da masrafli olsun istemiyorum. Onlar da saglam olsun diyorlar.

Casual Cadillac Travel sistem 500 lira, Kraft Twist RLX Travel Sistem 900 lira. Deger mi diye dusunuyorum.
Bir de Kraft daha agir olmasi beni dusundurdu.
Fakat kendi etrafinda 360 derece donebiliyor. Ayak ortuleri mevcut. Sadece bir kac yorumda oto koltugu olan anakucagi cok kullanisli degil diye yorum yazmislar. Cocuk kayabiliyormus.
Ay bilemedim valla.

Bu arada Kraft alman markasi mi? Gerci bazi yerde turk mali ve cin de uretiliyor diye yaziyordu.

kraftin fotosunu da koyayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…