bende pek bilmiyorum danimarkayi,benim dedigim klinik sanirim kbenhavn da ins sana yakindir canim,
adres scanningklinikken canim nete yaz cikar zaten esin danimarkca biliyorsa o alsinn randevuyu bir tane daha avrdi ama ben bilmiyorum esimde iste,benim gittigim buydu
pek de fark yokmuş ya, ben de joker'de 79 liraya görmüştüm sanırsam.. ama diğer sitelerde baya pahalıydı 120 130 civarı falan.. internet sitesinde bitmiş tabimağazalardan almak lazım, neyse kısmet diyelim :) güle güle kullan bu arada..
yaptım lıstemı canım da bu hafta yatagımız gelecek uyku setını ablam alıcak annemle yollucak perdeyı kafamdakı magazaya koydum ama uygun halı hala bulamadım okadar yer baktım avıze desen kararsız kaldım çok pahalı sıtedıklerımden kova sı eksık ateş ölçeri eksik ve kırlı sepetımız eksık bırde annası gelınce 2. bır beşik alıcaz okadar
bırde benım çantadkıler işte pediydı ıvır zıvırı ama ınan aklımı yoruyo ya bu perde avıze halı işiii klasık halı ıstıyrom odamız klasık dıye salon halıları gosterıyolar çocuk odası dıyorum cizg filim karekterlerınden gosterıyolar halısız kaldık
Ufak tefek de olsa insanı yoruyor canım dediğin gibi.
Biz bugun çok sukur yatak odasına hali aldık annemle. İstediğim gibi buldum. Fiyatı da iyi.
Hamile kulotu aldım bir tane hastane çantasına koymak icin.
Emzirme yastığı baktım. Alacaktım annem sonra alırım ben sana dedi o yüzden almadık. Birde araba baktık.
Birer birer de olsa eksikler azaldıkta rahat ediyor insan.
Bende uyandım simdi bi bakayım dedim. Tekrar dalmak da zor oluyor.nasıl aldın canım halını uyku tutmadı benı duş alıp yattım rahat uyuyayım dıy eozellıkle don don kızımda içerde parti verınce kkaltım bende ben sordum halı 500,600 tl vde ıstedıgım gıbı de değillll
o zaman o yorgunluktandır canım fazla ayakta kalıp fazla oturduysan ayakların sarkık olarak ondan olur uzan dinlen ama sırt üstü uzanma sol tarafına uzan
inşallah su geçecek eminim çünkü bebkle uğraşmaktan günler nasıl geçiyor anlamicaksın
iyi geceler umarım deliksiz bir uyku olur
Günaydın güzel hamişlerherkezin Zafer Bayramını kutlarım güzel bir gün geçirmek dileğiyle
Slm kızlar biz doktora gidicez bugün çalışabilir kağıdı alıcam bakalım ultrasona sokcakmı beni daha geçen hafta gittim çünkü inşallah sokarda bebişimi görürüm yine
günaydın güzel anne adayları..nasılsınız bugün...30 ağustos zafer bayramınz kutlu olsun....
ve 36. haftamıza başladık. Zaman çabucak geçsin ve bitsin inşallah...
merhaba hanımlar nasıl gidiyo bakalım. Hersey yolundadır umarım ya benim 3 gündür akşamları kasıklarıma bıcak saplanıyor gibi oluyor bu neden oluyodur korkmalımıyım yaşayan var mı aynı şeyi doktora gitsem mi kafam çok dolu sizdede aynı şey oluyomu
Canim tasinirken cok dikkat et. Aman cok yorma kendini. Bir kadin tutsan aslinda 2 gunluk hem toparlarken hem yerlestirirken sana yardim etsin eger kimsen yoksa.
Nasil yaaaa...
Kegel calismalari var ya ondan yapmak gerekir sonrasinda. Aslinda dogum oncesi de oneriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?