2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Aman ALLAH korusun cnm

Aman ALLAH korusun cnm
amin cnmcım.. aslında herşey bizim korktuğumuz gibi olmuyo, biz hemen en kötüsünden başlıyoruz düşünmeye.. nette araştırsan yine can sıkan sonuçlar felan. ben korkar oldum artık, herşeye bakmıyorum. direk kızlara soruyorum :) mesela şimcik bişey daha sorucam

insan oturdugu yerde yorulur mu ya :26: kalbimin atışını dinlememeye çalıştıkça daha çok kafam takılıyo. çarpıntı qibi bişi.. normal mi bu :26:

slm anneler
nasılsınız bugün ben hiç iyi
değilim çarşamba günü iğne olmuştum
bugün kalcam çok ağrıyor üzerine
basamiyorum topalliyorum
haftaya dr randevum var kizimi göreceğim
artık iki hafta da bir oldu kontrollerimiz

geçmiş olsun canım
çatı muayeneni ne zamn olacaksın bilgi verdi mi doktorun?

bugun kımse ıyı değil zaten canım revır gıbı oldu burası

a.s canım hosgeldin, geçmiş olsun..
bende ayın 10undaki kontrolümü beklemek yerine haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum. 2 haftada bir çağırırsa tam denklenmiş olcak bayrama kadar. bi de erkenden gidip doğum konularını felan konusmak istiyorum artık.

maşallah vallahi ne diyim :)
Allah büyüktür sezinim ya, derler ya; elden geleceğine Allahtan gelsin hayır diye :)

öyle canım yaaa nayım ben mutevazı bır yaşam suruyorum uzak duruyorum oyuzden aynı sehırdeyız 2 aylıktım annem gelmişti yeegını yedım bırde 3. aylıktım bı akşam yemegını yedım başkada yok 8. aydayız şuan acıksam ne yıcem ınan bılmıyorum

normal canım oturdugun zaman yatarken benım çok oluyor carpıntım bu ara azaldı oda duzenlı kan ılacımı ve pekmezımı yedıgım için kansızlıktan oluyormus demıstım daha once nabzım benım 120 atıyo ozaman

geçmiş olsun canım
çatı muayeneni ne zamn olacaksın bilgi verdi mi doktorun?
sagol Cnm
dr cati muayenesi ile ilgili birşey demedi
acaba bu muayene nasıl yapılıyor
bugun kımse ıyı değil zaten canım revır gıbı oldu burası
o zaman hasta olan herkeze çok geçmiş olsun sende mı hastasin sezinim

Hosbulduk Cnm çok sağol
bebisi ozlediysrn erken git Cnm
valla 2 haftada bir iyi oldu
bebisimi ozluyordum bende doğumla ilgili konuşmak istiyorum
haftaya çarşamba günü 34+1 günlük olacağız acaba dogumu konuşmak
için erken mı

Son düzenleme:
haklısın sezinim ne diyim ki.. bu sıcakta mutfağa girip yemek yapmak mesele zaten.. ben resmen eriyorum ocağın başında.. Allahtan bnm kv var, yardımcı oluyo zorlandığımda.. ama bi de liseli görümce var ki sorma gitsin, tam deli çağlarında ve bazen öyle bi dövesim geliyoki yediğini kaldırıp oraya bırakır, nasılsa toplayan var. sinir oldum yine Rabbim hayırlısıyla şu doğumları atlatıp kendi düzenimizi kurma imkanı versin inşallah.

Kizlaaar nasilsiniz?? ben iki gündür sanci gibi birsey cekiyorum.suandada var belime bi agri giriyor ve kasiklarimda agriyor ne yapsam bilemedim.sancinin nasil birsey oldugunuda bilmiyorumki benimki bir tür agri iste..sizce ne yapsam??

kızlar bebislerin göz rengi
nasıl olsun isterdiniz.ben yeşil
istiyorum eşim belli etmesede
mavi gözlü olsun istiyor bende mavi
giz rengini sevmiyorum.ya zaten genelde
renkli gözlü bebisler olmuyor.benim
eşimin tüm sülalesi renkli gözlü ve sarışın
aman bide kızım sarışın mavi gözlü olursa:18:

kızlar butik bebede. bugün tüm ürünlerde kargo
bedavaymis

oyy bebişimi özlemem miii zullummm, hergün görmek istiyorum yaa
sen 35. haftaya girmiş oluyosun o zaman, erken mi bilmiyorum ama
bizde haftaya cuma 34e gircez, doğum hakkında bişiler söler heralde diye umuyorum.. inşallah..:26:
bir de git gide şikayetler artıyo, insan huzursuz oluyo, bir an önce gitme isteğim birazda bundan kaynaklı sanırım.
oturdugum yerde bile kalbimin cıkacakmıs gibi atmasına kafayı taktım iyice :44:

Kizlaaar nasilsiniz?? ben iki gündür sanci gibi birsey cekiyorum.suandada var belime bi agri giriyor ve kasiklarimda agriyor ne yapsam bilemedim.sancinin nasil birsey oldugunuda bilmiyorumki benimki bir tür agri iste..sizce ne yapsam??

geçmiş olsun Cnm agrin pozisyon.değiştirince
gecmiyorsa artıyorsa Karnin sert oluyor bebegin
hareketlerini hissedemiyor belini agriyorsa yalancı
sancı değildir.agri kesici iç Cnm eğer gecmezse dr
git

canım geçmiş olsun.. belinden girmesi beni düşündürdü birazcık. peki kalktığında hareket ettiğinde felan geçmiyo mu ?
benim eşim kara kaşlı kara gözlü, bende beyaz tenli ela gözlü kumrala yakın bişeyim. Renkli bişey çıkması genetiğe bağlı artıkın ama kv anneanesi halen yaşıyo 90küsür yaşında ve bi göz var ki uff.. ne bal sarısı ne yeşil, hiç görmediğim bişey bu..

geçmiş olsun Cnm benim normalde carpintim var o
yüzden çay kola kahve icemiyorum ama hamilelikte şükür
çarpıntı nefes darlığı cekmiyorum aklına takiloyorsa en iyisi
gidip dr sorup rahatlamak

selm güzel annişler bende bir ekim annesiyim ve sizleri hep takip ediyorum.ateş ölçme topiğinde başladım yazmaya ve o ay bebişime hamile kaldım.on yaşında bi oğlum var şimdi kızım olacak inşallah.ilki sezeryan olunca buda sezeryan olacak.benim doğum günüm 10 ekim doktor amcası bi aksilik olmazsa ogün kavuşturcak bizi meleğimle kısmetse

canım çatı muayenesi alttan ve elle yapılıyormuş, birkaç saniye sürermiş
amaç şu, o anki rahim açıklığına göre, rahim ağzı ne günü hangi açıklıkta olur, bebeğinin başının çapıyla uyumlu mu bu rahim açıklığı, normal doğuma ne kadar müsaitsin bunları anlamak için yapılıyor genelde 35. haftadan sonra yapılmaya başlanıyor
doktor gerek görürse tekrar tekrar yapabilir bu muayeneyi

oyyyyyy benim BATtaşım gelmiş, ateşli hatunum gelmiş
canım hoşgeldin, bebişlerimiz bayram şekeri olacaklar bize allah izin verirse
bebişin ihtiyaç listesi ne alemde hazırlıklar anlar bakalım

yazyagmuru kız bebis te o gözler kara kaş beyaz ten olursa çok tatlı
olurrrrrrrrrr

ama bebisin kine çekeceği belli olmuyor ki
benim ablamin göz rengi ela eniştemin
mavi ailesinde yeşil göz de var ama yigencigin
gözleri böyle zeytin gibi simsiyah bana çekmiş
ablam mavi istiyordu bana benzeyince şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…