canım 1500de görünmez vajinal ultrasyonla anca görünür ben karından istiyorum...o zaman cumaya kadar bekleyeyim mi ne dersiniz?
kizlar kahverengi lekelenme ceken varmi ilk ogrendigim zamanlarda olmustu doktor normal dedimisti telaslanma bu aylarda olur dedi sonra kesildi uzun zamandir yoktu 3gundur tuvaletimi yapinca silerken geliyor ic camasirimda gormuyorum hep tuvalete gidince goruyorum boyle olan var mi :-(
tatlım merhaba adetı bır hafta gecınce karından görebılırsın gec döllenme degılse eger
çok sağol canım...dün batımdı hasta olmam gerekiyordu..kan verdim 1467 çıktı...bilmiyorum bu kadar yüksek çıkması normal mi anormal mi?
kızlar dün kanda değerime baktırdım normalde dün batımdı...1500 e yakın bir değer çıktı..şimdi çarşamba günü gitsem karnımdan kese görünür mü?
Herkese güzel hamilelik geçirmesini diliyorum.benim yolculugum burda sona erdi arkadaslar.dun kanamam başlamıştı doktor hemen gel dedi gittik Sivas'a kesenin gelişimi Durmuş dun aksam düşük başladı.bugun eve geldik.istanbuldan annemde yanıma geldi Sivas'a hastaneye.persembe ya da cuma kontrole çağırdı doktor.bide bazı testler yapılıp araştırılacak.
nasıl yani anlamadım canım benim dün batımdı.dün kan verdim 1467 çıktı şimdi dış gebelik olma ihtimali mi var...değere herkes yüksek dedi bat gününde...
kızlar
banyoda ayağım kaydı düştüm ya
çok sert düşmedim karnımın üstüne de düşmedim öne doğru gitti başım bacaklarımın üstüne.umarım bebişim korkmammıştırve bişi olmamıştır.
kızlar
çok sert düşmedim karnımın üstüne de düşmedim öne doğru gitti başım bacaklarımın üstüne.umarım bebişim korkmammıştırve bişi olmamıştır.
tatlım ben kızıma hamıleyken ıkı kere merdıvenden duştum hemde 5 dk arayla aynı merdıvenden gebe oldugumu bılmıyodum ustune görmuştum
cok sukur 6byasında cnm rabbım korudu korkma hıc
canım çok sağol ya içimi rahatlattın.benim de yeni daha. 6+3 günlük hamileyim.çok korktum bi 10 saniye kendime gelemedim
tatlım ben kızıma hamıleyken ıkı kere merdıvenden duştum hemde 5 dk arayla aynı merdıvenden gebe oldugumu bılmıyodum ustune görmuştum
cok sukur 6byasında cnm rabbım korudu korkma hıc
canım lekelenme olmamışsa korkma bence
canım içiyorum folik asitimi...yumurtam şubat birde çatladı onu biliyorum...evet bayağı silkelendim bu ayhım cnmmm ıyı sırkelenmışsın
tatlım ıkızde olabılır yada erken döllenmede
ama ben sunu bılıyorum adetıme 3 gun kala test yaptım ıdrarda cıktı kımı bunyede hızlı yukselıyo kımısınde daha yavaş
bence bıraz sabır et cnm adetının 1 hafta gecmesını bekle erken dönem gıdıp kese görulmeyınce ınsan stres oluyo bı daha kanda yukseldımı katladımı derken ınsan gereksız stres oluyo folık asıtını ıc bekle cnm bı kaçgun
tabı tatlım can taşıyosun annelık ögrendıgın an başlıyo
bn hamıle oldugumu bılseydım sanıyorum şoklanırdım
ben kızımda hamılelıgıı 11 haftalıkken ögrendım
canım vajinal ultrasyonda görülür ama ben alttan muayene olmak istemiyorum karnımdan ne zaman görünür...ben 1400 küsürken görmüştüm canm hmde kesem baya byük duruyodu sol yumurtalıgımın üstündeydi 1 hafta önce :)
dün gece bende yataktan düştüm ama lekelenme falan olmadı...nasıl düştüm bende anlamadım ama kendimi bir anda yerde buldum gürültüye eşim birden uyandı...kızlar
Vallahi bilmiyorum cnm ama gune gore herhalde benim ayin 8inde 27, 3 tu ona gore konuştu herhalde
Sakın panik yapma bu duygusuz drlar bir kelimeyle neler dusundurebildiklerini dusunmuyorlar
canım içiyorum folik asitimi...yumurtam şubat birde çatladı onu biliyorum...evet bayağı silkelendim bu ay
ben adete bir gün kala yaptım çıktım...kanda da dün baktırdım bu değer çıktı diğer gebeliğimde 100 küsür birşey çıkmıştı..
ya dış gebelikte değer bu kadar yükselir mi..kafam karıştı şimdi...
ben farklı bir konuya değinecem hamile kaldıktan sonra iki kez karabasan oldum. bu sıkıntıyı yaşayan varmı? bugün işyerinde muska yazdırman gerekli mutlaka dediler, ne yapmam gerek bilen var mı? konuyu bile açmak istemiyorum aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?