2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben varı aynen senin gibiydim doktora gittim progestan verdi geçti sen de mutlaka git bu iyi bir şey değil bazen gelişen bebiş yapıyor bazen de beta hcg düşüklüğü o da düşük tehdidiki mutlaka gitmelisin

çok sağol canım...dün batımdı hasta olmam gerekiyordu..kan verdim 1467 çıktı...bilmiyorum bu kadar yüksek çıkması normal mi anormal mi?

hım cnmmm ıyı sırkelenmışsın
tatlım ıkızde olabılır yada erken döllenmede
ama ben sunu bılıyorum adetıme 3 gun kala test yaptım ıdrarda cıktı kımı bunyede hızlı yukselıyo kımısınde daha yavaş
bence bıraz sabır et cnm adetının 1 hafta gecmesını bekle erken dönem gıdıp kese görulmeyınce ınsan stres oluyo bı daha kanda yukseldımı katladımı derken ınsan gereksız stres oluyo folık asıtını ıc bekle cnm bı kaçgun

canım benim çok geçmiş olsun allah hayırlısyla sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah sana üzülme hayırlısı de canım

kızlar

banyoda ayağım kaydı düştüm ya
çok sert düşmedim karnımın üstüne de düşmedim öne doğru gitti başım bacaklarımın üstüne.umarım bebişim korkmammıştır ve bişi olmamıştır.

nasıl yani anlamadım canım benim dün batımdı.dün kan verdim 1467 çıktı şimdi dış gebelik olma ihtimali mi var...değere herkes yüksek dedi bat gününde...

Vallahi bilmiyorum cnm ama gune gore herhalde benim ayin 8inde 27, 3 tu ona gore konuştu herhalde
Sakın panik yapma bu duygusuz drlar bir kelimeyle neler dusundurebildiklerini dusunmuyorlar

tatlım ben kızıma hamıleyken ıkı kere merdıvenden duştum hemde 5 dk arayla aynı merdıvenden gebe oldugumu bılmıyodum ustune görmuştum
cok sukur 6byasında cnm rabbım korudu korkma hıc

canım lekelenme olmamışsa korkma bence

tatlım ben kızıma hamıleyken ıkı kere merdıvenden duştum hemde 5 dk arayla aynı merdıvenden gebe oldugumu bılmıyodum ustune görmuştum

canım çok sağol ya içimi rahatlattın.benim de yeni daha. 6+3 günlük hamileyim.çok korktum bi 10 saniye kendime gelemedim

canım çok sağol ya içimi rahatlattın.benim de yeni daha. 6+3 günlük hamileyim.çok korktum bi 10 saniye kendime gelemedim

tabı tatlım can taşıyosun annelık ögrendıgın an başlıyo
bn hamıle oldugumu bılseydım sanıyorum şoklanırdım
ben kızımda hamılelıgıı 11 haftalıkken ögrendım

canım lekelenme olmamışsa korkma bence

hemen baktım zaten yoktu bişi . yattım hemen. hala da yatıyorum.salı günü doktor randevumuz var umarım bi sorun çıkmaz

canım içiyorum folik asitimi...yumurtam şubat birde çatladı onu biliyorum...evet bayağı silkelendim bu ay
ben adete bir gün kala yaptım çıktım...kanda da dün baktırdım bu değer çıktı diğer gebeliğimde 100 küsür birşey çıkmıştı..
ya dış gebelikte değer bu kadar yükselir mi..kafam karıştı şimdi...

tabı tatlım can taşıyosun annelık ögrendıgın an başlıyo
bn hamıle oldugumu bılseydım sanıyorum şoklanırdım
ben kızımda hamılelıgıı 11 haftalıkken ögrendım

allah bağışlasın kızını canım . allah koruyor tabiki inanıyorum ama bu benim hatam dikkat etmedim diye kendimi suçluyorum.
bide cidden annelik başka bişimiş .ben inanamıyorum bu duruma.kendi canımından önce onu düşündüm hemen.

dün gece bende yataktan düştüm ama lekelenme falan olmadı...nasıl düştüm bende anlamadım ama kendimi bir anda yerde buldum gürültüye eşim birden uyandı...

Vallahi bilmiyorum cnm ama gune gore herhalde benim ayin 8inde 27, 3 tu ona gore konuştu herhalde
Sakın panik yapma bu duygusuz drlar bir kelimeyle neler dusundurebildiklerini dusunmuyorlar

ya benim bat 15ydi canım yani dündü..dün kandada bu değer çıktı...dış gebelikte bu kadar değer artmaz herhalde...ve sancı çok fazla olurmuş dış gebelikte.. benim çok sancım yok..arada kasığımdan ağrı vuruyor...

tatlım yuksek deger başlı başına dışgebelık sebebı degıl gönlunu rahat tut adetıme 3 gun kala yaptım sılıktı bır gun kala kopkoyuydu testım emınım benımde yuksektır cnm ama baktırmadım stres oldugum ıcın

eger hcg 5000 ve ustuyse karından gözukmuyosa kese ve sgrın varsa dış gebelıge ışaret cnm kı agrı cok fazla oluyo arkadaşımdan bılıyorum senın yo dımı cnm hee bu arada bı oğlun olcak ıcıme doğdu söyleyım

hamileyken ben de çok tuhaf rüyalar görüyorum, hormonlardan oluyor bence.
muska yerine her gece yatarken bol dua etsene, ayetel kürsü, nas, felak, bu dualar herşeyden korur.

bir de yatmadan önce pek birşeyler yemeyin, mide dolu olunca da kabuslar oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…