Bende uyandım simdi bi bakayım dedim. Tekrar dalmak da zor oluyor.
80x300 ve 80x150 cm olanlardan aldım yatak odasına. Öyle yün falan almadım normal makine halısı. Ama rengi ve desenleri falan cok guzel. İndirim de vardı mağazada. İyi oldu.
Yalnız oda yeni hali kokuyor, o biraz rahatsız etti beni.
Yıkamaya vermem lazım galiba halıları.
gecelerı lavaboya gıtmekten bıktım ınanın gozum kapalı gıdıyorum bıgun duvara carpcam dıye korkuyorum sayılı gun çabuk geçer derler hıçte öyle değilmiş geçsede dogursak
gecelerı lavaboya gıtmekten bıktım ınanın gozum kapalı gıdıyorum bıgun duvara carpcam dıye korkuyorum sayılı gun çabuk geçer derler hıçte öyle değilmiş geçsede dogursak
Kızlar ben bi tane daha pijama takımı alayım diyorum şöyle misafirin yanında giymeye hastanelik zaten varda internetten alıcam büyük ihtimalle bildiğiniz bi site varmı
bnde oyle gıdıyorum canım gozum kapalı saga sola zıkzaklar cızerek sonrada su ıceyım dıyorum sonra yatıyorum içtıgım su durmuyo gene kalk gene su ıc .....
kızlar sizlerle yaptığım kapı süsünü paylaşıyorum.. nette beğendiğim bi kapı süsünün kalıplarını kendi kendime çıkartarak yapmaya çalıştm.. çoookk keyifliydi :)) henüz tam bitmedi, hayvanları sabitlemediğim için yamuk yumuk duruyolar.. silikonla yapışcak hepsi tek tek.. bi de isime karar verebilirsek isim eklencek.. nasıl buldunuz bakalım???Eki Görüntüle 789718
Olsun canım bence yine de tut ve basında durup söyle sunu yap bunu yap diye.zaten eşim tutcaktı ben ızın vermedım daha önce tasındıgımızda tutmuştuk ama sankı hıç elını bıle surmemiş gıbıydı
Oh ne guzel kızın odasında yatmış.Kızlar geçrn gün doktora gittim 32+5 te oğlum 2.200 gr boyunuda söylemedi ama verdiği kağıttan fl rakamını 7 le çarpınca 45 cm çıkıyor genel olarak iyi dedi 3 hafta sonra çağırdu nst yede şimdilik gerek yok dedi herhalde 35 içinde nst ye giricem ilk kızımdayken 32 haftada 2 hafta aralıklarla nst ye girmişim kan ilacına başladım
Bu arada kızım ilk defa dün kendi odasında yattı çok mutlu oldum alışması lazım artık
canım bende makıne halısı baktım 4 m karsı 600 bi kucugu 350 dedıler sn cocuk halıs mı baktın bu pepelı mıcky lı falan ben normal halı baktım yıkatmada bırı sılıversın kokar cunku halı ılk
Nasıl yaptın. Tam istediğim gibi.muhtesem!!
Kızlar ben bi tane daha pijama takımı alayım diyorum şöyle misafirin yanında giymeye hastanelik zaten varda internetten alıcam büyük ihtimalle bildiğiniz bi site varmı
Cok guzel olmus canım.kızlar sizlerle yaptığım kapı süsünü paylaşıyorum.. nette beğendiğim bi kapı süsünün kalıplarını kendi kendime çıkartarak yapmaya çalıştm.. çoookk keyifliydi :)) henüz tam bitmedi, hayvanları sabitlemediğim için yamuk yumuk duruyolar.. silikonla yapışcak hepsi tek tek.. bi de isime karar verebilirsek isim eklencek.. nasıl buldunuz bakalım???Eki Görüntüle 789718
sem bılırsısn canım ama ben mısafırın yanında pijamayla duramam her nekadar sık bıseyde olsa adı pijama ya ama tercıh meselesı
kızlar sizlerle yaptığım kapı süsünü paylaşıyorum.. nette beğendiğim bi kapı süsünün kalıplarını kendi kendime çıkartarak yapmaya çalıştm.. çoookk keyifliydi :)) henüz tam bitmedi, hayvanları sabitlemediğim için yamuk yumuk duruyolar.. silikonla yapışcak hepsi tek tek.. bi de isime karar verebilirsek isim eklencek.. nasıl buldunuz bakalım???Eki Görüntüle 789718
İyiyiz canım sen nasılsın? Bende geç kalktım bugun.Merhabalar kızlarr,zafer bayramınız kutlu olsun ayrıca hayırlı cumalarNapıyosunuz bakalım? Gece sıkıntıdan fazla uyuyamadım anca ayılabildim
Kızlar bebefix.com dan alışveriş yaptiniz mi güvenilir bir site mi. Fiyatlar uygun geldide
Cok guzel olmus canım.
Canım sen hastanede pijamayla durmayacak mısın. O şık gecelik yada pijamayla misafirlerini karşılayabilirsın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?