canım sen bilirsin ama ağır olanlar kullanışlı değil arkadaşım bu sebepten yeni bir araba bakıyor kendine eşim olmadan dışarda arabayayla dışarda gezemiyorum evee döndüğümde bebek ve araba taşınmıyor diyor ben de o yüzden hafif araba bakıyorumKizlar bugun bir de Kraft Twist RLX Travel sistem bakmistik.
Annem babama gostermis ve babam da onu alalim daha iyidir o zaman o demis. Kararsiz kaldim simdi.
Aslinda o da guzeldi fakat daha agir 12.5 kilo. Ozlellikleri cok guzel. Ama kafam karisti iyice. Annemler alacagi icin arabayi cok da masrafli olsun istemiyorum. Onlar da saglam olsun diyorlar.
Casual Cadillac Travel sistem 500 lira, Kraft Twist RLX Travel Sistem 900 lira. Deger mi diye dusunuyorum.
Bir de Kraft daha agir olmasi beni dusundurdu.
Fakat kendi etrafinda 360 derece donebiliyor. Ayak ortuleri mevcut. Sadece bir kac yorumda oto koltugu olan anakucagi cok kullanisli degil diye yorum yazmislar. Cocuk kayabiliyormus.
Ay bilemedim valla.
Bu arada Kraft alman markasi mi? Gerci bazi yerde turk mali ve cin de uretiliyor diye yaziyordu.
kraftin fotosunu da koyayim
Eki Görüntüle 789505
lınacık bgun kendımden ıgrendım resmen terden
canım sen bilirsin ama ağır olanlar kullanışlı değil arkadaşım bu sebepten yeni bir araba bakıyor kendine eşim olmadan dışarda arabayayla dışarda gezemiyorum evee döndüğümde bebek ve araba taşınmıyor diyor ben de o yüzden hafif araba bakıyorum
hiç sorma gündüz azcık uyuyayım gece sıcak ve bel ağrısından uyuyamadım dedim ama gündüzde terden uykuya dalamadım
Hu huu ben geldim
kızlar normal doğum ve sezaryenle doğumun avantajları ve dezavantajları hakkında ne düşünüyorsunuz
ben normal doğumdan yana biri olarak çok soğudum normal doğumdan
doktorlardan çok dinledim, vajina asla eski formuna dönmüyormuş normalden sonra
ve sezaryen bebek için en az risksiz olanmış..
siz ne düşünüyorsunuz, ikinci veya üçüncüye anne olacak arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz??
Bende bunu düşünüyorum cnm kraft gerçekten özl çok iyi başka markalra sa baktım ama dönüşlü olmadığı için takıp çıkarmk zorunda kalıyorsun kim onu sürekli takıp çıkaracak ağırlığı konusunda bişey diyemem bana öle çok ağır gibi gelmedi ama:26:Kizlar bugun bir de Kraft Twist RLX Travel sistem bakmistik.
Annem babama gostermis ve babam da onu alalim daha iyidir o zaman o demis. Kararsiz kaldim simdi.
Aslinda o da guzeldi fakat daha agir 12.5 kilo. Ozlellikleri cok guzel. Ama kafam karisti iyice. Annemler alacagi icin arabayi cok da masrafli olsun istemiyorum. Onlar da saglam olsun diyorlar.
Casual Cadillac Travel sistem 500 lira, Kraft Twist RLX Travel Sistem 900 lira. Deger mi diye dusunuyorum.
Bir de Kraft daha agir olmasi beni dusundurdu.
Fakat kendi etrafinda 360 derece donebiliyor. Ayak ortuleri mevcut. Sadece bir kac yorumda oto koltugu olan anakucagi cok kullanisli degil diye yorum yazmislar. Cocuk kayabiliyormus.
Ay bilemedim valla.
Bu arada Kraft alman markasi mi? Gerci bazi yerde turk mali ve cin de uretiliyor diye yaziyordu.
kraftin fotosunu da koyayim
Eki Görüntüle 789505
merhaba, sezeryan bir doğum yöntemi değil acil durumda başvurulacak bir yöntemdir. İnsanoğlunun varoluşundan bu yana milyarlarca kadın doğal doğum ile doğurmuşken ülkemizde sezeryanın nasıl tercih edilebildiğini gerçekten anlamıyorum. Hele ki tatilleri bozulmasın gece yarısı yataklarından kalkmasınlar diye doktorların buna teşvik etmesini hiç anlamıyorum.
İmkanınız varsa Hynpno birthing mongan yöntemi kitabını bir okuyun derim. Tabiki normal doğumda bir çok komplikasyon gelişebilir, ama sezeryanda da bir çok şey olabilir. Nasıl gdo lu diye herşeyi yemiyorsak, gıdanın doğalını seçiyorsak neden doğumun doğalından korkuyoruz ki? Allah kimseye kaldırabileceğinden fazla dert vermezken neden kadınlara eziyet etsin ki? Vücudumuz doğurmak için eşsiz bir şekilde yaratılmış. Siz yeter ki kulaklarınızı kötü doğum hikayelerine tıkayın, herşeyin iyi olacağına motive olun, stresinizi en alt seviyeye getirin herşey Allahın izniyle çok kolay olur...
hoşgeldin caın nasılsın,hazırlıklar nasıl gidiyorHu huu ben geldim
sorma ya bu beişler şimdiden uyutmuyor bizi ya ter basıyor ya ağrı oluyor onlardan dolayıuyudmuşum ben bı kaltımkı su yatagındayım sankı
merhaba, sezeryan bir doğum yöntemi değil acil durumda başvurulacak bir yöntemdir. İnsanoğlunun varoluşundan bu yana milyarlarca kadın doğal doğum ile doğurmuşken ülkemizde sezeryanın nasıl tercih edilebildiğini gerçekten anlamıyorum. Hele ki tatilleri bozulmasın gece yarısı yataklarından kalkmasınlar diye doktorların buna teşvik etmesini hiç anlamıyorum.
İmkanınız varsa Hynpno birthing mongan yöntemi kitabını bir okuyun derim. Tabiki normal doğumda bir çok komplikasyon gelişebilir, ama sezeryanda da bir çok şey olabilir. Nasıl gdo lu diye herşeyi yemiyorsak, gıdanın doğalını seçiyorsak neden doğumun doğalından korkuyoruz ki? Allah kimseye kaldırabileceğinden fazla dert vermezken neden kadınlara eziyet etsin ki? Vücudumuz doğurmak için eşsiz bir şekilde yaratılmış. Siz yeter ki kulaklarınızı kötü doğum hikayelerine tıkayın, herşeyin iyi olacağına motive olun, stresinizi en alt seviyeye getirin herşey Allahın izniyle çok kolay olur...
cok tesekkurler cnm. Zorda ne kelime cok cok zor geldı bu halde.Allahtan kayınvalidemle annem yardım ettı de bıtırdk cabucak yoksa ben işin içinden çıkamazdım galiba....
maşallah o kadar erken mi olcak gelişimi önde demekki
benim en çok düşündüğüm şey o yaa eskisi gibi olmuyor diyor kimileri kimileri de eski haline döndüğünü söylüyor ben bu sebepten sezeryen isteyesim geliyor ama onu da istemiyorum ki zaten eşim de sezeryana izin vermiyoor
ay ben nasıl taşıncam ya korkuttun benı off off
Hoşbulduk canım..Ütü yapmam 1.5 saat sürdü,yavaş yavaş yaptım ama beni baya yormuş..Sonra 6 buçuk gibi çarşıya gittim,bebek alışverişi yaptığımız büyük bir mağaza var yine oraya gittimeksiklerimi söyledim ama yeni siparişler gelecekmiş 10 gün sonra muayeneye gittiğimde alıcam inşallah..Ordan milkplus süt artırıcı ,emzirme önlüğü,destek yastığı,kulak çubuğu alıcam.Biberon sterilezatörü,termos biberon ve termometreyi de bizim beyaz eşya mağazasından alıcam inş..Göğüs pompasını duruma göre alayım diyorum,acele etmesem de olur..English home dan da kirli sepeti ve bakım sepeti alayım diyorum..Bu eksikler 2 haftada olsun bitsin artık mümkünse hiç halim kalmadı artık,akşamüstü çıkmama rağmen çok bunaltıcıydı,eve gelir gelmez kendimi banyoya attım klimayı açtım..hoşgeldın canımneler yaptın
kız olurmu eskı halını almıyo diye valla sordumda eskısı gıbı dıyorlar hatta esprı yapıyorlar sıfır kılometre dıye hem mentıklıde dusunursek 5 6 dogum yapan var ee onların açıkmı kaldı şimdı
canım siz doğumdan sonra taşınsanız olmuyo mu taşınmak ağır zahmetli bir iş zor olur sana ve riskli bile olabilir
ya o galiba yapı meselesi burda da topiklerde bu dertten muzdarip olanlar var doktor mahareti ve kadının yapısı önemli galiba
canım sen bilirsin ama ağır olanlar kullanışlı değil arkadaşım bu sebepten yeni bir araba bakıyor kendine eşim olmadan dışarda arabayayla dışarda gezemiyorum evee döndüğümde bebek ve araba taşınmıyor diyor ben de o yüzden hafif araba bakıyorum
hiç sorma gündüz azcık uyuyayım gece sıcak ve bel ağrısından uyuyamadım dedim ama gündüzde terden uykuya dalamadım
HosgeldiiiinHu huu ben geldim
hımm naladım canım umarım yardım edecek birileri vardır yoksa da yardımcı tut kendine ağır şeyleri ona yaptırırsın dikkatli olmamız lazımolmuyo cnm olmuyo 15 ne kadar taşınmamız lazım ne yapaıl artık az az yapcam eşimle hem ev kuçuk hemde ust kattan şikayetcıyız tasıncaz bu yuzden
oylemı hıç duymadın ama ben
Bende bunu düşünüyorum cnm kraft gerçekten özl çok iyi başka markalra sa baktım ama dönüşlü olmadığı için takıp çıkarmk zorunda kalıyorsun kim onu sürekli takıp çıkaracak ağırlığı konusunda bişey diyemem bana öle çok ağır gibi gelmedi ama:26:
hımm naladım canım umarım yardım edecek birileri vardır yoksa da yardımcı tut kendine ağır şeyleri ona yaptırırsın dikkatli olmamız lazım
duymamak en iyisi gliba ben şimdi buna takmış durumdayım az öncede okuduğum topikte kadının iki çocuğu varmış normal olmuş ikisi de eşi çok geniş zevk alamıyorum demiş yaa inanamadım resmen
Cnm ben normal doğumdan yanayım sezaryen zorunlu olunca yapılacak birşeykızlar normal doğum ve sezaryenle doğumun avantajları ve dezavantajları hakkında ne düşünüyorsunuz
ben normal doğumdan yana biri olarak çok soğudum normal doğumdan
doktorlardan çok dinledim, vajina asla eski formuna dönmüyormuş normalden sonra
ve sezaryen bebek için en az risksiz olanmış..
siz ne düşünüyorsunuz, ikinci veya üçüncüye anne olacak arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz??
Cnm hakkında hayirlisi olsun allah bebeğini kucağınaben danimarkada yaşıyorum,9 ay oldu geleli pek dil de bilmiyorum,eşim yardımcı oluyor tercümanlık ediyor.elle karnımı elleyip yaklaşık bi tahminde bulunuyorlar,ultrasona bir daha girmeyecek miyim diyorum hayır diyorlar...zaten kontrollerim ya aile hekimi ya ebe,kadın doğum uzmanına bile göndermiyorlar...düşünsenize bebeğimin yüzünü gözünü görmedim,gelişimi iyi mi bilmiyorum,tüm heyecanım kursağımda kaldı,isyanlardayım yani...bişey almaya gidiyorsunuz zevksiz renksiz şeyler,offf....iyice bunalıma girdim,insanın anne olma heyecanını alıyorlar sanki....sezeryan isteğe bağlı değil,ben de normal doğumdan yanayım ama bebeğin kilosunu kafa ölçülerini bilmeden nasıl normale karar veriyorlar,ordan çıkmazsa vakumluyor...türkiyede gelişim geriyse erken müdahaleyle alabiliyorlar bebeği daha da geri kalmasın diye,ama burda Allaha emanet...offf cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim,buraya okudukça biraz rahatlıyorum...
sana katiliyorum Cnm hem önceden annelerimiz normalmerhaba, sezeryan bir doğum yöntemi değil acil durumda başvurulacak bir yöntemdir. İnsanoğlunun varoluşundan bu yana milyarlarca kadın doğal doğum ile doğurmuşken ülkemizde sezeryanın nasıl tercih edilebildiğini gerçekten anlamıyorum. Hele ki tatilleri bozulmasın gece yarısı yataklarından kalkmasınlar diye doktorların buna teşvik etmesini hiç anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?