2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım bende makıne halısı baktım 4 m karsı 600 bi kucugu 350 dedıler sn cocuk halıs mı baktın bu pepelı mıcky lı falan ben normal halı baktım yıkatmada bırı sılıversın kokar cunku halı ılk

gecelerı lavaboya gıtmekten bıktım ınanın gozum kapalı gıdıyorum bıgun duvara carpcam dıye korkuyorum sayılı gun çabuk geçer derler hıçte öyle değilmiş geçsede dogursak

gecelerı lavaboya gıtmekten bıktım ınanın gozum kapalı gıdıyorum bıgun duvara carpcam dıye korkuyorum sayılı gun çabuk geçer derler hıçte öyle değilmiş geçsede dogursak

bnde oyle gıdıyorum canım gozum kapalı saga sola zıkzaklar cızerek sonrada su ıceyım dıyorum sonra yatıyorum içtıgım su durmuyo gene kalk gene su ıc .....

Kızlar ben bi tane daha pijama takımı alayım diyorum şöyle misafirin yanında giymeye hastanelik zaten varda internetten alıcam büyük ihtimalle bildiğiniz bi site varmı

sem bılırsısn canım ama ben mısafırın yanında pijamayla duramam her nekadar sık bıseyde olsa adı pijama ya ama tercıh meselesı

bnde oyle gıdıyorum canım gozum kapalı saga sola zıkzaklar cızerek sonrada su ıceyım dıyorum sonra yatıyorum içtıgım su durmuyo gene kalk gene su ıc .....

ben su içmemeyi de denedim gece ama yok, o tuvalet ihtiyacı yine oluyo yine oluyo :)

kızlar sizlerle yaptığım kapı süsünü paylaşıyorum.. nette beğendiğim bi kapı süsünün kalıplarını kendi kendime çıkartarak yapmaya çalıştm.. çoookk keyifliydi :)) henüz tam bitmedi, hayvanları sabitlemediğim için yamuk yumuk duruyolar.. silikonla yapışcak hepsi tek tek.. bi de isime karar verebilirsek isim eklencek.. nasıl buldunuz bakalım???

Merhabalar kızlarr,zafer bayramınız kutlu olsun ayrıca hayırlı cumalarNapıyosunuz bakalım? Gece sıkıntıdan fazla uyuyamadım anca ayılabildim

Selammm kızlarrr, hayırlı cumalar.. ayrıca zafer bayramımız kutlu olsun..
Nasılsınız bakalım ?

Nasıl yaptın. Tam istediğim gibi.muhtesem!!

zaten eşim tutcaktı ben ızın vermedım daha önce tasındıgımızda tutmuştuk ama sankı hıç elını bıle surmemiş gıbıydı
Olsun canım bence yine de tut ve basında durup söyle sunu yap bunu yap diye.
Oh ne guzel kızın odasında yatmış.

Ban normal aldım canım cocuk Halid'i degil. Cocuk odası yok bizde çünkü. Benimki de makine halısı. Bizde hep baktık 400-500 dediler, annemin bir halicisi vardı oraya bakalım dedi. %50 indirim varmis. 200e aldık. Annemin pazarlığı da var onun halicisi oldugu icin.
Evet koku beni gece zor uyuttu.

Nasıl yaptın. Tam istediğim gibi.muhtesem!!

çok sevindim beğenmene.. kalıpları çizdim bi kağıda sonra kestim, keçelerin üzerine iğneleyerek kalıpları keçeden kestim ve diktim.. içlerine de elyaf doldurdum.. şimdi aklımda dönence yapmak var.. onu da eklerim yapınca, başka türlü geçmio zaman evde, böyle şeylerle uğraşıyorum bende..

Kızlar ben bi tane daha pijama takımı alayım diyorum şöyle misafirin yanında giymeye hastanelik zaten varda internetten alıcam büyük ihtimalle bildiğiniz bi site varmı

canım bak bu modeller çok zarif ve şık, ama ben hiç madame coco sitesinden alışveriş yapmadım.. bi problem çıkacağını sanmıyorum ama, güvenilir bi marka çünkü.. indirimde varmış, bulunduğun ildemağzası varsa ordan da bakabilirsin.. benim çok hoşuma gitti bu modeller açıkcası..
Link : Madame Coco | PJAMA TAKIMI |

Cok guzel olmus canım.
sem bılırsısn canım ama ben mısafırın yanında pijamayla duramam her nekadar sık bıseyde olsa adı pijama ya ama tercıh meselesı

Canım sen hastanede pijamayla durmayacak mısın. O şık gecelik yada pijamayla misafirlerini karşılayabilirsın bence.

keçeden mı yaptın canım cok guzel olmuş maşallah ne marıfetlısınız ya nasıl yaptın

Merhabalar kızlarr,zafer bayramınız kutlu olsun ayrıca hayırlı cumalarNapıyosunuz bakalım? Gece sıkıntıdan fazla uyuyamadım anca ayılabildim
İyiyiz canım sen nasılsın? Bende geç kalktım bugun.
Kızlar bebefix.com dan alışveriş yaptiniz mi güvenilir bir site mi. Fiyatlar uygun geldide

Canım bende dun araştırdım biraz bebek arabayı var orda benim disarida baktığımdan daha ucuz. Ama bazı yorumlar vardı gec gelebiliyormus yada renk falan farklı gelebiliyormus diye. Bende bilemedim.

Cok guzel olmus canım.

Canım sen hastanede pijamayla durmayacak mısın. O şık gecelik yada pijamayla misafirlerini karşılayabilirsın bence.

evet canım ama hastane ve yatak ta olacagım için pijama daha uygun hem ben 2 tane sabahlık aldım yururken lavobaya gıderken onu alıcam hmen ustume ınce oluyo ya pijamalar ama evde yatakta yatmıcam ayaakta olucgaım için gunluk esofman takımı gıyerım dıye dusundum

ben bugun yatıyorum mkızlar mecburı ıstıraat sabah mutfagı toplarken sıt-rtıma agrı gırdı sıseyı aldım 10 cm gerıye koyayım derken sırtıma bısy saplandı fenalastım nefes aldırmadı kolumu uzatıp bişey alamıyorum suan duz de yatamıyorum esım evdeydı antremandan gelmiştı neysekı kahvaltı edıcektık aglaya aglaya 2 lokma bişey yedım ama arkamdakı agrı gogsume vuruyoo şimdı sola yatım kıpırdamadan duruyorum inş su son ayı kazasız belasız atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…