Kızlar sag gögsumun altındakı kemık cok fena acıyor oturdugum vakit sizde de var mı ? Gecen gun hastanede yatdım bır gece kasılma vardı ıdrara cıktıgımda ınanılmaz bır acı oluyordu.
mrb kızlar nasılsnz bakaalım sezın arkdsm gecmıs olsun evet artık heryerrımz agrıyo hayırlısıyla saglıklı doogursak benmde sol koltuk altım gögsümn yanı sızlıyo arada artk sürekli sola yatmaktanmı bide cok terlıym su gıbı oluym ceryana mı kaptırym bılmem bugun cok esıyo hava yagacak gıbı serınleyelım bıraz ya her gecen gun şikayetler artıyo napcz bılmem
bebek baskı yapıyodr canım ee buyuduler artk sıgamıyolar
Kızlar sag gögsumun altındakı kemık cok fena acıyor oturdugum vakit sizde de var mı ? Gecen gun hastanede yatdım bır gece kasılma vardı ıdrara cıktıgımda ınanılmaz bır acı oluyordu.
mrb cnmcım hosgeldin.. büyük ihtimalle sola yatmaktandır. bende geçenlerde iyice baskı yapmışım heralde ki sol kolumu kullanamadım. zaten sol kol kaslarımda sorun vardı şimdi iyice arttı. kürek kemiğim karıncalanıyo bazen. az kaldı Allah'ın izniyle, sonra herşeyi unutucaz inşallah..mrb kızlar nasılsnz bakaalım sezın arkdsm gecmıs olsun evet artık heryerrımz agrıyo hayırlısıyla saglıklı doogursak benmde sol koltuk altım gögsümn yanı sızlıyo arada artk sürekli sola yatmaktanmı bide cok terlıym su gıbı oluym ceryana mı kaptırym bılmem bugun cok esıyo hava yagacak gıbı serınleyelım bıraz ya her gecen gun şikayetler artıyo napcz bılmem
rahimin baskısından dolayı oluyo canım, ben ilk olduğunda feleğimi şaşırmıştım, sabahın köründe gözümü açar açmaz baştan başa bi yanma, acı..evet cnm yanma gb batma fena acıyor
sezinim alıntılardan gördüm şimdi ama mesajını bulamadım :26: çok geçmiş olsun, çok dikkat etmemiz lazım artık. ben bulaşık makinesine dizerken bile sakarlık edebiliyorum..kız senı senııııııııııııben suan çok zor şartlarda takıp edıyom lısteyı bırde gırınce gecmışi okuuyrum yaa
mrb cnmcım hosgeldin.. büyük ihtimalle sola yatmaktandır. bende geçenlerde iyice baskı yapmışım heralde ki sol kolumu kullanamadım. zaten sol kol kaslarımda sorun vardı şimdi iyice arttı. kürek kemiğim karıncalanıyo bazen. az kaldı Allah'ın izniyle, sonra herşeyi unutucaz inşallah..
rahimin baskısından dolayı oluyo canım, ben ilk olduğunda feleğimi şaşırmıştım, sabahın köründe gözümü açar açmaz baştan başa bi yanma, acı..
sezinim alıntılardan gördüm şimdi ama mesajını bulamadım :26: çok geçmiş olsun, çok dikkat etmemiz lazım artık. ben bulaşık makinesine dizerken bile sakarlık edebiliyorum..
mrb kızlar nasılsnz bakaalım sezın arkdsm gecmıs olsun evet artık heryerrımz agrıyo hayırlısıyla saglıklı doogursak benmde sol koltuk altım gögsümn yanı sızlıyo arada artk sürekli sola yatmaktanmı bide cok terlıym su gıbı oluym ceryana mı kaptırym bılmem bugun cok esıyo hava yagacak gıbı serınleyelım bıraz ya her gecen gun şikayetler artıyo napcz bılmem
yok canım benım agrım sırtımda tutuldum ben kıpırdmak mumkun değill
sezinim aslında bi masaj ardından da güzel bi duş iyi gelirdi ama yardım etcek biri var mı :26:yok canım benım agrım sırtımda tutuldum ben kıpırdmak mumkun değill
mrb cnmcım hosgeldin.. büyük ihtimalle sola yatmaktandır. bende geçenlerde iyice baskı yapmışım heralde ki sol kolumu kullanamadım. zaten sol kol kaslarımda sorun vardı şimdi iyice arttı. kürek kemiğim karıncalanıyo bazen. az kaldı Allah'ın izniyle, sonra herşeyi unutucaz inşallah..
rahimin baskısından dolayı oluyo canım, ben ilk olduğunda feleğimi şaşırmıştım, sabahın köründe gözümü açar açmaz baştan başa bi yanma, acı..
sezinim alıntılardan gördüm şimdi ama mesajını bulamadım :26: çok geçmiş olsun, çok dikkat etmemiz lazım artık. ben bulaşık makinesine dizerken bile sakarlık edebiliyorum..
anladım canım.. bu arada gaz sancısı bile olabilir, çünkü bebişlerden dolayı o sancı çok farklı şekillerde ortaya çıkıyomuş. aklıma gelince söylemek istedim..bebiş kafasını bıraz asagı cekmıs dedi cnm dr ama ıdrar yaparken bagrıyordum resmen
eimde dedı ceyranda kalmaktan olur bu dedı ama benım evım cok ceyran yapıyoo dıkkat edıyorum bı yer acıksa dıgerı kapatıyorum ama o an kapatmaya gıdeerken bıle delı esıyooo aa her yerı kapatınca sankı hamam balkon kapısı acık diğer oda kaplıları kapalı ama ne kadar kapatsamda mutfaga gır cık sanırım bu ceyranda kalma tutulması
sezinim aslında bi masaj ardından da güzel bi duş iyi gelirdi ama yardım etcek biri var mı :26:
bende sola yatmaya dikkat ediyorum hep ama doktorum özellikle bunu yap demedi hiçbi zaman.. ben soruyodum genelde özellikle dikkat etmem gereken bişey var mı diye, bana sadece su iç bolca diyodu. Geçen kızlardan birinin doktoruda sağ sol farketmez, nasıl rahatsanız öyle yatın demiş. Bende artık ısrarla sola yatmaya calısmıyorum, uyuşunca dönüyorum sağıma.. bi de dediğin gibi terleme konusu var, her yanım su oluyo.. şimdi bile öylenapalım canım bebişler için katlancaz artk sola yatmaktn ıllalh ettm ya uyku sersemlıgı nadir saga yatıym gercktn terdende sırılsıklam oluym bu sene son zamanlarmza kaldı sıcaklara
anladım canım.. bu arada gaz sancısı bile olabilir, çünkü bebişlerden dolayı o sancı çok farklı şekillerde ortaya çıkıyomuş. aklıma gelince söylemek istedim..
canım 12,5 kiloysa ağır bir arabaymış, çok anne babadan dinledim, 3 ay sonra gidip baston tipi hafif araba bakıyorlarKizlar bugun bir de Kraft Twist RLX Travel sistem bakmistik.
Annem babama gostermis ve babam da onu alalim daha iyidir o zaman o demis. Kararsiz kaldim simdi.
Aslinda o da guzeldi fakat daha agir 12.5 kilo. Ozlellikleri cok guzel. Ama kafam karisti iyice. Annemler alacagi icin arabayi cok da masrafli olsun istemiyorum. Onlar da saglam olsun diyorlar.
Casual Cadillac Travel sistem 500 lira, Kraft Twist RLX Travel Sistem 900 lira. Deger mi diye dusunuyorum.
Bir de Kraft daha agir olmasi beni dusundurdu.
Fakat kendi etrafinda 360 derece donebiliyor. Ayak ortuleri mevcut. Sadece bir kac yorumda oto koltugu olan anakucagi cok kullanisli degil diye yorum yazmislar. Cocuk kayabiliyormus.
Ay bilemedim valla.
Bu arada Kraft alman markasi mi? Gerci bazi yerde turk mali ve cin de uretiliyor diye yaziyordu.
kraftin fotosunu da koyayim
Eki Görüntüle 789505
canım çok güzel anlatmışsın elbette doğanın gücüdür bu, rabbimin mucizesidir normal doğummerhaba, sezeryan bir doğum yöntemi değil acil durumda başvurulacak bir yöntemdir. İnsanoğlunun varoluşundan bu yana milyarlarca kadın doğal doğum ile doğurmuşken ülkemizde sezeryanın nasıl tercih edilebildiğini gerçekten anlamıyorum. Hele ki tatilleri bozulmasın gece yarısı yataklarından kalkmasınlar diye doktorların buna teşvik etmesini hiç anlamıyorum.
İmkanınız varsa Hynpno birthing mongan yöntemi kitabını bir okuyun derim. Tabiki normal doğumda bir çok komplikasyon gelişebilir, ama sezeryanda da bir çok şey olabilir. Nasıl gdo lu diye herşeyi yemiyorsak, gıdanın doğalını seçiyorsak neden doğumun doğalından korkuyoruz ki? Allah kimseye kaldırabileceğinden fazla dert vermezken neden kadınlara eziyet etsin ki? Vücudumuz doğurmak için eşsiz bir şekilde yaratılmış. Siz yeter ki kulaklarınızı kötü doğum hikayelerine tıkayın, herşeyin iyi olacağına motive olun, stresinizi en alt seviyeye getirin herşey Allahın izniyle çok kolay olur...
ben hiç öyle bir cevap almadım kimseden henüzkız olurmu eskı halını almıyo diye valla sordumda eskısı gıbı dıyorlar hatta esprı yapıyorlar sıfır kılometre dıye hem mentıklıde dusunursek 5 6 dogum yapan var ee onların açıkmı kaldı şimdı
canım biberon strilizatörü olarak hangi marka düşünüyorsun??Hoşbulduk canım..Ütü yapmam 1.5 saat sürdü,yavaş yavaş yaptım ama beni baya yormuş..Sonra 6 buçuk gibi çarşıya gittim,bebek alışverişi yaptığımız büyük bir mağaza var yine oraya gittimeksiklerimi söyledim ama yeni siparişler gelecekmiş 10 gün sonra muayeneye gittiğimde alıcam inşallah..Ordan milkplus süt artırıcı ,emzirme önlüğü,destek yastığı,kulak çubuğu alıcam.Biberon sterilezatörü,termos biberon ve termometreyi de bizim beyaz eşya mağazasından alıcam inş..Göğüs pompasını duruma göre alayım diyorum,acele etmesem de olur..English home dan da kirli sepeti ve bakım sepeti alayım diyorum..Bu eksikler 2 haftada olsun bitsin artık mümkünse hiç halim kalmadı artık,akşamüstü çıkmama rağmen çok bunaltıcıydı,eve gelir gelmez kendimi banyoya attım klimayı açtım..
allah gönlüne göre versin canım, bir solukta doğur yavrunu inşallahCnm ben normal doğumdan yanayım sezaryen zorunlu olunca yapılacak birşey
asla normal varken sezaryen olmayı düşünmüyorum allahin izniyle
Cnm hakkında hayirlisi olsun allah bebeğini kucağına
sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.hiç uzme kendini
sana katiliyorum Cnm hem önceden annelerimiz normal
doğum yapıyorlarmış
çok hoş canım tebrik ederim ne becerikli kadınsın maaşallahkızlar sizlerle yaptığım kapı süsünü paylaşıyorum.. nette beğendiğim bi kapı süsünün kalıplarını kendi kendime çıkartarak yapmaya çalıştm.. çoookk keyifliydi :)) henüz tam bitmedi, hayvanları sabitlemediğim için yamuk yumuk duruyolar.. silikonla yapışcak hepsi tek tek.. bi de isime karar verebilirsek isim eklencek.. nasıl buldunuz bakalım???Eki Görüntüle 789718
çok geçmiş olsun canım benzer ağrılar bende de var artık normal herhalde sonlara yaklaştık ne de olsaben bugun yatıyorum mkızlar mecburı ıstıraat sabah mutfagı toplarken sıt-rtıma agrı gırdı sıseyı aldım 10 cm gerıye koyayım derken sırtıma bısy saplandı fenalastım nefes aldırmadı kolumu uzatıp bişey alamıyorum suan duz de yatamıyorum esım evdeydı antremandan gelmiştı neysekı kahvaltı edıcektık aglaya aglaya 2 lokma bişey yedım ama arkamdakı agrı gogsume vuruyoo şimdı sola yatım kıpırdamadan duruyorum inş su son ayı kazasız belasız atlatırız
benim o ağrım 2 gün önce geçti, 3 hafta boyunca ağrıdı sağ kaburgamın altıKızlar sag gögsumun altındakı kemık cok fena acıyor oturdugum vakit sizde de var mı ? Gecen gun hastanede yatdım bır gece kasılma vardı ıdrara cıktıgımda ınanılmaz bır acı oluyordu.
bende sola yatmaya dikkat ediyorum hep ama doktorum özellikle bunu yap demedi hiçbi zaman.. ben soruyodum genelde özellikle dikkat etmem gereken bişey var mı diye, bana sadece su iç bolca diyodu. Geçen kızlardan birinin doktoruda sağ sol farketmez, nasıl rahatsanız öyle yatın demiş. Bende artık ısrarla sola yatmaya calısmıyorum, uyuşunca dönüyorum sağıma.. bi de dediğin gibi terleme konusu var, her yanım su oluyo.. şimdi bile öyle
senin kv kaç yaşında sezinim? masör yaşlılıktan mı geliyo yoksa sosyete olduğundan mı bilemedim. ama kv ile anlaşamıyosan hiç girme işin içine daha iyi. bir dokun bin ah işit hesabına çevirirler hemen..ahh nerdee canım susadımda nasıl kalkıp alıcam onu dusunuyom goncam işe gttı maasaja bayılırrım bennn saatlerce yapan olsa bırak demem aahh kayınvalıdem ınsan olacakta arayıp dıcem ona onun evıne masör gelıyooo muş bende bana temızlıge gelen kadın demişti onaa gıdıyoda gözlerımle gormedım uzak duruyorum ondan ama derdımkı anne benıde çagır kadın gelınce yada gonder bana ( ver parasını ) demı ama
bu dediğine göre gazla alakalı gibi duruyo canım, mide ya da bağırsaklarda sıkışıyo ve insanı ne hallere sokuyo. kuzenin eşi kalp krizi geçiriyorum sandım dedi, o da yeni doğum yapanlardan..4 ,5 tane serum taktılar cnm cok korkttum valla dogum olucak dıye kasılmada vardı ama nstde sancı cıkmadı suan ıcın ıyıyım
senin kv kaç yaşında sezinim? masör yaşlılıktan mı geliyo yoksa sosyete olduğundan mı bilemedim. ama kv ile anlaşamıyosan hiç girme işin içine daha iyi. bir dokun bin ah işit hesabına çevirirler hemen..
bu dediğine göre gazla alakalı gibi duruyo canım, mide ya da bağırsaklarda sıkışıyo ve insanı ne hallere sokuyo. kuzenin eşi kalp krizi geçiriyorum sandım dedi, o da yeni doğum yapanlardan..
bende illaki dönüyorum sağıma yoksa hepten rahatsız oluyorum. zaten dönerken bile uyanıp uyuyoruz, hatta uyuyamıyoruz çoğu zamanBende senın gbıyım cnm banada özellıkle sola kesın yatmalısın falan demedı özen gösterıyorum ama sagada döndugum oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?