olmuyo cnm olmuyo 15 ne kadar taşınmamız lazım ne yapaıl artık az az yapcam eşimle hem ev kuçuk hemde ust kattan şikayetcıyız tasıncaz bu yuzden
Nasil yaaaa...hımm naladım canım umarım yardım edecek birileri vardır yoksa da yardımcı tut kendine ağır şeyleri ona yaptırırsın dikkatli olmamız lazım
duymamak en iyisi gliba ben şimdi buna takmış durumdayım az öncede okuduğum topikte kadının iki çocuğu varmış normal olmuş ikisi de eşi çok geniş zevk alamıyorum demiş yaa inanamadım resmen
Hoşbulduk canım..Ütü yapmam 1.5 saat sürdü,yavaş yavaş yaptım ama beni baya yormuş..Sonra 6 buçuk gibi çarşıya gittim,bebek alışverişi yaptığımız büyük bir mağaza var yine oraya gittimeksiklerimi söyledim ama yeni siparişler gelecekmiş 10 gün sonra muayeneye gittiğimde alıcam inşallah..Ordan milkplus süt artırıcı ,emzirme önlüğü,destek yastığı,kulak çubuğu alıcam.Biberon sterilezatörü,termos biberon ve termometreyi de bizim beyaz eşya mağazasından alıcam inş..Göğüs pompasını duruma göre alayım diyorum,acele etmesem de olur..English home dan da kirli sepeti ve bakım sepeti alayım diyorum..Bu eksikler 2 haftada olsun bitsin artık mümkünse hiç halim kalmadı artık,akşamüstü çıkmama rağmen çok bunaltıcıydı,eve gelir gelmez kendimi banyoya attım klimayı açtım..
Oda ve çantaya konulacak herşey tamam canım,artık ekstralarla ilgileniyorum gibi bişey..Ama onlar da bitsin aklımdan çıksın istiyorum artık,yürürken sanki ayağıma 100 kilo ağırlık yükleniyoree ayarlamışşsın yıne canım alacaklarını ben utuye cesaret edemedım ı yapacaktım mecbur bende gecen cıktıktım ama ıstedıgım bışey bulamadım senın odanın herşeyı tamam mı pekı benım perdem halım avızem uyku setım yatagımız eksık bırde benım çantama konullacakalr bırtek pijamalarım var
Oda ve çantaya konulacak herşey tamam canım,artık ekstralarla ilgileniyorum gibi bişey..Ama onlar da bitsin aklımdan çıksın istiyorum artık,yürürken sanki ayağıma 100 kilo ağırlık yükleniyorSen de eksiklerini liste yap,alacağın yerleri belirle ve tamamla artık canım,aklından çıksın..
Kızımın odasında geçici olarak patcwork halı var ama kv çocuk halısı alalım dedi,bnm mobilyama da uyar..Bu konuyu kv çözeceği için bnm listemde yokyaptım lıstemı canım da bu hafta yatagımız gelecek uyku setını ablam alıcak annemle yollucak perdeyı kafamdakı magazaya koydum ama uygun halı hala bulamadım okadar yer baktım avıze desen kararsız kaldım çok pahalı sıtedıklerımden kova sı eksık ateş ölçeri eksik ve kırlı sepetımız eksık bırde annası gelınce 2. bır beşik alıcaz okadar
bırde benım çantadkıler işte pediydı ıvır zıvırı ama ınan aklımı yoruyo ya bu perde avıze halı işiii klasık halı ıstıyrom odamız klasık dıye salon halıları gosterıyolar çocuk odası dıyorum cizg filim karekterlerınden gosterıyolar halısız kaldık
Canim hosgeldin..bende yurt disindayim ve inanki yazdiklarini okudugumda cok sasirdim..nasil elle bakarlar inanki sikayet etsen seni bir kadin doktoruna gönderirler böyle birsey cok sacma.benim doktorum cok sükür herseyi kendiliginden söylüyor ve gerekenleri yapiyor yani usg ye giriyorumki zaten girmeden hic bir doktor pek bi yorum yapamaz.hic baska biyere gitme sansin yokmu inan hastaneler bile bakiyorlar git orda baktir.herhalde kücük biryerde yasiyorsun tatlim ama ben olsam bi hastaneye olsun görünürüm onlar mutlaka usg ye sokarlar seni.rabbim yardimcin olsun
cevabın için sağol canım,bi yandan evin genel temizliğini yapıyorum,burda yalnızım eşim haricinde kimse yardımcı da olmayınca geç okuyabildim yazılan cevapları...busra sen hangi ülkedesin,burda başkentteki yakınlarıma da soruyorum,isveçte yaşayan yakınıma da,onlar da sadece iki kere usg girmişler,tüm gebelik boyunca,şok oldum...en son dün kontrole gittim,preeklampsi şüphesi olabilir diye ilk defa nst ye bağlayıp kan tahlili yapıldı hastanede,yoksa onu da yapmayacaklardı,ve sadece ebeler değerlendirdi,doktorla telden konuşup normal denip gönderdiler bizi...burda özel muayenehane olsa gidecem ama yok,inan çok bunaldım,usg girmezsem bu bir ay zor geçecek,seninki hangi ülke
YOLADEVAM arkadasim
yazdiklarini okuyunca yazmadan duramadim,bende danimarkadayim 33 haftalik hamileyim,bende toplam 4 kez felan anca usg girebildim ebeye gidiyorum burda boyleymis malesef,netten arastir ozel ultrasona girebilecegin polikinikler var sirf usg uzerine ucretli ama,eger gitmek istersen ben gittigim yerin adresini verebilirim,cok memnun kaldim netten randevu alabiliyosun,
maşallah o kadar erken mi olcak gelişimi önde demekki
benim en çok düşündüğüm şey o yaa eskisi gibi olmuyor diyor kimileri kimileri de eski haline döndüğünü söylüyor ben bu sebepten sezeryen isteyesim geliyor ama onu da istemiyorum ki zaten eşim de sezeryana izin vermiyoor
olabilir belki de abartıdır canımyaşayıp görecez inşallah sorun olmaz herkeste olacak diye birşey yok sonuçta olursa da halletcez artık birşekilde napalım kadınlık pek bir zor zanaatmiş canım yaakardeşim gelcek cnm bıde aldırma bu laflara kımısı abartıyo psıkolojıkmen oyle göruyo yınede yaşayan bılır
öle dedi doktor canım 20sinden sonra bekle gelirsede korkma ondan sonra bişe olmaz dedi
seni karşıma allah çıkardı,özel mesaj hakkım yok daha yeni olduğum için,ben sadece iki defa girebildim maalesef,bana o kliniklerin adreslerini verebilir misin,ben herningde oturuyorum,buraya yakın olanın adresini yazabilir misin
olabilir belki de abartıdır canımyaşayıp görecez inşallah sorun olmaz herkeste olacak diye birşey yok sonuçta olursa da halletcez artık birşekilde napalım kadınlık pek bir zor zanaatmiş canım yaa
hadi hayırlısı bakalım paşa sabırsız bir an önce gelişimini tamamlayıp gelmek istiyor desene
cnm benimde hamilelik şekerim çıktı, sen diyet yapıyor musun?
Cnm ben de yer sikintissi oldugu icin katlamali aldim kuveti.cok pratik ve kullanisli yer bakimindan.kullanim olarak zaten acildiginda diger kuvetlerle ayni boyda.fiyati bikac kat daha pahali ama.
hayırlısı canım rabbim sag salim versin kucaklarımıza inşallah 20 gün daha beklesin oglum sonra ne zaman gelmek istiyosa gelsin
hayırlısı canım ne zmana tamamlarsa gelişimini o zaman gelsin inşallah bebiş..ezine sen de bugün benim gibi nöbetçisin dimi:)
ben de ekimde doğum yapacam,uzun süredir hergün burayı takip ediyorum ama hiç yazmadım,bugün yazmaya ve aranıza katılmaya karar verdim çünkü moralim çok bozuk ve sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var...ben yurt dışında yaşıyorum,doktor kontrollerine gidiyoruz ama ultrasona girmiyoruz,sadece elle muayene sonucu tahmini bebeğin kilosu gelişimi hakkında bilgi alıyoruz...karnım normalden küçükmüş 3 hafta kadar,bebek te küçük olacak diyorlar ama neden böyle,çok moralim bozuldu,neden göremiyorum bebeğimi,benim gibi yurtdışında yaşayıp böyle problem yaşayan var mı,nasıl ultrasona girebilirim,içimi nasıl rahatlatabilirim,plesantadan yeterli kan mı gitmiyor acaba,zaten burdaki hiç bir şey türkiye gibi değil,ne bebek arabaları ne kıyafet eşyaları,tüm annelik hevesim heyecanım kursağımda kaldı,sinirlerim bozuldu iyice,en son onaltıncı haftada ultrasona ikili test için girdik,çok kaygılıyım bebeğin sağlığı konusunda,neredeyse hergün ağlıyorum ne olur sağlıklı doğsun diye,var mı benim durumumda olan...
Canim arabanin agirligi 8 kg o yuzden de iyi geldi bana.
canim internette biraz arastirma yaptim da bazen farkli renk gonderiyorlarmis, gec geliyormus falan diye yazmislar. Bende guvenemedim bu yuzden.
Canim bende siyahini begendim zaten bebete erkek oluncaaslinda icime de sindi.
Kizlar bugun bir de Kraft Twist RLX Travel sistem bakmistik.
Annem babama gostermis ve babam da onu alalim daha iyidir o zaman o demis. Kararsiz kaldim simdi.
Aslinda o da guzeldi fakat daha agir 12.5 kilo. Ozlellikleri cok guzel. Ama kafam karisti iyice. Annemler alacagi icin arabayi cok da masrafli olsun istemiyorum. Onlar da saglam olsun diyorlar.
Casual Cadillac Travel sistem 500 lira, Kraft Twist RLX Travel Sistem 900 lira. Deger mi diye dusunuyorum.
Bir de Kraft daha agir olmasi beni dusundurdu.
Fakat kendi etrafinda 360 derece donebiliyor. Ayak ortuleri mevcut. Sadece bir kac yorumda oto koltugu olan anakucagi cok kullanisli degil diye yorum yazmislar. Cocuk kayabiliyormus.
Ay bilemedim valla.
Bu arada Kraft alman markasi mi? Gerci bazi yerde turk mali ve cin de uretiliyor diye yaziyordu.
kraftin fotosunu da koyayim
Eki Görüntüle 789505
Canim hosgeldin..bende yurt disindayim ve inanki yazdiklarini okudugumda cok sasirdim..nasil elle bakarlar inanki sikayet etsen seni bir kadin doktoruna gönderirler böyle birsey cok sacma.benim doktorum cok sükür herseyi kendiliginden söylüyor ve gerekenleri yapiyor yani usg ye giriyorumki zaten girmeden hic bir doktor pek bi yorum yapamaz.hic baska biyere gitme sansin yokmu inan hastaneler bile bakiyorlar git orda baktir.herhalde kücük biryerde yasiyorsun tatlim ama ben olsam bi hastaneye olsun görünürüm onlar mutlaka usg ye sokarlar seni.rabbim yardimcin olsun
cevabın için sağol canım,bi yandan evin genel temizliğini yapıyorum,burda yalnızım eşim haricinde kimse yardımcı da olmayınca geç okuyabildim yazılan cevapları...busra sen hangi ülkedesin,burda başkentteki yakınlarıma da soruyorum,isveçte yaşayan yakınıma da,onlar da sadece iki kere usg girmişler,tüm gebelik boyunca,şok oldum...en son dün kontrole gittim,preeklampsi şüphesi olabilir diye ilk defa nst ye bağlayıp kan tahlili yapıldı hastanede,yoksa onu da yapmayacaklardı,ve sadece ebeler değerlendirdi,doktorla telden konuşup normal denip gönderdiler bizi...burda özel muayenehane olsa gidecem ama yok,inan çok bunaldım,usg girmezsem bu bir ay zor geçecek,seninki hangi ülke
Ben almanyadayim tatlim..inanki cok zor bir durum senin yasadigin rabbim sabir versin..sen ne kadarda bebegini merak etsende rabbime emanet bütün yavrularimiz üzülme ama yinede arastir derim birdahaki hamileliginde tecrübe olur.hastanede bari nst ye sokmuslar kalp atisini duymussundur en azindan bebeginin.ne kadar sacmaymis bu danimarka hic bilmiyordum inanki senin adina cok üzüldüm canim ama bebegine sagliklica kavus da herseyi unutursunpeki dogumu nerde yapacagina fln karar verdinmi?hastaneye kayit yaptirdin mi canim?
ayaklarım bileklerim davul gibi olmuş bacaklarım çok sızlıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?