2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım teşekkür ederim,şimdi eşimle bakacağız yazdığın yere....

Degisiyo fiyatlar ama katlamalilar nerde gorduysem ayni marka.cnm evlatlarimiz saglikli olsun yeter hepsinde yikanir tsk ederim cnm ins kullanicagimiz o guzel gunler gelir

Ufak tefek de olsa insanı yoruyor canım dediğin gibi.
Biz bugun çok sukur yatak odasına hali aldık annemle. İstediğim gibi buldum. Fiyatı da iyi.
Hamile kulotu aldım bir tane hastane çantasına koymak icin.
Emzirme yastığı baktım. Alacaktım annem sonra alırım ben sana dedi o yüzden almadık. Birde araba baktık.
Birer birer de olsa eksikler azaldıkta rahat ediyor insan.

nasıl aldın canım halını uyku tutmadı benı duş alıp yattım rahat uyuyayım dıy eozellıkle don don kızımda içerde parti verınce kkaltım bende ben sordum halı 500,600 tl vde ıstedıgım gıbı de değillll

Bende uyandım simdi bi bakayım dedim. Tekrar dalmak da zor oluyor.
80x300 ve 80x150 cm olanlardan aldım yatak odasına. Öyle yün falan almadım normal makine halısı. Ama rengi ve desenleri falan cok guzel. İndirim de vardı mağazada. İyi oldu.
Yalnız oda yeni hali kokuyor, o biraz rahatsız etti beni.
Yıkamaya vermem lazım galiba halıları.

sol tarafa uzanarak ayakları yuksek tutmak zor oldu ama yapacak bısey yok. Uyuyup kalmısız zaten aksı halde uyumak ne mumkun

Günaydın güzel hamişlerherkezin Zafer Bayramını kutlarımgüzel bir gün geçirmek dileğiyle

Slm kızlar biz doktora gidicez bugün çalışabilir kağıdı alıcam bakalım ultrasona sokcakmı beni daha geçen hafta gittim çünkü inşallah sokarda bebişimi görürüm yine

günaydın güzel anne adayları..nasılsınız bugün...30 ağustos zafer bayramınz kutlu olsun....

Günaydın güzel hamişlerherkezin Zafer Bayramını kutlarımgüzel bir gün geçirmek dileğiyle

Slm kızlar biz doktora gidicez bugün çalışabilir kağıdı alıcam bakalım ultrasona sokcakmı beni daha geçen hafta gittim çünkü inşallah sokarda bebişimi görürüm yine

günaydın güzel anne adayları..nasılsınız bugün...30 ağustos zafer bayramınz kutlu olsun....

herkese gunaydınn...nasılsınız bu sabahh bayanlarr...topıkımız baya sessız bugun herkes nerdekı??

Kızlar ben bi tane daha pijama takımı alayım diyorum şöyle misafirin yanında giymeye hastanelik zaten varda internetten alıcam büyük ihtimalle bildiğiniz bi site varmı

merhaba hanımlar nasıl gidiyo bakalım. Hersey yolundadır umarım ya benim 3 gündür akşamları kasıklarıma bıcak saplanıyor gibi oluyor bu neden oluyodur korkmalımıyım yaşayan var mı aynı şeyi doktora gitsem mi kafam çok dolu sizdede aynı şey oluyomu

Kızlar geçrn gün doktora gittim 32+5 te oğlum 2.200 gr boyunuda söylemedi ama verdiği kağıttan fl rakamını 7 le çarpınca 45 cm çıkıyor genel olarak iyi dedi 3 hafta sonra çağırdu nst yede şimdilik gerek yok dedi herhalde 35 içinde nst ye giricem ilk kızımdayken 32 haftada 2 hafta aralıklarla nst ye girmişim kan ilacına başladım
Bu arada kızım ilk defa dün kendi odasında yattı çok mutlu oldum alışması lazım artık

Günaydın herkese. Bugun pek bi sakın burası. Herkes 3 günlük tatil yapıyor anlaşılan.
Bizde kahvaltı edelim simdi ailecek anne baba oğul :)

canım her iki kasığında da varsa ağrı mutlaka doktorunu bilgilendirmelisin..

zaten eşim tutcaktı ben ızın vermedım daha önce tasındıgımızda tutmuştuk ama sankı hıç elını bıle surmemiş gıbıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…