2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benimde yine sağ kasığım ağrıyooo :'(( sağdan sola dönemiom valla yattığım yerde ters dönmüş kaplumbağalar gibiyim kalkmak isterken :))

ah ah yatmak bi sorun kalkmak bi sorun agrılar iş yapsan sorun yapmasan sorun of of sonrasnda böle bacak ayak şişmeleri sızıları az kaldı sabır

ayaklarım bileklerim davul gibi olmuş bacaklarım çok sızlıo
hadi bakalım sizde bebek de hazır sayılırsınız ufak tefek işler kalmış bizde ayın 15inden sonra hepsini toptan halletcez bakalım kısmetse..canım sen de ödem oluşmaya başladı mı ki ayaklarda filan şişme var mı
benimde yine sağ kasığım ağrıyooo :'(( sağdan sola dönemiom valla yattığım yerde ters dönmüş kaplumbağalar gibiyim kalkmak isterken :))

sorma yaa aynı durumdayız hepimiz eşim gülüyor yatakta sağdan sola dönerken de napalım karnımızın üstünde 3-4 kilo kadar yük taşıyoruz anca..gece de benim adet sancısı gibi sancım vardı yaa yatarken bile hissedip uyandım bugün de kasılma var

büşracım geçenlere 300lerden kurtulamadım diyodun bak 200lere düşmüş senin şafak:119: oğlun da doğunca daha bir hızlı geçecek inşallah

ödemmi şişliklerin nedeni???
felaket sanki patlıcakmış gibi duruolar balon gibi oldular ilk defa bugün böylesine şişti ve sızlıo bacaklarım ayaklarım

felaket sanki patlıcakmış gibi duruolar balon gibi oldular ilk defa bugün böylesine şişti ve sızlıo bacaklarım ayaklarım

tatlış kalp seviyenden yukarıda tut ayaklarını belki faydası olur.. tuzlu falan tükettiğin için mi oluyo yoksa normal mi böyle olması.. ben de henüz bi şişme falan yok, acaba şeker olduğu için diyet yapıorum o mu engelliyo

iyi geceler nasılsınız arkadaşlarben bugün halsiz kıpırdamaya hali olmayan tufaf bir haldeyim..ellerim ayaklarım davul gibi şiş ve dün geceden beri sırt ağrım var...allah kimseye göstermesin çok zor...pc nin başında gözlerim kapanıyo r yatınca uyuyamıyorum ..tek isteğim deliksiz bir uyku uyumak ama olmuyor işte...hepinize iyi geceler tatlı rüyalr...

anneliğe hazırlanıyomuş vücut, uykusuz gecelere antrenman :)) ama az kalmış senin de canım.. Allah kolaylık versin.. sana da tatlı rüyalar

hamilelikte şişlikler oluyor yaa onlardan mı demek istedim ödem mi ben de bilmiyorum aslında öyle diyorlar diye ben de öyle dedim yani hep mi var şişlik yoksa bugün mü oldu..eğer bugün olmuşsa tuzlu su iyi gelir ayağını da yüksek tutu uzan bol su iç geçer

deliksiz uyku mu oda neydionu unutalı kaç hafta oluyor yaa

Cnm ben civil magazasinda rastgele gordum bi tane kenarda seffaf poseti acilmamis duruydu ne diye merak edip actik esimle bilmiyoduk katlamali kuvet falan oldugunu yoksa normal aliyoduk iyiki gorduk bayildim aldim hantal seyleri sevmiyorum hem evimde yeterli yer yok :) 89 a aldik nakitte.ayni marka ayni model eminonu havzlu handa 85 tl ye gorduk,

ayaklarımı yukarda tutmaya çalışırkende kalp çarpıntım oluyo Allah yardımcımız olsun iyice agırlaştık. çok tuzlu yemem normalde sanmıyorum tuzdan olacagını azalttım zaten doktorum dedikten sonra

yok canım nerde geceleri deliksiz uyku... uyandıgımda öle bi uyanıyorumki tmm doguruyorum diyorum kendi kendime

anneliğe hazırlanıyomuş vücut, uykusuz gecelere antrenman :)) ama az kalmış senin de canım.. Allah kolaylık versin.. sana da tatlı rüyalar

ya geceleri bi su içmeye kalkıyorumi bi lavaboya.her gece min.4-5 defa kalkıyorum, zaten toplasan 7-8 saat uyuyorum o da bölük bölük. annelikte zorlanmayacağım galiba:))

Meraba cnm hosgeldin bende yurtdisinda yasiyorum almanyada sen neredesin bilmiyorum ama ben neredeyse heray ultrasona giriyorum ama onceki doktorum belirli haftalarda bakiyodu eger kendim istersem parayla bakiyodu senin doktorundada boyle bi durum olabilirmi baska bi doktora git istersen

ya hafifi vardı ama bugünkü gibi hiç olmamıştı suyu içiyorum zaten Allahım yardımcımız olsun

büşracım geçenlere 300lerden kurtulamadım diyodun bak 200lere düşmüş senin şafak:119: oğlun da doğunca daha bir hızlı geçecek inşallah

Evetttt kuzummm cok sükür düstük 200 lere ama inan o 300ler cok cektirdi bana bir türlü gecmek bilmedi insaallah dedigin gibi oglusum dogunca cabucak gecip gider bütün günler linacimmmmm cok sagol beni cok mutlu ettin

oğlum ter ter tepiniyo şu an "anne yatalım zaten sabahın köründe hortluyosun benide uyutmuyosun" diyo sanırsam :) hepinize iyi geceler kızlar.. Allah rahatlık versin..

burdan bir arkadaş özel klinikte usg bakıldığını söyledi,yeni öğrendim,ben de haftaya oraya giderim büyük ihtimal,ben aynı şekilde iki kere usg girdim,en son hf önce yani...benim şu an kadın doğum doktorum yok,o gün kim denk gelirse,sadece gittiğim ebe belli...bebek normalde küçükse problem değil,yeterki sağlıklı olsun,inş haftaya randevu alıp giderim ve içim rahatlar...teşekkür ederim cevabın için...

pek de fark yokmuş ya, ben de joker'de 79 liraya görmüştüm sanırsam.. ama diğer sitelerde baya pahalıydı 120 130 civarı falan.. internet sitesinde bitmiş tabi mağazalardan almak lazım, neyse kısmet diyelim :) güle güle kullan bu arada..

ya hafifi vardı ama bugünkü gibi hiç olmamıştı suyu içiyorum zaten Allahım yardımcımız olsun
o zaman o yorgunluktandır canım fazla ayakta kalıp fazla oturduysan ayakların sarkık olarak ondan olur uzan dinlen ama sırt üstü uzanma sol tarafına uzan
Evetttt kuzummm cok sükür düstük 200 lere ama inan o 300ler cok cektirdi bana bir türlü gecmek bilmedi insaallah dedigin gibi oglusum dogunca cabucak gecip gider bütün günler linacimmmmm cok sagol beni cok mutlu ettin
inşallah su geçecek eminim çünkü bebkle uğraşmaktan günler nasıl geçiyor anlamicaksın
oğlum ter ter tepiniyo şu an "anne yatalım zaten sabahın köründe hortluyosun benide uyutmuyosun" diyo sanırsam :) hepinize iyi geceler kızlar.. Allah rahatlık versin..

iyi geceler umarım deliksiz bir uyku olur

canım burda özel klkinikte girebiliyormuşum ben de yeni öğrendim bugün...benim kontrollerim sadece ebeyle,kadın doğum doktorum yok,danimarkadayım,haftaya ücretli girecem inş,sağol yazdığın için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…