2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım sen bilirsin ama ağır olanlar kullanışlı değil arkadaşım bu sebepten yeni bir araba bakıyor kendine eşim olmadan dışarda arabayayla dışarda gezemiyorum evee döndüğümde bebek ve araba taşınmıyor diyor ben de o yüzden hafif araba bakıyorum
lınacık bgun kendımden ıgrendım resmen terden

hiç sorma gündüz azcık uyuyayım gece sıcak ve bel ağrısından uyuyamadım dedim ama gündüzde terden uykuya dalamadım

Son düzenleme:

uyudmuşum ben bı kaltımkı su yatagındayım sankı

merhaba, sezeryan bir doğum yöntemi değil acil durumda başvurulacak bir yöntemdir. İnsanoğlunun varoluşundan bu yana milyarlarca kadın doğal doğum ile doğurmuşken ülkemizde sezeryanın nasıl tercih edilebildiğini gerçekten anlamıyorum. Hele ki tatilleri bozulmasın gece yarısı yataklarından kalkmasınlar diye doktorların buna teşvik etmesini hiç anlamıyorum.

İmkanınız varsa Hynpno birthing mongan yöntemi kitabını bir okuyun derim. Tabiki normal doğumda bir çok komplikasyon gelişebilir, ama sezeryanda da bir çok şey olabilir. Nasıl gdo lu diye herşeyi yemiyorsak, gıdanın doğalını seçiyorsak neden doğumun doğalından korkuyoruz ki? Allah kimseye kaldırabileceğinden fazla dert vermezken neden kadınlara eziyet etsin ki? Vücudumuz doğurmak için eşsiz bir şekilde yaratılmış. Siz yeter ki kulaklarınızı kötü doğum hikayelerine tıkayın, herşeyin iyi olacağına motive olun, stresinizi en alt seviyeye getirin herşey Allahın izniyle çok kolay olur...

Bende bunu düşünüyorum cnm kraft gerçekten özl çok iyi başka markalra sa baktım ama dönüşlü olmadığı için takıp çıkarmk zorunda kalıyorsun kim onu sürekli takıp çıkaracak ağırlığı konusunda bişey diyemem bana öle çok ağır gibi gelmedi ama:26:

olmuyo işte tıkanılmıyo gerçekten çok korkutuyorlar

Hu huu ben geldim
hoşgeldin caın nasılsın,hazırlıklar nasıl gidiyor
uyudmuşum ben bı kaltımkı su yatagındayım sankı
sorma ya bu beişler şimdiden uyutmuyor bizi ya ter basıyor ya ağrı oluyor onlardan dolayı

çok güzel yazmışsın canım tam normale motive edici

kız olurmu eskı halını almıyo diye valla sordumda eskısı gıbı dıyorlar hatta esprı yapıyorlar sıfır kılometre dıye hem mentıklıde dusunursek 5 6 dogum yapan var ee onların açıkmı kaldı şimdı

hoşgeldın canımneler yaptın
Hoşbulduk canım..Ütü yapmam 1.5 saat sürdü,yavaş yavaş yaptım ama beni baya yormuş..Sonra 6 buçuk gibi çarşıya gittim,bebek alışverişi yaptığımız büyük bir mağaza var yine oraya gittimeksiklerimi söyledim ama yeni siparişler gelecekmiş 10 gün sonra muayeneye gittiğimde alıcam inşallah..Ordan milkplus süt artırıcı ,emzirme önlüğü,destek yastığı,kulak çubuğu alıcam.Biberon sterilezatörü,termos biberon ve termometreyi de bizim beyaz eşya mağazasından alıcam inş..Göğüs pompasını duruma göre alayım diyorum,acele etmesem de olur..English home dan da kirli sepeti ve bakım sepeti alayım diyorum..Bu eksikler 2 haftada olsun bitsin artık mümkünse hiç halim kalmadı artık,akşamüstü çıkmama rağmen çok bunaltıcıydı,eve gelir gelmez kendimi banyoya attım klimayı açtım..

ya o galiba yapı meselesi burda da topiklerde bu dertten muzdarip olanlar var doktor mahareti ve kadının yapısı önemli galiba

Evet bende o yuzden yine casualin arabasini dusuneyim. Gerci bir kac yere daha bakariz annemle oyle karar veririz en iyisi.

Hu huu ben geldim
Hosgeldiiiin

olmuyo cnm olmuyo 15 ne kadar taşınmamız lazım ne yapaıl artık az az yapcam eşimle hem ev kuçuk hemde ust kattan şikayetcıyız tasıncaz bu yuzden
hımm naladım canım umarım yardım edecek birileri vardır yoksa da yardımcı tut kendine ağır şeyleri ona yaptırırsın dikkatli olmamız lazım
oylemı hıç duymadın ama ben

duymamak en iyisi gliba ben şimdi buna takmış durumdayım az öncede okuduğum topikte kadının iki çocuğu varmış normal olmuş ikisi de eşi çok geniş zevk alamıyorum demiş yaa inanamadım resmen

Canim benim de donuslu olmasi hosuma gitti. Birde uzayan tutma kolu vs.
Kilosu 12.5 kiloymus.
Casual Cadillac bebek arabasi var onu da begendim 8 kiloydu o. Ama bir kac yorum da okuyunca kafam karisti.
Yorumlari da buraya ekleyeyim:

biz kullandık ve çok memmnun kaldık :))))))))) oğlum mayıs ayında doğdu. havalar güzeldi.biz aylarca oturak kısmını portbebe haline getirerek içinde yatırdıkve boll bol gezdik. tatilde biz güneşlenirken, oğlumuz içinde uyudu güneşlendi. 2,5 aylıkken taşındık.ben odaları yerleştirirken arabasını beşik gibi kullanıp evin odalarında gezdirdim.güneşli ve rüzgarlı havalarda çift yönlü olduğu için, yönünü değiştirebildim.( bence bu özellik çok çok çok önemli.) taşınmadan önceki evimizde apartmanın asansörü bebek arabasıyla aşağıya inmek için müsaitti.ayrıca apartman kapısından rahatça bebek arabasıyla çıkabiliyorduk. şimdi apartman girişimiz asansöre ulaşana kadar basamaklarla dolu olduğu için yalnızken arabayı kullanamıyorum malesef. bu yüzden chicco'dan baston araba aldık ((((((((((((((((
bence araba seçerçen arabanızın bagajının büyüklüğü, yaşadığınız ev, yaşayacağınız şehir, hatta bebeğinizin doğacağı aya göre karar vermelisiniz. (oğlum kışın doğsaydı,belkide o kadar dışarı çıkmayacaktık ve portbebe özelliğine o kadar ihtiyaç duymayacaktık.)

geçen sene bende bu zamanlar 26 haftalık hamileydim :)) kraft twist kullanıyoruz biz. bir çok özelliği bi arada bulundurduğu için memunum. çok sağlam bir araba. dışarıda rüzgarın esme yönüne göre, güneşe göre değiştirebiliyorum yönünü. ben ilk zamanlar araba koltuğunu tekerleklere takarak kullandım. öylede çok kolay oluyor. ama port bebe daha rahat tabi. yalnız tek olumsuz yönü tekerlekleri ve oturma kısmı olmak üzere 2 parça olduğu için, bol merdivenli de bir evde oturuyorsanız tek başınıza bebekle dışarı çıkmak zor oluyor. birinin yardım etmesi gerekiyor.

Oturur vaziyette kullanımı çok rahat. Bence en rahatı bu hatta. Yatar pozisyonuda çok güzel tatillerde oğlum içinde uyudu. Fakat biz ana kucağını hiç kullanamadık. Bebek içinden hep kaydı. Dolayısıyla araba koltugu olarakda kullanamadık çok kısa surede araba koltugu almak zorunda kaldık. Birde gerçekten ağır bir araba. Bebeğin rahatlığı derseniz bu arabayı alın, bizim rahatlığımız derseniz bu arabayı almayın. Çok pratik değil. Benim en çok hoşuma giden yönü sapını uzatabiliyorsunuz. Benim ve eşimin boyu uzun standart arabaları kullanırken ıkı buklum oluyorduk. Bu arabayı seçmemızdekı en buyuk etkenlerden biride budur :)

kardeşim gelcek cnm bıde aldırma bu laflara kımısı abartıyo psıkolojıkmen oyle göruyo yınede yaşayan bılır

Cnm ben normal doğumdan yanayım sezaryen zorunlu olunca yapılacak birşey
asla normal varken sezaryen olmayı düşünmüyorum allahin izniyle

Cnm hakkında hayirlisi olsun allah bebeğini kucağına
sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.hiç uzme kendini
sana katiliyorum Cnm hem önceden annelerimiz normal
doğum yapıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…