2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben de iyiyim çok şükür canım..Eşim bugün erken gelecek inş. ev çok sıkıcı oluyor bazen..
Geçmiş olsun canım,aman dikkat et kendine yat dinlen ama geçmezse muhakkak doktora gidin..

Ben de iyiyim çok şükür canım..Eşim bugün erken gelecek inş. ev çok sıkıcı oluyor bazen..

Geçmiş olsun canım,aman dikkat et kendine yat dinlen ama geçmezse muhakkak doktora gidin..

kız bugunde 30 agustos doktor da olmaz yatıyorum suan bakalım bıcak gıbı bır agrı duzlsem sırtımı sankı rahat edıcemde duz de yatamıyorum benımkıde bugun sabah antremana gıttı 11 ggıbı gelırım kahvaltı ederz dedı bır mtlu oldum beraber kahvaltı edıcez dıye sorma canım ya o gelmeden kalktım hazrladım masayı o ara sırtımı agrıttım işte

keçeden mı yaptın canım cok guzel olmuş maşallah ne marıfetlısınız ya nasıl yaptın

azmin zaferi diyelim :) ilk yaptığım hayvancığı görseniz ölürsünüz gülmekten.. kaplan yapmaya çalışmıştım, kaplan hariç herşeye benzemişti ama 2. 3. hayvancıkta baktım baya baya yapıyorum ben :) bi de bişeyleri kendim yapmaktan çok keyif alıyorum.. kına gecemde falan da küçük hediyelikleri kına taçları vs hepsini kendim yapmıştım :) bnm için bi çeşit terapi, stres atıyorum yaparken..

Evet evet bende öyle yapacagım. Misafirlerin yanında pijamayla kalmayacaksın diye anladım ben önceki yazdığından da. Evde bende eşofman giyerim misafirlerin yanında.

Gecmis olsun canım. Her hareketimize dikkat etmemiz gerek artık.

Yaramaz annecik seni,bundan sonra 5 cnm bile geri dönmezsin artık
Bu arada az önce bebeğim dergim geldi,üye olmuştum..Ek olarak ansiklopedi gibi sofram yemek kitabı ve bebeğimin ilk yılı diye bir ek daha yollamışlar

bilirim o hevesı canım bende nakış kursuna gıtmıiştım bu yıl neler yaptım neler bırde begenılınce daha bı iştaha gelıyosun gayet guzel hazr gıbı duruyo kı hazrlarıda ınsan elı yapmıyomu

Ben aldımDün de ben alıngandım,sen de mi kaynadın ?A.s canım,nasılsın bugün?
sanırım kaynadım selam yazdıktan sonra birsürü doğum hikayesi okumuştum, bi an unutmusum bura bakmayı, yenileyincede kimsenin yazmadığını görünce bi takılıyım dedim şükür bugün iyi uyandık biz ama şuan sıcaktan pelte olmaya başladık yine sen nasılsın kuzum ?

Dışarda yağmur çiseliyor ama aynı bunaltıcı havaya devam Ben de evdeyim canım,birazdan evi toparlayıp brbrğim ve biz dergisiini okumak istiyorum,sizlere de tavsiye ederim eksiklerimizi öğrenmiş oluruz hem..Eşim bugün daha erken gelecek inş. sonra onunla plan yaparız

Kızlar sag gögsumun altındakı kemık cok fena acıyor oturdugum vakit sizde de var mı ? Gecen gun hastanede yatdım bır gece kasılma vardı ıdrara cıktıgımda ınanılmaz bır acı oluyordu.

burasıda sıcaktan kavruluyo, üzerime su boşaltılmış gibi geziyorum, duş bile kar etmiyo ben çoğu şeyden geri kaldım burda cnm ya, imkanım olursa okurum tabiki.. keşke benimkide erken gelse ama nerdee :)
A.s. canim. Bazen birine cevap verince geri kalanı girmeden geçiyor. Cok alınıyoruz bu günlerde :)
bizdeki alınganlık taa buraya bile yansıdı sonunda hayırlısıyla bebişlerimiz geldiğinde düzelicez inşallah dicem ama bu kezde bebişleri seviyolar bize fırsat kalmıyo diye alınırız
ve aleykum selamm gormdeımkı yagmmurcuk
sorun değil canımcım, bende beni görün diye yaptım zati

Kızlar sag gögsumun altındakı kemık cok fena acıyor oturdugum vakit sizde de var mı ? Gecen gun hastanede yatdım bır gece kasılma vardı ıdrara cıktıgımda ınanılmaz bır acı oluyordu.
Kaburganın ucuna gelen yerlerdeyse normal canım :26: benim kaburgalarımın altında yanma gibi oluyodu bi süre sonrada batıp duruyodu.

mrb kızlar nasılsnz bakaalım sezın arkdsm gecmıs olsun evet artık heryerrımz agrıyo hayırlısıyla saglıklı doogursak benmde sol koltuk altım gögsümn yanı sızlıyo arada artk sürekli sola yatmaktanmı bide cok terlıym su gıbı oluym ceryana mı kaptırym bılmem bugun cok esıyo hava yagacak gıbı serınleyelım bıraz ya her gecen gun şikayetler artıyo napcz bılmem

kız senı senııııııııııııben suan çok zor şartlarda takıp edıyom lısteyı bırde gırınce gecmışi okuuyrum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…