2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
olmuyo cnm olmuyo 15 ne kadar taşınmamız lazım ne yapaıl artık az az yapcam eşimle hem ev kuçuk hemde ust kattan şikayetcıyız tasıncaz bu yuzden

Canim tasinirken cok dikkat et. Aman cok yorma kendini. Bir kadin tutsan aslinda 2 gunluk hem toparlarken hem yerlestirirken sana yardim etsin eger kimsen yoksa.

Nasil yaaaa...
Kegel calismalari var ya ondan yapmak gerekir sonrasinda. Aslinda dogum oncesi de oneriyorlar.

ee ayarlamışşsın yıne canım alacaklarını ben utuye cesaret edemedım ı yapacaktım mecbur bende gecen cıktıktım ama ıstedıgım bışey bulamadım senın odanın herşeyı tamam mı pekı benım perdem halım avızem uyku setım yatagımız eksık bırde benım çantama konullacakalr bırtek pijamalarım var

Oda ve çantaya konulacak herşey tamam canım,artık ekstralarla ilgileniyorum gibi bişey..Ama onlar da bitsin aklımdan çıksın istiyorum artık,yürürken sanki ayağıma 100 kilo ağırlık yükleniyorSen de eksiklerini liste yap,alacağın yerleri belirle ve tamamla artık canım,aklından çıksın..

yaptım lıstemı canım da bu hafta yatagımız gelecek uyku setını ablam alıcak annemle yollucak perdeyı kafamdakı magazaya koydum ama uygun halı hala bulamadım okadar yer baktım avıze desen kararsız kaldım çok pahalı sıtedıklerımden kova sı eksık ateş ölçeri eksik ve kırlı sepetımız eksık bırde annası gelınce 2. bır beşik alıcaz okadar
bırde benım çantadkıler işte pediydı ıvır zıvırı ama ınan aklımı yoruyo ya bu perde avıze halı işiii klasık halı ıstıyrom odamız klasık dıye salon halıları gosterıyolar çocuk odası dıyorum cizg filim karekterlerınden gosterıyolar halısız kaldık

Kızımın odasında geçici olarak patcwork halı var ama kv çocuk halısı alalım dedi,bnm mobilyama da uyar..Bu konuyu kv çözeceği için bnm listemde yokİnş. en kısa zamanda karar verirsiniz canım,eksikleri 2-3 haftaya tamamen biitirmek gerek yoksa halimiz vahim yani..

YOLADEVAM arkadasim

yazdiklarini okuyunca yazmadan duramadim,bende danimarkadayim 33 haftalik hamileyim,bende toplam 4 kez felan anca usg girebildim ebeye gidiyorum burda boyleymis malesef,netten arastir ozel ultrasona girebilecegin polikinikler var sirf usg uzerine ucretli ama,eger gitmek istersen ben gittigim yerin adresini verebilirim,cok memnun kaldim netten randevu alabiliyosun,

Son düzenleme:

seni karşıma allah çıkardı,özel mesaj hakkım yok daha yeni olduğum için,ben sadece iki defa girebildim maalesef,bana o kliniklerin adreslerini verebilir misin,ben herningde oturuyorum,buraya yakın olanın adresini yazabilir misin

öle dedi doktor canım 20sinden sonra bekle gelirsede korkma ondan sonra bişe olmaz dedi

kardeşim gelcek cnm bıde aldırma bu laflara kımısı abartıyo psıkolojıkmen oyle göruyo yınede yaşayan bılır
olabilir belki de abartıdır canımyaşayıp görecez inşallah sorun olmaz herkeste olacak diye birşey yok sonuçta olursa da halletcez artık birşekilde napalım kadınlık pek bir zor zanaatmiş canım yaa
öle dedi doktor canım 20sinden sonra bekle gelirsede korkma ondan sonra bişe olmaz dedi

hadi hayırlısı bakalım paşa sabırsız bir an önce gelişimini tamamlayıp gelmek istiyor desene

bende pek bilmiyorum danimarkayi,benim dedigim klinik sanirim kbenhavn da ins sana yakindir canim,

adres scanningklinikken canim nete yaz cikar zaten esin danimarkca biliyorsa o alsinn randevuyu bir tane daha avrdi ama ben bilmiyorum esimde iste,benim gittigim buydu

hayırlısı canım rabbim sag salim versin kucaklarımıza inşallah 20 gün daha beklesin oglum sonra ne zaman gelmek istiyosa gelsin

cnm benimde hamilelik şekerim çıktı, sen diyet yapıyor musun?

evet tatlım yapıyorum.. ama öyle seni aç bırakan bi diyet değil, 2000 kalorilik bi diyet.. yasak olan bazı şeyler var.. beyaz un, şeker, incir, üzüm, muz gibi meyveler.. zaten önce endokrin uzmanına görüneceksin o da diyetisyene yönlendirecek seni, orda anlatırlar tek tek.. bebişler için dikkat etmek lazım, direkt etkileniyolarmş çünkü (( sen gittinmi endokrin uzmanına.. eğer istanbulda yaşıyosan şişli etfal hastanesine gidebilirsin canım, gebelere randevusuz bakılıyo orda..

Cnm ben de yer sikintissi oldugu icin katlamali aldim kuveti.cok pratik ve kullanisli yer bakimindan.kullanim olarak zaten acildiginda diger kuvetlerle ayni boyda.fiyati bikac kat daha pahali ama.

tatlım sen ne kadara ve nerden aldın? bende bakındım da joker' de gibi en uygunu.. bebek mağzalarını gezme gibi bi şansım yok o yüzden netten araştırabildim.. dopumdan sonra taşıncam, yei ev düzenime çok özencem valla öyle ortalıkta fazlalık bişeyler kaba kaba eşyalar olsun istemiom ( küvetle işim bitince katar kaldırırım ikinci bebişe kadar

hayırlısı canım rabbim sag salim versin kucaklarımıza inşallah 20 gün daha beklesin oglum sonra ne zaman gelmek istiyosa gelsin

hayırlısı canım ne zmana tamamlarsa gelişimini o zaman gelsin inşallah bebiş..ezine sen de bugün benim gibi nöbetçisin dimi:)

Son düzenleme:
hayırlısı canım ne zmana tamamlarsa gelişimini o zaman gelsin inşallah bebiş..ezine sen de bugün benim gibi nöbetçisin dimi:)

inşallah canım
ewet canım senin eşle benim eş aynı çalışıolar bu ara
benim pertim çıkmış vaziyette sabah beri bebişin kıyafetleri yıkanıp ütülendi ablam saolsun yaptı ama bende yoruldum bebişin çantasının büyük kısmı hazır bez ve biberonlar hariç
benim çanta piyasada yok hiç daha yarında onu hallederiz odamızda gelir onuda yerleştiririz bu hafta öle biter

Canim ben de yurtdisindayim, amerikadayim ve seninle ayni durumdayim. Saglik sigortasi sadece 2 ultrason karsiliyor, bi 8. haftada girdim bide 20 haftada anatomi taramasi icin girdim, cinsiyeti de o zaman ogrendik. Her kontrole gittigimizde esim turlu numaralar yapiyor bebegi gorelim diye ama gerek yok diyor doktor.
Istersen ultrasona girebilirsin, parasini kendin odemen gerekir sadece, ultrason/radyoloji merkezleri var oralara gidebilirsin. Benim burda bi arkadasim vardi son ana kadar kucuk cikiyordu olcusu onu son haftalarda ultrasona soktu doktor, bi sor bence belki bikac hafta sonra sokarlar seni de.
Ben bi klinige gidiyorum 7 ayri doktorum var, doguma hangisi nobetciyse o gelecekmis. Ben 1i haric hepsini cok begendim, cok ilgililer ama turkiyedeki gibi islemiyor burda sistem. Senin oldugun yerde ayni mi bilmiyorum ama burda canin isteyince sezeryan olamiyorsun. Kendini sikma, doktoralarina guven canim. Agladikca bebegini de strese sokarsin.

Jasemincim bence yine ikisinede bir bak tekrardan ve öyle karar ver..eminim birtanesi daha cok icine sinecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…