Ben de iyiyim çok şükür canım..Eşim bugün erken gelecek inş. ev çok sıkıcı oluyor bazen..İyiyiz canım sen nasılsın? Bende geç kalktım bugun.
Canım bende dun araştırdım biraz bebek arabayı var orda benim disarida baktığımdan daha ucuz. Ama bazı yorumlar vardı gec gelebiliyormus yada renk falan farklı gelebiliyormus diye. Bende bilemedim.
Geçmiş olsun canım,aman dikkat et kendine yat dinlen ama geçmezse muhakkak doktora gidin..ben bugun yatıyorum mkızlar mecburı ıstıraat sabah mutfagı toplarken sıt-rtıma agrı gırdı sıseyı aldım 10 cm gerıye koyayım derken sırtıma bısy saplandı fenalastım nefes aldırmadı kolumu uzatıp bişey alamıyorum suan duz de yatamıyorum esım evdeydı antremandan gelmiştı neysekı kahvaltı edıcektık aglaya aglaya 2 lokma bişey yedım ama arkamdakı agrı gogsume vuruyoo şimdı sola yatım kıpırdamadan duruyorum inş su son ayı kazasız belasız atlatırız
Ben de iyiyim çok şükür canım..Eşim bugün erken gelecek inş. ev çok sıkıcı oluyor bazen..
Geçmiş olsun canım,aman dikkat et kendine yat dinlen ama geçmezse muhakkak doktora gidin..
keçeden mı yaptın canım cok guzel olmuş maşallah ne marıfetlısınız ya nasıl yaptın
Evet evet bende öyle yapacagım. Misafirlerin yanında pijamayla kalmayacaksın diye anladım ben önceki yazdığından da. Evde bende eşofman giyerim misafirlerin yanında.evet canım ama hastane ve yatak ta olacagım için pijama daha uygun hem ben 2 tane sabahlık aldım yururken lavobaya gıderken onu alıcam hmen ustume ınce oluyo ya pijamalar ama evde yatakta yatmıcam ayaakta olucgaım için gunluk esofman takımı gıyerım dıye dusundum
ben bugun yatıyorum mkızlar mecburı ıstıraat sabah mutfagı toplarken sıt-rtıma agrı gırdı sıseyı aldım 10 cm gerıye koyayım derken sırtıma bısy saplandı fenalastım nefes aldırmadı kolumu uzatıp bişey alamıyorum suan duz de yatamıyorum esım evdeydı antremandan gelmiştı neysekı kahvaltı edıcektık aglaya aglaya 2 lokma bişey yedım ama arkamdakı agrı gogsume vuruyoo şimdı sola yatım kıpırdamadan duruyorum inş su son ayı kazasız belasız atlatırız
Yaramaz annecik seni,bundan sonra 5 cnm bile geri dönmezsin artıkkız bugunde 30 agustos doktor da olmaz yatıyorum suan bakalım bıcak gıbı bır agrı duzlsem sırtımı sankı rahat edıcemde duz de yatamıyorum benımkıde bugun sabah antremana gıttı 11 ggıbı gelırım kahvaltı ederz dedı bır mtlu oldum beraber kahvaltı edıcez dıye sorma canım ya o gelmeden kalktım hazrladım masayı o ara sırtımı agrıttım işte
Ben aldımküstüm sizee kimse selamımızı almadı
azmin zaferi diyelim :) ilk yaptığım hayvancığı görseniz ölürsünüz gülmekten.. kaplan yapmaya çalışmıştım, kaplan hariç herşeye benzemişti ama 2. 3. hayvancıkta baktım baya baya yapıyorum ben :) bi de bişeyleri kendim yapmaktan çok keyif alıyorum.. kına gecemde falan da küçük hediyelikleri kına taçları vs hepsini kendim yapmıştım :) bnm için bi çeşit terapi, stres atıyorum yaparken..
sanırım kaynadımBen aldımDün de ben alıngandım,sen de mi kaynadın ? A.s canım,nasılsın bugün?
Dışarda yağmur çiseliyor ama aynı bunaltıcı havaya devamsanırım kaynadımselam yazdıktan sonra birsürü doğum hikayesi okumuştum, bi an unutmusum bura bakmayı, yenileyincede kimsenin yazmadığını görünce bi takılıyım dedim şükür bugün iyi uyandık biz ama şuan sıcaktan pelte olmaya başladık yine sen nasılsın kuzum ?
küstüm sizee kimse selamımızı almadı
küstüm sizee kimse selamımızı almadı
burasıda sıcaktan kavruluyo, üzerime su boşaltılmış gibi geziyorum, duş bile kar etmiyoDışarda yağmur çiseliyor ama aynı bunaltıcı havaya devamBen de evdeyim canım,birazdan evi toparlayıp brbrğim ve biz dergisiini okumak istiyorum,sizlere de tavsiye ederim eksiklerimizi öğrenmiş oluruz hem..Eşim bugün daha erken gelecek inş. sonra onunla plan yaparız
bizdeki alınganlık taa buraya bile yansıdı sonundaA.s. canim. Bazen birine cevap verince geri kalanı girmeden geçiyor. Cok alınıyoruz bu günlerde :)
sorun değil canımcım, bende beni görün diye yaptım zative aleykum selamm gormdeımkı yagmmurcuk
Kızlar sag gögsumun altındakı kemık cok fena acıyor oturdugum vakit sizde de var mı ? Gecen gun hastanede yatdım bır gece kasılma vardı ıdrara cıktıgımda ınanılmaz bır acı oluyordu.
Bende yok canım. O yüzden neden olur bilemicem.
Kaburganın ucuna gelen yerlerdeyse normal canım :26: benim kaburgalarımın altında yanma gibi oluyodu bi süre sonrada batıp duruyodu.Kızlar sag gögsumun altındakı kemık cok fena acıyor oturdugum vakit sizde de var mı ? Gecen gun hastanede yatdım bır gece kasılma vardı ıdrara cıktıgımda ınanılmaz bır acı oluyordu.
Kaburganın ucuna gelen yerlerdeyse normal canım :26: benim kaburgalarımın altında yanma gibi oluyodu bi süre sonrada batıp duruyodu.
burasıda sıcaktan kavruluyo, üzerime su boşaltılmış gibi geziyorum, duş bile kar etmiyoben çoğu şeyden geri kaldım burda cnm ya, imkanım olursa okurum tabiki.. keşke benimkide erken gelse ama nerdee :)
bizdeki alınganlık taa buraya bile yansıdı sonundahayırlısıyla bebişlerimiz geldiğinde düzelicez inşallah dicem ama bu kezde bebişleri seviyolar bize fırsat kalmıyo diye alınırız
sorun değil canımcım, bende beni görün diye yaptım zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?