2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bebek baskı yapıyodr canım ee buyuduler artk sıgamıyolar

Selam cnm hosgeldın masallah baya bır buyuduler artık bu acılar artdı ama kucagımıza aldıgımızda unutucaz napalım sımdılık dayancaz

Kızlar sag gögsumun altındakı kemık cok fena acıyor oturdugum vakit sizde de var mı ? Gecen gun hastanede yatdım bır gece kasılma vardı ıdrara cıktıgımda ınanılmaz bır acı oluyordu.

yok canım benım agrım sırtımda tutuldum ben kıpırdmak mumkun değill

mrb cnmcım hosgeldin.. büyük ihtimalle sola yatmaktandır. bende geçenlerde iyice baskı yapmışım heralde ki sol kolumu kullanamadım. zaten sol kol kaslarımda sorun vardı şimdi iyice arttı. kürek kemiğim karıncalanıyo bazen. az kaldı Allah'ın izniyle, sonra herşeyi unutucaz inşallah..
evet cnm yanma gb batma fena acıyor
rahimin baskısından dolayı oluyo canım, ben ilk olduğunda feleğimi şaşırmıştım, sabahın köründe gözümü açar açmaz baştan başa bi yanma, acı..
kız senı senııııııııııııben suan çok zor şartlarda takıp edıyom lısteyı bırde gırınce gecmışi okuuyrum yaa
sezinim alıntılardan gördüm şimdi ama mesajını bulamadım :26: çok geçmiş olsun, çok dikkat etmemiz lazım artık. ben bulaşık makinesine dizerken bile sakarlık edebiliyorum..

bebiş kafasını bıraz asagı cekmıs dedi cnm dr ama ıdrar yaparken bagrıyordum resmen

eimde dedı ceyranda kalmaktan olur bu dedı ama benım evım cok ceyran yapıyoo dıkkat edıyorum bı yer acıksa dıgerı kapatıyorum ama o an kapatmaya gıdeerken bıle delı esıyooo aa her yerı kapatınca sankı hamam balkon kapısı acık diğer oda kaplıları kapalı ama ne kadar kapatsamda mutfaga gır cık sanırım bu ceyranda kalma tutulması

napalım canım bebişler için katlancaz artk sola yatmaktn ıllalh ettm ya uyku sersemlıgı nadir saga yatıym gercktn terdende sırılsıklam oluym bu sene son zamanlarmza kaldı sıcaklara

bebiş kafasını bıraz asagı cekmıs dedi cnm dr ama ıdrar yaparken bagrıyordum resmen
anladım canım.. bu arada gaz sancısı bile olabilir, çünkü bebişlerden dolayı o sancı çok farklı şekillerde ortaya çıkıyomuş. aklıma gelince söylemek istedim..

evet canm benmkıde saNIRM ya ceryandan yada süreklı sola yatmaktan arada oluyo benm gecıyo benmde öyle arka balkon acık önde ama acmadanda evde durulmuyo

sezinim aslında bi masaj ardından da güzel bi duş iyi gelirdi ama yardım etcek biri var mı :26:

ahh nerdee canım susadımda nasıl kalkıp alıcam onu dusunuyom goncam işe gttı maasaja bayılırrım bennn saatlerce yapan olsa bırak demem aahh kayınvalıdem ınsan olacakta arayıp dıcem ona onun evıne masör gelıyooo muş bende bana temızlıge gelen kadın demişti onaa gıdıyoda gözlerımle gormedım uzak duruyorum ondan ama derdımkı anne benıde çagır kadın gelınce yada gonder bana ( ver parasını ) demı ama

napalım canım bebişler için katlancaz artk sola yatmaktn ıllalh ettm ya uyku sersemlıgı nadir saga yatıym gercktn terdende sırılsıklam oluym bu sene son zamanlarmza kaldı sıcaklara
bende sola yatmaya dikkat ediyorum hep ama doktorum özellikle bunu yap demedi hiçbi zaman.. ben soruyodum genelde özellikle dikkat etmem gereken bişey var mı diye, bana sadece su iç bolca diyodu. Geçen kızlardan birinin doktoruda sağ sol farketmez, nasıl rahatsanız öyle yatın demiş. Bende artık ısrarla sola yatmaya calısmıyorum, uyuşunca dönüyorum sağıma.. bi de dediğin gibi terleme konusu var, her yanım su oluyo.. şimdi bile öyle

anladım canım.. bu arada gaz sancısı bile olabilir, çünkü bebişlerden dolayı o sancı çok farklı şekillerde ortaya çıkıyomuş. aklıma gelince söylemek istedim..

4 ,5 tane serum taktılar cnm cok korkttum valla dogum olucak dıye kasılmada vardı ama nstde sancı cıkmadı suan ıcın ıyıyım

canım 12,5 kiloysa ağır bir arabaymış, çok anne babadan dinledim, 3 ay sonra gidip baston tipi hafif araba bakıyorlar
ben arabayı almaya gittiğimde de ağır arabalarından memnun olmadıkları için baston tipi araba bakan bir sürü aile vardı, yine de sen bilirsin canım

canım çok güzel anlatmışsın elbette doğanın gücüdür bu, rabbimin mucizesidir normal doğum
bunları biliyorum, hatta normal doğum yanlısım ben de..
ama bir yandan da doktoruma güvenmek istiyorum, bebeğin başı büyük zaten iri bir bebek diyor, başı da yukarıda uzun zamandır diye diye sezaryen olur gibi duruyor dedi, tabi çatı muayenesi de önemli...
yalnız vajinanın eski formuna dönmemesi konusu gerçekten çok kafamı karıştırıyor, sonuçta sağlıklı bir cinsel hayat evliliğin temel taşı... o yüzden bu konu da çok basit bir konu değil ...
bebeklerimiz ne şekilde olursa olsun sağlıkla dünyaya gelsinler de önemli olan o, her şeyin çözümü var artık diye düşünmek lazım

ben hiç öyle bir cevap almadım kimseden henüz (
doktorlara göre de eski haline dönmüyor, hele 2. 3. doğumdan sonra mutlaka deforme oluyormuş mutlaka
vajina girişi genişliyor, bu da erkeklerin aldığı hazzı azaltıyormuş yani bunlar okuduğum bilimsel açıklamalar (
ama dediğim gibi her şeyin çaresi var artık sonuçta, kötü düşünmemek lazım

canım biberon strilizatörü olarak hangi marka düşünüyorsun??

allah gönlüne göre versin canım, bir solukta doğur yavrunu inşallah
çok hoş canım tebrik ederim ne becerikli kadınsın maaşallah

çok geçmiş olsun canım benzer ağrılar bende de var artık normal herhalde sonlara yaklaştık ne de olsa

Kızlar sag gögsumun altındakı kemık cok fena acıyor oturdugum vakit sizde de var mı ? Gecen gun hastanede yatdım bır gece kasılma vardı ıdrara cıktıgımda ınanılmaz bır acı oluyordu.
benim o ağrım 2 gün önce geçti, 3 hafta boyunca ağrıdı sağ kaburgamın altı
deride yanma olarak bir de kemik ağrısı olarak hissediliyor, sanırım bebişler kafasını ya da poposunu dayıyor, ondan oluyor

Bende senın gbıyım cnm banada özellıkle sola kesın yatmalısın falan demedı özen gösterıyorum ama sagada döndugum oluyor

senin kv kaç yaşında sezinim? masör yaşlılıktan mı geliyo yoksa sosyete olduğundan mı bilemedim. ama kv ile anlaşamıyosan hiç girme işin içine daha iyi. bir dokun bin ah işit hesabına çevirirler hemen..
4 ,5 tane serum taktılar cnm cok korkttum valla dogum olucak dıye kasılmada vardı ama nstde sancı cıkmadı suan ıcın ıyıyım
bu dediğine göre gazla alakalı gibi duruyo canım, mide ya da bağırsaklarda sıkışıyo ve insanı ne hallere sokuyo. kuzenin eşi kalp krizi geçiriyorum sandım dedi, o da yeni doğum yapanlardan..

46 yaşında canım sarısın belıne kadar dumduz fonlu saclı bır kadın ben yanında sönuk kalabılırım bıle

Bende senın gbıyım cnm banada özellıkle sola kesın yatmalısın falan demedı özen gösterıyorum ama sagada döndugum oluyor
bende illaki dönüyorum sağıma yoksa hepten rahatsız oluyorum. zaten dönerken bile uyanıp uyuyoruz, hatta uyuyamıyoruz çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…